Gość: luka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 07:37 I bardzo dobrze. Teraz należy tylko patrzeć na lepkie rączki i marnotrawienie kasy na bzdety w metrze. A wiadomo o kogo i o co chodzi. Świateczne pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Swok Re: dotacja rządowej dotacji IP: *.chello.pl 23.12.04, 15:06 A jak wygląda zwykła dodacja? Chciałbym też wiedzieć jak wygląda: "dotacja rządowej dotacji", czy jest to coś lepszegood zwykłej dotacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznan Re: dotacja rządowej dotacji IP: *.icpnet.pl 23.12.04, 21:53 I znowu caly narod buduje swoja "stolyce".Kiedy to sie skonczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryś Re: dotacja rządowej dotacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 23:59 Jak zbuduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICKIEWICZ Re: dotacja rządowej dotacji IP: *.saint / 195.117.38.* 24.12.04, 11:16 nigdy pyro zasrana pa! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pantograf Re: dotacja rządowej dotacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 13:58 Podniecacie się byle czym. Nie tylko metrem stoi komunikcja. A tak a propos dość tych dotacji na stlicę. Piniądze należy dzielic równo. W innych miastach (regionach)tez sa ogromne potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorsay Re: dotacja rządowej dotacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 14:35 Co znaczy "równo"? Co miasto wypracowało powinno dostać, a W-wa musi corocznie oddawać 500 mln. "janosikowego" podatku "wyrówującego szanse" uboższyr regionów. Gdyby nie ten złodziejski podatek, miasto nie musiałoby walczyć w parlamencie o dotacje do budowy metra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: dotacja rządowej dotacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 13:32 Ciągle ta Warszawka i Warszawka. Już mam tego dosyć. Kiedy włączam TV i leci "Samo Życie", ciągle pokazują to Wasze metro. Czy wy nie macie się czym chwalić??? Po za tym w TV ciągle pokazują tę Warszawę niedobrze się robi. Mieszkam we Wrocławiu, to również bardzo ładne miasto. Dlaczego żaden serial nie dzieje się u nas? Albo w Pozaniu, Łodzi, Krakowie, czy innym dużym mieście. Pewnie myślicie, że jesteście pępkiem świata! Potrafię nawet wymienić kilka waszych dzielnic: Bielany, Ursynów, Brudno, Targówek, Praga. A może wcale nie chcę ich znać. Na prawdę nie obchodzi mnie wasze miasto. Ta niby STOLICA. Mam wrażenie, że wykorzystujecie inne polskie, wielkie miasta. NIE MA CWANIAKA NA WARSZAWIAKA,CO???!! Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: dotacja rządowej dotacji 25.12.04, 14:28 przepraszam bardzo, a to my krecimy te seriale? tez bym mogl sobie wroclaw czy krakow jako plener jakiegos serialu poogladac (chociaz i tak byloby ciezko, bo nie ogladam telenowel), i co mam zrobic? btw, warszawiacy nie mysla ze sa pepkiem swiata; oni (czyli my) w ogole o tym nie mysla - to jest dla nas naturalne, ze ciagle jestesmy w centrum uwagi. ale chyba nie wierzysz w to, ze inne miasta dla nich nie istnieja albo sa uwazane za wioche (takie mysli zwyklo sie warszawiakom przypisywac). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorsay Re: dotacja rządowej dotacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 19:18 Chłopie, pretensje o seriale kieruj do ich autorów, a nie do mnie OK? To nie ode mnie, czy od Warszawiaków zależy gdzie autorzy zdecydowali się umieścić jego akcję. btw... We Wrocławiu Polsat realizuje swoje realityshow "Bar"? Realizuje. To czego się ciskasz? Odpowiedz Link Zgłoś