a.morro 12.09.05, 16:07 Właśnie ze zdumieniem odkryłem że na forum Masy Krytyznej jest 15 tyś wpisów a tutaj u nas 8 tyś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryszard.maczewski Re: smutna statystyka 12.09.05, 16:16 Może chodzi o to, że nasze forum nie organizuje raz w miesiącu fajnej zadymy polegającej na zablokowaniu miasta w piątkowe popołudnie, połączonej z konsumpcją napojów wyskokowych :-) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
a.morro Re: smutna statystyka 12.09.05, 16:24 Wyobraźmy sobie takie prasowe nagłówki: "Rozsierdzeni obrońcy zabytków zdemolowali biura WKZ a potem za pomocą zniszczonych bilordów zablokowali tory kolejowe. W związku z tym ruch na trasie Berlin - Moskwa był wstrzymany przez cała dobę. Szczególnie trudno było usunąć z torów żółtego słonika, który reklamował totolotka na Cepelii" :) Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: smutna statystyka 14.09.05, 11:48 Zdaje się, że MK nie urządza zadym, nie demoluje etc. Więc skąd te aluzje? A że od gadania na forum nic się z zabytkami nie poprawi, to inna sprawa. Przypomnę, że były próby podjęcia wspólnych działań, ale jakoś zawsze się po kościach rozchodziło. Może taka tu nasza rola - warszawskich Kassandr... Pzdr M44 Warszawa subiektywnie Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 Re: smutna statystyka 13.09.05, 01:27 Oni nie organizują "konsumpcji napojów wyskowych". Blokują miasto Dla Idei. A swoją drogą dobrze by było zorganizować jakąś spektakularną akcję zamiast pierdzieć w stołek i nieodpowiadać na zaczepki! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fidelw Re: smutna statystyka 13.09.05, 10:47 Oczywiście to nie ja proponuję - skądże, jestem praworządnym obywatelem - ale gdyby tak jacyś wandale publicznie i po zapowiedzi w mediach zniszczyli reklamę parkingu na Pl. Krasińskich, to miasto zyskałoby na urodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.morro Re: smutna statystyka 13.09.05, 12:25 Oczywiscie to byłby niewyobrażalny skandal gdyby ktoś niecnie zniszczył tę reklamę. Ja też wcale tego nie proponuję. Skądże znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
misiekka Re: smutna statystyka 12.09.05, 19:52 Lepsze 8 tysiecy z sensem, niz 11 tys. o bredniach. Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: smutna statystyka 14.09.05, 11:45 Kolega kierowca, jak mniemam? Pzdr M44 Warszawa subiektywnie Odpowiedz Link Zgłoś
misiekka Re: smutna statystyka 14.09.05, 14:58 > Kolega kierowca, jak mniemam? Tak. Prawko lezy juz dziesiaty rok, a ja korzystam z biletu miesiecznego Prowadzilem ostatni zabytkowy trolejbus rok temu. Nie mam nic przeciwko rowerzystom (tym madrym, a nie chamstwu bluzgajacemu po zwroceniu uwagi, ze sciezka obok i po chodniku nie trzeba jezdzic). Natomiast uwazam, ze porownywanie 'na wage' postow, to glupotka i tego wlasnie dotyczyl komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
lmalczewski Re: smutna statystyka 14.09.05, 15:24 Może smutna refleksja a nie głupotka. Odpowiedz Link Zgłoś