maroubra 20.08.05, 01:35 ŻENADA po warszawsku. Jak zwykle. Ciekawe, co się jeszcze rozsypie w najblizszym czasie. Jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: - Mógłby się pajac rozsypać ale ruskiego to nic nie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.05, 02:29 ruszy niestety... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Tunel Wisłostrady sypie się IP: *.acn.waw.pl 20.08.05, 09:05 Co by tu jeszcze spieprzyc, panowie? Co by tu jeszcze spieprzyć?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Tunel Wisłostrady sypie się ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:30 mialas przeciez kilka propozycji zacznijmy od Poronionej Obwodnicy Wieslawa - czyli obwodnicy srednicowej biegnij szorowac tunel Wislostardy - cwicz przed tunelem na Ursynowie - o ktory tak zajaa_gle walczysz tak tych geniuszy drogowcow swoimi tekstami i piosenka wspierasz - a teraz ze niby pieprza - udajesz zaskoczona - nie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Tunel Wisłostrady sypie się ???? IP: *.acn.waw.pl 20.08.05, 17:44 a ty jak zwykle o dupie Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Tunel Wisłostrady sypie się ???? 20.08.05, 18:39 Nie dziw się. Ma w tym miejscu głowę, zrozumiałe więc, że nawet drogi krajowej od gminnej odróżnić juz nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Tunel Wisłostrady sypie się ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:52 mieszaj tam swoje napary babo jaa-go - moze wynajdziesz super srodek do czyszcenia zle zaprojektowanych tuneli - i malego 'przekretu' (gminnego) i wielkiego przekretu (wojewodzkiego) a ktos moglby pomyslec - zaraz - jaka gmina - jakie wojewodztwo - toz to MIasto Stopleczne Warszawa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olecky Re: Tunel Wisłostrady sypie się ???? 21.08.05, 07:02 jaa_ga napisała: > Nie dziw się. Ma w tym miejscu głowę, zrozumiałe więc, > że nawet drogi krajowej od gminnej odróżnić juz nie potrafi znaczy, suponujesz wacpanna, ze Wislostrada to droga gminna? czy moze Poludniowa Obwodnica Warszawy? pozdrawiam, olek Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Tunel Wisłostrady sypie się ???? 21.08.05, 09:32 O ile mi wiadomo, tunel pod Wisłostradą jest inwestycją MIEJSKĄ, a nie krajową. Odpowiedz Link Zgłoś
olecky Re: Tunel Wisłostrady sypie się ???? 21.08.05, 10:13 Napisałaś, cytuję "Ma w tym miejscu [w dupie] głowę, zrozumiałe więc, że nawet drogi krajowej od gminnej odróżnić juz nie potrafi" nie chciałbym zniżać się do poziomu SISKOMu i dywagować na temat Twojej anatomii, ale najwyraźniej to Ty nie potrafisz odróżnić drogi krajowej od gminnej. pozdrawiam, olek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Tunel Wisłostrady sypie się ???? IP: *.acn.waw.pl 21.08.05, 10:36 Zacytowałeś swoją, nie moją wypowiedź. Cytat to cytat. Nie mają tam prawa znaleźć się cudze dopiski. Nie manipuluj więc. A co do meritum - rzeczywiście powinnam napisać inwestycja zamiast droga. I za to przepraszam. Pozostałe - b.z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Tunel Wisłostrady sypie się ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:41 dobry dowpcip >Nie manipuluj więc na to monopol ma baba jaa_ga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie bede logowac! Re: Tunel Wisłostrady sypie się ???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.08.05, 13:28 A kawaler, to wolalby, zeby Wislostrada byla transkontynentalnym korytarzem dla tranzytu TIR-ow, czy moze lepiej POW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Tunel Wisłostrady sypie się ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 14:16 oczywiscie lepiej zeby Wislostrada byla transkontynetalna trasa - przynajmniej mozna by bylo wjechac do Centrum ... Pseudo Obwodnica Wieslawa - nie daje takiej mozliwosci - wjechac bedzie nia mozna tylko do zakorkowanych tras (jesli w ogole) - Pulawskiej, AK, Krakowskiej i Alej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulagula Re: Tunel Wisłostrady sypie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 11:04 Jeżdżę codziennie i nic mi na dach nie spadło. Są inne defekty: brak połaczenia z mostem, przekroczona skrajnia dorobionych wentylatorów, wąziutki niby chodniczek, zaniki odbioru radia, itp. I tym razem miasto może chytrejbudowie skoczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Mam pomysł ..... IP: *.centertel.pl 20.08.05, 15:31 Zamknijmy go i przeróbmy na składnicę win importowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronko Re: Mam pomysł ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:25 W pełni się zgadzam,ale dlaczego importowanych?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Mam pomysł ..... IP: *.centertel.pl 20.08.05, 18:30 Bo krajowych nie ma potrzeby magazynować - sprzedają się bardzo dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zerocin Re: Tunel Wisłostrady sypie się 21.08.05, 18:08 Tak to jest, kiedy chce się budować tanio. Ale tunel to betka. Prawdziwym problemem staje się Most Siekierkowski. Ciekawe, kiedy ktoś coś o tym napisze... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agni1 Re: Tunel Wisłostrady sypie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 19:06 Jeśli chodzi o problem Mostu Siekierkowskiego to przecież budowana jest trasa siekierkowska. Właśnie mnie wysiedlają z tego powodu. Słyszałam, że wykupili już wszystkie grunty na drodze trasy. Nie wiem jak dalej, ale przy Ostrobramskiej wycinają drzewa i robią nasypy pod dodatkowe pasy i wiadukt. Odpowiedz Link Zgłoś
zerocin Re: Tunel Wisłostrady sypie się 21.08.05, 19:27 Ja nie piszę o nowej budowie, ale o tym, co już stoi... i naprawdę się sypie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Tunel Wisłostrady sypie się 22.08.05, 14:00 Czyżby były juz przeprowadzane jakiś oficjalne ekspertyzy? Jeśli tak, to przez kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
zerocin Re: Tunel Wisłostrady sypie się 22.08.05, 14:42 Ekspertyzy trwają, a najwięcej problemów ma główny wykonawca - to ostatni miesiąc gwarancji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roborobi Re: Tunel Wisłostrady sypie się IP: *.chello.pl 22.08.05, 14:53 To na ile jest gwarancja na 12 czy 24 miesiące. Czy taka inwestycja nie powinna mieć conajmniej 10 lat gwarancji!!! Robert Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Tunel Wisłostrady sypie się 23.08.05, 17:05 zerocin napisał: > Ekspertyzy trwają, a najwięcej problemów ma główny wykonawca - to ostatni > miesiąc gwarancji... Witaj Zerocin. Dawno Cię u nas nie było. Co do wykonawstwa stołecznych budów od zawsze miałem do tego zastrzeżenia. Jak nie opóźnienie, to fuszerka. Słynne zalanie asfaltem studzienki ściekowej na Trasie Ł, które spowodowało potop... Skrzyzowanie Marynarskiej i Wołoskiej, które doczekało się specjalnej galerii śmiesznych zdjęć na forum Skyscrapercity Rondo Zesłańców Syberyjskich, czyli trójpoziomowe skrzyżowanie całkowicie kolizyjne. Ostatnio wlecze się poszerzenie Górczewskiej, a dodatkowo nagle komus się przypomniało, że istniejacy wiadukt też może być do d.... bo stoi od dziesięcioleci chyba nigdy nie remontowany. Remont wiaduktu na Płowieckiej, które trwało tyle czasu co zbudowanie 100 km autostrady. I zero odpowiedzialności!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP.Rydz Re: Tunel Wisłostrady sypie się IP: *.mofnet.gov.pl 23.08.05, 10:24 Za to sytuacja finansowa poprzedniej ekipy odpowiedzialnej za najdroższy tej długości tunel w Europie jest daleka od sypania się, ma się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś