Dodaj do ulubionych

[SO] co robicie gdy ludzie się za Wami ogladają???

26.06.02, 14:43
Czasam zdarzają sie takie sytuacje. Idziecie sobie ulicą i po pewnym czasie
zauważacie, że ludzie się za Wami oglądają.
Ja??? Cóż, pozbawiony złudzeń odnośnie własnej urody natychmiast sprawdzam czy
mam zapięty roz.... (tak właśnie)...;))))))
Obserwuj wątek
    • zdzicha Re: [SO] co robicie gdy ludzie się za Wami ogladają??? 26.06.02, 14:48
      Sprawdzam, czy nie nałożyłam peruki tył na przód.

zdrv
      zdzicha
      /oraz, czy makijażu nie wykonałam na lusterku.
      • sloggi Re: [SO] co robicie gdy ludzie się za Wami ogladają??? 26.06.02, 14:57
        Utwierdzam się w wypłowiałym mniemaniu, że za byle kim, to się ludzie
        nieodwracają - poza tym, że coś z "ciacha" w sobie mam.
        • zdzicha Re: [SO] co robicie gdy ludzie się za Wami ogladają??? 26.06.02, 15:00
          sloggi napisał(a):

> coś z "ciacha" w sobie mam.

Tak, okruszki wokół ust.

zdrv
          zdzicha
          • rembik_ Re: he he he 26.06.02, 15:03
            niezłe
          • sloggi Re: [SO] co robicie gdy ludzie się za Wami ogladają??? 26.06.02, 15:34
            bardzo śmieszne :(

A objekcji, co do roz.... nie mam zdecydowanie :)
            • rembik_ Re: do Sloggiego 26.06.02, 15:38
              Nie chciałem Cie urazić. Wybacz.

pozdrawiam
              • sloggi Re: do rembika 26.06.02, 15:40
                rembik_ napisał(a):

> Nie chciałem Cie urazić. Wybacz.
                >
                > pozdrawiam

:)
                Wykonuję gest "papieski" i po sprawie. Kiedy na ten rower idziesz znów nad Wisłę ?
                • rembik_ Re: do Sloggiego 27.06.02, 14:27
                  w weekend będe jeździł - ale wybieram się do Powsina :-)

pozdrawiam
      • rembik_ Re: [SO] co robicie gdy ludzie się za Wami ogladają??? 26.06.02, 14:57
        zwykle nie zauważam.... przyzywczaiłem się... :-)))

pozdrawiam
    • Gość: zet Re: [SO] co robicie gdy ludzie się za Wami ogladają??? IP: 195.187.84.* 26.06.02, 14:57
      Sprawdzam, czy czasem nie mam zasadzonej za pasek spódnicy (tak, tak, widziałam
      taką panią jak wychodziła z toalety)albo czy nie mam na głowie jakiegoś
      artystycznego koguta. Generalnie mówiąc - czuję się wtedy zakłopotana. Chociaż -
      jeżeli gapią się faceci - to jest nawet miłe.
      Najgorzej, jak gapi się jakaś stara dewota i komentuje pod nosem (zwłaszcza jak
      wracamy większą grupą z jakiegoś koncertu)
    • Gość: Piotrek Re: [SO] co robicie gdy ludzie się za Wami ogladają??? IP: *.batory.org.pl / 192.168.30.* 26.06.02, 15:08
      Jeśli taka sytuacja zaistnieje to wkurza mnie to, bo najczęściej nie znam
      powodu dla którego sie oglądają. Co za ludzie, mogliby powiedzieć dlaczego.
    • Gość: Hania Re: [SO] co robicie gdy ludzie się za Wami ogladają??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 15:13
      d.z. napisał(a):

> Czasam zdarzają sie takie sytuacje. Idziecie sobie ulicą i po pewnym czasie
      > zauważacie, że ludzie się za Wami oglądają.
      > Ja??? Cóż, pozbawiony złudzeń odnośnie własnej urody natychmiast sprawdzam czy
      > mam zapięty roz.... (tak właśnie)...;))))))

Staram sie obejrzec w jakiejs wystawie, bo nigdy nic nie wiadomo - cos sie
      rozpielo, cos sie urwalo, cos przylepilo...
      Kiedys, kiedy jeszcze nie bylo zabezpieczen magnetycznych na wszystkim, wyszlam
      ze sklepu z bielizna z majtkami przyczepionymi do torebki. Wrocilam purpourowa ze
      wstydu i zwrocilam te majtki. Wiec moze zabezpieczenia magnetyczne to nie jest
      taka glupia rzecz?
    • jhbsk Re: [SO] co robicie gdy ludzie się za Wami ogladają??? 26.06.02, 15:31
      Można na wszelki wypadek posłać promienny uśmiech.
      • desperado_ Re: [SO] co robicie gdy ludzie się za Wami ogladają??? 26.06.02, 16:02
        Ja to posyłam powłóczyste spojrzenie spod długich rzęs w stronę osoby mną
        zainteresowanej. Następnie ustawiam się do niej bokiem nieco. Potem wystawiam
        nóżkę w czarnej pończoszce, a następnie podciągam moją skąpą spódniczkę i udaję ,
        ze poprawiam pończoszkę demonstrując przy tym, jak zgrabne mam uda i jak ładną
        koroneczkę przy pończosze.
        d.:)))
    • _sindi_ Re: [SO] co robicie gdy ludzie się za Wami ogladają??? 26.06.02, 15:49
      Oglądam się za nimi, jedno spojrzenie prosto w oczy i po problemie ;-) Speszony
      gap odwraca wzrok :-) Niekórzy są twardzi i graja w "kto dłużej wytrzyma".
      Zazwyczaj wygrywam ;-)
      • pacio Re: [SO] co robicie gdy ludzie się za Wami ogladają??? 26.06.02, 15:57
        _sindi_ napisał(a):

> Oglądam się za nimi, jedno spojrzenie prosto w oczy i po problemie ;-) Speszony
        >
        > gap odwraca wzrok :-) Niekórzy są twardzi i graja w "kto dłużej wytrzyma".
        > Zazwyczaj wygrywam ;-)

Stajemy w szranki ?
        Kto pierwszy mrugnie, przegrywa :)))

Pzdr
        pacio
    • e._ Re: [SO] co robicie gdy ludzie się za Wami ogladają??? 26.06.02, 19:26
      Jak mi się chce, to też się zaraz obejrzę. A jak się gapi ktoś bez oglądania,
      wylewnie mówię mu albo jej "Aaaa, dzień dobry! Widzę, ze sie znamy, tylko nie
      pamiętam, skąd... Proszę mi przypomnieć!". Gapa zwykle purpurowieje, opada jej
      szczęka i mamrocząc costam pod nosem odchodzi z podkulonym ogonem, w przenośni
      oczywiście.
    • martolka Re: [SO] co robicie gdy ludzie się za Wami ogladają??? 26.06.02, 20:43
      też gram w "kto dłużej wytrzyma" i też z reguły wygrywam, a na dodatek jak mnie
      jakiś facet mierzy od góry do dołu to mierzę go nawzajem, a potem patrzę z
      politowaniem bądź ironicznie w oczy. Co bardziej rozgarnięte biedactwa
      czerwienią się i odwracają główki, ale są tacy na których nic nie działa,
      niestety.
    • Gość: marcin Re: [SO] co robicie gdy ludzie się za Wami ogladają??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 20:26
      jeśli to kobieta to sie usmiecham
      jeśli to mężczyzna to sie nie uśmiecham
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka