Dodaj do ulubionych

Brawo Krauze, Brawo Prokom!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 21:30
Krauze znowu wiedzial z kim zagrac w penisa. Zgarnal 25 mln za
skomputeryzowanie czesci komisji i wcisnal im kawal gowna. Niemozliwe okazalo
sie skorzystanie z systemu i komisje musialy wszystko policzyc recznie - ze
sporym opoznieniem. Brawo Krauze - moze znowu jakis konkursik w GW na
pocieszenie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ANiol Re: Brawo Krauze, Brawo Prokom! IP: *.crowley.pl 29.10.02, 11:30
      Program byl skomplikowany.
      W maju przeprowadzano rekrutacje(na operatorow tegoz programu),
      ktorej formą był egzamin na tym programie
      (aby go poprawnie obsłużyć potrzebna była
      minimalna znajomość arytmetyki). Tymczasem
      zakwalifikowani operatorzy dowiedzieli sie
      w urzedach, ze ich miejsce zajeli pracownicy
      instytycji udostepniajacych pomieszczenia komisjom
      (pracownicy szkół, szpitali), którzy nie mieli
      zielonego pojęcia o obsłudze tego proramu.
      TAKA JEST PRAWDA!
      • Gość: Niech Re: Brawo Krauze, Brawo Prokom! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 11:39
        Jaka jest prawda to Pan Bog wie. A ja wiem tyle: ludzie stawiaja krzyzyki, a te
        krzyzyki jakis matol musi naniesc w opowiednie miejsca wirtualnych formularzy.
        Arytmetyka to jest dwa plus dwa, ale i ta wiedza wydaje mi sie byc zbedna w tym
        wypadku. Za wpadke obwiniano nie ludzi, lecz pady serwera. W kazdym razie
        Krauze ma talent do wpadania na nieumiejetnych wykonawcow jego zalecen - czego
        dotad nie zauwazyl nikt ze zleceniodawcow. I TAKA JEST PRAWDA, jesli laska.
        PS. Sproboj mnie przekonac, jesli laska, a nie pisz bzdur.
        • d.z Nowe standardy językowe już funkcjonują ;-)) 29.10.02, 13:11
          Kiedyś mówiono: "Co by tu jeszcze spie....ć Panowie".
          teraz już funkcjonuje; "Co by tu jeszcze sprokomić Panowie"... ;-)))
          • Gość: ktosiaaa Re: Nowe standardy językowe już funkcjonują ;-)) IP: *.future-net.pl 29.10.02, 13:16
            Bylam w szoku, gdy sie dowiedzialam, ze przetarg wygral prokom i jakas tak
            firma. Jak to! Czyzby Prokom za malo posmarowal?
            • fufek Re: Nowe standardy językowe już funkcjonują ;-)) 29.10.02, 14:06
              A słyszeliście z jakim entuzjazmem przedstawicielka Prokomu zachwalała swój
              system nawet tuż po tym, jak się okazało, że zupełnie zawiódł?
              Może powinniśmy wrócić to poczty dyliżansowej? (Chociaż prawdopodobnie nawet
              wówczas przetarg na transport formularzy wygrałby Prokom, więc i tak nic by to
              nie dało)
        • Gość: ANiol Re: IP: *.crowley.pl 29.10.02, 18:54
          Bralem, w tym udzial i pisze co wiem(rzadne bzdury),
          rzeczywiscie chodzi o 2+2 ale razy 5000 i to liczone
          od 21 do 4 rano, nie obchodza mnie Twoje poglady
          o prokomie, podstawowym problemem bylo to co
          juz pisalem,
          ..."pani Jadziu, pani zalatwi mi komisje" mowi czesto
          jakis tokarz (bez obrazy dla zawodu) co komputery widzi w telewizji
          wiecej Cie nie bede przekonywal, poszukaj kogos co byl w OKW w gminie
          wawa centrum

pzdr
          • Gość: k`k Pieprzysz Aniol IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.10.02, 21:40
            Gość portalu: ANiol napisał(a):

> Bralem, w tym udzial i pisze co wiem(rzadne bzdury),
            > rzeczywiscie chodzi o 2+2 ale razy 5000 i to liczone
            > od 21 do 4 rano, nie obchodza mnie Twoje poglady

Wymienie kilka udanych(haha)komputeryzacji wykonanych przez
            PROKOM;ZUS,RUCH,wybory.......
            Masz coś dla równowagi?

• Gość: Robal ProKop dla Prokomu! IP: *.pl 29.10.02, 21:52
        Krauze to rzadka menda - butny i pewny siebie skur**syn, któremu wydaje się, że
        jest alfą i omegą świata biznesu. Tymczasem, alfą i omegą to on jest, ale nie
        biznesów tylko chorych układów personalnych (podobnie jak Kulczyk i paru
        innych). To dramat, że w Polsce wypływają na listy najbogatszych właśnie tacy
        ludzie, opierający swe powodzenie na bezlitosnym pompowaniu z kasy państwowych
        molochów. Tak naprawdę, to my wszyscy płacimy z naszych pieniędzy na firmę
        Krauzego, która w dodatku ma podobno problemy finansowe (!) i której zysk
        roczny spadł do zaledwie (!) 31 mln zł. Życzę Krauzemu jak najgorzej.
    • Gość: Benio A kiedy temu zlodziejowi ktos dobierze sie do dupy IP: *.chello.pl 29.10.02, 21:56
      jak w temcie
    • arsene.lupin On i jego sponsor Olek K. są lepsi ode mnie ! n/t 29.10.02, 22:27
      • Gość: Niech Re: On i jego sponsor Olek K. są lepsi ode mnie ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 01:03
        Zanim wezmiecie udzial w nastepnym konkursie Gw i Prokopou zastanowcie sie
        dobrze.
        PS. Jakos GW nie skopala Krauzego za wpadke - tylko letko pogladzila. Pewnie
        Adam bierze lekcje penisa.
        • Gość: k`k niezłe:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.10.02, 11:02
          Ostatni, 801. protokół z wynikami wyborów w jednym z obwodów w Warszawie (w
          gminie Wesoła) dotarł do miejskiej komisji wyborczej dopiero po północy. Choć
          do systemu komputerowego wprowadzonych zostało już wcześniej 800 protokołów,
          system komputerowy nie mógł podać wyniku wyborów, bo - jak tłumaczyli
          przedstawiciele komisji - został tak skonstruowany, że może podać wynik, gdy
          będzie w nim 100 proc. bezbłędnych protokołów.

Gdy ostatni protokół został przywieziony i wprowadzony do komputerowej bazy
          danych, okazało się, że system informatyczny dostarczony komisji "nie
          wytrzymał" tak wielkiej ilości danych i

"odmówił" podania wyników. Dopiero wprowadzenie ich do innego systemu pozwoliło
          na obliczenie
          • Gość: Niech Re: niezłe:) IP: 217.197.165.* 30.10.02, 18:47
            Czemu sie dziwic. Na stronie PKW same wpadki. Przedwczoraj byl jakis jajeczny
            komikat o bledzie, ale go zapomnialem. Mala strata - dzis jest "Odwolanie do
            pustej farmy". Ta ich farma rzeczywiscie pusta, wszystko dawno Krauze wyniosl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka