kixx 12.07.05, 14:17 czekamy na kolejne telefony ja obstawiam jakies centrum handlowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ej Re: Ewakuacja metra IP: 195.205.254.* 12.07.05, 14:20 I w końcu trzeba ujawniać dowcipnisiów. Ulica sprawę załatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Ewakuacja metra 12.07.05, 14:23 albo skrzyzowanie znowu jakies;/ tragedia z takimi dowcipami jest ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr tego debila co zadzwonił tobym zlinczował !! IP: *.chello.pl 12.07.05, 14:26 jak beda co chwile dzwonić to bedzie koszmar.........tego debila co zadzwonił tobym zlinczował !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peciu Re: tego debila co zadzwonił tobym zlinczował !! IP: *.acn.waw.pl 12.07.05, 14:48 Hehehe.... nom racja racja :D ale i tak mnie sie wydaje ze to nie chodzilo o bombe tylko ktos chcial sprawdzic rekacje "kaczuszki"... hehe, ale ten szybkim poleceniem kazal wycofac cale metro zablokowac pol warszawy i scigac duchy po stolicy :| lol Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: tego debila co zadzwonił tobym zlinczował !! 12.07.05, 14:50 pewnie ten debil ma teraz niezle polewki? niestety kosztem niewinnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeff Re: tego debila co zadzwonił tobym zlinczował !! IP: *.wroc.bauer.pl / 195.94.215.* 12.07.05, 14:55 A moze temu debilowi na osiedlu sciezki rowerowej nie chcieli zbudowac i teraz sie msci?? Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: tego debila co zadzwonił tobym zlinczował !! 12.07.05, 14:58 ja mysle ze to wypedzony handlarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMT Re: Ewakuacja metra IP: 83.238.15.* 12.07.05, 14:26 Ty se lepiej mózg obstaw. Myśle, że następne bedzie kartoflisko na Konwiktorskiej Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Ewakuacja metra 12.07.05, 14:34 no fakt nikt by za tym nie plakal ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Ewakuacja metra 12.07.05, 14:34 dobrze obstawie mozg a co ty zrobisz,skoro nie masz mozgu?? Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Ewakuacja metra 12.07.05, 14:35 powinni dwie rzeczy wysadzic stadion X-lecia i ta polonie i nie trzeba by wydawac na sluzby porzadkowe ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Ewakuacja metra 12.07.05, 14:45 nie wydaje mi sie Legia znalazlaby sobie innego wroga,chociazby rowerzystow i zadymy bylyby takie same jak do tej pory albo i gorsze,ja nie znam rownie zaciecie wyrazajacego swoja milosc do Polonii kibica jak Rowerta wyzanjacego swoja milosc do dwoch pedalow Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Ewakuacja metra 12.07.05, 14:46 a jednak polonisci to pedaly, ach te polonuchy. dobra nie ciagnijmy tego dalej Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Ewakuacja metra 12.07.05, 14:48 tylko (L) :P, ale ta rozmowa jest o metrze ?? prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Ewakuacja metra 12.07.05, 14:49 tak dlatego zeszlo na Legie wszyscy legionisci to terrorysci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Ewakuacja metra IP: *.bumar.com 12.07.05, 14:35 Na razie jest tam za mała frekwencja, aby ewakuacja była spektakularna. Ale jak dociagną na Konwiktorską ściezki rowerowe, to frekwencję rzędu 20 tys. maja jak w banku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Ewakuacja metra 12.07.05, 14:46 fre.. jak jej, tam frekfencja na obu warszawskich stadionach jest zblizona-jest to ten sam rzad wielkosci Odpowiedz Link Zgłoś
tripper Re: Ewakuacja metra 12.07.05, 14:35 gdyby to nie byl dowcip, byloby juz dawno po wybuchu Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Ewakuacja metra 12.07.05, 14:36 drogi powinni powysadzac ;], Warszawa dla pieszych :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rej Dzień pieszego pasażera IP: 83.238.11.* 12.07.05, 14:40 Co robić, lato :-) Dzieciaki się nudzą Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Dzień pieszego pasażera 12.07.05, 14:43 o wlasnie "Dzien pieszego pasazera" to haslo caly czas zyskuje i nie tylko w komediach ;], "w Warszawie wlasnie narodzila sie nowa swiecka tradycja..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: Dzień pieszego pasażera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 15:54 Gość portalu: rej napisał(a): > Co robić, lato :-) Dzieciaki się nudzą Dawno nie widziałem tak idiotycznej i nieprawdopodobnej wypowiedzi.Można by wykorzystać takie okazje do sprzątania i remontów. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: Ewakuacja metra 12.07.05, 15:01 kixx napisał: > czekamy na kolejne telefony > ja obstawiam jakies centrum handlowe jak ktoś chce coś wysadzić to wysadza a nie telefonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Którą linię metra ewakuowano ? IP: *.gpw.com.pl 12.07.05, 15:01 Ewakuowano całe metro czy tylko jedną linię ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Którą linię metra ewakuowano ? 12.07.05, 15:06 chyba tylko odcinek z kabat do mlocin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thc Re: Ewakuacja metra IP: 194.150.184.* 12.07.05, 15:10 Moim zdaniem to kolejny żart jakiegos id***y.Mam nadzieje że go złapią i zapłaci z własnej kieszeni za cała akcje służb ratowniczych.Wtedy moze sie nauczy że takich żartów sie nie robi.Bo jak naprawde bedzie bomba to wtedy nikt tego nie weźmie na powaznie . Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Ewakuacja metra 12.07.05, 15:11 niestety chyba nie zaplaci 1.000.000 zl z wlasnej kieszeni ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Ewakuacja metra 12.07.05, 15:45 Warszawianka ma rację. Prawdziwy terrorysta telefonuje po wybuchu i przyznaje się, że ON to zrobił. Ja też do nikogo nie zadzwonię przed wysadzeniem w powie- trze Jarmarku Europa! Wolę, żeby to był dowcipniś niż prawda. Ale dowcipniś może się tym wcale nie przejmować, że go złapią i wsadzą na pięć lat. Z wariatami jest najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
user0001 Ja dziękuję smarkaczom, nauczyli mnie czegoś. 12.07.05, 18:26 W chwili ewakuacji byłem na Metro Centrum, w pociągu w stronę Kabat. Ewakuacja była fatalnie przeprowadzona. 1) Wszyscy ruszyliśmy w stronę bliższych schodów, tworząc ogromny korek. Kanar który stał w połowie składu, też spanikował, gdyby był właściwie przeszkolony pokierowałby pasażerów z końca pociągu do drugich schodów. - Następnym razem będę wiedział, że z ostatnich wagonów krótkiego pociągu należy iść do drugiego wyjścia. 2) Teoretycznie na Metro Centrum od strony południowej są trzy zestawy schodów ruchomych. Jedne z nich jechały w dół, jedne były w naprawie, a ostatnimi ludzie jechali do góry. Nie miałem szansy dopchać się do schodów jadących do góry, więc wbiegłem schodami jadącymi w dół. Spanikowałem, gdybym myślał użyłbym przycisku awaryjnego zatrzymywania schodów. Dziś spanikowałem i popełniłem dwa błędy. Ale dzięki tym ćwiczeniom następnym razem będę wiedział jak się zachować. Bardzo bym chciał, aby w jutrzejszych gazetach, zamiast ciskania gromów na smarkaczy którzy zrobili alarm; umieszczona została analiza błędów popełnionych przez pasażerów w trakcie ewakuacji, oraz rady jak się zachować w przyszłości (z których drzwi do których schodów, jak wyłaczyć schody ruchome itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratto Re: Ja dziękuję smarkaczom, nauczyli mnie czegoś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:17 popieram cię w całej rozciągłości. nauczmy się żyć z zagrorzeniami bo wariatów nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: Ja dziękuję smarkaczom, nauczyli mnie czegoś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:24 Byłem w brudnym gdansku,dzieki ze nie musiałem cierpiec z powodu pieszych na Alejach etc. Swoja droga jakis dupek ze sztabu kryzysowego wyrazał sie ,ze sa przygotowani.Na co? Chyba burzę w muszli. Odpowiedz Link Zgłoś