Gość: anty(L) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:14 sedzia nie drukowal jak na derbach i od razu w pupke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karl Re: Legia przegrała w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 01:12 Chyba panie Darku nie rozumie pan co to znaczy pokonać najwiekszego wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Śpiewanie w szatni równe rzucaniu rac i petard??? IP: *.crowley.pl 01.10.05, 10:01 Nie ma wątpliwości za kim jest autor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Legia przegrała w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 01:42 ble ble tylko o marności Legii;/ a o tym że Lech był Wielki i grał o stokroć lepiej ani słowa ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun Re: Legia przegrała w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 01:47 Cieszcie sie Wielkim Lechem co raz na 5 lat wygral z Legia :) PS Warszawskie wydanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkoski Re: Legia przegrała w Poznaniu IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.05, 10:24 Dziękuję za bardzo bezstronna relacje zmeczu!!! Pozdrawiam kibiców z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyzy Re: Legia legła w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:17 Cóż mecz walki, a więc żadna ze stron nie pokazała nic szczególnego. Jestem kibicem Lecha, wygrana cieszy, styl niestety pozostawia wiele do życzenia. Mimo wszystko liczą się trzy punkty. Dość mam świetnej otwartej gry Kolejorza i przegranej po przypadkowej kontrze, zespołów preferujących styl - 11 broni za wszelką cenę dostępu do bramki. Błoński- no cóż Legionista, szkoda, że taka gazeta jak GW nie potrafi wysmażyć obiektywnego opisu meczu. Wdowczyk - miałem zawsze szacuneczek, dzisiaj widać bardzo zabolała przegrana, wyciaganie pozaboiskowych spraw to troche zagranie poniżej pasa - ktoś coś chlapnął w szatni i takie tam. Oczywiście mały szacuneczek dla Wdowczyka za postawienie po męsku sprawy z kibicami z Warszawy (debile totalne), a oto cytat z pełnej wypowiedzi pomeczowej : "Nie chcemy mieć nic wspólnego z takimi kibicami. Odcinamy się od tego co zaprezentowali i wyraźnie chcę powiedzieć, że to nam przeszkadza. Nie interesuje nas co jest pomiędzy kibicami a zarządem, bo chcemy grać w dobrej atmosferze". Wdowczyk - szacunek niech piłkarze mają może do siebie na boisku, chyba zapomniałeś jak uczyłeś swoich pupili z Polonii - ciąć nogi przeciwnika na poziomie boiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah Re: Legia przegrała w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 01.10.05, 14:22 Chce zwrócić uwagę na piękne zachowanie Bułgarskiej w momencie rzucania przez kibiców(?) Legii rac na murawe. Na całym stadionie śpiewaliśmy wtedy "PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW" . Nie jakieś tam bluzgi tylko właśnie ten szlachetny tekst. W tym momencie naprawde było widać ze goście są gdzieś ze wschodu Polski i w kibicowaniu są za nami o lata świetlne w tyle. Cała Polska to widziała. Dziekuje też Lechitom za to że nie dali sie zdekoncentrować i te 20 ostatnich minut przez które ciągle wpadały na boisko race, świece dymne i hukowe i spokojnie do końca meczu grali swoje. p.s. ITI pewno sie łapie za głowe że wyrzucili już na taki zespół i takich kibiców ponad 20 baniek i tylko mają wstyd i pogarde reszty polski. ps2. Bojkot KP "LECH - prawie jak sponsor" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Tatata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 10:06 Lechowi niestety daleko do bycia wielkim zespołem. Tak krawiec kraje jak mu materiału staje. Ale ambicją i uborem wygrał z mającą wielkie aspirację LEgią... zupełnie bezproblemowo. Ładne zachowanie kibiców miejscowych, a fani warszawscy pokazali niestety rozmiar swojego mózgu. Bo jak nazwać tak idiotyczne ich zachowanie? Dla Wdowczyka szacunek, choć zbytnio demonizuje śpiewy szatniane piłkarzy LEcha. Czy inne zespoły nigdy nic obraźliwego nie spiewały czy nie mówiły? To takie odreagowanie. REdaktorowi Błońskiemu zyczę umiejętności bycia obiektywnym, jest dziennikarzem, a nie kibicem. Chyba, że się mylę Odpowiedz Link Zgłoś