Dodaj do ulubionych

Kelnerki topless

IP: 217.96.35.* 25.09.02, 18:04
Otóż byłem w mieście Szczecinie niedawno i jest tam restauracja/pub Utopia. Nic specjalnie nadzwyczajnego, normalny pub z żarciem, wystrój, muzyka, jedzenie na poziomie przeciętnym.
Pub ten różni się jednak czymś od innych tego rodzaju - dwa razy w tygodniu kelnerki są w stroju topless (akurat trafiłem na taki dzień). I jest to naprawdę niezłe wrażenie :-)). Dziewczyny ładne, uśmiechnięte i sympatyczne. I żeby nie było - to naprawdę normalny pub, nie żadne go-go, ani zakamuflowany burdel. Po prostu taka obsługa jest dwa razy w tygodniu, a w pozostałe dni ubrana. Cenowo rónież bez różnicy.
Ponieważ wątek ten już się przewijałna forum, więc żeby wyjaśnić tamte wątpliwości: 1. Tak manewrowały z podawaniem zamówień, że nic im się nie majtało i nie przeszkadzało. 2. Zimno też im nie było, bo dali grzanie na full. 3. A lokal z muskularnymi mężczyznami w Warszawie był - na Pięknej. Ale już się zbył.

I teraz do forumowiczów:
1. Czy w Warszawie nie ma takiego lokalu? Ja nie znalazłem.
2. Nie widzę nic złego w takiej obsłudze. Owszem, kobiety mogą powiedzieć, że jest to wykorzystywanie, ale dla równowagi mogłyby być róznież męskie dni
3. I jak to jest, że do takiego pubu czy na zwykłe go-go kobiety mogą wchodzić, a np. do Lochu jak jest męski dzień czy do tego lokalu na Pieknej tylko kobiety. Faceci wstydzą się innych facetów czy jak?
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Kelnerki bottomless IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 18:35
      Kelnerki topless - fajny pomysl. Byly juz myjnie samochodowe topless - moze da
      sie cos jeszcze innego wynalezc. Oczekuje propozycji. Sam podsuwam -
      urzedniczki na poczcie topless. Kioskarki topless. Listonoszki topless.
      • Gość: kiwi Re: Kelnerki bottomless IP: *.chello.pl 28.09.02, 14:12
        Listonoszki topless.
        Nauczycielki topless.
        Policjantki topless.
        Baba co handluje burakami topless.
        • Gość: Niech Re: Kelnerzy bottomless IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 15:05
          Extra. Baba co handluje burakami to ma duzo do powiedzenia (sorry, nie jestem
          PP).
          • Gość: Otto Re: Kelnerzy bottomless IP: *.acn.pl / 10.132.129.* 28.09.02, 18:20
            Ja jestem za nauczycielkami.
            • Gość: Niech Re: Kelnerzy bottomless IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 18:28
              Ja juz nie chodze do szkoly, wole listonoszki.
              • Gość: fun Re: Kelnerzy bottomless IP: *.pkobp.pl 05.10.02, 16:34
                tylko nie Panie co w urzędach pracują - tam i bez tego jest niezły burdel ;)
                • Gość: Niech Re: Kelnerzy bottomless IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 17:15
                  No to jak sie rozbiora, to wpisza sie w atmosfere miejsca pracy - nie
                  wspominajac, o ty, ze tam wszyscy wkurwieni.
          • Gość: Baba Re: Kelnerzy bottomless IP: *.ipt.aol.com 14.11.02, 00:14
            Chcesz, sprzdam Ci buraki...topless. A do powiedzenia to mam tyle, ze sie nie
            znasz. Baba,ktora sprzedaje buraki tez moze byc sexy. Tak jak ja. No i jak,
            chcesz te buraki?
            • Gość: Niech Re: Kelnerzy bottomless IP: 217.197.165.* 14.11.02, 12:30
              Nie.
    • Gość: Marek Re: Kelnerki topless IP: 217.96.35.* 07.10.02, 11:18
      Szkoda... Liczyłem na poważną dyskusję.
      • Gość: Niech Re: Kelnerki topless IP: 217.197.165.* 07.10.02, 12:55
        Nawet do glowy mi nie przyszlo zazartowac sobie z takiego tematu. Jesli tak
        zostalem odebrany, to przepraszam.
    • Gość: kobieta Re: Kelnerki topless IP: 195.117.224.* 17.10.02, 14:58
      zal mi was, widac ze merytorycznie i finansowo nie stac was na zadna kobiete,
      nawet taka co buraki sprzedaje.....
      • Gość: Niech Re: Kelnerki topless IP: 217.197.165.* 17.10.02, 17:26
        Merytorycznie i finansowo nie stac mnie na zadna kobiete; finansowo stac mnie
        na buraki; na co stac mnie merytorycznie, wiesz kobieto lepiej ode mnie.
        • Gość: Niech Re: Kelnerki topless IP: 217.197.165.* 18.10.02, 16:19
          Skoro nie wiesz, to ci napisze: merytorycznie stac mnie na topless.
          • Gość: kobieta Re: Kelnerki topless IP: 195.117.224.* 21.10.02, 14:51
            Skoro stac Ciebie merytorycznie na kobiety w stylu "topless" to jeszcze
            bardziej zal mi Ciebie , ponieważ to oznacza ze swoj swojego wart ,a one raczej
            nie przedstawiaja soba wiekszej wartosci.
            Pozdrawiam
            A szkoda................
            • Gość: Niech Kobiety topless IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.02, 15:01
              1. nie wiem co masz na mysli piszac kobiety w stylu topless.
              2. cokolwiek masz, czemu uwazasz, ze maja jakies felery?
              3. piszac, ze stac mnie na topless, pisalem, ze moge zdjac jakas czesc odziezy -
              ty niestety, kobieto, jestes typowa kobieta topless - bez glowy.
              • Gość: kobieta Re: Kobiety topless IP: 195.117.224.* 22.10.02, 10:38
                bez głowy i jaj to jest facet ktorego fascynuje topless,duzo by o tym mozna
                bylo rozmawiac ale po co strzepic jezyk ,skoro tak płytki problem nagich
                panienek i łasych na te widoki panow (których mi tak bardzo żal)mnie nie
                dotyczy, ponieważ takiego Pana to ja bym nawet nie spojrzała.
                • Gość: p_p do kobiety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 08:29
                  żałośnie pierdolisz kobieto... to tyle...
    • Gość: Mister Re: Kelnerki topless IP: PROXY* / 145.4.198.* 11.12.02, 17:57
      idzcie na film pt. "Golasy"...
    • Gość: Marek Re: Kelnerki topless IP: 212.244.44.* 23.04.03, 18:51
      A zycie dopisało epilog...
      Byłem tam wczoraj i wygląda na to, że jedyna w swoim rodzaju restauracja w Polsce już nie działa...
    • Gość: mmm Re: Kelnerki topless IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 13:30
      W Krakowie jest taki lokalik Rooster. Kelnerki nie w topless, ale prawie.
      Słyszałem, że mają otwierać oddział w Wawie. Będę stałym klientem;)
      • niech Re: Kelnerki topless 22.10.03, 13:39
        www.rooster.pl/pl/
        Nie chce obrazac ani tych pan ani oceniac ich strojow, ale jesc to ja bym tam
        nie jadl. Ale alkohol pewnie tam dobrze schodzi - bo trzeba sie niezle nawalic
        zeby zaczelo sie podobac.
    • Gość: amster Re: Kelnerki topless IP: 80.48.129.* 24.10.03, 21:56
      Zamiast kelnerek topless wystarczylby taki lokal jak na Damraku w Amsterdamie -
      sliczne dziewczyny, skapo ubrane juz to jako pomocniczki (hehe) sw. mikolaja,
      juz to na sportowo na wrotkach, do tego glosna muzyka i dobre piwo. Ma to swoj
      wdziek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka