Dodaj do ulubionych

Air Force One i .....Kaczyński

03.10.05, 23:19
Właśnie skończył się film z Harrisonem Fordem pt"Air Force One". Amerykański
prezydent daje odpór własnym przykładem postsowieckim terrorystom.Tak oglądam
i sobie myślę, że to wymarzona sytuacja dla predendenta do stołka
prezydenckiego jakim jest Kaczyński tylko ...jakoś go sobie in action nie
mogę wyobrazić ...a wy ?
Obserwuj wątek
    • mikrobyznesmen Re: Air Force One i .....Kaczyński 04.10.05, 09:33
      zupper napisała:

> to wymarzona sytuacja dla predendenta do stołka
      > prezydenckiego jakim jest Kaczyński tylko ...jakoś go sobie in action nie
      > mogę wyobrazić ...a wy ?

Zależy w jakiej akcji... Rozdałby terrorystom ulotki PiS-u o "bezpiecznym
      państwie" i ostrzegłby przez zaostrzonymi karami w KK? Od razu upadliby na duchu
      i grzecznie wylądowali...
      • yoma Re: Air Force One i .....Kaczyński 04.10.05, 15:14
        Wyobraź sobie taką drobinkę, jak skacze do oczu i się wydziera. Każdy by się
        przestraszył, a co dopiero terrorysta.
    • Gość: JP15 Re: Air Force One i .....Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:23
      Możesz go sobie jednak wyobrazić porównując do innej osoby jak Stefan
      Starzyński prezydent Warszawy w okresie wybuchu II wojny światowej.
      Kwaśniewski i Tusk zapewne pertraktowaliby przy okrągłym stole
      • Gość: stefan Re: Air Force One i .....Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:36
        Rozumiem, że uważasz kaczego duce za osobę odważną. Fakt - mało kto miał tyle
        odwagi żeby rozgonić pedalską paradę. To może od razu zróbmy z niego
        generalissimusa.
        • Gość: JP15 Re: Air Force One i .....Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 16:17
          Nie ma godnośc i wyrazisty wizerunek polityczny czy ten wizerunek sie podoba
          czy nie.
          Natomiast pan Tusk , który stał sie wierzącym :-) przed kampanią Prezydencką
          jak również kiedyś tepiący kościół członkowie PZPR typo Pastusiak, Kwasniewski,
          Cimoszewicz itp sa obłudnikami i jak ktos by im zagwarantował władzę po
          dwarunkiem przejścia na islam, gdyby dostali gwarancje zrobiliby to.
          Taka jest różnica pomiędzy Kaczyńskim a tą resztą i dlatego pozwoliłem sobie
          porównać go do Stefana Starzyńskiego.
          • Gość: stefan Re: Air Force One i .....Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 16:30
            Godność? Chyba kpisz. Na mnie sprawia wrażenie znerwicowanego bufona.
            Faktycznie to jest wyrazisty wizerunek. A kwestie jego (i innych) wiary nic
            mnie nie obchodzą. To ich prywatne sprawy i niech takie pozostaną.
            • Gość: JP15 Re: Air Force One i .....Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:46
              No widzisz . W wielu rozwiniętych demokracjach to jest ważne a Ciebie nie.
              pomyśl . Przecież nie chodziło mi o wiarę czy wyznanie ale o obłudę typu
              marksista Oleksy klęczy i modli się przed wyborami so sejmu w Częstochowie.
              Bez wątpienia Kaczor jest człowiekiem honorowym może nawet za bardzo. Nie
              wyobrażam sobie Kaczyńskiego stojącego na chwiejnych nogach i cos tam
              bełkoczącego na grobach polskich w Charkowie.
              O czym Ty mówisz ? Pijany jestęs ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka