Dodaj do ulubionych

Błagam o opinie!Piaseczno Szk.Pdst nr 5 ul.Szkolna

05.04.05, 18:18
Kochani! Jeśli któraś z Waszych pociech uczęszcza do tej szkoły to bardzo
proszę o opinie. Z tego co wiem to szkoła jest przepełniona ale nie mając
wyboru prawdopodobnie ją wybiorę. Ciekawa jestem czy są prowadzone
jakiekolwiek zajęcia pozalekcyjne, kółka sportowe itd, itp.
Obserwuj wątek
    • joanna266 Re: Błagam o opinie!Piaseczno Szk.Pdst nr 5 ul.Sz 09.04.05, 18:44
      a czemu koniecznie na szkolna?jA zapisalam synka do zerowki na
      swietojanska.pezproblemowo przyjeli.a o szkolnej nie slyszalam dobrych
      opinii.raczej przeciwnie- ze straszny tlok i kiepski poziom.pozdrowionka Joanna
      • gosbi Re: Błagam o opinie!Piaseczno Szk.Pdst nr 5 ul.Sz 12.04.05, 13:58
        Niestety decyduje bliskość domu i fakt ze prawdopodobnie będzie musial sam
        wracać...A ja nawet nie mam pojęcia gdzie jest ta Swiętojańska
        • dotesia Re: Błagam o opinie!Piaseczno Szk.Pdst nr 5 ul.Sz 12.04.05, 15:11
          Szkola na Swietojanskiej jest niedaleko starego cmentarza.
      • dotesia Re: Błagam o opinie!Piaseczno Szk.Pdst nr 5 ul.Sz 12.04.05, 15:13
        Czesc.
        Moj synek idzie do zerowki w przedszkolu, a potem do jedynki, czy to tak jak
        twoj, pewnie sie spotkamy w szkole.
    • dotesia Re: Błagam o opinie!Piaseczno Szk.Pdst nr 5 ul.Sz 12.04.05, 15:17
      to poprzednie mialo byc do Joanny266.
      • joanna266 do dotesi 14.04.05, 18:21
        Witaj.mOj synek chodzil do tej pory do przedszkola na Kauna.ale z uwagi na jego
        ciogle chorowanie musielismy zrezygnowac miesiac temu.w tym roku od wrzesnia
        idzie do zerowki na Swietojanska.wiec jesli twoj maly zacznie tam pierwsza
        klase w przyszlym roku to jak najbardziej mozemy sie tam spotkac o byc moze
        nasi synkowie beda chodzic do jednej klasy.pozdrowionka :-)))0a jesli masz
        zainstalowane gg podaje moj nr 1745227.
        • dotesia Re: do dotesi 15.04.05, 15:21
          Moj tez chodzi do tego przedszkola. Nie mam gg, ale jakbys miala ochote to
          napisz na adres gazetowy.
    • kjagoda Re: Błagam o opinie!Piaseczno Szk.Pdst nr 5 ul.Sz 18.04.05, 10:30
      my uciekliśmy do szkoły w Magdalence. Nie chciałam skazywać mojego synka na
      piątkę bo od dzieci sąsiadów wysłuchuję horrory oprzepełnieniu, lekcjach na
      trzy zmiany <np rozpoczynają o 14.40 a kończą o 18>. W szkole u mojego synka
      początek lekcji zawsze o 8 a kończą 11.3z lub 12.25. najmlodsze dzieci mają
      lekcje w oddzielnym skrzydle budynku, dzięki czemu sątrochę odizolowane od
      starszych dzieciaków. wozimy nasze dzieci kilkuosobową grupką tak więc dyżury
      nie są aż tak dokuczliwe.
      • gosbi Re: Błagam o opinie!Piaseczno Szk.Pdst nr 5 ul.Sz 18.04.05, 20:19
        No to wspaniale, że ludzie potrafią sie tak zorganizować!:) Ja przeżywam
        koszmar, bo muszę przenieść dziecko do szkoły i nie wiem co wybrać: albo blisko
        i przepełnione klasy plus lekcje na zmiany, albo dalej (np Swietojerska lub
        Zalesie)i koszmar z dowożeniem nie mówiąc już o tym, że nie wiadomo do której
        świetlice są czynne i kto je odbierze!?
        • matra29 Re: Błagam o opinie!Piaseczno Szk.Pdst nr 5 ul.Sz 02.08.05, 23:07
          a jak wyglada świetlica w szkole nr 5 , chyba nie będe miala innego wyjścia i
          moje 6 letnie "malutkie dzieciątko" moze być zmuszone przez naszą troche
          pokąplikowaną sytuację chodzić do zerówki i świtlicy, nie mamy innego
          wyjscia ,nie stać nas na wynajęcie na pelen etat opiekunki, szukam tylko kogoś
          do zaprowadzania synka do szkoły rano na tą paskudną swietlice, załamuje się ,
          bo opinie ta szkoła ma fatalną szok dla takiego malucha ale co mam robić??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka