zgrred 09.05.05, 22:13 chciałbym koło(tu mieszkam),Wola,Yelonki,Bemowo niechciałbym śródmieście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: em456 Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:31 nie chcialbym: ursynow, bemowo, jelonki, praga pn., targowek (itp. na obrzezach) chcialbym: mokotow (tu mieszkam), ochota, zoliborz, srodmiescie Odpowiedz Link Zgłoś
varsava BIAŁOŁĘKA 11.05.05, 16:29 TAK: mały śliczny domek na Białołęce NIE: wszelkie blokowiska - włączając Ursynów, Kabaty, Wilanów i inne popularne obecnie miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolka Re: BIAŁOŁĘKA IP: *.aster.pl 11.05.05, 17:07 Tylko że w (nie na) Białołęce nie ma ślicznych domków. Wilanów wolę milion razy i każde miejsce (poza Bródnem, Bemowem, Wrzecionem) od Białołęki... Odpowiedz Link Zgłoś
varsava Re: BIAŁOŁĘKA 11.05.05, 17:23 Hmm - jak to nie ma? Przecież są... Do tego mnóstwo zieleni, Kanał Królewski, dwa rezerwaty u granic dzielnicy, lasy ciągnące się aż do Zalewu Zegrzyńskiego... Poza tym bardzo dobre podstawówki i gimnazja (wg. rankingu Rzeczpospolitej) Naprawdę polecam Gość portalu: Lolka napisał(a): > Tylko że w (nie na) Białołęce nie ma ślicznych domków. Wilanów wolę milion razy > i każde miejsce (poza Bródnem, Bemowem, Wrzecionem) od Białołęki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rmx Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:22 Chciałbym na Mokotowie lub w Śródmieściu.Ursynów też może być ale ten północny nie Kabaty.Najgorszy jest Targówek i inne dzielnice obrzeźne ,które dla mnie to nie Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie IP: *.chello.pl 10.05.05, 12:25 tu masz obszerny wątek dokładnie na ten temat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=271&w=21053911&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie 10.05.05, 16:18 chcę nadal (stara Ochota), chciałbym ew. Mokotów. Nie chciałbym: ogólnie pojęte Zatybrze, Bemowo, Jelonki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurita Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:41 chcialabym na Filtrach... wiecej marzen nie mam :D (a gdzie jest Zatybrze?) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie 10.05.05, 18:03 Gość portalu: aurita napisał(a): > chcialabym na Filtrach... wiecej marzen nie mam :D > > (a gdzie jest Zatybrze?) Zatybrze = prawy brzeg Wisły :) Odpowiedz Link Zgłoś
tripper Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie 10.05.05, 18:14 paul, you idiot!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie IP: *.greennet.org.pl / 80.51.237.* 10.05.05, 18:27 Tak:bemowo,bielany,żoliborz Nie:slamsy typu-jelonki,bródno,ursus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blade Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie IP: *.spray.net.pl 10.05.05, 21:41 zapraszam do nowego Ursusa (Skorosze) - slamsami tego nazwać nie można na pewno. Każdy kupuje tam gdzie go stać, gdzie ma niedaleko do pracy albo rodzinę w pobliżu... ja się czuję w Ursusie super:))) najbardziej dlatego że to moje własne mieszkanie! Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie 10.05.05, 18:53 tripper napisał: > paul, you idiot!! o widzisz, tripper właśnie z Zatybrza. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:42 Chciałbym: Wołomin, Zielonka i Maków Maz. Nie chcałbym: nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie IP: *.acn.waw.pl 10.05.05, 21:17 przeciez to proste na pewno nie chcialbys mieszkac pod mostem,na dworcu ,w schronisku dla bezdomnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:03 a ja nie chccialbym mieszkac na ursynowie niedos ze brzydko to i daleko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie 11.05.05, 17:26 > Zatybrze = prawy brzeg Wisły :) hihi ciaza jednak odmozdza:D ale wstyd;)ale zgadzam sie Zatybrze niebardzo. Ale filtry.....hmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie 10.05.05, 23:24 Chcę mieszkać tu, gdzie mieszkam (G.) Czy jest jakieś porównywalne miejsce? Konstancja robi się coraz brzydsza i coraz droższa, co więcej obok niej powstaje jakieś osiedle bloków (pełno żurawi wieżowych stoi, do zabudowy szeroegowej by ich nie sprowadzili...) Może Izabelin, jest tam kilka zamkniętych i strzeżonych osiedli domków jednorodzinnych... Odpowiedz Link Zgłoś
bocian1 Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie 11.05.05, 14:38 piparapo claudio sanschez THC! UMfana sssij pyzo Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie 11.05.05, 15:19 Zoliborz tylko i wylącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
snopczykwariat Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie 11.05.05, 15:23 MOKOTÓW!!!!!!!! ogólnie wszędzie poza Targówkiem, Tarchominem i Wolą!! bo tam nie mam immunitetu :D Odpowiedz Link Zgłoś
lpr_rasta Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie 11.05.05, 15:31 Jaacie! Joł zgredzie! Wsadź se w odbyt dwa śledzie! -------------- LPR (Liga Polskich Rasta)- bo rasta też noszą berety! www.rasta-liga.prv.pl (P.S. to nie prawda że p. Giertych nas nie lubi-on nas KOCHA!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolka Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie IP: *.aster.pl 11.05.05, 15:35 W Warszawie fajnie sie mieszka w pięciu miejscach: na Saskiej Kępie na górnym Mokotowie na starej Ochocie (Filtrach) na Żoliborzu - oficerskim, dziennikarskim, urzędniczym w niektórych rejonach Śródmieścia jak Solec czy rejony pl. 3 Krzyży To wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Gdzie w W-wie chcielibyście mieszkać a gdzie nie? 11.05.05, 17:49 Bardzo chciałabym mieszkać w osiedlu SONATA nad jeziorkiem Kamionkowskim. Jeśli ktoś z Was tam mieszka i dysponuje wolnym pokojem, to chętnie się przeniosę. Oczywiście w grę wchodzi tylko mieszkanie z balkonem, położone najbliżej jeziorka. W dowód wdzięczności mogę gotować, a nawet podlewać kwiatki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie nie 11.05.05, 19:43 Dziwny ten wątek! Dlaczego nie pokazują się wszystkie posty od razu? Poza osiedlem SONATA chciałabym mieszkać w tych zacisznych i drogich domach przy ul. Augusta. Odpowiedz Link Zgłoś
poshukiwacz Re: Gdzie w Wa-wie chcielibyście mieszkać a gdzie 12.05.05, 12:01 Stara Praga raczej tak, ewentualnie zielone Bielany Raczej Północ Warszawy, ale część Śródmieścia też jest OK - na przykład okolice Foksal - tam jest fantastycznie Odpowiedz Link Zgłoś