sebpl 19.12.05, 19:55 Tylko nie mówcie, że w sexshopie bo to trywialne. Chodzi mi o klasyczną rózgę, a nie o pejcz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Św. M. Re: ::: Gdzie kupić rózgę? ::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:56 A co zrobiłeś z zeszłoroczną? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: ::: Gdzie kupić rózgę? ::: 19.12.05, 20:14 Św. Marcin? Mateusz? Wołaj szefa! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: ::: Gdzie kupić rózgę? ::: 19.12.05, 20:15 W jakichś takich, gdzie prawdziwe miotły sprzedają... Nie wiem dokładnie gdzie, ale gdzieś przy Wisłostradzie jest takie coś, gdzie można kupić rzeczy z wikliny - koziołki, ozdóbki różne, karmiki dla ptaków ponoć też... zwróć sie do Palkera, będzie wiedział, bo kiedyś nawet zdjęcia temu miejscu robił.. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: ::: Gdzie kupić rózgę? ::: 19.12.05, 20:20 eh.. co ta swiadomosc ekologiczna robi z ludzi. Rozgi sie nie kupuje, tylko idzie do parku i urywa sucha z drzewa. Najlepiej z wierzby. Placzacej. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: ::: Gdzie kupić rózgę? ::: 19.12.05, 20:27 No niezłe ekologiczne rozwiązanie :< Pamiętam w dzieciństwie miałem taką zaplataną z pasków gumo-plastiku (klasyczna "pyta" z "witkami"). Tamtą niestety rozsupłałem "rozbrajając" ją po wsze czasy. Kojarzy mi się jednak, że był to wyrób masowy i jak rozumiem dostępny w sklepach z gospodarstwem domowym. W obecnych czasach nawet nie wiem, czy "dyscyplina" jest dopuszczona do masowego handlu. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: ::: Gdzie kupić rózgę? ::: 19.12.05, 21:00 sebpl napisał: > Kojarzy mi się jednak, że był to wyrób masowy i jak rozumiem > dostępny w sklepach z gospodarstwem domowym. Hmmmm, coś mi się wydaje, że ogólnodostępna była żyłka, natomiast plecenie "pyty", to było ulubione zajęcie młodzieży w pewnym okresie - powstawały istne cacka - kolorystyczne, fantazyjne sploty - to była cała sztuka! :-) Ja umiałam upleść tylko z czterech żyłek, a więc nic specjalnie oryginalnego... mistrzostwa nie udało mi się osiągnąć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: ::: Gdzie kupić rózgę? ::: IP: *.acn.waw.pl 19.12.05, 21:13 sebpl wie lepiej,wiec chociaz masz racje to i tak sie dowiesz ze nie masz racji ale nie przejmuj sie ,bo naprawde masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: ::: Gdzie kupić rózgę? ::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 21:20 Kixx w malignie, szybko ziółka! -- Mów mi Zyzio, mała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: ::: Gdzie kupić rózgę? ::: IP: *.acn.waw.pl 19.12.05, 21:30 a sebpl ma znow rozdwojenie jazni co sie bierze na schizofrenie? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Myśłisz, że on... znaczy Sebpl... 19.12.05, 21:30 ... taki przekorny jest? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Myśłisz, że on... znaczy Sebpl... IP: *.acn.waw.pl 19.12.05, 21:31 hm ladne okreslenie tego stanu i delikatne takie Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Pomroczność jasna ... 19.12.05, 21:35 powoli nas ogarnia. Dla kobiet najlepsza jest rózga ze złota (poproszę o jedną). A dla mężczyzn Różczka. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Gosia... 19.12.05, 22:06 ...chcesz se zadrapy tą rózgą porobić ?!?!?!?! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Beatko ... 20.12.05, 21:24 ... nasze rózgi mogą być oszlifowane, bez kolczastych końców i mogą mieć takie brylanciki gdzieniegdzie. Gdyby tylko Mikołaj chciał nam je podarować! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Zważ... 20.12.05, 22:20 ... że te brylanciki gdzieniegdzie, też mogą być zdradliwe... wszak diament to najtwardszy kamień :-))) Ale z tym szlifowaniem możesz mieć rację... To jak? Pogonimy Mikołaja do roboty, czy będziemy prosić? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: ::: Gdzie kupić rózgę? ::: 19.12.05, 21:34 Widocznie każdy ma swoje racje ;). Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: ::: Gdzie kupić rózgę? ::: 21.12.05, 00:18 sebpl napisał: > Tylko nie mówcie, że w sexshopie bo to trywialne. Chodzi mi o klasyczną > rózgę, a nie o pejcz. > Musisz napisać list do św.Mikołaja jeszcze masz trochę czasu, hehehehehehehehe... Pzdr, Fuzzy :0)))))) PS Kupujesz ją pewnie dla pra_gosi? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Misiek, chcesz cukierka? 21.12.05, 19:52 Rózga dla pra_gosi? Misiek, jak ja Ci nią przetrzepię skórę, to od razu przestaniesz myśleć ... no, wiesz o kim. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Misiek, chcesz cukierka? 22.12.05, 00:05 pra_gosia napisała: > Rózga dla pra_gosi? Misiek, jak ja Ci nią przetrzepię skórę, > to od razu przestaniesz myśleć ... no, wiesz o kim. Hehehehehe, myśleć nie przestanę! Rózgą, e tam... lepiej pejczem, ale bybyło podniecająco... Nie denerwuj się Gosia, tylko tak sobie żartowałem, przyślę Ci fajną kartkę świątczną, zobaczysz! Pzdr, Fuzzy :o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ::: Gdzie kupić rózgę? ::: 21.12.05, 00:26 sebpl napisał: > Tylko nie mówcie, że w sexshopie bo to trywialne. Chodzi mi o klasyczną > rózgę, a nie o pejcz. W OBI. Poprosisz pana i Ci wystruga zgrabniutka rózge. Na prezent pod choinke? Odpowiedz Link Zgłoś