sloggi 07.08.02, 10:44 Właśnie się dowiedziałem, że nie odzyskam od znajomych Encyklopedii Warszawy PWN z roku 1993 - jeśli ktoś ma taką na zbyciu, lub widział w jakimś antykwariacie proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: Odkupię ENCYKLOPEDIĘ WARSZAWY 07.08.02, 10:47 W antykwariatach jest stara z 1975 roku, nowszej nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Odkupię ENCYKLOPEDIĘ WARSZAWY 07.08.02, 10:48 sloggi Polecam antykwariat w namiociku stojacym przed Halą Koszykową. Jest tam sympatyczny sprzedawca i pół miliona książek. Po sufit. Walisz mu tytuł, a on ze zwinnością małpki, za pomocą drabinki wyciąga ci ją bezbłednie (jeśli jest). Polecam Ci to miejsce, tam mozesz trafic na swoja encyklopedię... BTW. Fajni ci znajomi... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Odkupię ENCYKLOPEDIĘ WARSZAWY 07.08.02, 10:49 Znajomi są ok, tylko w trakcie przeprowadzki ktoś ukradł pakę z książkami. Odpowiedz Link Zgłoś
bunczuczny_leon_z_kadr Re: Odkupię ENCYKLOPEDIĘ WARSZAWY 07.08.02, 10:51 sloggi napisał: > Właśnie się dowiedziałem, że nie odzyskam od znajomych Encyklopedii Warszawy > PWN z roku 1993 - jeśli ktoś ma taką na zbyciu, lub widział w jakimś > antykwariacie proszę o informację. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Odkupię ENCYKLOPEDIĘ WARSZAWY IP: *.braun.de 07.08.02, 12:34 sloggi napisał: > Właśnie się dowiedziałem, że nie odzyskam od znajomych Encyklopedii Warszawy > PWN z roku 1993 - jeśli ktoś ma taką na zbyciu, lub widział w jakimś > antykwariacie proszę o informację. Sorry, nie mogę Ci sprzedać mojego egzemplarza. Tym bardziej, że (wcale się nie chwaląc :-)) moje nazwisko widnieje na końcu na liście przyjaciół encyklopedii Warszawy. Ten zaszczyt można było sobie kupić za przedpłatę (nie pamiętam już ile). Odpowiedz Link Zgłoś