Dodaj do ulubionych

Testament Władysława Stasiaka

03.11.05, 04:58
"Sukcesy" i znaczny wzrost statystyk interwencji policji i straży miejskiej w
Warszawie to często łapanie młodych ludzi (pojedynczych i porządnie
wyglądających) pijących piwo.
Łysole w samochodach z przyciemnianymi szybami mimo, że przyciemnianie
przedniej i przednich bocznych jest nielegalne jest poza zainteresowaniem.
Obserwuj wątek
    • Gość: starazupa Re: Testament Władysława Stasiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 07:33
      ta.......... można by pomyśleć że jest pięknie ale.... bójki, mordobicia
      wieczorem są na porządku dziennym zwłaszcza po godz. 19 patrolu nie uświadczysz
      a ci co podjeżdżają przeważnie zaczepiają młode dziewczyny aby się z nich
      nabijać o policji już nie wspomnę wielka d..a a nie poprawa bezpieczeństwa
      wygano wielkie pieniądze z naszych kieszeni a efekty są marne

wg statystyki pan beący z psem ma trzy nogi
    • Gość: sztamber Re: Testament Władysława Stasiaka IP: *.chello.pl 03.11.05, 08:41
      najbardziej licza sie statysyki tzw ujec..czyli ujetych za
      rozboje,dewastacje,kradzieze,bojkach,pobicia,posiadanie narkotykow..o te
      statystyki glownie chodzia co do lysoli to tez chyba jest poprawa bo ostatnio
      trzepia jak leci:)
    • Gość: adas3 Re: Testament Władysława Stasiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 08:52
      a tak naprawde to za co my mieszkancy wawy placilismy temu facecikowi
    • Gość: wojciech Re: Testament Władysława Stasiaka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.05, 09:48
      Wszystko dobrze, ale co wspólnego ten facet ma z zamkniętymi osiedlami? Boże,
      ta gazeta to mnie kiedyś przyprawi o zawał. Ja rozumiem wyrazistość polityczną,
      ale są pewne granice(choćby przyzowitość dziennikarska).Nie można w jednym
      zdaniu powiedzieć tak, a w drugim nie, ale na zupełnie inny temat. Przepraszam,
      nie znam się, ja posypuję truskawki cukrem..
      • Gość: Szczyt! Re: Testament Władysława Stasiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 10:06
        To wielki sukces pana Stasiaka był. Pamiętam jak dziś. Męznie walczył wraz z
        tysiącami funkcjonariuszy z grupką anarchistów - licząca jakąś setkę osób.
        Wywiad w porę nie doniósł, że zainteresowanie szczytem jak i stan liczebny
        anarchistów polskich oscyluje wokół zera - więc ściągnieto policję z całego
        kraju by mogła pozwiedzać stolicę. Chwała ci Stasiaku!
        Nie wspomnę o bezpieczeństwie w mieście. Symboliczne 175 się kłania.
    • jurek_dzbonie WOM-y to pomylka 03.11.05, 11:28
      Na WOM-ach siedza ludzie o 0 kompetencjach i wiedzy. Wszystko co zbiora od
      petenta zanosza na zaplecze do ludzi kompetetnych. Istnienie wiec WOM-ow to
      dokarmianie armii 'posrednikow'.
    • dorsai68 Re: Testament Władysława Stasiaka 03.11.05, 15:44
      Dodajmy do tego sukcesy SM w walce z nielegalnym handlem W mieście, w szczególności na Pl Zamkowym, Pl. Bankowym i Pl. Wilsona, nieprzepisowym, niebezpiecznym parkowaniem zwłaszcza w Śródmieściu, nieporadnych działaniach SM dotyczących ruchu samochodowego na ul. Chmielnej.

Faktycznie... zostawiasz pan testament wiekopomnych "dokonań" panie Stasiak.
    • Gość: gosc Re: Testament Władysława Stasiaka IP: *.netx.waw.pl 03.11.05, 21:20
      to może niech zostanie pełomocnikiem do spraw ochrony skinów i miejsc kultu
      religijnego, bo po Waraszwskich ulicach nadal wieczorem strach sie
      przejsc.Policjantow i straznikow widac tylko w dzien, gdzie oni sa w nocy? Na
      Łomżynskiej w biały dzien pala gumy, na Kijowskiej napady sa codziennoscia, a
      patrole chodza od 8 do 16-ej. Po tej godzinie osiedle jest okupowane przez
      grupy wyrostkow i zbierajacych sie meneli(pani, pozycz 50gr),zaden ze sklepow
      nie przestrzega zakazu sprzedazy piwa malolatom, a juz zmora jest calodobowy
      sklep na Ząbkowskiej (k.Polmosu). Żeby sie dostac do domu,trzeba isc druga
      strona ulicy.Ja wiem, ze jest to podobno "czarna dzielnica",ale 99% ludzi,
      ktorzy tu mieszkaja nie sa kryminalistami, placa podatki i domagaja sie takiej
      samej ochrony jak inne dzielnice.Praga jest dzielnica ludzi wiekowych,
      (powoli, ale to sie zmienia) to stanowi szczególne pole dla poczatkujacych
      przestepcow, (łatwo wyrwac babci torebke).Moze by tak P.Stasiak wziął resort
      organizacji uroczystosci koscielnych i zwalczania innych(niekoniecznie obcych
      sobie)orientacji...politycznych i kulturowych.
      • Gość: gosc Re: Testament Władysława Stasiaka IP: *.netx.waw.pl 03.11.05, 21:26
        przepraszam, ale pisalam od sasiada bo ucieli mi antene od radiowki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka