Gość: kura IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 05:58 kura sobie troszkem poskrobała po libacji w pewnem zacnem klubie położonem w samem Śródmieściu. Kura padnięta jest i w kimonko idzie. kura wsiech pozdrawia i już śpi. Qrapa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pndzelek Re: Qrapa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 12:01 Ty to kura masz zdrowie!!! Pndzelek o czwartej jak scyzoryk się złożył... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Qrapa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 16:17 Gość portalu: Pndzelek napisał(a): > Ty to kura masz zdrowie!!! > > Pndzelek o czwartej jak scyzoryk się złożył... > > >>>--- natmiast laga, po znojnej pracy, o 4.17 zrezygnował był z jawy na rzecz narkolepsji. a włosi przegrali z chorwacją ! co to się wyprawia , Panie Pndzelek ! amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
_vivien_ Re: Qrapa 10.06.02, 09:30 Qrapa = Zdzicha ? A ja taka nudna i zawsze taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Qrapa 10.06.02, 09:43 Mylisz się nudna vivien - zdzicha nie łaczy się przez modem tepsy, o tym Cię zapewniam. Odpowiedz mi proszę: _vivien_ = ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svenka1 Re: Qrapa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 10:09 sloggi napisał(a): > Mylisz się nudna vivien - zdzicha nie łaczy się przez modem tepsy, o tym Cię > zapewniam. ha ha ha. To przejrzyj wczorajsze watki. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Qrapa 10.06.02, 10:10 Oczywiście wiesz lepiej ? - ciekawe co wiesz o mnie ( o czym ja nie wiem ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svenka1 Re: Qrapa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 10:19 sloggi napisał(a): > Oczywiście wiesz lepiej ? - ciekawe co wiesz o mnie ( o czym ja nie wiem ). Oczywiście wiem, bo svenka wie co trzeba. Ha, ha, ha. Tobie wszystko. Co mam ci powiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Qrapa 10.06.02, 10:19 Nie krępuj się - niech inni też to wiedzą. A swoją drogą najpierw napisz o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svenka1 Re: Qrapa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 10:22 sloggi napisał(a): > Nie krępuj się - niech inni też to wiedzą. > A swoją drogą najpierw napisz o sobie. Ha, ha, ha. O sobie chciałeś mówić. Jeszcze chcesz czy uznajesz swoją przegraną ze svenką mistrzem ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Qrapa 10.06.02, 10:24 Biorąc pod uwagę dotychczasowe Twoje osiagnięcia na forum, mimo wielu starań - Twojego poziomu osiagnąć nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svenka1 Re: Qrapa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 10:28 sloggi napisał(a): > Biorąc pod uwagę dotychczasowe Twoje osiagnięcia na forum, mimo wielu starań - > Twojego poziomu osiagnąć nie mogę. Ha ha ha. Mistrzunia svenka wygrywa znów !!Sloggi - zdzichy podnóżek kłania sie teraz svence w pas ! Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Qrapa 10.06.02, 13:17 Gość portalu: svenka1 napisał(a): > Ha ha ha. Mistrzunia svenka wygrywa znów !!Sloggi - zdzichy podnóżek kłania sie > > teraz svence w pas ! Z takim podejściem lepiej zacznij odwiedzać forum Sport Odpowiedz Link Zgłoś