sebpl Re: Nina Matvienko 21.12.05, 23:56 Dlaczego w polskich dyskotekach nie grają Niny Matvienko? Ktoś może ma jej piosenki na Mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Wiera Qrwajka 22.12.05, 00:00 Sceptyk! Przywołuję do porzadku! Masz Ninę na Mp3 - to dawaj - jak przyjaciel... Jak jeszcze masz "Tiopolennych Puch" (wykonawca inny), to Cie ucałuję na oczach Kixxa i na złość Pra_Gosi. Tylko zlituj się chłopie. Każdy kto zna mój sentyment do nowego nurtu muzyki ukrainskiej nie będzie mnie wystawiał na próby. Choćby się nazywał Sceptyk. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Wiera Qrwajka 22.12.05, 00:11 Tiopolennych Puch? Szto eto? Sebplciu, piles? I to na oczach Kixxa, aby Pra_Gosi zrobic na zlosc? Wstydzilbym sie na Twoim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Hity z Ukrainy 22.12.05, 09:39 Tiopolennych Puch, Diewoczka, diewoczka i inne to najwieksze hity Ukrainy (swego czasu). Nasi sasiedzi maja mnostwo radosnej muzyki, tylko niestety u nas malo znanej. Zapoznaj sie drogi Sceptyku z oferta muzyczna ukrainskiej fonografii, na pewno cos i dla siebie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Hity z Ukrainy 22.12.05, 09:46 Ja znam Alle Pugaczowa. Nie z Ukrainy, ale po sasiedzku. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Hity z Ukrainy 22.12.05, 09:50 buggi napisała: > Ja znam Alle Pugaczowa. Nie z Ukrainy, ale po sasiedzku. Hmmm... Pozdrow ja w takim razie od Forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Hity z Ukrainy 22.12.05, 09:53 Znalazlam Oj u Poli Viter Vije www.umka.com.ua/sound/matvie02/matvie02-07.mp3 PS Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Hity z Ukrainy 22.12.05, 10:28 Dziekuje Ci Buggi, ale to demo jednej z jej plyt. Zreszta zblizona klimatem do naszej polskiej Dkandy (ktora serdecznie polecam wszystkim wielbicielom muzyki etnicznej). Mi obecnie zalezy na jej popowych piosenkach. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Hity z Ukrainy - errata 22.12.05, 09:48 > Diewoczka, diewoczka Mialo byc: Luboczka (luboczka) maja - przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Wiera Qrwajka IP: *.acn.waw.pl 22.12.05, 09:51 nie bede stal na drodze twojego szczescia i sie taktownie odwroce ale jedno mnie przeraza-ty,straznik cnot wszelakich i pirackie mp3ki? chyba ze tak jak z perfumami przyjmiemy ze sa prawdziwe i legalne Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Nie slyszalem tez hitow Akim el sikameya. 22.12.05, 10:30 Wlasnie, ukrainskie mp3 mozna kupic w hurtowych ilosciach na stadionie. Jak nie ma, to zawsze przyjma zamowienie. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Straznik cnot? 22.12.05, 10:30 Ja? Straznik cnot??? Ja jestem gorszy od pndzelka i niecha razem wzietych. Z kims mnie kixx pomyliles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Pewnie tak-i gwiazdkowy prezent dla Ciebie IP: *.acn.waw.pl 22.12.05, 10:36 www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=410106 Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Super! Mozna sie bawic na calego. 22.12.05, 10:47 www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=410158 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx no to nastepny noworoczny IP: *.acn.waw.pl 22.12.05, 10:51 www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=410173 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Super! Mozna sie bawic na calego. IP: *.acn.waw.pl 22.12.05, 10:51 :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Super! Mozna sie bawic na calego. 22.12.05, 11:08 No i prosze, nasi przyjaciele odkryli w sobie talenta dramatyczne. Juz chyba wiem jaka bedzie konwencja nastepnej forumonoweli. Pod koniec roku beda przyznawane nagrody - Zlote Filemony w kategoriach: - najlepszy scenariusz, - najlepsza sciezka dialogowa Wszystkim tworcom nowego nurtu "kina forumowego niepokoju" zycze wielu sukcesow. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Super! Mozna sie bawic na calego. 22.12.05, 11:11 Zwroc uwage, ze jestes najbardziej rozchwytywanym aktorem. Z pewnoscia zalapiesz sie na Zlotego Filemona w kategorii "najlepszy wykonawca". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Super! Mozna sie bawic na calego. IP: *.acn.waw.pl 22.12.05, 11:14 drugiego za odkrycie roku i trzeciego za choreografie Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Specjalnie dla Kixxa 22.12.05, 11:26 Kixx ten film poruszy Cie do glebi: www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=410348 Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Całuję Was wszystkich! 22.12.05, 12:07 Dziękuję za rozbawienie do łez! Całuję Was wszystkich do utraty tchu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Całuję Was wszystkich! IP: 62.181.175.* 22.12.05, 13:05 Dla calusnej Pra_gosi: www.grapheine.com/bombaytv/play.php?id=410895 -- Mow mi Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Całuję Was wszystkich! 22.12.05, 16:13 A dlaczego Kixx mnie całował? Czyżby bał się Sebka? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Całuję Was wszystkich! errata 22.12.05, 16:14 Miało być "Dlaczego Kixx mnie nie całował?". Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Kino nocne dla WBK 29.12.05, 13:35 Forumowy Przeglad Filmowy ma zaszczyt zaprosic na film: www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=442460 Odpowiedz Link Zgłoś
beer_forever Re: Kino nocne dla WBK 29.12.05, 14:24 No nie, niemozliwe!!. Konkurencja nie spi?. Ale tez fajny kawalek. Film goni film .Jedziecie na pelnych obrotach w montowaniu "scenek". Czekamy na wiecej " Bombaju" . Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Kino nocne dla WBK 29.12.05, 15:59 Masz rację Sebpl - rowerzyści w Warszawie - już jutro tzn. 30 grudnia, dla ułatwienia podaję trasę: Pl. Zamkowy, Krakowskie Przedmieście, Nowy Świat, Al. Jerozolimskie, Al. Poniatowskiego, Francuska, Paryska, Brukselska, Ateńska, Egipska, B. Komorowskiego, W. Umińskiego, Fieldorfa, Zamieniecka, Grochowska, Podskarbińska, Stanisławowska, Mińska, Zamoyskiego, Sokola, Most Świętokrzyski, Zajęcza, Dobra, Karowa, Krakowskie Przedmieście, Miodowa, Senatorska, Stare Miasto. Start o 18:00. Pozdrawiam, Robert. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Kino nocne dla WBK 29.12.05, 17:19 Jutro ma sypac snieg. Jedziecie w okolice najbardziej osciezkowana, mam nadzieje, ze po sciezkach bedziecie jezdzic. Z drugiej strony dziwie sie, ze ktos wydal zezwolenie na ta impreze. Przeciez nie ma prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Kino nocne dla WBK 29.12.05, 18:36 warzaw_bike_killerz napisał: > Jutro ma sypac snieg. Fajnie - miesiac temu nie sypał, a teraz będzie prawdziwa "Zimowa Masa Krytyczna" Jedziecie w okolice najbardziej osciezkowana, mam nadzieje, ze po sciezkach bedziecie jezdzic. No co Ty, na takiej imprezie jest to zabronione - jeździmy tylko po ulicach. P.S. Czytałem, że rower wygrałeś - może zdążysz do jutra go złożyć i pojawisz się na tak fajnej imprezie ;). Pozdrawiam, Robert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Kino nocne dla WBK IP: *.acn.waw.pl 29.12.05, 18:39 dobra rada wezcie moze jakies kijki narciarskie albo co... Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Kino nocne dla WBK 29.12.05, 19:03 Dzięki, myślę, że czapka z daszkiem wystarczy ;), żeby w oczy przysłonić ;). Pozdrawiam, Robert. Odpowiedz Link Zgłoś