Dodaj do ulubionych

Legia pokonała Bełchatów 3:0

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:15
przy 3 bramce podawal Szalachowski
Obserwuj wątek
    • Gość: Małek Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:22
      Klatt jest dobry, szkoda że już nie gra w Kujawiaku Włocławek.
    • Gość: Z Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:13
      Druga bramka Klatta genialna.

---
      www.worldfootball.prv.pl
    • Gość: polonista Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.chello.pl 06.08.05, 00:18
      szkoda tylko, że gazeta ma jeszcze krótszą ławkę rezerwowych niż Legia i z
      głebokich rezerw trzeba było wydobyć piszącego Webera, którego niestety znowu
      nikt nie asekurował, tzn. nie redagował. Litości, ja się nie czepiam, ale co
      akapit, to zgrzyt, że aż zęby bolą.
    • Gość: wilk 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 01:41
      co i za ile było kupione?
    • Gość: bazyliszek dziekanowski IP: *.chello.pl 06.08.05, 01:55
      Dziekanowski na hattricka z Olimpią potrzebował tylko 4 minut. to jest do dziś
      rekord ligi polskiej...
    • Gość: sahib Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.05, 02:08
      Wszystko w tym opisie wskazuje na jedno: Zielinski nie ma NAJMNIEJSZEGO pojecia
      o prowadzeniu druzyny ani o dyspozycji poszczegolnych pilkarzy. Nie wiem
      dlaczego tak powazna firma jak ITI pozwala sobie na trzymanie takiego kogos w
      roli trenera. W Legii juz dawno powinien byc trener co najmniej o potencjale
      Kasperczaka. A okazuje sie ze szkoleniowcem moze byc czlowiek "z ulicy". Bo
      doswiadczenie Zielinskiego jako zawodnika nie ma zadnego znaczenia. To tak
      jakby mowic, ze profesorem prawa moze byc student, ktory dlugie lata chodzil na
      wyklady, wiec wszystko juz wie...
      • Gość: que? Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.aster.pl 06.08.05, 12:48
        no właśnie tak się zostaje profesorami prawa, hehe.
        wiedza Zielińskiego z czasów zawodniczych ma ogromne znaczenie, trzeba być
        ignorantem żeby tego nie wiedzieć.
        • Gość: mysl380 Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.08.05, 19:46
          To prawda. Niemniej zgadzam sie, ze aby zostac trenerem na miare ambicji Legii
          to powinien jeszcze pare lat sie podszkolic. Ma on doskonale zadatki na to aby
          prowadzic te druzyne, niemniej w tej chwili chcialbym widziec go u boku Wdowy
          lub Kacpra. Zwlaszcza powrot Wdowczyka na Lazienkowska to byloby cos! :)
    • Gość: jajaja Chorbliwa inwesrsja czy grafomania? IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 06.08.05, 03:09
      kto powie- jak przeczytal?
    • Gość: Wisła Pany Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 08:28
      Weber wstań z kolan, nie umiesz pisać na trzeźwo i bezstronnie. CO Ty widzisz
      poza LEgią w futbolu? JEszcze tylko rezerwy Legii
    • Gość: kibic KLAFT IP: *.iwg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:08
      Ten zawodnik ma instynkt. jeszcze trochę i będziemy go oglądać w
      Krakowie.Oczywiście w barwach BIAŁEJ GWIAZDY.
    • szopspacz Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 06.08.05, 12:03
      Cieszę się... naprawdę cieszę się. Wielokroć pisałem, że jako sympatyka Wisły
      Kraków interesuje mnie Legia-silny rywal i emocje do ostatniej kolejki. Legia
      nie strzelająca goli po prostu mnie smuci.
      Cieszę się bo choć jedna jaskółka wiosny nie czyni może coś zacznie "klikać" w
      eksperymentalnym przedszkolu trenera Zielińskiego. Gdyby tak eksperyment się
      udał i więcej klubów zaczęło stawiać na młodzież a nie zblazowanych emerytów...
      (z całym szacunkiem dla Lecha... czy Wisły).
      ...i cieszę się również, bo w "Piłkarzykach" nakupowałem młodych legionistów...
      właśnie doszedłem do wniosku, że jeśli nie z GKS to nie wiem z kim musieliby się
      przebudzić i wystawiłem Klatta, Szałachowskiego i Fabiańskiego (ten to jest
      cholerka PRZE talent).
      Liczę na emocjonujący meczy w Krakowie !!!
      • akopinski Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 06.08.05, 12:32
        Spoko, ja tez sie ciesze bo jestem kibicem (L). Tylko chcialbym zeby Wdowczyk
        zostal trenerem a Zielu moze jego asystentem. Wedlug mnie Zielinski dobrze
        kombinuje, powoli wymienia tych z ktorymi gral, dla nowych graczy juz nie jest
        Jackiem tylko Panem trenerem. Tak czy inaczej mysle ze Zielinski musi zostac w
        Legii na zawsze, byl lojalny wobec klubu i kibicow.

Jezeli chodzi o sklad Legii to powiem ze teraz mamy mocny sklad ale ja bym
        dolozyl jakiegos klasowego srodkowego pomocnika i lewego obronce bo wg mnie
        teraz kielbowicz nie wie za bardzo gdzie ma grac. Kielbowicz moze strzelac duzo
        bramek dla Legii tylko musi miec wiecej swobody, on sie troche odrodzil teraz
        dac mu szanse!!

Co do Wisly : nie mam obaw przed Wislakami mysle ze macie slaba obrone - co
        zobaczycie juz za kilka dni...
        • Gość: Wisła Pany Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 15:05
          Wdowczyk? Po trupie Bednarza
          • Gość: khmer Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 07.08.05, 00:17
            oooo to to ! :)
        • Gość: Wisła Pany Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:45
          A ja sie nie cieszę. Jak tirówka ma się dobrze, to mi nie jest dobrze. Ale juz
          niedługo w Pucharze UEFA znów będzie dobrze i Legła przegra
    • Gość: belchatowianin Re: Legia pokonała Bełchatów 3:0 IP: *.dolsat.pl 06.08.05, 15:45
      troche zle info macie bo w bramce GieKSy stal Pilarz !!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka