Dodaj do ulubionych

Białoruś - Polska TRANSMISJA W MULTIKINIE !!!!!!!!!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 16:33
--------------------------------------------------------------------------------
Tego jeszcze nie bylo!
Multikino i Wizja dogadaly sie, w zwiazku z czym
bedzie mozna obejrzec mecz na zywo na wielkim
kinowym ekranie. Bilety po 15 PLN (w tym napoj
i popcorn), pelno ludzi i meeecz...

Obserwuj wątek
    • nocomment Re: Białoruś - Polska TRANSMISJA W MULTIKINIE !!!!!!!!! 29.08.01, 16:57
      Gość portalu: max napisał(a):

> -------------------------------------------------------------------------------
      > -
      > Tego jeszcze nie bylo!
      > Multikino i Wizja dogadaly sie, w zwiazku z czym
      > bedzie mozna obejrzec mecz na zywo na wielkim
      > kinowym ekranie. Bilety po 15 PLN (w tym napoj
      > i popcorn), pelno ludzi i meeecz...

We wszystkich Multikinach? No to chyba się skuszę...A gdzie jest multikino
      najbliżej Pragi-Płd.?
      • Gość: max Re: Białoruś - Polska TRANSMISJA W MULTIKINIE !!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 17:34
        tego niestety nie wiem, możesz na przykład w gazecie znależć adresy multikin i
        zadzwonić i spytać
    • Gość: turtle Re: Białoruś - Polska TRANSMISJA W MULTIKINIE !!!!!!!!! IP: *.com.pl 29.08.01, 18:43
      mecz piłkarski przy pepsi i kukurydzy cha, cha , żenada i profanacja!!
    • nocomment Re: LOKALIZACJA MULTIKINA 29.08.01, 18:50
      Niestety jest tylko jedno, oto jego adres:
      Al. K.E.N. 60 (przy stacji metra Imielin)
      tel. (022) 644 66 00
      Może wpadnę, choć liczyłem, że będzie bliżej...
      • Gość: max Re: LOKALIZACJA MULTIKINA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 18:56
        jak to jedno, jest ich ze 20
        ps.wiem że np. jest na Bemowie na Powstańców Śląskich, jest obok "Centrum
        Finansowe Puławska", jest też Imax, w Galerii Mokotów też chyba jest, no to
        tych pare które wiem gdzie sa
        • Gość: max Re: LOKALIZACJA MULTIKINA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 18:58
          sorry, Tobie chyba chodziło tylko o te na Pradze pd. ??
        • Gość: bula liczba multikin w wawie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 01:33

> jak to jedno, jest ich ze 20
          > ps.wiem że np. jest na Bemowie na Powstańców Śląskich, jest obok "Centrum
          > Finansowe Puławska", jest też Imax, w Galerii Mokotów też chyba jest, no to
          > tych pare które wiem gdzie sa

max nie przesadzaj!!
          Mieszkasz w wawie i nie wiesz?
          Jest ich dokładnie 8
          3x ster century, 1x multikino, 1x silver screen, 1x kinoteka, 2x cinema city
          (jedno z imax''em)no chyba że jeszcze doliczyć feminę.
          Pozdro bula
          • Gość: Tomek Re: liczba multikin w wawie IP: *.pentor.com.pl 30.08.01, 09:29
            multkino jest JEDNO!!! To nazwa własna kina przy aleji KEN. Wy mówicie o
            Multipleksach, czyli dużych nowych kinach, których jest faktycznie kilka, ale
            są one prowadzone przez róże firmy!!!
            • Gość: Mike Re: liczba multikin w wawie IP: *.basf-ag.de 30.08.01, 09:37
              Dokladnietak - jedno Multikino!! A poza tym mecz przy pepsi?? Co to za pomysly!! Jest jeszcze jedna
              sprawa: stadiony juz w Wawie plonely, a jak spali sie takie Multikino?? To co zamkna wszystkie kina
              tak jak stadiony??
          • Gość: max Re: liczba multikin w wawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 11:04
            Gość portalu: bula napisał(a):

> Gość portalu: max napisał(a):
            >
            > > jak to jedno, jest ich ze 20
            > > ps.wiem że np. jest na Bemowie na Powstańców Śląskich, jest obok "Centrum
            > > Finansowe Puławska", jest też Imax, w Galerii Mokotów też chyba jest, no t
            > o
            > > tych pare które wiem gdzie sa
            >
            > max nie przesadzaj!!
            > Mieszkasz w wawie i nie wiesz?
            > Jest ich dokładnie 8
            > 3x ster century, 1x multikino, 1x silver screen, 1x kinoteka, 2x cinema city
            > (jedno z imax''''em)no chyba że jeszcze doliczyć feminę.
            > Pozdro bula

w zasadzie mieszkam pod Warszawą a co do multikinkin no to nie wiem, tak
            przeczytałem w gazecie

• nocomment Re: LOKALIZACJA MULTIKINA - DO MAX''a 30.08.01, 10:24

> jak to jedno, jest ich ze 20
          > ps.wiem że np. jest na Bemowie na Powstańców Śląskich, jest obok "Centrum
          > Finansowe Puławska", jest też Imax, w Galerii Mokotów też chyba jest, no to
          > tych pare które wiem gdzie sa

max, ale ''multikino'' to nie znaczy to samo co ''multipleks''. Multikino to operator
          sieci multipleksów - firma która w Warszawie otworzyła tylko jedno kino. Te
          wszystke o których piszesz to nie ''multikina'' tylko ''Ster Century'', ''Cinema City''
          i ''Silver Screen''. A mecz będzie tylko w ''multikinie''. Pozdr

• nocomment Re: LOKALIZACJA MULTIKINA - DO MAX''''a 30.08.01, 10:34
            nocomment napisał(a):

> Gość portalu: max napisał(a):
            >
            > > jak to jedno, jest ich ze 20
            > > ps.wiem że np. jest na Bemowie na Powstańców Śląskich, jest obok "Centrum
            > > Finansowe Puławska", jest też Imax, w Galerii Mokotów też chyba jest, no t
            > o
            > > tych pare które wiem gdzie sa
            >
            > max, ale ''''multikino'''' to nie znaczy to samo co ''''multipleks''''. Multikino to op
            > erator
            > sieci multipleksów - firma która w Warszawie otworzyła tylko jedno kino. Te
            > wszystke o których piszesz to nie ''''multikina'''' tylko ''''Ster Century'''', ''''Cinem
            > a City''''
            > i ''''Silver Screen''''. A mecz będzie tylko w ''''multikinie''''. Pozdr

Chyba że jest też w innych, ale mi nic o tym nie wiadomo. Jak będę wracał z pracy
            do sprawdzę w CinemaCity przy Sadyba Mall.
            • Gość: max Re: LOKALIZACJA MULTIKINA - DO MAX''''''''a IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 11:02
              cofam wszystko co powiedziałem :))
              masz absolutną rację
              • Gość: Pasjo Re: LOKALIZACJA MULTIKINA - DO MAX''''''''''''''''a IP: *.acn.waw.pl 30.08.01, 11:10
                Dla mnie bomba !!!
                A ze mieszkam niedaleko to moze skozystam
                Kto powiedzial ze trzeba pic pepsi
                nie raz sie cos przemycalo :>>>>
                • Gość: rutboj Re: LOKALIZACJA MULTIKINA - DO MAX''''''''''''''''''''''''''''''''a IP: *.pl 30.08.01, 12:38
                  z tego co wiem to nie trzeba przemycac. mozna legalnie w barku kupic piwo w
                  multikinie.
                  • Gość: Mike Re: LOKALIZACJA MULTIKINA - DO MAX''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''a IP: *.basf-ag.de 30.08.01, 12:52
                    Tak tylko ciekawe ile to piwo tam kosztuje, jakiej jest wielkosci i jaka jest w nim zawartosc wody?
                    • Gość: Tomek Re: LOKALIZACJA IP: *.pentor.com.pl 30.08.01, 14:57
                      "... piłkę kopać chcesz, na trawę śpiesz! zagraj razem z nami, z nami kolegami!
                      Królewskie rządzi..."
                      • nocomment Re: LOKALIZACJA 30.08.01, 15:02
                        Gość portalu: Tomek napisał(a):

> "... piłkę kopać chcesz, na trawę śpiesz! zagraj razem z nami, z nami kolegami!
                        >
                        > Królewskie rządzi..."

Dobra, koniec meczu!:))
                        • Gość: Tomek Re: LOKALIZACJA IP: *.pentor.com.pl 30.08.01, 15:05
                          nocomment napisał(a):

> Gość portalu: Tomek napisał(a):
                          >
                          > > "... piłkę kopać chcesz, na trawę śpiesz! zagraj razem z nami, z nami kole
                          > gami!
                          > >
                          > > Królewskie rządzi..."
                          >
                          > Dobra, koniec meczu!:))

Trzy strzeliłem...
                          • Gość: max Re: LOKALIZACJA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 16:59
                            a ja cztery :))
                            • nocomment Re: LOKALIZACJA 31.08.01, 09:59

> a ja cztery :))

Znów tamten...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka