patys_kultryk 02.01.06, 14:36 To zapraszam do wpisywania się, plotkowania, marudzenia itp. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kara7 Re: Poznajmy się :) 02.01.06, 16:20 witam sąsiadów. budynek północny, piętro pierwsze się kłania :)) niech się mury pną do góry...! Odpowiedz Link Zgłoś
patys_kultryk Re: Poznajmy się :) 02.01.06, 16:55 budynek północny pierwsze piętro, z widokiem na prywatną posesję, kłania się również :) Odpowiedz Link Zgłoś
gbedna Re: Poznajmy się :) 02.01.06, 20:08 Też mamy mieszkanko w budynku północnym - na parterze, pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
masumisz Re: Poznajmy się :) 02.10.06, 16:10 my też bedziemy mieszkać na parterze :)) w budynku północnym pozdrawiam sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
nefi4 Re: Poznajmy się :) 06.01.06, 09:54 patys_kultryk w której klatce masz mieszkanko? zastanawiam się czy przypadkiem nie będziemy sąsiadami przez ścianę my klatka 6 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gbedna Re: Poznajmy się :) 06.01.06, 10:06 Raczej nie, bo my mamy w klatce 2, poza tym patrzyłem na stronach Orco i jeżeli chodzi o mieszkanie sąsiednie to jest nie sprzedane, a z drugiej strony sąsiadujemy z klatka schodową pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gbedna Re: Poznajmy się :) 06.01.06, 10:08 ups.......... zagalopowałem się i odpowiedziałem w nie swoim imieniu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
patys_kultryk Re: Poznajmy się :) 06.01.06, 20:36 ja mam klatkę piątą - jak się po sprawdzeniu okazuje. Na pierwszym piętrze, mieszkanie narożne, piłki dawno nie kopałem ale lubię, z siatkówką gorzej ale też lubię :) To gdzie tego grilla ustawimy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nefi4 Re: Poznajmy się :) 03.01.06, 08:52 Witam, nasze przyszłe m też jest w budynku północnym, pierwsze piętro pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
benedek Re: Poznajmy się :) 03.01.06, 13:41 witam, mieszkanie na drugim piętrze w bloku południowym z widokiem na cmentarz i lasek, a z drugiej strony na podwórko, mamy pod 26 lat, narazie bez dzieci pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maruhnio Re: Poznajmy się :) 03.01.06, 21:43 Widzę że poruszyłem dobry temat czyli piłkę nożną :-) Boisko jakieś w lato się znajdzie, a zimą hala też, ważne aby były czas i chęci. Pozdrawiam Budynek Północny Marunhnio Odpowiedz Link Zgłoś
pini0 Re: Poznajmy się :) 05.01.06, 10:38 czesc sasiedzi w pilke to nie gralem kilka lat ale moze ktos tez mysli o siatkowce dajcie znac, sale napewno sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
zabak11 Re: Poznajmy się :) 23.01.06, 09:16 Witam sąsiadów, nasze m znajduje sie w budynku północnym - III piętro. ja chętnie pogram w siatkówkę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bromoun Re: Poznajmy się :) 04.01.06, 05:05 Witamy wszystkich! pod trzydziestke, budynek poludniowy , chetnie gramy w pilke! :))) pozdrawiamy wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
maruhnio Re: Poznajmy się :) 04.01.06, 10:00 Hej sąsiad widzę że wcześnie wstajesz jak o 5:05 piszesz Emaile :-) Tylko nie hałasuj rano :-))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gbedna Re: Poznajmy się :) 04.01.06, 17:34 Na szczęście kolega wstający o 5.05 ma mieszkanie w budynku południowym. My i z tego co piszesz ty, mamy w północnym. Mam nadzieję że w naszym nie zamieszka żaden "ranny ptaszek" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
benedek Re: Poznajmy się :) 04.01.06, 21:37 my tez wstajemy wczesnie, bo ok 5:30, halasujemy tylko wtedy kiedy sie klocimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
bromoun Re: Poznajmy się :) 05.01.06, 04:25 Czesc! wcale nie taki ranny ze mnie ptaszek - po prostu pisze ze stanow! wiec juz tak mnie nie odrzucajcie..:)))) pozdrawiam i to dziewuszka ze mnie nie chlopak:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maruhnio Re: Poznajmy się :) 05.01.06, 09:20 My cię nie odrzucamy, Wręcz przeciwnie :-))) Szybko wracaj z tych stanów bo robota idzie pełną parą (byłem ostatnio na budowie), żebyś zdąrzyła na parapetówkę. A że dziewuszka to nie wiedziałem więc się poprawiam z Sąsiada na Sąsiadkę.:- ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bromoun Re: Poznajmy się :) 05.01.06, 21:56 Na parapetowke zdaze chociazbym miala jutro wracac:)))) Roboty wiem ze ida do przodu bo ostatnio dostalam kilka zdjec. Bardzo ladne te nasze bloczki:)) A tak odnosnie tej pilki - bo szczerze mowiac nie wiem kiedy sie ten watek zaczal /wtracilam sie jakos w polowie/ to pilkrzem jestes?:))) czy tak po prostu lubisz. Bo my to chetnie tez w kosza gramy, albo w pingla ( ale to raczej dla wszystkich mieszkancow za malo miejsca:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
benedek Re: Poznajmy się :) 06.01.06, 15:39 a ja chetnie w siate no i mysle ze jakis grill dla wszystkich by sie przydal Odpowiedz Link Zgłoś
patys_kultryk Re: Poznajmy się :) 06.01.06, 17:33 Grill to koniecznie :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pini0 Re: mieszkania pod klucz 07.01.06, 17:36 czesc podobno na wiosne maja zaproponowac mozliwosc wykonczenia mieszkan pod klucz ale my to chyba sami bedziemy malowac itp a grill to moze kolo parkingu przy poludniowym Odpowiedz Link Zgłoś
kara7 Re: mieszkania pod klucz 07.01.06, 20:24 witam :) też słyszałam o możliwości wykańczania mieszkań przez Orco- w celu zapoznania się z ich ofertą mieli zrobić "wystawkę" w biurze na Złotej prezentującą możliwości oraz koszta takiego rozwiązania- jednak z jakiś przyczyn termin jej udostępnienia wydłużał się w czasie- no ale wg. ostatniego info jest już gotowa, a zapoznać się z nią, oraz z proponowanym cennikiem usług, będzie można w drugiej połowie stycznia swoją drogą byliśmy dzisiaj z narzeczonym na placu boju- bloczki stoją, parking pnie się w górę. rozmawialiśmy też z jednym z mieszkańców prywatnej posesji, bardzo miła rozmowa pozdrowienia dla wszystkich sąsiadów, a w szczególności dla patysa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nadrosia Re: Poznajmy się :) 07.01.06, 19:58 Witam, My kupiliśmy mieszkanko w budynku południowym, II piętro z widokiem na prywatne posesje. Odpowiedz Link Zgłoś
benedek Re: Poznajmy się :) 07.01.06, 21:17 ktos jest z 1 klatki? (budynek poludniowy) Odpowiedz Link Zgłoś
maruhnio Re: Poznajmy się :) 08.01.06, 12:05 No to będziemy mieli taki sam widok, tylko my z pierwszego piętra :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fotkakamokanikaka Re: Poznajmy się :) 08.01.06, 13:40 cześć maruhnio-ja też będe z tobą grała w piłkę-pa Odpowiedz Link Zgłoś
tomax5 Re: Poznajmy się :) 09.01.06, 13:55 Witam sąsiadów :) Jestem już po podpisaniu umowy. Budynek północny, I piętro. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michgra Re: Poznajmy się :) 27.04.06, 00:11 Hej, no to będziemy sąsiadam przez ścianę i przez balkon ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pg55 Re: Poznajmy się :) 04.02.06, 19:47 Witam sąsiadów ! Na piłkę wszelkiego rodzaju, zwłaszcza siatkową, chętnie się piszę. No i szukam trójki do brydża - są jacyś chętni ? PN, III piętro. Odpowiedz Link Zgłoś
boro3 Re: poznajmy sie :) 04.02.06, 20:00 Witamy, kupliśmy mieszkanie na III piętrze w budnyku północnym z widokiem na prywante posesje. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
agata1236 Re: poznajmy sie :) 10.02.06, 14:26 Witam Budynek południowy, drugie piętro. Aktualnie jest nas troje. Jak będziemy się wprowadzali będzie czworo. Obiecuję ograniczyć płacz dziecka do minimum:):) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.i Re: poznajmy sie :) 22.02.06, 15:06 Witam wszystkich. A może mieszka ktoś w I klatce budynku północnego? Pozdrawiamy z III piętra Odpowiedz Link Zgłoś
ancz Re: poznajmy sie :) 10.05.06, 09:19 to tak jak my - 3p., budynek północny. to chyba 6 klatka. Odpowiedz Link Zgłoś
torremix Re: Poznajmy się :) 03.04.06, 15:30 Witam wszystkich, właśnie kupiliśmy mieszkanie w bloku południowym, pierwsze piętro, z brzegu pozdrawiam przyszłych sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
krajanfzs Re: Poznajmy się :) 10.04.06, 09:59 Witam, budynek północny parter. Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aiml Re: Poznajmy się :) 11.04.06, 21:31 Dobry na wieczór wszystkim. Budynek pół-nocny... parter widok na drogę (przyda się na jesień życia-wówczas przynajmniej nic nie ujdzie mojej uwadze...) W piłkę to zagram, w brydża nie potrafie-jeszcze. pozdrawiam y Odpowiedz Link Zgłoś
michgra Re: Poznajmy się :) 26.04.06, 21:21 Hej wszystkim, budynek południowy, 5 klatka, I pietro mieszknie 52 Odpowiedz Link Zgłoś
michgra Co robicie 28.04.06, 00:38 Hej, jestem ciekaw kto będzie mieszkał na osiedlu. Pytam nie tylko o zawód ale na przykład o hobby. Po prześledzeniu tematów, widzę że będzie paru mtocyklistów, jak również grono kibiców będzie całkiem spore. Ja niestety do piłki nożnej mam dwie lewe nogi, a i oglądać tego nie za bardzo lubię :) A co do zawodu - kończę prawo (włąśnie nad magisterką siedzę ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gbedna Re: Co robicie 28.04.06, 18:25 Przyda się papuga na osiedlu ;-) Pisz, pisz tą pracę............. Odpowiedz Link Zgłoś
michgra Re: Co robicie 28.04.06, 18:48 Dwie papugi, bo narzeczona pracę już napisała i ma się za niedługo bronić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gbedna Re: Co robicie 29.04.06, 12:13 No to się dobraliście, pewnie jak się kłócicie to paragrafami rzucacie... My reprezentujemy kręgi związane z AWFem. Fizjoterapia/Wychowanie Fizyczne - czyli tężyzna fizyczna........ Odpowiedz Link Zgłoś
michgra Re: Co robicie 29.04.06, 14:48 Sie zdarzają kłotnie ale raczej o paragrafy a nie na nie ;) - ale rzadko. A kręgi fizjoterapeutyczne to mój brat reprezentuje także ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pg55 Re: Co robicie 09.05.06, 19:48 Witam. Szczęśliwie studia mam już za sobą (informatyka), teraz cisza, spokój, szczęśliwe życie i rozmyślanie o przyszłości, zwłaszcza tej najbliższej :) Aktualnie pomieszkuję niedaleko, bo na Derbach przy Skarbka z Gór. Powodzenia i natchnienia do pisania. Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
m.andrade Re: Co robicie 09.05.06, 22:04 Witamy Sąsiada z mieszkania obok;)i Sąsiadów! Budynek północny, mieszkanko 32. Pozdrawiamy, Marta i Roberto Odpowiedz Link Zgłoś
pg55 Re: Co robicie 10.05.06, 22:55 m.andrade napisała: > Witamy Sąsiada z mieszkania obok;)i Sąsiadów! Budynek północny, mieszkanko 32. > > Pozdrawiamy, > Marta i Roberto O, jak miło. Witajcie ! My to chyba nawet balkony mamy sąsiadujące :) Pozdrawiam. Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkajam Re: Co robicie 25.07.06, 10:07 Witamy serdecznie miłych sąsiadów :-D Agnieszka+ Sebastian +Iga (3l.) z mieszkanka nr.31 Odpowiedz Link Zgłoś
m.andrade Re: Co robicie 07.10.06, 17:17 O! Czy z północnego? Jak tak to jesteśmy Waszymi sąsiadami z mieszkania naprzeciwko:D Pozdrawiamy Marta i Roberto Odpowiedz Link Zgłoś
ana2323 Re: Poznajmy się :) 30.04.06, 12:51 Witamy, Kupiliśmy mieszkanko w budynku południowym na parterze nr 25. Pozdrowionka dla sąsiadów :-) Ania i Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
koperrus69 Re: Poznajmy się :) 04.05.06, 21:29 I my również witamy. Pólnocny budynek, drugie piętro, lokal 37 miejsce parkingowe 45 :) Ula i Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
pg55 Re: Poznajmy się :) 09.05.06, 19:50 > I my również witamy. Pólnocny budynek, drugie piętro, lokal 37 miejsce > parkingowe 45 :) > Ula i Rafał Co ??? Sąsiedzi z dołu ??? Bardzo mi miło, kłaniam się. Lokal 39 PN :))))) Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
cindel Re: Poznajmy się :) 26.07.06, 22:26 Witamy. Lepiej późno niż wcale. Mamy mieszkanko w budynku północnym na drugim piętrze - numerek 48. Jak tylko dostaniemy klucze do mieszkania zapraszamy naszych miłych sąsiadów na nasz gigantyczny balkon na grila :) Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
kas3k Re: Poznajmy się :) 24.09.06, 23:54 Witam Sąsiadów. Budynek Północny, piętro trzecie m.63 widok na prywatną posesję i podwórko od drugiej strony :) Zastanawiam się jak pownosić meble na to trzecie piętro bez windy :) macie jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
vombatus Re: Poznajmy się :) 26.09.06, 10:20 w takim razie my też witamy przyszłych sąsiadów kasia i bartek (budynek północny) Odpowiedz Link Zgłoś
krisss73 Re: Poznajmy się :) 27.09.06, 08:30 Witam Agata Krzysztof i Filipek budeynak pouldniowy pieterko. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
robertjagielski Re: Poznajmy się :) 03.10.06, 07:18 witam Robert Jagielski jestem właścicielem lokalu numer 44 pozdrawiam sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
loo909990 Re: Poznajmy się :) 03.10.06, 17:25 Witamy serdecznie sąsiadów z osiedla. Mateuszek (4m), Szymonek (4l), Dominika i Leszek budynek północny lokal 33. Pozrdawiam zawodników z FC Zlepki, z którymi miałem przyjemność grać w piłkę na pikniku, a także zawodników z przeciwnych drużyn. Bardzo chętnie zagram w nogę, kosza czy siatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pg55 Re: Poznajmy się :) 03.10.06, 19:38 33 PN ? Super ! To będziemy w jednej klatce. A ja dla zmylenia przeciwnika grałem w drużynie Szafirowa :) Pozdrawiam, Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
pg55 Re: Poznajmy się :) 03.10.06, 19:39 Cześć Robert. Budynek północny czy południowy ? Byłeś na pikniku może ? Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz119 Re: Poznajmy się :) 04.10.06, 12:58 Grzegorz wita wszystkich sąsiadów, budynek północny m. 38 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vombatus Re: Poznajmy się :) 05.10.06, 08:35 O, sąsiad z góry! witamy na forum - kasia i bartek z mieszkania 36 w budynku płn. Może ktoś jeszcze się ujawni z naszej klatki (tej z pomiesczeniem gospod. na parterze), może ktoś z mieszkania 37, albo 35? Czy w budynku płn są już odbiory jakościowe? Z nami sie jeszcze nie umawiali i zastanawiam się kiedy to mniej więcej będzie pozdr. K Odpowiedz Link Zgłoś
tomax5 Re: Poznajmy się :) 05.10.06, 13:27 No, dobra. Przyznaję się. Północny, 35 :) Tylko ostatnio trochę nie mam czasu czytać forum :( Pozdrawiam sąsiadów, Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
pg55 Re: Poznajmy się :) 05.10.06, 22:17 O, sąsiedzi z dołu ! Witam, Piotrek - PN 39. Odpowiedz Link Zgłoś
mr05 Re: Poznajmy się :) 12.10.06, 16:11 Witam sąsiadów! Dopiero niedawno znalazłam to forum, kiedy szukałam jakiegos feedbacku z pierwszych odbiorów jakosciowych. Mam na imie Mirka - mieszkanie 61, 3 piętro w bud. PN (klatka - chyba 6) Do zobaczenia wkrótce Odpowiedz Link Zgłoś
redx Re: Poznajmy się :) 19.10.06, 09:59 Witam Szanownych Sąsiądów i pozdrawiam serdecznie :-) Lokal 58 PN Odpowiedz Link Zgłoś
maruhnio Re: Poznajmy się :) 19.10.06, 17:13 A w którym budynku ? pozdrawiam Maruhnio Odpowiedz Link Zgłoś
redx Re: Poznajmy się :) 03.11.06, 08:40 No tak jak napisałem, w północnym... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maruhnio Re: Poznajmy się :) 04.11.06, 19:54 Napisałeś tylko że lokal 58... :-) My z 51 więc chyba to ta sama klatka. Pozdrawiam Maruhnio Odpowiedz Link Zgłoś
tywoniuk szukam sąsiadów - Budynek Południowy 16.11.06, 08:24 szukam sąsiadów z klatki 3 i 4, Budynek Południowy, pietro II Pozdr, IT lokal 42 (klatka 4) Odpowiedz Link Zgłoś
maruhnio Re: szukam sąsiadów - Budynek Południowy 17.11.06, 11:16 My budynek północny, al eniestety klatka 5 :-) Pozdrawiam Maruhnio Odpowiedz Link Zgłoś
itivi Budynek Połudnowy, klatka 4 16.11.06, 08:45 hej, szukam sąsiadów z Budynku Południowego - klatka 4, piętro 2, pozdr, itivi Odpowiedz Link Zgłoś