Gość: Brawo IP: 217.8.164.* 18.09.02, 09:08 A w tym czasie młodociane wyrostki okradały samochody... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WS Blokowisko = strange place IP: *.datastar.pl 18.09.02, 10:47 Narzuca się pytanie, do czego to jeszcze może dochodzić w blokowiskach... Brrrr. Dzięki Bogu dla mnie etap blokowiskowy odszedł do lamusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punia Re: Kilkunastu policjantów przeszukiwało blok w p IP: *.ciech.waw.pl 18.09.02, 11:33 No, ja nie wiem. Czy dzisiaj jest 1 kwietnia? Węszę podstęp... I ta nazwa łacińska "...mamillatus"... Nie znam się na pająkach i nie wiem czy mam wierzyć w zaistnienie tej sytuacji. Może odezwą się świadkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiadek Re: Kilkunastu policjantów przeszukiwało blok w p IP: *.eurocast.com.pl 19.09.02, 10:43 To nie prima aprilis jestem swiadkiem tego zdarzenia bo tam mieszkam .mnie tez nie miesci sie w glowie jak idiota nieznanego pochodzenia mógl stworzyc takie zagrożenie ..zwłaszcza dla śpiących dzieci Odpowiedz Link Zgłoś