brzoza2 17.07.02, 10:56 Z zazenowaniem stwierdzam, ze Warszawa jest najbardziej skloconym miastem na calym forum. Az przykro........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: FORUMOWICZE - PRZESTANCIE SIE KLOCIC!!!! 17.07.02, 11:11 brzoza2 napisała: > Z zazenowaniem stwierdzam, ze Warszawa jest najbardziej skloconym miastem na ca > lym forum. Az przykro........ Ależ my sie nie kłócimy... My jedynie w niekonwencjonalny sposób, przy użyciu nowoczesnych metod wymieniamy swoje poglądy... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: FORUMOWICZE - PRZESTANCIE SIE KLOCIC!!!! IP: 195.116.201.* 17.07.02, 11:12 d.z. napisał: > Ależ my sie nie kłócimy... > My jedynie w niekonwencjonalny sposób, przy użyciu nowoczesnych metod > wymieniamy swoje poglądy... ;-)) Ot co...świeta prawda....A odbierz d.z. pocztę.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: FORUMOWICZE - PRZESTANCIE SIE KLOCIC!!!! 17.07.02, 11:18 Odbierz też te dwa wirusy i wykasuj, bo Ci twardziela szlag trafi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: FORUMOWICZE - PRZESTANCIE SIE KLOCIC!!!! IP: 195.116.201.* 17.07.02, 11:23 sloggi napisał: > Odbierz też te dwa wirusy i wykasuj, bo Ci twardziela szlag trafi !!! Ode mnie żadnych wirusów d.z. nie dostanie...Mam we firmie dobrego FireWalla... :-) ale zdjecia takze swoje dostanie... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: FORUMOWICZE - PRZESTANCIE SIE KLOCIC!!!! 17.07.02, 12:49 Gość portalu: Warschau napisał(a): > sloggi napisał: > > > Odbierz też te dwa wirusy i wykasuj, bo Ci twardziela szlag trafi !!! > > Ode mnie żadnych wirusów d.z. nie dostanie...Mam we firmie dobrego > FireWalla... :-) ale zdjecia takze swoje dostanie... :-))) Nie dostałem żadnego wira na skrzynkę oprócz jakiejś pisaniny za wielkiej kałuży zarób 1000$ w godzinę, wywalam to badziewie do kosza nawet nie czytając. A jak wyszły zdjęcia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: FORUMOWICZE - PRZESTANCIE SIE KLOCIC!!!! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 17.07.02, 12:52 pacio napisał: > Gość portalu: Warschau napisał(a): > > > sloggi napisał: > > > > > Odbierz też te dwa wirusy i wykasuj, bo Ci twardziela szlag trafi !!! > > > > Ode mnie żadnych wirusów d.z. nie dostanie...Mam we firmie dobrego > > FireWalla... :-) ale zdjecia takze swoje dostanie... :-))) > > Nie dostałem żadnego wira na skrzynkę oprócz jakiejś pisaniny za wielkiej > kałuży zarób 1000$ w godzinę, wywalam to badziewie do kosza nawet nie czytając. > > A jak wyszły zdjęcia ;))) Możesz być Pacio spokojny - Ty wyszedłeś zniewalająco :-)))!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: FORUMOWICZE - PRZESTANCIE SIE KLOCIC!!!! 17.07.02, 12:55 Gość portalu: łezka napisał(a): > pacio napisał: > > > A jak wyszły zdjęcia ;))) > > Możesz być Pacio spokojny - Ty wyszedłeś zniewalająco :-)))!!!! To kto wyszedł powalająco :)))))))))))) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: FORUMOWICZE - PRZESTANCIE SIE KLOCIC!!!! IP: 195.116.201.* 17.07.02, 12:59 pacio napisał: > > To kto wyszedł powalająco :)))))))))))) ? Ja?!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: FORUMOWICZE - PRZESTANCIE SIE KLOCIC!!!! 17.07.02, 13:02 Gość portalu: Warschau napisał(a): > pacio napisał: > > > > To kto wyszedł powalająco :)))))))))))) ? > > Ja?!!!!!!!!!!!!!! A ja jeszcze nic nie widze !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: FORUMOWICZE - PRZESTANCIE SIE KLOCIC!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.07.02, 21:29 Gość portalu: Warschau napisał(a): > pacio napisał: > > > > To kto wyszedł powalająco :)))))))))))) ? > > Ja?!!!!!!!!!!!!!! A ja to pies?:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: FORUMOWICZE - PRZESTANCIE SIE KLOCIC!!!! IP: 195.116.201.* 17.07.02, 12:53 pacio napisał: > A jak wyszły zdjęcia ;))) Zaraz Ci wyślę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: FORUMOWICZE - PRZESTANCIE SIE KLOCIC!!!! IP: 217.11.134.* 17.07.02, 14:16 Gość portalu: Warschau napisał(a): > pacio napisał: > > > A jak wyszły zdjęcia ;))) > > Zaraz Ci wyślę.... Czy też się załapałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacio Re: FORUMOWICZE - PRZESTANCIE SIE KLOCIC!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 14:20 Gość portalu: maciek napisał(a): > Gość portalu: Warschau napisał(a): > > > pacio napisał: > > > > > A jak wyszły zdjęcia ;))) > > > > Zaraz Ci wyślę.... > > Czy też się załapałem? Tu się wetnie, tam sie wytnie i jakoś to będzie ;)))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: FORUMOWICZE - PRZESTANCIE SIE KLOCIC!!!! IP: 195.116.201.* 17.07.02, 14:35 Gość portalu: maciek napisał(a): > > Czy też się załapałem? Musisz maćku przesłac mi swój adres...a tez Ci wyślę...A Adres to "warschau@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: FORUMOWICZE - PRZESTANCIE SIE KLOCIC!!!! 17.07.02, 12:47 Nie dziw się, broza2. Przecież do nikogo, jak do Warszawiaków, nie próbują się wtrącać rozmaici z innych miast i wsi, nie wspominając o zagranicy. Podpuszczają na jątrzące i często kretyńsko obraźliwe przygadywania sobie, toteż warszawiacy, musząc sie bronić (tzn. siebie i honoru miasta) nabrali nieco niedobrych nawyków. Efekt tego widać jako strzelanie z armaty do muchy czyli reakcje niewspółmierne do sytuacji, jako zbytnią zadziorność i pobudliwość. Ale poza tym jest ok.+ Odpowiedz Link Zgłoś
tassman brzoza spadaj z naszego forum cieciu 17.07.02, 12:56 brzoza, Co wtykasz nochala w nasze warszawskie błotko? guzik ci do tego co my tutaj robimy. Jestesmy u siebie i jesli mamy ochote to bedzie my sie kłócić a tobie nic do tego cieciu........ Spadaj do siebie ale już... Miły warszawiaczek tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: na pewno nie spadne 17.07.02, 13:37 tassman napisał: > brzoza, > > Co wtykasz nochala w nasze warszawskie błotko? guzik ci do tego co my tutaj > robimy. Jestesmy u siebie i jesli mamy ochote to bedzie my sie kłócić a tobie > nic do tego cieciu........ > Spadaj do siebie ale już... > > Miły warszawiaczek > tassman:) A wlasnie ze nie spadne, bo to tak samo moje forum, jak i twoje. Twoj post jest potwierdzeniem wlasnie tego, co chcialam w tym watku poruszyc. Na pewno tez nie obrazisz mnie ani nie wciagniesz w to wasze "warszawskie blotko". Tez jestem warszawianka, ale w " mojej Warszawie" ludzie rozmawiaja ze soba na innym poziomie. Pozdrawiam cie, "mily warszawiaczku" :) brzoza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: na pewno nie spadne IP: 195.116.201.* 17.07.02, 13:41 brzoza2 napisała: > A wlasnie ze nie spadne, bo to tak samo moje forum, jak i twoje. Twoj post jest > potwierdzeniem wlasnie tego, co > chcialam w tym watku poruszyc. > Na pewno tez nie obrazisz mnie ani nie wciagniesz w to wasze "warszawskie blotk > o". Tez jestem > warszawianka, ale w " mojej Warszawie" ludzie rozmawiaja ze soba na innym pozio > mie. > > Pozdrawiam cie, "mily warszawiaczku" :) > brzoza Tu sosna...brzoza jak mnie słyszysz? Odbiór! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: na pewno nie spadne IP: *.braun.de 17.07.02, 13:42 brzoza2 napisała: > A wlasnie ze nie spadne, bo to tak samo moje forum, jak i twoje. Twoj post > jest potwierdzeniem wlasnie tego, co chcialam w tym watku poruszyc. > Na pewno tez nie obrazisz mnie ani nie wciagniesz w to wasze "warszawskie > blotko". Tez jestem warszawianka, ale w " mojej Warszawie" ludzie > rozmawiaja ze soba na innym poziomie. Otóż to! Pozdrawiam Cię Brzozo. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: na pewno nie spadne 17.07.02, 13:43 dzieki za wsparcie w tych trudnych dla mnie chwilach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: na pewno nie spadne - i nie zachodź 17.07.02, 13:46 Brzozowa 37 i zobaczysz inny wymiar Warszawskiej Starówki, wszak w Warszawie kochać to nie zawsze to samo :))) viva bżuska :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman ściąć te brzozę, na grilla ją 17.07.02, 14:36 Co ty nie powiesz brzoza. Że ty i twoje towarzystwo rozmawiacie inaczej. Ojej i co -my tez powinnismy rozmawiac tak samo jak wy. Zawsze Ą i Ę na swoim miejscu. To pewnie towarzystwo pierwszoławkowych kujonów nudzących sie setnie w wakacje albo jakiś niezłych wypierdków. Jak ci sie nie podoba to zjazd na bazę.... nikt tu nikogo na siłę nie trzyma. Nikt nie bedzie tez dostrajał sie do twojego "innego" języczka którego uzywasz na spotkaniach z tymi twoimi lebiegami. Uważam ze i tak poswieciłem ci o te 2 minuty za duzo swojego cennego czasu.... Przestan sie uczyć, wyjdź na ulice i zobacz jak naprawdę wyglada zycie widziane normalnie a nie przez pryzmat wygladania zza połów mamusinej sukienki.... Hail tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: ściąć te brzozę, na grilla ją 17.07.02, 20:58 Napisales: "Uważam ze i tak poswieciłem ci o te 2 minuty za duzo swojego cennego czasu.... Przestan sie uczyć, wyjdź na ulice i zobacz jak naprawdę wyglada zycie widziane normalnie a nie przez pryzmat wygladania zza połów mamusinej sukienki.... Hail tassman:)" O Tassmanie Wielki, dzieki ci za dwie minuty chociaz, wdziecznosc moja dozgonna bedzie. Ale coz ty mi zalecasz - wyjsc na ulice? A mamusinej sukienki juz bardzo dawno przestalam sie trzymac. Nawet juz i moje osobiste dziecko z gniazda powoli wyfruwa. Jak widzisz, wiek moj juz nie taki mlody. I tym bardziej mi milo, ze mnie za "pierwszolawkowego kujona" bierzesz - oj chcialoby sie, chcialo... I w ogole Tassmanie - wyluzuj sie lekko, a wtedy i agresji ci ubedzie, i z wieksza sympatia na swiat popatrzysz (w tym i na forumowiczow, ktorzy nie chca klotni). pzdr:))) dlaczego chcesz mnie sciac i na grilla wrzucic? nie zal ci drzewka? Odpowiedz Link Zgłoś
tassman nie ścinać a podlać brzózkę 18.07.02, 07:18 brzoza2 Tymi dwoma postami moimi do Ciebie dałem ci przykład jak szybko ze spokojnej forumowiczki stałaś sie pierwszorzędną kłótnica kłócącą sie ciagle z tassmanem tutaj. Na forum warszawskeim - jak napisałaś -takim kłótliwym..... Jak prosto jest sie pokłócić...... Stałaś sie ofiarą swojego własnego postu.... Miej sie na baczności !! Licho nie spi !! Pozdrawiam, brzozy nie zetnę ale ja jeszcze podleję... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: nie ścinać a podlać brzózkę 18.07.02, 08:38 tassman napisał: > Pozdrawiam, brzozy nie zetnę ale ja jeszcze podleję... Uspokoiłeś mnie :-), bo szkoda by było ścinać. Brzoza to piękne i zdrowe drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś