Dodaj do ulubionych

Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę?

03.11.05, 06:54
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ESBEK z Warszawy Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? IP: *.ksp.wa.pl / 213.17.170.* 03.11.05, 09:30
      Choroba zwana Nienawiścią, Nietolerancją i Nieumiejętnością WYBACZANIA,
      ogarnęła "Polityków". O zgrozo.Cóż to będzie za POLSKA przy takiej władzy???
      • Gość: VICTORY!!! Tolerancyjny się odezwał - od kiedy UB-ecja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 10:56
        charakteryzuje się tolerancją?
        Czas naprawić państwo.
        • Gość: ESBEK z Warszawy Re: Tolerancyjny się odezwał - od kiedy UB-ecja IP: *.ksp.wa.pl / 213.17.170.* 03.11.05, 11:15
          Polemika polega na tym, że ma się z kim polemizować!!! VICTORY!!!
          • Gość: lol Re: Tolerancyjny się odezwał - od kiedy UB-ecja IP: *.ksp.wa.pl / 213.17.170.* 03.11.05, 11:26
            Ubecy z taką samą gorliwością służyliby każdemy kolejnemu "Panu" udowadniając
            swoją lojalność. To cały czas w nas pokutuje, że gorliwość zastępuje rozsądek.
            Czas na normalność, i profesjonalizm. Mam nadzieję, że jako młody człowiek
            doczekam się w końcu rzetelnych zmian a nie tylko banalnych liftingów...
            • Gość: asior Re: Tolerancyjny się odezwał - od kiedy UB-ecja IP: *.aster.pl 03.11.05, 14:36
              te, esbek, wez sie sie lepiej do roboty a nie po internecie buszujesz.
          • Gość: maxio Do szeryfa z KSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 20:01
            Kolego spod IP: *.ksp.wa.pl / 213.17.170.*, chyba w Policji nie jest tak zle, bo
            sa juz komputery podlaczone i to nawet podlaczone do sieci.

Mozecie sobie fotki xxx poogladac, albo i na forum skoczyc, komentarz wrzucic.

Niezle, cieplo, na glowe nie pada, 8 godzin sie spokojnie odsluzy i do domku.

• sebpl Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? 03.11.05, 15:41
        > Choroba zwana Nienawiścią, Nietolerancją i Nieumiejętnością WYBACZANIA

Nooo... tak... z takimi kwalifikacjami to esbek w "firmie" nie ma co się
        pokazywać. Przecież wtedy walczyło się o lepsze jutro w imię miłości,
        tolerancji i umiejętności wybaczania - zapytajcie Różańskiego, Humera.
      • dorsai68 Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? 03.11.05, 16:05
        Wy uczyliście tolerancju urzadzając nam "ścieżki zdrowia" i ćwicząc na zatrzymanych łamanie nosów topem pałki, co? Tacy wspaniałomyślni byliście, tolerancyjni i wyrozumiali.

Wiesz jaka bez was będzie Polska? Czysta. Śmieci się wyrzuca.
        • Gość: ESBEK Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 18:59
          Tylko na TYLE was STAĆ????
          • ciuforek Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? 03.11.05, 19:03
            ??/
          • Gość: Zyzio Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:23
            Tylko na tyle. Nie jesteśmy esbekami!

--
            Mów mi Zyzio, mała
        • Gość: YO Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 20:47
          tak się akurat składa, że pojęcie "śmiecia" zależy od obecnego punku
          siedzenia:P
          • dorsai68 Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? 05.11.05, 22:26
            Gość portalu: YO napisał(a):

> tak się akurat składa, że pojęcie "śmiecia" zależy od obecnego punku
            > siedzenia:P
            Tylko w pzypadku żylaków odbytnicy.
      • Gość: PIK CZY "KIEDYŚ"BEDZIE "NORMALNIE IP: *.olsztyn.mm.pl 04.11.05, 09:55
        W roku transformacji 1989 , jedynie słuszna ekipa "solidarnosciowa ",
        zlikwidowała pion - Przestępst Gospodarczych w Policji.
        Czym to się skończyło ? WIEMY. Póżniej szybko tworzono -odtwarzano. Gdyż
        "LIKWIDATORZY" stwierdzili iż " walnęli" potężną gafę.
        Ale "fachowcy" odeszli-przekwalifikowali się, mało tego niektórzy
        wykorzystali swoja wiedzę w "szarej strefie".
        Ale historia lubi się powtarzać. Aktualnie politycy prawicy zaślepieni w
        nienawiści, rugują z życia wszysto co "pachnie" lewicą-PRL-elem.
        A przecież w nim dorastali,żyli, zdobywali wiedzę ,wykształcenie. Skad tyle
        nienawisci-złości ,a przecież są chrześcijanami-katolikami.
        Wyznają nauki Jana -Pawła II.Gdzie miłość blizniego? Poszanowanie -szacunek
        dla "przegranych".
        Czystki w Policji-MSWiA- minister - Ludwik Dorn zwany "krwawym"
        szaleje.Podobnie jest w WSI - i innych spec. służbach. Tutaj "śledczy"-
        "inkwizytor"
        poprzedniej kadencji- Wasserman z rodowodem prokuratorskim PRL-u,
        zaprawiony w "bojach" sądowych z emerytką , tez pokazuje swoje "pazurki"..
        .Gdzie "goni" ten "ekspres- rozliczeń" ,nie majacy pełnego zielonego
        "światła" w sejmie.Co bedzie jak posłowie nie zatwierdza Rządu.
        Czy kiedys w tym kraju bedzie MORMALNIE?

• pan_pndzelek Re: do UBEKA 05.11.05, 07:29
        Gość portalu: ESBEK z Warszawy napisał(a):
        > Choroba zwana Nienawiścią, Nietolerancją i Nieumiejętnością WYBACZANIA,
        > ogarnęła "Polityków". O zgrozo.Cóż to będzie za POLSKA przy takiej władzy???

Wyście za to bando ubecka byli oazą Miłości, Tolerancji i Wybaczania... miałem
        nie odpisywać, bo sama myśl, że odpowiadam świni ubeckiej już wystarczająco
        mnie mierzi ale musiałem, po prostu musiałem... a co do wybaczania, może nie
        wiesz tego ubeku, ale najpierw muszą być spełnione pewne warunki: prawdziwy żal
        za zbrodnie i pokuta, dopiero poproszeni o to możemy rozważać CZY WYBACZYMY I
        CZY POKUTA BYŁA WSYTARCZAJĄCA... a przypomnij mi, bo może nie pamiętam: KIEDY
        UBECKIE ŚWINIE PROSIŁY O WYBACZENIE? KIEDY POKUTOWAŁY?

W zasadzie mierzi mnie nie to nawet, że z tobą dyskutuję ale już sam fakt, że
        możesz tu pisać... ciesz się, że nie ozdobiłeś latarni i idź stąd...
        • Gość: YO Re: do UBEKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 20:58
          Oj panie_pndzelek, widze, że ciśnionko podskoczyło, ciekowy jestem tylko w
          jakim programie słyszałeś o UB, wszyscy na nich psy wieszają a nikt nie miał z
          nimi do czynienia. Pozatym wydaje mi się że czas przestać wracać do spraw
          sprzed półwieku. Popdamy już w paranoje a z tego i dobry psychiatra nas nie
          wyciągnie. Ale mam pomysła zacznijmy jechać na angoli francuzów czy amerykanów,
          to w końcu ta wspaniała koalicja naszych sojuszników nas sprzedała ruskim, sami
          na wschód nie chcieliśmy. A więc zdrowie koalicji.
        • Gość: Dr.Pndzel [...] IP: 81.219.149.* 06.11.05, 01:13
          • pan_pndzelek [...] 06.11.05, 08:49
        • Gość: zigzag [...] IP: 81.219.149.* 06.11.05, 11:49
    • Gość: ESBEK Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 19:03
      Widzę, że czasy Świętej Inkwizycji wróciły. Ciekawi mnie jak będąc po "tamtej"
      stronie spojrzycie swemu Panu Bogu w oczy? Nienawiść, Zło aż się z WAS
      Wylewa!!!!! To jest wasze umiłowanie bliżniego???
      • nil739 Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? 03.11.05, 19:20

Miłowanie biźniego tak, ale esbek nie jest moim bliźnim! ;-))
        • Gość: maxio Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 20:05
          Widze ze kolega esbek spod IP: *.ksp.wa.pl / 213.17.170.*, ktory stukal w dzien
          z pracy kontynuuje teraz z domu z neostrady.

Jak tam szeryfie - obiad zjedzony, dzien zaliczony ?

Zupelnie jak za dawnych lat w resorcie.

Ale, moze cie wywala na zbity pysk i pojdziesz na jakiegos ciecia.

Jak bedziecie towarzyszu pilnowali parkingu przed supermarketem na mrozie, wcale
          sie nie zmartwie.
          • Gość: ESBEK Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:21
            Widzisz mały człowieczku! Ja nadal będępracował, cieszył się swoim życiem,
            wspominał to co zrobiłem za DAWNYCH czasów a tyi tak nic mi nie ZROBISZ!!!!
            • Gość: stefan Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:25
              Była kiedyś taka piosenka: "Ja to się cieszę byle czym". Nie wiedziałem, że to
              o koledze.
            • Gość: maxio Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 00:09
              Ja moze ci nic nie zrobie, ale pan Ziobro wypieprzy ciebie na zbity pysk.

Wyslalem przyklady twojej tworczosci do rzecznika na ten adres
              rzecznik@warszawa.policja.gov.pl

Mysle ze twoi koledzy doloza staran zeby ciebie podpieprzyc nowym wladzom, zeby
              wkupic sie w ich laski. Znasz solidarnosc swoich kolezkow ze sluzby, a zwlaszcza
              takich weteranow jak ty.

Wiec, jezeli nie jestes jedna z tych ubeckich szmat, ktore juz uciekly na
              emeryture - to mozesz juz odliczac godziny do chwili w ktorej zostaniesz
              wykopany na zbity pysk.

Daj znac ktory parking bedziesz obstawial jak ochroniarz - moze zobaczymy sie
              na parkingu.
              • Gość: ESBEK Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? IP: *.ksp.wa.pl / 213.17.170.* 04.11.05, 12:38
                Widzisz maxiu, tak to już będzie. Ja wypracuję swoją ZASŁUŻONĄ emeryturę, będę
                się nią cieszył a ty daleko i bezpiecznie poza mną!
                Jednak widzę, że w tobie też drzemią esbeckie metody niszcenia człowieka. Ja NA
                PEWNO im się nie poddam!!! Te strachy na lachy mojżesz sobie włożyć
                pod ...poduszkę!
                • Gość: stefan Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 12:52
                  Mojżesz? Pod poduszką? Koleś, zawsze podejrzewałem, że pijecie w pracy...
                • Gość: tomasso Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 01:09
                  nie byłbym tak zupełnie pewien tej wypracowanej emerytury, chodzą słuchy, że i
                  do niej nasz Ludwik się wkrótce dobierze, a z 540 zł minimalnej to się wiele
                  nie nacieszysz.

pzdr i słodkich snów
    • Gość: Mike Kaczki niech czyszcza swoje - od policji won IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 23:43
    • Gość: YO Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 20:43
      Będąc w SB,UB,UOP,ABW, Policji czy Straży Miejskiej wykonuje się pewną pracę
      niezależnie od obecnego ustroju, więc przestańmy wpadać ze skrajności w
      skrajność. Czy obecnie ABW robi co innego niż UOP czy SB lub UB robią dokładnie
      to samo tylko dla innego pana. Czy Policja robiąc porządki podczas manifestacji
      robi co innego niż ZOMO w latach 80 ? Tylko w tej chwili ma często przyzwolenie
      społeczne a napewno przyzwolenie władzy przeciwko której manifestanci
      występują. Teraz poprostu uciśnieni z lat 80 dorwali się do koryta i pokazuą
      pazurki, szukają zemsty bo inaczej tego nazwać nie można. A o tym co robią w z
      Policją, ABW czy WSI to dosłownie szkoda słów. Najlepiej przecież wszystko
      rozwalić brakiem kompetencji i bzdurnymi pomysłami ludzi którzy pracę tych firm
      znają jedynie z tanich seriali.
      • Gość: kixx Re: Ilu funkcjonariuszy z KSP straci pracę? IP: *.acn.waw.pl 06.11.05, 09:16
        porownujesz bydlo ,ktore lalo palami ludzi majacych za jedyna bron znaczek
        Solidarnosci okrzyki typu "nie ma wolnosci"i policjantow,ktorzy walcza z
        bydlem,ktore przyjezdza do Warszawy zaopatrzone palki,kamienie sruby i swiece
        dymne
        naprawde nie widzisz roznicy miedzy tamta milicja,a dzisiejsza policja?
        oczywiscie dzis tez nie jest tak jak powinno byc,ale czy w imie tego,ze teraz
        policja czasem przekracza swoje uprawnienia nalezy przejsc do porzadku nad
        tym,ze kiedys przekraczala je jeszcze bardziej?
        • niezlomny.prawicowiec [...] 06.11.05, 14:41

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka