erazm1 22.01.06, 22:00 wreszcie jest strona ZOK-u, skromna bo skromna, ale podstawowe informacje o organizacji są... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miszka44 Re: www.zok.engo.pl 23.01.06, 10:36 Ważne, że jest. Tak trzymać :-) Pzdr M44 Warszawa subiektywnie Odpowiedz Link Zgłoś
frigidus Re: www.zok.engo.pl 24.01.06, 12:17 Gratuluję strony, lepiej późno niż wcale. Witrynka posiada przyzwoitą nawigację i choć jest jeszcze tak naprawdę w fazie "przedporodowej" myślę że się rozwinie, a część dyskusji będzie można przenieść na istniejące tam forum czego życzę. Roboty i poprawek technicznych na stronie jest sporo ale myślę że wkrótce uda się je doprowadzić do porządku:)). Wydaje mi się również, że rejestr zabytków podany na stronie można by zaktualizować bo podany jest chyba sprzed 2 lat (przynajmniej w porównaniu z WUOZ). Odpowiedz Link Zgłoś
wikder newsletter 24.01.06, 21:56 Obejrzałem sobie stronkę -nareszcie jest! Trochę technicznych niedociągnięć, ale mam nadzieje, że w krótce stanie się platformą wymiany informacji i działania. Brakuje mi tylko jednego skutcznego a powszechnego dziś narzędzia w poruszaniu się po falach internetu - newslettera! Powinien być w standardzie - umożliwi błyskawiczne docieranie informacji do wszystkich zainteresowanych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś