iknes 23.08.05, 15:43 w planie osiedla nie pomyslal nikt o najmlodszych lokatorach, a wydaje mi sie ze tacy sa ;) zadnej piaskownicy, choc malego placu zabaw ... szkoda ze to pominieto w planach moze mozna jeszcze cos wykombinowac ;> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iknes ale gafa!!!! plac zabaw jest!!! 23.08.05, 20:16 ups ale dałam plame!!!! przeciez w planie nawet tym na stronie gór-pisu jest jak wół zaznaczony plac zabaw!!! przepraszam, jesli kogos urazilam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubiszak Re: ale gafa!!!! plac zabaw jest!!! 24.08.05, 11:50 Niestety i tak nie będzie placu zabaw!!! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
rafryb1 Re: ale gafa!!!! plac zabaw jest!!! 25.08.05, 09:11 A to niby dlaczego nie bedzie??? Gor-Pis go nie robi, ale przyszla wspolnota moze wylozyc na taki placyk zabaw kase...Wszystko zalezy od nas. W koncu jestesmy/bedziemy wlascicielami calosci. Ja bym chetnie widzial jakas zjezdzalnie i piaskownice. Mam dwojke dzieci i uwazam ze cos takiego poprostu byc musi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz plac zabaw 25.08.05, 10:15 Tez jestem za placem zabaw, obojetnie czy zrobi to Gor-Pis, czy tez wspolnota. Odpowiedz Link Zgłoś
iknes Re: a cos dla dzieci?? 25.08.05, 13:20 no to jednak nie pomylilam sie ;) tez bylaby za placem zabaw, tylko dlaczego nie robi go gor-pis jesli jest w planie?? czy dzieci maja sie bawic wsrod samochodow na parkingu??? mysle ze warto o tym pomyslec ;> i faktycznie cos w tym kierunku zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: a cos dla dzieci?? 12.09.05, 19:48 Rozmawialem telefonicznie z wlascicielem Gor-Pis, dowiedzialem sie ze dla dzieci jest przeznaczony teren o powierzchni 280m2. Odpowiedz Link Zgłoś
r3j Re: a cos dla dzieci?? 13.11.05, 12:03 Na stronie Gor-Pis'u -plan sytuacyjny osiedla- jest wyznaczone miejsce poza naszym terenem oznaczone"planowane miejsce na plac zabaw" ? przez kogo jest planowane? Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: a cos dla dzieci?? 14.11.05, 10:24 Na sytuacyjnym planie osiedla, w szarym polu jest tylko opisany skrot PZ- planowane miejsce na plac zabaw. Natomiast PZ znajduja sie na polach zielonych, ktore sa polozone w obrysie dzialek naszego osiedla. Z powyzszego wnynika, ze skrot PZ na szarym polu, jest tylko rozwniecie skrotow PZ na zielonych polach. Odpowiedz Link Zgłoś