Dodaj do ulubionych

informacja

31.07.02, 02:12
nic do nikogo nie pisuję na priva. niczego nie pisuję na forach gw./jedynie
wczoraj skrobnąłem tu odpowiedź dla zdzichy i podziękowanie dla ann.k/
jeśli otrzymujecie durne maile z mym nickiem - to nie ja. to idiota lub
wirus - kasujcie. jeśli czytacie jakieś teksyt mego niby autorstwa -
informuję - to też nie ja. nie pisuję na zadnym z forów tego portalu. jeśli
już - będę się logował. /nie wiem, czy podszywacz też się moze logować,
dzięki balaganowi do jakiego się tu, w gw sieciowej , dopuszcza/
niezłe bydło. po wojenkach międzymiastowych teraz wirusy i podszywacze
dokonują dzieła pt.zniechęcanie do portalu gw...........................
amen
pan laga
Obserwuj wątek
    • glory Re: informacja 31.07.02, 03:13
      Ja dostalem karke z wakacji od jakies Weroniki. Czy tylko ja jestem taki
      szczesciarz czy Weronika pisze do wszystkich!?
    • eela Re: informacja 31.07.02, 07:14
      pan_laga napisał:

> nic do nikogo nie pisuję na priva. niczego nie pisuję na forach gw./jedynie
      > wczoraj skrobnąłem tu odpowiedź dla zdzichy i podziękowanie dla ann.k/
      > jeśli otrzymujecie durne maile z mym nickiem - to nie ja. to idiota lub
      > wirus - kasujcie. jeśli czytacie jakieś teksyt mego niby autorstwa -
      > informuję - to też nie ja. nie pisuję na zadnym z forów tego portalu. jeśli
      > już - będę się logował. /nie wiem, czy podszywacz też się moze logować,
      > dzięki balaganowi do jakiego się tu, w gw sieciowej , dopuszcza/
      > niezłe bydło. po wojenkach międzymiastowych teraz wirusy i podszywacze
      > dokonują dzieła pt.zniechęcanie do portalu gw...........................

Podszywacz nie może się logowac Twoim loginem. Logowanie jest jedynym sposobem
      uchronienia się przed podszywaczem.
      • k_rzyzak Re: Do Pana Lagi 31.07.02, 11:24
        Witaj!
        Nie martw sie tym.Wirusów ci u nas dostatek .Miałem ich czasami dziennie 4-
        6.Mój lap prawie zdechł.Tez się zastanawiałem co z fantem zrobic.KOlega chriurg
        wyciął z niego wszystkie wirusy i teraz chodzi ja trzeba.
        Pozdrawiam Cie serdecznie !

I wróc do jasnej cholery wreszcie!!!!!!!!
        • tassman m@ile 31.07.02, 11:27
          Po co wy odtwiracie m@ile od jakiejs Weroniki czy innej krzywonogie potwory??
          Ja tylko patrzę na nagłowki a potem jednym zgrabnym ruchem bez otwierania
          wysyłam je tam gdzie ich miejsce.....do kosza.

tassman:)

• zdzicha Re: m@ile 31.07.02, 11:37
            Bo oni myślą, że ta cała Weronika przysyła razem z kartką z wakacji jakieś
            fajne fotki typu Weronika na plaży, Weronika pod prysznicem, Weronika w
            ogrodzie.
            A lazki wirus to jest taki, że gdyby nie moja daleko posunięta ostrożnośc i
            podejrzliwośc, to pewnie już bym tych słów nie pisała.

zdrv
            zdzicha
            • tassman m@il od Kasiulka 31.07.02, 11:40
              Ja przed chwila wskoczyłem na swoją pocztę i dostałem maila od jakiegos
              Kasiulka z załacznikiem ma sie rozumieć. Zająłem sie tym Kasiulkiem najlepiej
              jak umiem czyli poleciała na morde do mojego kosza....

tassman:)
              • zdzicha Re: m@il od Kasiulka 31.07.02, 11:43
                tassman napisał:

> Ja przed chwila wskoczyłem na swoją pocztę i dostałem maila od jakiegos
                > Kasiulka z załacznikiem ma sie rozumieć. Zająłem sie tym Kasiulkiem najlepiej
                > jak umiem czyli poleciała na morde do mojego kosza....
                >
                > tassman:)

Damski bokser.

zdrv
                zdzicha
          • ann.k dlaczego ja nie dostaje 31.07.02, 11:50
            wirusow:((((? wszyscy wszystkim nie ze swoich kont rozsylaja swinstwa, a ja nic
            nie dostaje... moze to dlatego, ze mam antyspam ustawiony na gazeta.pl;
            • zdzicha Re: dlaczego ja nie dostaje 31.07.02, 11:55
              Poproś tassmana, on ci coś podesle :)

zdrv
              zdzicha
            • Gość: krzyzak Re: dlaczego ja nie dostaje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 12:17
              Za rada tassmana wyrzucam wszystko jak leci do kosza co nieznane!
              Zdzisiu od ciebie równiez dostałem wirka.
              Aniu ,jak chcesz to bedę przesyłał Ci moja dziwna poczte.gwarantuje ,że nie
              bedziesz sie nudzic.
              Pozdr.
              • zdzicha Re: dlaczego ja nie dostaje 31.07.02, 12:27
                Gość portalu: krzyzak napisał(a):

> Za rada tassmana wyrzucam wszystko jak leci do kosza co nieznane!
                > Zdzisiu od ciebie równiez dostałem wirka.

Dlaczego wyrzuciłeś maila ode mnie? Przecież ja nie obca :)

zdrv
                zdzicha
                • Gość: krzyzak Re: dlaczego ja nie dostaje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 13:40
                  zdzicha napisała:

> Gość portalu: krzyzak napisał(a):
                  >
                  > > Za rada tassmana wyrzucam wszystko jak leci do kosza co nieznane!
                  > > Zdzisiu od ciebie równiez dostałem wirka.
                  >
                  > Dlaczego wyrzuciłeś maila ode mnie? Przecież ja nie obca :)
                  >
                  > zdrv
                  > zdzicha

Wybacz mi!
                  Juz nigdy tego nie zrobię!(Bedę czytał)
                  Pozdr.
            • pan_laga zalogowany laga prawdziwy/dlaczego ja nie dostaje 01.08.02, 00:50
              ann.k napisała:

> wirusow:((((? wszyscy wszystkim nie ze swoich kont rozsylaja swinstwa, a ja
              nic
              >
              > nie dostaje... moze to dlatego, ze mam antyspam ustawiony na gazeta.pl;

ja już niczego nie ściągam, tylko tu do poczty włażę. wcześniej sterty z
              załącznikami różne podejrzane ściągałem czas tracąc, ale, na szczęście ,
              kasowałem bez otwierania. w skrzynce takie cuda znajduję, jak wczoraj -
              podziękowania od nieznanego mi nicka za mój list, którego nie napisalem
              przecież i obietnicę od jakiegoś facia prędkiej odpowiedzi.
              pozdrawiam gorąco
              laga
              • Gość: beata_ Re: zalogowany laga prawdziwy/dlaczego ja nie dos IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.08.02, 01:04
                pan_laga napisał:

> ann.k napisała:
                >
                > > wirusow:((((? wszyscy wszystkim nie ze swoich kont rozsylaja swinstwa, a j
                > a
                > nic
                > >
                > > nie dostaje... moze to dlatego, ze mam antyspam ustawiony na gazeta.pl;
                >
                > ja już niczego nie ściągam, tylko tu do poczty włażę. wcześniej sterty z
                > załącznikami różne podejrzane ściągałem czas tracąc, ale, na szczęście ,
                > kasowałem bez otwierania. w skrzynce takie cuda znajduję, jak wczoraj -
                > podziękowania od nieznanego mi nicka za mój list, którego nie napisalem
                > przecież i obietnicę od jakiegoś facia prędkiej odpowiedzi.
                > pozdrawiam gorąco
                > laga

A ja oprócz wirusków, dostaję mnóstwo informacji polsko i angielskojęzycznych,
                z e poje maile nie mogły być dostarczone, bo zawierały wirusy! Przyznajcie się,
                kto dostał ode mnie jakieś coś!:-)) Żebym mogła poprzepraszać, że to nie ja:-)))
                • pan_laga Re: zalogowany laga prawdziwy/dlaczego ja nie dos 01.08.02, 01:13
                  Gość portalu: beata_ napisał(a):

> pan_laga napisał:
                  >
                  > > ann.k napisała:
                  > >
                  > > > wirusow:((((? wszyscy wszystkim nie ze swoich kont rozsylaja swinstwa
                  > , a j
                  > > a
                  > > nic
                  > > >
                  > > > nie dostaje... moze to dlatego, ze mam antyspam ustawiony na gazeta.p
                  > l;
                  > >
                  > > ja już niczego nie ściągam, tylko tu do poczty włażę. wcześniej sterty z
                  > > załącznikami różne podejrzane ściągałem czas tracąc, ale, na szczęście ,
                  > > kasowałem bez otwierania. w skrzynce takie cuda znajduję, jak wczoraj -
                  > > podziękowania od nieznanego mi nicka za mój list, którego nie napisalem
                  > > przecież i obietnicę od jakiegoś facia prędkiej odpowiedzi.
                  > > pozdrawiam gorąco
                  > > laga
                  >
                  > A ja oprócz wirusków, dostaję mnóstwo informacji polsko i
                  angielskojęzycznych,
                  > z e poje maile nie mogły być dostarczone, bo zawierały wirusy! Przyznajcie
                  się,
                  >
                  > kto dostał ode mnie jakieś coś!:-)) Żebym mogła poprzepraszać, że to nie ja:-
                  ))
                  > )
                  ja od Ciebie nic, ale od krzyżaczka dostalem. przeprosin nie oczekuję od niego
                  wszak - cały czas czekam bowiem, iż gazetkę na klęczkach ujrzę...........
                  całuję łapki
                  laga
                  • Gość: beata_ Re: zalogowany laga prawdziwy/dlaczego ja nie dos IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.08.02, 01:16
                    pan_laga napisał:

> Gość portalu: beata_ napisał(a):
                    >
                    > > pan_laga napisał:
                    > >
                    > > > ann.k napisała:
                    > > >
                    > > > > wirusow:((((? wszyscy wszystkim nie ze swoich kont rozsylaja swi
                    > nstwa
                    > > , a j
                    > > > a
                    > > > nic
                    > > > >
                    > > > > nie dostaje... moze to dlatego, ze mam antyspam ustawiony na gaz
                    > eta.p
                    > > l;
                    > > >
                    > > > ja już niczego nie ściągam, tylko tu do poczty włażę. wcześniej stert
                    > y z
                    > > > załącznikami różne podejrzane ściągałem czas tracąc, ale, na szczęści
                    > e ,
                    > > > kasowałem bez otwierania. w skrzynce takie cuda znajduję, jak wczoraj
                    > -
                    > > > podziękowania od nieznanego mi nicka za mój list, którego nie napisal
                    > em
                    > > > przecież i obietnicę od jakiegoś facia prędkiej odpowiedzi.
                    > > > pozdrawiam gorąco
                    > > > laga
                    > >
                    > > A ja oprócz wirusków, dostaję mnóstwo informacji polsko i
                    > angielskojęzycznych,
                    > > z e poje maile nie mogły być dostarczone, bo zawierały wirusy! Przyznajcie
                    >
                    > się,
                    > >
                    > > kto dostał ode mnie jakieś coś!:-)) Żebym mogła poprzepraszać, że to nie j
                    > a:-
                    > ))
                    > > )
                    > ja od Ciebie nic, ale od krzyżaczka dostalem. przeprosin nie oczekuję od
                    niego
                    > wszak - cały czas czekam bowiem, iż gazetkę na klęczkach ujrzę...........
                    > całuję łapki
                    > laga

Gazetka wody do pyszczka nabrała - nie wiem czy się doczekasz....
                    Ja póki co od znajomych jeszcze nic nie dostałam, same obce...dobrze, że wiem o
                    co chodzi, przynajmniej podejrzeń niemądrych nie mam:-)

Jak zwykle chętnie nadstawiam:-)
                    b_
        • pan_laga Re: Do Pana Lagi 01.08.02, 01:24
          k_rzyzak napisał:

> Witaj!
          > Nie martw sie tym.Wirusów ci u nas dostatek .Miałem ich czasami dziennie 4-
          > 6.Mój lap prawie zdechł.Tez się zastanawiałem co z fantem zrobic.KOlega
          chriurg
          >
          > wyciął z niego wszystkie wirusy i teraz chodzi ja trzeba.
          > Pozdrawiam Cie serdecznie !
          >
          > I wróc do jasnej cholery wreszcie!!!!!!!!

i ja pozdrawiam mile. może się rozkręcę. na razie mi sie nie bardzo chce po
          tych pyrlandzko-mazowieckich wrażeniach wojennych, wirusach i
          podszywaczach.............
          laga
      • pan_laga Re: informacja 01.08.02, 01:15
        eela napisała:

> pan_laga napisał:
        >
        > > nic do nikogo nie pisuję na priva. niczego nie pisuję na forach gw./jedyni
        > e
        > > wczoraj skrobnąłem tu odpowiedź dla zdzichy i podziękowanie dla ann.k/
        > > jeśli otrzymujecie durne maile z mym nickiem - to nie ja. to idiota lub
        > > wirus - kasujcie. jeśli czytacie jakieś teksyt mego niby autorstwa -
        > > informuję - to też nie ja. nie pisuję na zadnym z forów tego portalu. jeśl
        > i
        > > już - będę się logował. /nie wiem, czy podszywacz też się moze logować,
        > > dzięki balaganowi do jakiego się tu, w gw sieciowej , dopuszcza/
        > > niezłe bydło. po wojenkach międzymiastowych teraz wirusy i podszywacze
        > > dokonują dzieła pt.zniechęcanie do portalu gw...........................
        >
        > Podszywacz nie może się logowac Twoim loginem. Logowanie jest jedynym
        sposobem
        > uchronienia się przed podszywaczem.

a mnie się właśnie zaczęło wydawać, ze na portalu gw to już każdy wszystko
        moze.........
        kłaniam
        laga
        • k_rzyzak Re: informacja 01.08.02, 10:39
          pan_laga napisał:

> a mnie się właśnie zaczęło wydawać, ze na portalu gw to już każdy wszystko
          > moze.........
          > kłaniam
          > laga

Chyba masz dużo racjibo rzeczywiscie GW milczy w tej sprawie jak grób Gomółki.
          Pozdrawiam Ciebie serdecznie i czekam cierpliwie!
          Ps Za maila sorry ,-nie wysyłałem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka