Dodaj do ulubionych

Homo vs. hetero.

09.06.05, 20:06
Z dużym niesmakiem obserwuję to swoiste "licytowanie się" ilością błota. I pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno było to forum ciekawych dyskusji; forum wolne od homo i hetero oszołomów...
Obserwuj wątek
    • rosebud68 Re: Homo vs. hetero. 09.06.05, 22:07
      Ja również, szkoda, że na takie okazje nie jest przewidziane odrębne miejsce,
      tym bardziej, że przeciętnego warszawiaka mało co obchodzi cała ta awantura,
      szczególnie w takim chlewno-oborowym wydaniu
      • warka_strong Re: Homo vs. hetero. 09.06.05, 23:24
        Miło mi, że jest ktoś kto myśli podobnie.
        • rocco.siffredi Zgadzam sie. Na zdrowie! 10.06.05, 00:13
          • pra_gosia Re: Zgadzam sie. Na zdrowie! 10.06.05, 11:02
            Powiem szczerze - gdyby nie te ilości beznadziejnych postów o homoseksualistach,
            to bym była bardziej tolerancyjna w stosunku do nich. A tak, to mam mniejszy
            szacunek do tej mniejszości seksualnej.
            • Gość: towita Re: Zgadzam sie. Na zdrowie! IP: *.crowley.pl 10.06.05, 11:04
              Ja też, z dnia na dzień coraz mniejszy.
              • Gość: Piotrus Re: Zgadzam sie. Na zdrowie! IP: *.aster.pl 10.06.05, 11:20
                A jednoczesnie samozadowolenie, samouwielbienie i szacunek do samych siebie Wam
                wzrasta...? ;>
            • d.z Re: Zgadzam sie. Na zdrowie! 10.06.05, 11:42
              pra_gosia napisała:

> Powiem szczerze - gdyby nie te ilości beznadziejnych postów o
              homoseksualistach
              > ,
              > to bym była bardziej tolerancyjna w stosunku do nich. A tak, to mam mniejszy
              > szacunek do tej mniejszości seksualnej.

Czy ja dobrze zrozumiałem?
              Ktoś wypisuje beznadziejne posty o homoseksualistach i Ty masz w związku z tym
              mniejszy szacunek do tej mniejszości seksualnej?
              ???
              To chyba jakies przejęzyczenie :))) wszak kto jak kto ale Taka Forumowiczka jak
              Ty w wyrabianiu własnego zdania nie kieruje się bzdurami pisanymi przez
              wirtualne bytu:)
              Pozdrawiam
            • Gość: entre Re: Zgadzam sie. Na zdrowie! IP: *.net-serwis.pl 10.06.05, 11:58
              To może nie chwal sie blondynizmem tylko użyj swoich szarych komórek i pomyśl
              co piszesz (jeśli piszesz to co myślisz)o ludziach, których jak rozumiem nie
              znasz. Wysil się na głębsze poznanie problemu, lub poznaj takich ludzi i potem
              wyrabiaj sobie o nich opinię. Wystarczy się rozejrzeć i zajrzeć CZŁOWIEKOWI w
              oczy by go poznać i zrozumieć. A te ilości beznadziejnych postów to chyba
              świadczą o forumowiczach a nie o gejach.
              • Gość: Letter Re: Zgadzam sie. Na zdrowie! IP: 212.160.138.* 10.06.05, 12:03
                Gość portalu: entre napisał(a):

> A te ilości beznadziejnych postów to chyba
                > świadczą o forumowiczach a nie o gejach.

O gejach rowniez. Gros tych beznadziejnych postow, to posty gejow...
          • warka_strong Dziękuję i wzajemnie [n/t] 10.06.05, 13:11

• tom_aszek Homo vs. hetero = najważniejszy problem W-wy?! 10.06.05, 12:11
      Patrząc na to forum można dojść do takiego wniosku: Nieważne rozgrzebane ulice,
      uliczny burdel straganiarski, "warszawskie rugi", przestępczość; ważne tylko,
      czy ktoś będzie biegać po ulicy z piórkiem w d***e czy bez piórka...
      Cytując sąsiadów zza Buga: "I smieszno i straszno". Ale raczej straszno.
      • warka_strong Re: Homo vs. hetero = najważniejszy problem W-wy? 10.06.05, 13:10
        Moim zdaniem jest tak dlatego, że o pewnych rzeczach mozna pisać po ich przemyśleniu.
        • tom_aszek Re: Homo vs. hetero = najważniejszy problem W-wy? 10.06.05, 15:30
          warka_strong napisał:

> Moim zdaniem jest tak dlatego, że o pewnych rzeczach mozna pisać po ich przemyś
          > leniu.

Ja bym powiedział, że o _wszystkich_ rzeczach można pisac po ich przemysleniu...
          • d.z Re: Homo vs. hetero = najważniejszy problem W-wy? 10.06.05, 15:33
            tom_aszek napisał:

>
            > Ja bym powiedział, że o _wszystkich_ rzeczach można pisac po ich
            przemysleniu..
            > .

Można pisać to co się myśli:)
            Czasem jednak warto pomyśleć co się pisze:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka