Gość: annamaria86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:03 czy może mi ktoś podac linka gdzie znajde rozklad jazdy komunikacji miejskiej, taki z mapka:) A i jeszcze czy dojade z Dworca Centralnego na lotnisko metrem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: rozkład jazdy 20.12.05, 14:07 Gość portalu: annamaria86 napisał(a): > czy może mi ktoś podac linka gdzie znajde rozklad jazdy komunikacji > miejskiej, taki z mapka:) ztm.waw.pl - tam będzie schemat linii tramwajowych i autobusowych nocnych ## > A i jeszcze czy dojade z Dworca Centralnego na > lotnisko metrem? Nie, autobusem 175. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annamaria86 Re: rozkład jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:08 dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DjMc Re: rozkład jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 15:21 jakto nie, dojedziesz metrem, gdyby nie oszustwo i oklamywanie nas to juz bysmy mieli dwie takie linie na lotnisko ;) wiec dojedziesz, aa jak cos to uwazaj w 175 bo tam czesto kradna, mi raz tel ukradli ;/ a podobno niedawno ktos tam zamordowal czlowieka Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annamaria86 Re: rozkład jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 18:56 jeju nie strasz! jechalam na tym odcinku nocnym i spokojnie było:) a teraz to świętą, więc chyba powinno byc "normalnie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DjMc Re: rozkład jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:00 ale, ten rozboj to byl w dzien okolo godz 17 w zwykly dzien :) a bylo nawet pogodnie :) bo w nocy to raczej nie slyszalem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Rozkład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 20:00 Zarząd Transportu Miejskiego Szybka Kolej Miejska Odpowiedz Link Zgłoś