Gość: Automobilista IP: 62.233.175.* 10.12.04, 08:55 A co, ja też chcę mieć swój wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warzaw_bike_killerz Ty mnie obraziles!!!!!!!!!!!!!! 10.12.04, 10:06 Swoja apoteoza budowy sciezek rowerowych! PS. No glupio by bylo, jakby nikt sie na Ciebie nie obrazil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Ty mnie obraziles!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 10.12.04, 10:09 w dodatku kibicuje Legii toz to obraza zdrowego rozsadku Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Ty mnie obraziles!!!!!!!!!!!!!! 10.12.04, 10:22 Obraziłam się na Ciebie, bo nie podarowałeś mi kluczyków do samochodu na Mikołajki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Nieśmiałe próby 10.12.04, 10:28 Od czasu, do czasu próbujesz. Ale jakoś nie wychodzi... --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Ty mnie obraziles!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.175.* 10.12.04, 10:31 > Obraziłam się na Ciebie, bo nie podarowałeś mi kluczyków do samochodu > na Mikołajki!!! Słońce ty moje, to w końcu chcesz samochód, czy tylko kluczyki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Ty mnie obraziles!!!!!!!!!!!!!! 10.12.04, 10:53 Promyku kochany, oczywiście że i dodatek do kluczyków, co samochodem się zwie. Mówisz, że wszystkie kobiety to materialistki, to ja mam być gorsza?. Tylko, żeby to nie był mały, kobiecy samochodzik, bo ja lubię tylko duże, męskie. Jak nie będziesz mnie więcej obrażał, to pozwolę Ci zostać moim kierowcą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Ty mnie obraziles!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.175.* 10.12.04, 11:11 Chętnie zostanę Twoim kierowcą, już nawet odpowiedni model pojazdu wypatrzyłem :) Teraz cierpliwości do Wigilii :) Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Ty mnie obraziles!!!!!!!!!!!!!! 10.12.04, 11:50 Teraz dodatkowo obrazacie mnie, przesladzajac rzeczywistosc. PS. Nie zapomnijcie o potrzebach spolecznych i zapelnijcie wszystkie miejsca siedzace na tylniej kanapie. Moze byc po 9-ciu miesiacach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Kochajmy sie IP: *.acn.waw.pl 10.12.04, 11:57 poniewaz tytul postu nie pasuje za bardzo do nastroju w jakim jest prowadzona ta wymiana uczuc i uprzejmosci pozwolilem sobie na mala korekte tego tytulu oczywiscie iiiiiiiiii juz mnie tu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Kochajmy sie 10.12.04, 15:02 Love us tender, love us sweet Never let us go... PS. And we love You so Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Tylko pamiętaj, że ... 10.12.04, 16:34 ... ma to być samochód duży, ponieważ on służy nie tylko do podrózy! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Ty mnie obraziles!!!!!!!!!!!!!! 10.12.04, 12:02 pra_gosia napisała: > bo ja lubię tylko duże, męskie. Hmmm... proponuję szuka odpowiedniego partnera a nie samochodu... raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Kogo obraził Automobilista, niech się wpisze 10.12.04, 15:03 Chcesz, to masz he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROZUM Re: Kogo obraził Automobilista, niech się wpisze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.04, 15:50 Mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Kogo obraził Automobilista, niech się wpisze 10.12.04, 15:55 Ciebie nie mozna obrazic. Odpowiedz Link Zgłoś