omar1 27.09.05, 20:48 Własnie przyjechałem do kraju. Patrzę i nie wierze. PiS wygrał z PO. Jaa i Kixie czy nie wydaje sie Wam ,ze powinniscie mi postawic Ballanta? (całego!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Re: Jaa_ i Kixx czekam na ballanta! IP: *.acn.waw.pl 27.09.05, 20:53 a dlaczegoz to? to ze bylem za PO w konfrontacji z PiSem wcale nie znaczy ze na PO glosowalem ja w polityce stawiam na konie ktore przychodza na mete po czasie Najwyzszym Czasie np ale w sumie co mi tam,stac mnie viinikauppa.com/catalog/images/tn_ballantines_finest.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar Re: Jaa_ i Kixx czekam na ballanta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:35 "a dlaczegoz to?" a tak ,bo po pierwsze wygrał PiS moj faworyt po drugie,mam taką ochotę (oczywiscie z cola i lodem). po trzecie,trzeba wypic za zdrowie PiSa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Jaa_ i Kixx czekam na ballanta! IP: *.acn.waw.pl 27.09.05, 21:54 no tak wybacz,zapomnialem o coli www.noveltyradionut.com/html/Coca%20Cola%20Bottle%20Hardees%20b-f.JPG i lodzie www.fotosearch.com/getcomp.aspx?filepath=D:\\content\\Comps\\BDX\\BDX327\\bxp60086.jpg ale ja proponuje wypic za nasze zdrowie moze sie przydac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar Re: Jaa_ i Kixx czekam na ballanta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:16 Bedziecie oboje zdrowi (jak diabli).Zaspokoiłem sie procentowo,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm co za rozkosz. Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot_88 Barbarzyństwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.09.05, 10:15 Ballantine's z colą! Wybacz, ale to jak defekacja w salonie na przyjęciu w ambasadzie. Tylko woda ew. lód. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Jaa_ i Kixx czekam na ballanta! 27.09.05, 22:26 AAleż Ty masz charakterek... PS. Jak Twoi idole :))) Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Jaa_ i Kixx czekam na ballanta! 28.09.05, 12:48 Najpierw do U-boota.Lubie ballanta z cola i lodem.I NIC NA TO NIE PORADZE! do Jaagi. Moi idole przygotowuja sie juz do sprzatania.Kolega Napierski juz sie posikał. Kolega Rywin juz sie pakuje Kolega Miller juz sie przygotowuje...................... Kolega Kwasinski nie zdąży.......do Kofana Anana. Jak pierwsza grupa w/w trafi na "wczasy" ,-ja stawiam Ballanta!!!!!!!! Nawet dwa! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Jaa_ i Kixx czekam na ballanta! 28.09.05, 12:51 Zakapior z Ciebie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot_88 No cóż... 28.09.05, 12:56 .. "De gustibus non disputandum". Z colą to ja wolę bourbona "Four Roses" - ale ciężko go dostać, Ballantine'sa łatwiej. Spróbuj kolorową "Soplicę" z colą - nawet, nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: No cóż... 28.09.05, 13:16 Nic nie poradze."od lat" pije ballanta z cola.Wódek unikam jak ognia (wyjatkiem Finlandia). Poza tym ;)lekarz nie kazał mi pic wiecej jak jednego dwa dziennie. Jaa_ga,dlaczego???? Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot_88 Re: No cóż... 28.09.05, 13:18 omar1 napisał: > Poza tym ;)lekarz nie kazał mi pic wiecej jak jednego dwa dziennie. =============================================== Litra?? ;) To nieźle.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: No cóż... 28.09.05, 13:22 Jaa_ga,dlaczego???? *************** To Ty mi powiedz, dlaczego ??? :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: No cóż... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 14:25 mam wyjatkowo spokojne usposobienie.Aha,mam uczulenie na komuchów. Tyle Odpowiedz Link Zgłoś