Dodaj do ulubionych

Najpiekniejszy park

IP: *.poczta-polska.pl 28.04.01, 11:02
Moim zdaniem (ale tu odzywa sie we mnie Prazanka) Park Skaryszewski, a potem
Morskie Oko, pozdrawiam Stanczyka !
Obserwuj wątek
    • Gość: martin Re: Najpiekniejszy park IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.01, 13:26
      ja lubię Łazienki
      • Gość: iga Łazienki IP: *.poczta-polska.pl 30.04.01, 12:01
        Tak, Pałac Na Wodzie i pomnik Chopina.
    • Gość: Anka Re: Najpiekniejszy park IP: 217.8.160.* 30.04.01, 17:20
      Zdecydowanie Skaryszewski. Wczoraj na spacerze "odkrylam" magnolie ... a w
      okolicach parku mieszkam od grudnia, wiec to moja obiektywna ocena.
      • Gość: tomaso Re: Najpiekniejszy park IP: 134.113.52.* 02.05.01, 17:06
        Gość portalu: Anka napisał(a):
        > Zdecydowanie Skaryszewski. Wczoraj na spacerze "odkrylam" magnolie ... a w

Tez popieram Skaryszewski, jestem teraz za woda i bardzo mi go brakuje. Niestety
        park jest na Pradze czyli w Polsce B i pozostaje zaniedbany bo wladze koncentruja
        sie na oklepanych Lazienkach.
        • Gość: iga Park Skaryszewski IP: *.poczta-polska.pl 02.05.01, 17:54
          Tak - przydaloby sie naprawic lawki i nieco oczyscic tereny wzdloz alejek.
    • Gość: Zraz Wapark i to zdecydowanie IP: *.netcom.ca 04.05.01, 04:23
    • Gość: nocoment Re: Najpiekniejszy park Skaryszewski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 11:15
      Oczywiście, że najpiękniejszy jest Park Skaryszewski, przynajmniej z mojego
      praskiego punktu widzenia. Ale są w Warszawie dwa równie piękne parki - pierwszy
      to oczywiście Łazienki a drugi to Park im. I Dywizji Pancernej między Wisłą a
      Starówką. Pozdrawiam

NO COMMENT
      • Gość: Ania Re: Najpiekniejszy park Skaryszewski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 15:38
        A ja wolę Lasek Bielański. Łazienki są sztuczne, Skaryszewski straszy okolicą
        i elementem przestępczym - Bielański jest ocaleniem dla zgnuśniałego miasta.
        • Gość: Bortek Re: Najpiekniejszy park Skaryszewski IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.05.01, 23:07
          Skaryszewkiego nie znam - stach tam sie wybrać - menele. Dla mnie dwa praki są
          debeścierskie Prak Agrykola i Lasek Bielański. Oczywiście to dfwa różne
          charaktey parków. Ale co kto lubi.
        • Gość: qwerty Re: Najpiekniejszy park Skaryszewski IP: 193.0.117.* 13.05.01, 16:52
          Skaryszewski niczym nie straszy i nie ma tam żadnych meneli. Co najmniej kilka
          razy w tygodniu wracając do domu wieczorem, albo nawet w nocy robię sobie skrót
          przez ten park i jeszcze nic złego mnie tam nie spotkało. Zapraszam bez obaw.
        • Gość: qwerty Re: Najpiekniejszy park Skaryszewski IP: 193.0.117.* 13.05.01, 16:53
        • Gość: qwerty Re: Najpiekniejszy park Skaryszewski IP: 193.0.117.* 13.05.01, 16:53
        • Gość: qwerty Re: Najpiekniejszy park Skaryszewski IP: 193.0.117.* 13.05.01, 16:54
        • Gość: qwerty Re: Najpiekniejszy park Skaryszewski IP: 193.0.117.* 13.05.01, 16:55
          • Gość: qwerty Re: Najpiekniejszy park Skaryszewski IP: 193.0.117.* 13.05.01, 16:57
            O rany coś za dużo mi się tego wysłało. Sorry wszystkim...
        • Gość: wirus Re: Najpiekniejszy park Skaryszewski IP: 195.116.48.* 15.05.01, 18:23
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> A ja wolę Lasek Bielański. Łazienki są sztuczne, Skaryszewski straszy okolicą
          > i elementem przestępczym - Bielański jest ocaleniem dla zgnuśniałego miasta.

Zgadzam się z tym. Mam do niego niedaleko i często tam bywam na rowerze.Mam
          nadzieje że zostanie taki jaki jest i nie wybudują na środku jakiegoś centrum
          handlowego

• Gość: michal Re: Najpiekniejszy park IP: *.zigzag.pl 11.05.01, 19:35
      Dla mnie milym i ladnym parkiem jest zoo.Lubie rowniez
      Ogrod Ujazdowski i Lazienki.
    • Gość: Ela Re: Najpiekniejszy park IP: *.ilot.edu.pl 15.05.01, 15:30
      Ja bardzo lubię Łazienki i Ogród Botaniczny w Alejach. Nie wiedziałam, ze do
      Parku Skaryszewskiego można iść bez obaw. Przy najbliższej okazji wdepnę. A jak
      mnie pobiją, to do polecających przyjdę po odszkodowanie
      • Gość: nocoment Re: Najpiekniejszy park IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 16:03
        Gość portalu: Ela napisał(a):

> Ja bardzo lubię Łazienki i Ogród Botaniczny w Alejach. Nie wiedziałam, ze do
        > Parku Skaryszewskiego można iść bez obaw. Przy najbliższej okazji wdepnę. A jak
        >
        > mnie pobiją, to do polecających przyjdę po odszkodowanie

Gwarantuje, że nic Ci się nie stanie (no, chyba że pójdziesz w nocy). Stereotyp
        Pragi jako bandyckiego rejonu już dawno jest nieaktualny. Naprawdę na Pradze jest
        dużo bezpieczniej niż np. przed wojną. Poza tym Praga, nie tylko Skaryszewski,
        jest warta odwiedzin bo, jako jeden z niewielu rejonów, ma swój klimat. Pozdrawiam

NO COMMENT

• Gość: qwerty Re: Najpiekniejszy park IP: 193.0.75.* 16.05.01, 12:51
          Gość portalu: nocoment napisał(a):

> Gość portalu: Ela napisał(a):
          >
          > > Ja bardzo lubię Łazienki i Ogród Botaniczny w Alejach. Nie wiedziałam, ze
          > do
          > > Parku Skaryszewskiego można iść bez obaw. Przy najbliższej okazji wdepnę.
          > A jak
          >mnie pobiją, to do polecających przyjdę po odszkodowanie
          > > Gwarantuje, że nic Ci się nie stanie
          (no, chyba że pójdziesz w nocy).
          Stereotyp Pragi jako bandyckiego rejonu już dawno jest nieaktualny. Naprawdę na
          Pradze je
          > st
          > dużo bezpieczniej niż np. przed wojną. Poza tym Praga, nie tylko Skaryszewski,
          > jest warta odwiedzin bo, jako jeden z niewielu rejonów, ma swój klimat. Pozdraw
          > iam
          >
          > NO COMMENT
          >

W nocy też jej się nic nie stanie, bo nie ma tam wtedy żywego ducha.
          Qwerty
    • Gość: Warschau Re: Najpiekniejszy park IP: *.matrix.pl 15.05.01, 16:05
      Dla mnie najpiękniejsze są Łazienki. Także park Wilanowski jest niczego sobie...
      • Gość: jak Re: Najpiekniejszy park IP: *.de.deuba.com 15.05.01, 17:32
        A ja uwielbiam Park Szczesliwicki. Nie jest on moze tak efektowny jak chociazby Lazienki ale ma swoj wyjatkowy
        klimat i urok. Ma cos jeszcze co go wyroznia, otoz najlepszy w Warszawie tor i boisko do jazdy na rolkach. Pola
        Mokotowskie chowaja sie. Park Szczesliwicki tak jak cala Ochota jest wyjatkowy.
    • Gość: Sloggi Najpiekniejszy park - nie tylko zabytki się liczą. IP: *.man.polbox.pl 16.05.01, 13:56
      Za oknami mam Park Bródnowski, jeden z najmłodszych tak dużych parków.
      Może najpiękniejszy jeszcze nie jest, ale to kwestia czasu. Każdemu, kto
      mieszka w szarym blokowisku życzę obok domu tak wielkiego zieleńca.
      A, że na pipidowiu, że niebezpiecznie - nie ważne
    • Gość: makler Re: Najpiekniejszy park IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 15:06
      Skaryszewski jest OK tak samo jak Łazienki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka