sebpl 27.11.04, 18:30 Na Starówce trwa własnie strzelanina! Jak to w listopadzie ;) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaa_ga Re: Strzelanina na Starówce!!! IP: *.acn.waw.pl 27.11.04, 18:31 Tylko nie wychodź z domu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Strzelanina na Starówce!!! 27.11.04, 18:37 A co to ja panienka jestem, żeby za chłopcami malowanymi biegać? Wszystkie uliczki zapchały niezamężne warszawianki :) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Strzelanina na Starówce!!! 27.11.04, 19:20 A gdzie jest miejsce dla nieżonatych starówkowiczów?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Strzelanina na Starówce!!! 27.11.04, 19:25 W domu. Przy partyjce szachów. Przy wspomnieniach po ostniej nocy i przy dobrej muzyce. Huk broni palnej nie robie na mnie wrażenia... --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka jedna Re: Strzelanina na Starówce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:30 u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka jedna Re: Strzelanina na Starówce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:28 to pndzelkowi coś strzeliło do głowy, ale huk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entliczek jeden Re: Strzelanina na Starówce!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.04, 19:54 tobie odstrzelilo glowke - czym teraz bedziesz defekowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Strzelanina na Starówce!!! 27.11.04, 20:14 Czesc desen - swoje wpisy czytasz zapewne z uwielbieniem - takie sa smieszne i pelne erudycji. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Strzelanina na Starówce!!! 30.11.04, 04:20 Gość portalu: warszawianka jedna napisał(a): > to pndzelkowi coś strzeliło do głowy, ale huk! Gdyby to mnie strzeliło coś do głowy to Starówki by już nie było Droga Jedna... nie uznaję półśrodków i kompromisów i jeśli się gdzieś rzucam to na całego... Choć muszę przyznać, że za często to się już nie rzucam... za gruby jestem i powstrzymuje mnie obawa zawału... Odpowiedz Link Zgłoś