Gość: grażyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 18:58 Wystruj bardzo kameralny,obsługa sympatyczna i fachowa.Zyczę właścicielom rozwoju i coraz więcej zadowolonych i polecających znajomym klientów.Jedzenie super i nie szokujące ceny, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl 28.11.05, 19:06 maguro jest dla mnie jednym z lepszych sushi w warszawie jest tam bardzo ladnie i czysto, do tego fachowi kucharze którzy oprócz dan w karcie sa w stanie 5 min wymyslec cos aby zaskoczyc gosci.bardzo miła obsluga,takze dobrze doradzi i umili czas konsumowania sushi.polecam ten lokal jak njbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 09:18 Sushi jest naprawdę świetne(porównałabym do jakości w barze na Moliera). Ceny o jakieś 25 % niższe niż w Tomo czy na Moliera. Do tego bardzo urozmaicona karta zup i drugich dań. Jadłam kaczke w sosie teriyaki - POLECAM Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:30 To naprawdę świetny bar sushi. Ceny przystępne, sushi znakomite. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Filip Re: Maguro Sushi Bar IP: *.schering.de 21.12.05, 13:47 To pierwszy bar, w ktorym sushi przygotowywane jest w kawalkach wlasciwych wielkosci tak, ze nie zapycha calych ust i daje jedzacemu odczucia wszystkich delikatnych smakow potrawy. Znakomitosc po prostu. Rowniez, jesli chodzi o ceny. Goraca namawiam wszystkich na to najlepsze sushi w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 08:59 Maguro naprawdę wyrasta na najlepszy bar sushi w W-wie. Jakość bez zarzutu a ceny bardzo umiarkowane. Tak jak wszyscy poprzednicy polecam to miejsce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl 01.01.06, 16:14 Sushi jem od dawien dawna w wielu miejscach, wiele restauracij wogole nie maja pojecia jak to sie wogole robi podaje,a odkad powstał sushi Bar maguro sushi nie smakuje juz mi nigdzie indziej jeszcze ewentualnie Sakana ale jej minusem sa wygurowane ceny.W maguro bylem juz wielokrotnie i za kazdym razem tam wracam.polecam ta restauracje panuje tm mila atmosfera mozna by bylo pomysleć tylko z oknami aby udyskretnic konsumowanie ale tak to jest jak najbardziej wporzadku polecam naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sushimanka Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:58 Wyśmienicie, Znakomicie, Serdecznie, Czysto, Przytulnie, Profesjonalnie i z Fantazją !!!!!!! P O L E C A M !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akusia Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:57 szkoda tylko ,ze nie ma mozliwosci usiasc przy stoliku,jedzenie prz barze troche krepuje,nie mozna porozmawiac na kazdy temat bo jeednak wszyscy cie slysza,ja wrestauracjach lubie zasiasc przy stoliku i zjesc spokojnie :) wprawdzie maja stoliki ale tylko 2 i to wielkie,a jak chcialam wejsc raz to mnie cofneli powiedzieli,ze do stolika moge usiasc tylko przyrezerwacji...to mnie troche wkurzylo:( na dodatek stoliki sa przeznaczone dla wiekszych grup,a rezerwacja dla 2 osob to dziwnie wyglada 2 osoby przyogromym stole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl 12.01.06, 14:48 do akusi która nazeka na brak stolików sa dwa 2 osobowe najwyrazniej jestes slepa, pozatym bar jest jak najbardziej ok nigdzie indziej nie ma tak okraglego baru, jezeli ci nie pasuje wez na wynos i zjedz w domu bo sushi w maguro jest rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akusia Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:51 "wprawdzie maja stoliki ale tylko 2 i to wielkie,a jak chcialam wejsc raz to mnie cofneli powiedzieli,ze do stolika moge usiasc tylko przyrezerwacji.." ty chyba jestes slepy/slepa,bo nie widzisz co sama pisze;]nie widze też powodu twojej chamskiej odzywki tak,sa tez wcisniete 1-2 dwu osobowe stoliki,ale brak im zupelnie intymmnosci,siedziec tam to tragedia... jedzenie,i ceny sa super to prawda narzekam narzekam...bo uwazam to za duzy minus,jest taki gatunek ludzi ktory lubi usiasc w bardziej intymnej atmosferze w restauracji,zeby nikt nie sluchal co ma sie do powiedzenia:)przykladowoe chce tam pojsc w 3 osoby i usiasc przy stoliku,to moge co najwyzej zarezerwowac wielki stol na 6 osob, to troche duzy jak na trojke ludzi:)pozatym sprawa rezerwacji komplikuje spontaniczne wyjscia z grupka znajomych do tego baru bo nie zawsze ma sie kiedy w tym czasie specjalnie zamówic stolik tak wiec,zycze maguro sushi szybkiego wzbogacenia sie i rozwiazania tego problemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl 15.01.06, 12:03 do akusi:masz ogromny problem z tymi stolikami i maly szcegół, on nie jest 6 osobowy, jednak zle widzialas sa tam 2 po2 i jeden 4, znam to miejsce bardzo dobrze, takze pozwole zwrócic na to uwage.druga sprawa nikt ci nie kaze tam przychodzic ale nie wiem gdzie zjesz lepsze sushi niz w maguro.proponuje mc donalda tam sa male stoliki!pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
super_benek Re: Maguro Sushi Bar 25.01.06, 22:47 Ej, dziewczyna naprawdę na te stoliki nie może sobie ponarzekać, jeśli ma ochotę? Myślałam, że forum także do tego służy... Wydaje mi się to w każdym razie bardziej na miejscu niż podejrzanie emocjonalne reakcje na delikatną nawet krytykę tej knajpy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR M Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:05 Jestem stałym klientem;jeszcze z czasów Konstancina.Maguro to najlepsze sushi w Polsce;mam porównanie z innymi miejscami.Perfekcyjną w 100% kuchnie zapewnia major domus-Zbyszek,który wie aszystko o japońskiej,tajskiej i koreańskiej kuchni.Reasumując-ten kto nie jadł w MAGURO nie zna smaku prawdziwego sushi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noriaki z nagano Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 00:43 Oj, oj!!! To sepuku ja tera robić bede!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoja Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 00:50 przychylam sie do wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neko Re: Maguro Sushi Bar IP: *.chello.pl 28.01.06, 18:06 Zbyszek jest ok, zna sie na kuchnii, i szanuje go za to ale nie calkiem podchodzi mi jego smak. Sama jestem kucharzem wiec wiem o czym mowie. Artur i Michal odwalaja kawal dobrej roboty! (sushi masterzy) I zycze im wielu sukcesow w dalszej pracy!! Generalnie restauracja jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plucha Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl 08.02.06, 18:35 maguro jest rewelacyjna resturacj podja tam swietna zupe tom yom, jadm w wielu miejscach ale w mguro mi smakuje najlepiej w dodatku porcje ryby jaka przygotowywuja kuchrzesa idealne.polecam naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:22 Świetne sushi, fajna lużna atmosfera. Nie do pogardzenia są też drugie dania. Podobno ma powstać jeszcze jedna sala. Polecam Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.06, 15:30 Wiecej sie tu ludzi wpisuje niż przychodzi do tej restauracji. Tyle tu wpisów a tam zawsze pusto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reality Re: Maguro Sushi Bar IP: 212.180.160.* 16.02.06, 23:29 Bo wpisuje sie wlasciciel, jego rodzina, pracownicy i znajomi. Razem bedzie kilkanascie sztuk, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:59 Sąsiad i reality chyba nigdy nie byli w Maguro, ale będąc typowymi zazdrośnikami piszą bzdury. Jestem w Maguro co najmniej 3 razy w tygodniu i zawsze jest tam sporo klientów. Ale tak to z nami jest-"sam nic nie mam, to przynajmniej anonimowo komuś dokopię". Panowie - tu trzeba wpisać swoje wrażenia z degustacji potraw, a nie stać przed knajpą i liczyć klientów. Zajmijcie się pracą, to może kiedyś będzie was stać na spróbowanie dań w Maguro i opisanie prawdziwych wrażeń. Pozdrawiam was "zazdrosniczki" Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sushi Master Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.06, 12:03 Jak tam jesteś 3 razy w tygodniu to pewnie zmiany ci wypadają 2 na 2? Jako pracownik restauracji japońskiej musisz być trochę sympatyczniejszy. Gościowi jak nie smakuje to mu ubliżasz, walisz w zęby czy mówisz, że zazdrości bo sie nie zna i go nie stać? Strach tam pójść...Kobieta wcześniej napisała, że nie ma małych stołów to też została zjechana na forum przez pseudo "bywalców i klientów restauracji". Róbcie sobie reklamę delikaniej bo w tej chwili kazdy widzi, że robicie to za bardzo na chama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sushi Master Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.06, 12:07 A może macie coś wspólnego z tym słynnym Motto Cafe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 08:57 Sąsiad teraz nazwał się sushi master, ale widać, że to wpis z tego samego komputera. Nie broń się baranku. To naprawdę jest forum dla bywalców restauracji a nie dla zazdrosników. Napisz coś o potrawach, a jak nie masz co robić to weż sie za porządną pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akusia Re: Maguro Sushi Bar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:22 "zazdrosnik"? dlaczego plujecie sie o zwykla knajpe...;/ nie macie innych problemow? poco sie licytujecie kto czesciej tam bywa?;/ A ja tam mieszkam i wciaz nie moge sie doprosic o ten cholerny stolik w przytulnym miejscu ;] i kto mnie przebije? jak chcecie mnie ukamieniowac to miekszkam w szafie na plaszcze;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.06, 15:32 ale wy macie problemy,maguro nie potrzebuje reklam na takim forum, kto tam byl sam wie jak smakuje i czy warto tam wrocic.nie macie innych problemow jak brak stolika vzy malo gosci ludzie naprawde wam sie nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 18:00 Masz całkowitą rację. Nam potrzeba tu ocen jakości sushi, a nie wpisów nie na temat. Maguro jest jedną z lepszych sushi barów w W-wie - także pod względem cen. Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byłem w maguro Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.06, 00:49 Dzisiaj byłem w Maguro. Sushi mniej niż przeciętne, lepsze zamawiałem na wynos. Może taniej niż gdzie indziej ale się nie opłaca.Ogólnie nieciekawie i bez klimatu, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 17:38 Jak ktoś pisze, że w Maguro susshi jest mniej niz przecietne, to znaczy, że nie ma pojęcia o sushi. Jest takie samo, a może i lepsze niż w Sakanie na Moliera. To absolutnie czołówka warszawskich barów sushi. Drugie dania i zupy tez fantastyczne. Polecam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: Maguro Sushi Bar IP: *.aster.pl 26.03.06, 13:55 j takze bylem w mguro i mi smakowalo, atmosfer rowniez wporzadku co do jakosci sushi nie mam ale,ryby nie zaluja jest w porzadku a zup black tiger jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiramisu5 Re: Maguro Sushi Bar IP: *.dbgr.siemens.de / 195.124.89.* 03.04.06, 10:21 Zachęcona dobrymi recenzjami poprosze o adres - jestem spoza W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Maguro Sushi Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 09:03 adres Maguro to Wilcza 26 pomiędzy Marszałkowską a Kruczą monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henriette diazepam Re: Maguro Sushi Bar IP: *.orange.pl 14.05.06, 01:02 Maki ze smażoną krewetką to BÓG! Tak właśnie uważam, reszta potraw (esp. zupy) też wyśmienita. Jedynym mankamentem są te czajniczki, z których nie da się nalać herbaty bez wylewania... O właściwej porze można uciąć sobie pogawędkę z szefunciem. Lubię to miejsce i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś