Dodaj do ulubionych

Pizzeria Na Winklu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:19
zgadzam się ze wszystkim jestem tam kilka razy w tycodniu
Obserwuj wątek
    • werwolf1975 Re: Pizzeria Na Winklu 22.01.05, 13:39
      Owszem, atmosfera jest tam dosc mila, jednak jakosc jedzenia pozostawia b.
      wiele do zyczenia.
      • Gość: sobek Re: Pizzeria Na Winklu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:15
        widocznie podpadłeś panu Markowi, bo normalnie to jeść tam dają naprawdę
        dobrze. Nie to, żeby jakieś wyszukane rzeczy były, ale mnie zawsze zdarzało się
        dostać dobre żarcie. Jak mówię - bez fajerwerków, ale nigdy bym nie powiedział,
        że pozostawia wiele do życzenia... Chyba ze masz jakieś specjalne życzenia, no
        to faktycznie może być kłopot....
        • Gość: A? Re: Pizzeria Na Winklu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 13:12
          A gdzie dają fejerwerki?
          • niech Re: Pizzeria Na Winklu 24.01.05, 15:27
            W sklepach ze "smiesznymi rzeczami".
        • serek.topiony Re: Pizzeria Na Winklu 25.01.05, 13:51
          Gość portalu: sobek napisał(a):

> widocznie podpadłeś panu Markowi, bo normalnie to jeść tam dają naprawdę
          > dobrze.

A nie sądzisz , że to nieco dziwne i nieprofesjonalne, obsługiwać gości w
          zależności od tego czy podpadli czy nie?
          • Gość: sobek Re: Pizzeria Na Winklu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:58
            OK, od tej pory kiedy żartuję-będę pisał dużymi literami (nie dotyczy OK). To
            nie jest żadna restauracja i byc może brakuje im tam profesjonalizmu, ale moim
            zdaniem w tym przypadku to zaleta. Oczywiście nie chodzi o podpadniecie panu
            Markowi (ŻART), lecz o inne niedostatki, o których mozecie się przekonać
            przychodząc tam. Ja jestem je w stanie wybaczyć, bo liczy się dla mnie domowa
            atmosfera i to, że jest się tam rozpoznawanym. A najważniejsze, że ludzie
            którzy to prowadzą są po prostu sympatyczni. Uprzedzam: nie jestem stałym
            bywalcem - byłem trzy razy.
    • Gość: marian&baska Re: Pizzeria Na Winklu IP: *.mex.mescomp.pl 31.01.05, 21:23
      pizza ok ale........
    • krzyk007 Re: Pizzeria Na Winklu 21.02.05, 17:02
      Niniejszym oświadczam, że pasztet z bażanta skończył się. Zjadłem ostatnią
      porcję ... i więcej nie będzie :-(
    • sulek33 Re: Pizzeria Na Winklu 05.03.05, 01:57
      Dobry klimat! Bez zadęć i po prostu miło.
    • Gość: Agnieszka F Re: Pizzeria Na Winklu IP: *.wsip.com.pl 05.01.06, 19:30
      Wspaniałe miejsce. Wyśmienita pizza , grzane wino . Po prostu rewelacja .
      Przytulna atmosfera .
    • Gość: Gość Re: Pizzeria Na Winklu IP: *.pekin.waw.pl / *.pekin.waw.pl 13.08.06, 16:54
      Niestety, smutna wiadomość dla miłośników czekolady. Czekolady nie ma i nie
      wiadomo, kiedy będzie znowu. Podobno dostawca przestał dostarczać. Jest za to
      dobra Latte Machiato. Pizza też całkiem niezła.
    • Gość: Hassa Re: Pizzeria Na Winklu IP: *.acn.waw.pl 13.08.06, 22:09
      Pizza dobra, ale obsluga pozostawia wiele do zyczenia (chcociazby potrawy
      przynosi sie dla wszsytkich w tym samym czasie a nie z roznica kilku minut).
      Poza tym nie zgadzam sie z opinią wielu ludzi, ze jest to najlepsza pizza w
      miescie. Rownie dobra, a nawet lepsza jest pizzera Prima (rog Puławskiej i
      Dolnej) oraz Tiffone (rog Puławskiej i Dąbrowskiego).
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka