Dodaj do ulubionych

Warszawa pewna dotacji rządowej dotacji na metro

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 07:37
I bardzo dobrze. Teraz należy tylko patrzeć na lepkie rączki i marnotrawienie
kasy na bzdety w metrze. A wiadomo o kogo i o co chodzi. Świateczne pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Swok Re: dotacja rządowej dotacji IP: *.chello.pl 23.12.04, 15:06
      A jak wygląda zwykła dodacja?
      Chciałbym też wiedzieć jak wygląda: "dotacja rządowej dotacji", czy jest to coś
      lepszegood zwykłej dotacji?
      • Gość: Poznan Re: dotacja rządowej dotacji IP: *.icpnet.pl 23.12.04, 21:53
        I znowu caly narod buduje swoja "stolyce".Kiedy to sie skonczy!
        • Gość: Ryś Re: dotacja rządowej dotacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 23:59
          Jak zbuduje.
        • Gość: MICKIEWICZ Re: dotacja rządowej dotacji IP: *.saint / 195.117.38.* 24.12.04, 11:16
          nigdy pyro zasrana pa! pa!
          • Gość: Pantograf Re: dotacja rządowej dotacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 13:58
            Podniecacie się byle czym. Nie tylko metrem stoi komunikcja. A tak a propos
            dość tych dotacji na stlicę. Piniądze należy dzielic równo. W innych miastach
            (regionach)tez sa ogromne potrzeby.
            • Gość: Dorsay Re: dotacja rządowej dotacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 14:35
              Co znaczy "równo"? Co miasto wypracowało powinno dostać, a W-wa musi corocznie
              oddawać 500 mln. "janosikowego" podatku "wyrówującego szanse" uboższyr
              regionów.
              Gdyby nie ten złodziejski podatek, miasto nie musiałoby walczyć w parlamencie o
              dotacje do budowy metra.
              • Gość: Mateusz Re: dotacja rządowej dotacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 13:32
                Ciągle ta Warszawka i Warszawka. Już mam tego dosyć. Kiedy włączam TV i
                leci "Samo Życie", ciągle pokazują to Wasze metro. Czy wy nie macie się czym
                chwalić??? Po za tym w TV ciągle pokazują tę Warszawę niedobrze się robi.
                Mieszkam we Wrocławiu, to również bardzo ładne miasto. Dlaczego żaden serial
                nie dzieje się u nas? Albo w Pozaniu, Łodzi, Krakowie, czy innym dużym mieście.
                Pewnie myślicie, że jesteście pępkiem świata! Potrafię nawet wymienić kilka
                waszych dzielnic: Bielany, Ursynów, Brudno, Targówek, Praga. A może wcale nie
                chcę ich znać. Na prawdę nie obchodzi mnie wasze miasto. Ta niby STOLICA. Mam
                wrażenie, że wykorzystujecie inne polskie, wielkie miasta.
                NIE MA CWANIAKA NA WARSZAWIAKA,CO???!!
                • blinski Re: dotacja rządowej dotacji 25.12.04, 14:28
                  przepraszam bardzo, a to my krecimy te seriale? tez bym mogl sobie wroclaw czy
                  krakow jako plener jakiegos serialu poogladac (chociaz i tak byloby ciezko, bo
                  nie ogladam telenowel), i co mam zrobic?
                  btw, warszawiacy nie mysla ze sa pepkiem swiata; oni (czyli my) w ogole o tym
                  nie mysla - to jest dla nas naturalne, ze ciagle jestesmy w centrum uwagi. ale
                  chyba nie wierzysz w to, ze inne miasta dla nich nie istnieja albo sa uwazane
                  za wioche (takie mysli zwyklo sie warszawiakom przypisywac).
                • Gość: Dorsay Re: dotacja rządowej dotacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 19:18
                  Chłopie, pretensje o seriale kieruj do ich autorów, a nie do mnie OK? To nie
                  ode mnie, czy od Warszawiaków zależy gdzie autorzy zdecydowali się umieścić
                  jego akcję.

btw...
                  We Wrocławiu Polsat realizuje swoje realityshow "Bar"? Realizuje. To czego się
                  ciskasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka