voovoov 12.07.05, 12:20 Czy jeszcze takie istnieją, takie na pierwsze spotkania ? A czy są jakieś fajne fontanny w warszawie godne polecenia ??? Szczególny nacisk kładę na fontanny, ale mogą być też inne miejsca.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paul_78 Re: ROMANTYCZNE MIEJSCA W WARSZAWIE??? 12.07.05, 12:26 Jest takie fajne coś na Chopina, obok sądu. Nie wiem, czy na pierwsze spotkanie, ale znakomite do czekania na rozprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: ROMANTYCZNE MIEJSCA W WARSZAWIE??? 12.07.05, 12:45 paul_78 napisał: > Jest takie fajne coś na Chopina, obok sądu. Nie wiem, czy na pierwsze spotkanie, ale znakomite do czekania na rozprawę. To "coś" to Dolinka Szwajcarska - Ty abnegacie :P Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: ROMANTYCZNE MIEJSCA W WARSZAWIE??? 12.07.05, 12:55 Jak zwał, tak zwał. W każdym razie przyjemne miejsce. Chociaż ostatnio siedziałem tam i przyszedł jakiś wytatuowany cham z psem. Zrobił kupę na środku chodnika. Pies, znaczy się... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: ROMANTYCZNE MIEJSCA W WARSZAWIE??? 12.07.05, 12:58 paul_78 napisał: > Jak zwał, tak zwał. W każdym razie przyjemne miejsce. Chociaż ostatnio > siedziałem tam i przyszedł jakiś wytatuowany cham z psem. Zrobił kupę na środku chodnika. Pies, znaczy się... Nazwa ma istotne znaczenie, lekaceważysz tradycję :( ps. cham pewnie robi na dywan w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: ROMANTYCZNE MIEJSCA W WARSZAWIE??? 12.07.05, 12:35 polecam park ze stawem poniżej Królikarni. miejsce bardzo zaciszne i malownicze, zatem dobre na romantyczne spotkanie. pozdrawiaM. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: ROMANTYCZNE MIEJSCA W WARSZAWIE??? 12.07.05, 12:48 Na tyłach Akademii Muzycznej jest ładny park, można nim przejść całe Powiśle i w końcu na Agrykoli wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: ROMANTYCZNE MIEJSCA W WARSZAWIE??? 12.07.05, 12:54 d.z napisał: > Na tyłach Akademii Muzycznej jest ładny park, można nim przejść całe Powiśle i > w końcu na Agrykoli wyjść. Park zaczyna się na Mariensztacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: ROMANTYCZNE MIEJSCA W WARSZAWIE??? 12.07.05, 13:05 sloggi napisał: > d.z napisał: > > > Na tyłach Akademii Muzycznej jest ładny park, można nim przejść całe Powi > śle i > > w końcu na Agrykoli wyjść. > > Park zaczyna się na Mariensztacie :) Prawda. Tam też jest ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: ROMANTYCZNE MIEJSCA W WARSZAWIE??? 12.07.05, 13:11 A fontanna jest na Mariensztackim Rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
olecky Re: ROMANTYCZNE MIEJSCA W WARSZAWIE??? 12.07.05, 13:12 bardzo romantyczne jest forum Warszawa na gazeta.pl. Caly czas jakas panna szuka tu faceta ;-) pozdrawiam, olek Odpowiedz Link Zgłoś
margala fontanna przy cytadeli 12.07.05, 13:32 Przy pólnocnych murach Cytadeli znajduje się ładny park z fontanną. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: ROMANTYCZNE MIEJSCA W WARSZAWIE??? 12.07.05, 14:00 fontanny są jeszcze w parku saskim, ogrodzie Krasińskich i na Starówce. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Prażanie zapraszają do Parku Skaryszewskiego! 12.07.05, 16:18 Chodzicie ciągle do tych Łazienek, może wreszcie przyjdziecie do Parku Skaryszewskiego?! Odpowiedz Link Zgłoś
voovoov Re: Prażanie zapraszają do Parku Skaryszewskiego! 12.07.05, 23:23 Słuchajcie jesteście super. Dzięki za podpowiedzi. Muszę się temu wszystkiemu przylookać. Dzięki też za żartobliwe odpowiedzi..ubawiłem się :). A czy te wszystkie fontanny o których piszecie działają? Czy to tylko tak dla picu i woda z nich nie leci? Odpowiedz Link Zgłoś
voovoov Re: Prażanie zapraszają do Parku Skaryszewskiego! 12.07.05, 23:27 .. a jeszcze jedno, czy te miejsca o których piszecie są dostępne też wieczorem, bo spotkanie będzie koło 20:00, więc nie chciałbym pocałować jakieś klamki do wrót do jakiegoś parku.. :-( Odpowiedz Link Zgłoś