pomme 13.07.05, 14:08 CZy ktoś mógłby polecić dobrego pediatrę w Grodzisku? Mieszkam tu od niedawna - mam co prawda blisko do Medikonu ale tam przyjmuje tylko jeden pediatra i to nie codziennie. Byłabym wdzięczna za sugestie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomme Re: Pediatra Grodzisk Mazowiecki 25.07.05, 17:05 A może chociaż w okolicach grodziska? Mamy prosze pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
izabela72 Re: Pediatra Grodzisk Mazowiecki 26.07.05, 10:20 Ja prywatnie jeździłam do wspaniałej (wg mnie) pediatry dr. Samborskiej. Przyjmuje w swoim domu w miejscowości Bukówka w okolicach Żabiej Woli (przy trasie katowickiej). Jeśli chcesz telefon i jakieś dokładne namiary to napisz na priv. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lenaga2 Re: Pediatra Grodzisk Mazowiecki 05.08.05, 13:50 ja tak samo mogę polecić dr. Samborską, zarówno ja jak i moja Zuzia jesteśmy nią zachwycone, nasi znajomi również. Z Grodziska jest do niej bardzo blisko. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Pediatra Grodzisk Mazowiecki 08.08.05, 10:02 Dziekuje i ciesze sie bardzo ale możecie mi podać do niej jakieś namiary? telefon np. Pisałam do Izabeli na priv jak prosiła ale wciąz nie mam odpowiedzi. Byłabym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
renkag Re: Pediatra Grodzisk Mazowiecki 12.10.05, 10:15 Polecam dr Ciechomskiego i dr Sochę. TEn pierwszy przyjmuje także prywatnie i przyjeżdża praktycznei na każde wezwanei (jak nie ma dyżuru w Szpitalu). Państwowo przyjmuje w Łąkach. Dr Socha przyjmuje na Kopernika, nie korzystałam nigdy prywatnie, a niestety raczej trudno się dostać w przychodni. Ale próbuj. Pozdrawiam, Renata Odpowiedz Link Zgłoś
maiaq Re: Pediatra Grodzisk Mazowiecki 23.11.05, 11:50 Czy można prosić o namiary na dr Cichomskiego Odpowiedz Link Zgłoś
mama_sloneczka Re: Pediatra Grodzisk Mazowiecki 15.11.05, 13:04 A ja polecam Panią doktor Jolantę Grzywczak jest kierownikiem lecznicy rodzinnej na Kościuszki i przyjmuje prywatnie - przyjeżdża do domu. Nazwa: Przychodnia NZOZ "Lecznica Rodzinna" Gmina: Grodzisk Mazowiecki Adres: ul. T. Kościuszki 21 Tel: 755-52-94 pozdrawiam ewa Odpowiedz Link Zgłoś