Gość: m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:15 przy 3 bramce podawal Szalachowski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Małek Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:22 Klatt jest dobry, szkoda że już nie gra w Kujawiaku Włocławek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:13 Druga bramka Klatta genialna. --- www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.chello.pl 06.08.05, 00:18 szkoda tylko, że gazeta ma jeszcze krótszą ławkę rezerwowych niż Legia i z głebokich rezerw trzeba było wydobyć piszącego Webera, którego niestety znowu nikt nie asekurował, tzn. nie redagował. Litości, ja się nie czepiam, ale co akapit, to zgrzyt, że aż zęby bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 01:41 co i za ile było kupione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek dziekanowski IP: *.chello.pl 06.08.05, 01:55 Dziekanowski na hattricka z Olimpią potrzebował tylko 4 minut. to jest do dziś rekord ligi polskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sahib Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.05, 02:08 Wszystko w tym opisie wskazuje na jedno: Zielinski nie ma NAJMNIEJSZEGO pojecia o prowadzeniu druzyny ani o dyspozycji poszczegolnych pilkarzy. Nie wiem dlaczego tak powazna firma jak ITI pozwala sobie na trzymanie takiego kogos w roli trenera. W Legii juz dawno powinien byc trener co najmniej o potencjale Kasperczaka. A okazuje sie ze szkoleniowcem moze byc czlowiek "z ulicy". Bo doswiadczenie Zielinskiego jako zawodnika nie ma zadnego znaczenia. To tak jakby mowic, ze profesorem prawa moze byc student, ktory dlugie lata chodzil na wyklady, wiec wszystko juz wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.aster.pl 06.08.05, 12:48 no właśnie tak się zostaje profesorami prawa, hehe. wiedza Zielińskiego z czasów zawodniczych ma ogromne znaczenie, trzeba być ignorantem żeby tego nie wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysl380 Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.08.05, 19:46 To prawda. Niemniej zgadzam sie, ze aby zostac trenerem na miare ambicji Legii to powinien jeszcze pare lat sie podszkolic. Ma on doskonale zadatki na to aby prowadzic te druzyne, niemniej w tej chwili chcialbym widziec go u boku Wdowy lub Kacpra. Zwlaszcza powrot Wdowczyka na Lazienkowska to byloby cos! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja Chorbliwa inwesrsja czy grafomania? IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 06.08.05, 03:09 kto powie- jak przeczytal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisła Pany Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 08:28 Weber wstań z kolan, nie umiesz pisać na trzeźwo i bezstronnie. CO Ty widzisz poza LEgią w futbolu? JEszcze tylko rezerwy Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic KLAFT IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:08 Ten zawodnik ma instynkt. jeszcze trochę i będziemy go oglądać w Krakowie.Oczywiście w barwach BIAŁEJ GWIAZDY. Odpowiedz Link Zgłoś
szopspacz Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 06.08.05, 12:03 Cieszę się... naprawdę cieszę się. Wielokroć pisałem, że jako sympatyka Wisły Kraków interesuje mnie Legia-silny rywal i emocje do ostatniej kolejki. Legia nie strzelająca goli po prostu mnie smuci. Cieszę się bo choć jedna jaskółka wiosny nie czyni może coś zacznie "klikać" w eksperymentalnym przedszkolu trenera Zielińskiego. Gdyby tak eksperyment się udał i więcej klubów zaczęło stawiać na młodzież a nie zblazowanych emerytów... (z całym szacunkiem dla Lecha... czy Wisły). ...i cieszę się również, bo w "Piłkarzykach" nakupowałem młodych legionistów... właśnie doszedłem do wniosku, że jeśli nie z GKS to nie wiem z kim musieliby się przebudzić i wystawiłem Klatta, Szałachowskiego i Fabiańskiego (ten to jest cholerka PRZE talent). Liczę na emocjonujący meczy w Krakowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
akopinski Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 06.08.05, 12:32 Spoko, ja tez sie ciesze bo jestem kibicem (L). Tylko chcialbym zeby Wdowczyk zostal trenerem a Zielu moze jego asystentem. Wedlug mnie Zielinski dobrze kombinuje, powoli wymienia tych z ktorymi gral, dla nowych graczy juz nie jest Jackiem tylko Panem trenerem. Tak czy inaczej mysle ze Zielinski musi zostac w Legii na zawsze, byl lojalny wobec klubu i kibicow. Jezeli chodzi o sklad Legii to powiem ze teraz mamy mocny sklad ale ja bym dolozyl jakiegos klasowego srodkowego pomocnika i lewego obronce bo wg mnie teraz kielbowicz nie wie za bardzo gdzie ma grac. Kielbowicz moze strzelac duzo bramek dla Legii tylko musi miec wiecej swobody, on sie troche odrodzil teraz dac mu szanse!! Co do Wisly : nie mam obaw przed Wislakami mysle ze macie slaba obrone - co zobaczycie juz za kilka dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisła Pany Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 15:05 Wdowczyk? Po trupie Bednarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmer Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 07.08.05, 00:17 oooo to to ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisła Pany Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:45 A ja sie nie cieszę. Jak tirówka ma się dobrze, to mi nie jest dobrze. Ale juz niedługo w Pucharze UEFA znów będzie dobrze i Legła przegra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belchatowianin Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.dolsat.pl 06.08.05, 15:45 troche zle info macie bo w bramce GieKSy stal Pilarz !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś