Gość: zka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 21:43 już myśleliśmy, że jesteście całkiem do dupy ale po tym jak poparliście Kaczora zmieniamy zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GGG Re: Kraków dumny Warszawą IP: *.chello.pl 04.11.02, 21:57 kto jest do dupy centuśu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zka Re: Kraków dumny Warszawą IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 22:11 spady po towarzyszach i cinkciarzach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zka Re: Kraków dumny Warszawą IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 09:52 Kraków dumny Warszawą że poszła na prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Kraków dumny Warszawą IP: *.chello.pl 05.11.02, 10:01 Gość portalu: zka napisał(a): > Kraków dumny Warszawą > że poszła na prawo SPIEPRZAJ DZIADU !!! ŁACHUDRO ZE SRAKOWA !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zka Re: Kraków dumny Warszawą IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 10:35 fu! jaki agresywny elektorat negatywny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: Kraków dumny Warszawą IP: *.crowley.pl 05.11.02, 10:46 Gość portalu: zka napisał(a): > fu! jaki agresywny > elektorat negatywny > :-) Pełen jest obawy, że Prawo wróci do Warszawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zka Re: Kraków dumny Warszawą IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 13:41 Gość portalu: alik napisał(a): > > fu! jaki agresywny > > elektorat negatywny > Pełen jest obawy, > że Prawo wróci do Warszawy :) wszyscy mają nadzieję na przewietrzenie miasta: ja głosując na lewicę (sic!) wy na prawicę. Jeśli lewica narobiłaby smrodu w Krakowie głósowałabym na prawicę. Proste. Tak włąściwie chciałam powiedzieć, że cieszę się a tu zaraz frustraci pienią się. Niektórzy nie wytrzymują zdaje się tempa życia w stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabeł2 Re: Kraków dumny Warszawą IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 11:21 Gość portalu: zka napisał(a): > już myśleliśmy, że jesteście całkiem do dupy ale po tym jak poparliście > Kaczora zmieniamy zdanie. Kraków dumny Warszawą?!!.chyba Ci totalnie odpierdoliło. Ja z tych buców nie jestem wcale dumny. Dlatego pisz Kraków minus diabeł2-kimkolwiek kurwa jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Kraków dumny Warszawą IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.11.02, 11:43 Gość portalu: diabeł2 napisał(a): > Gość portalu: zka napisał(a): > > > już myśleliśmy, że jesteście całkiem do dupy ale po tym jak poparliście > > Kaczora zmieniamy zdanie. > Kraków dumny Warszawą?!!.chyba Ci totalnie odpierdoliło. > Ja z tych buców nie jestem wcale dumny. > Dlatego pisz Kraków minus diabeł2-kimkolwiek kurwa jesteś. Zabierzcie go sobie do Krakowa widze ze sie z nim swietnie dogadacie. Ten sam jezyk i kultura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGG Re: Kraków dumny Warszawą IP: *.chello.pl 05.11.02, 17:28 zabierzcie balickiego do siebie, do centuśowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kaczyński górą!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGG Re: Kraków dumny Warszawą IP: *.chello.pl 05.11.02, 19:27 Gość portalu: GGG napisał(a): > zabierzcie balickiego do siebie, do > centuśowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > kaczyński górą!!!!!!!! żartowałem, chuj z kaczyńskim, zabierzcie do siebie wildsteina !!!!! olechowski gurą !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGG Re: Kraków dumny Warszawą IP: *.chello.pl 05.11.02, 19:51 nie odwołuje tych słów które powiedziałem "Kaczyński górą!!!!!!!!!!!!" a co to za kutas się za mnie podaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGG Re: Kraków dumny Warszawą IP: *.chello.pl 05.11.02, 19:53 ten kto się za mnie podaje niech zjerzdża do łodzi!!!!!!!! kaczyński górą!!!! pzdr prawdziwy GGG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGG Re: Kraków dumny Warszawą IP: *.chello.pl 05.11.02, 21:34 mam cały kraków w pupie!!!!!!!!!!! Warszawa górą razem z kaczyńskim!!!!!!!!!!!!!!! hiws Odpowiedz Link Zgłoś