Dodaj do ulubionych

mojrzesz,mitra i jesus

IP: 64.114.128.* 20.11.02, 07:07
bzdura, tutaj w kanadzie mamy wszystkie wyznania religijne na swiecie i
wszyscy sa kanadyjczykami !

w polsce to samo czy ktos wierzy w allacha,yahwe czy jesusa nie ma znaczenia
bo religie wymyslono bardzo dawno temu

rabini naprzyklad napisali swoje pisma w babilonie stwarzajac "zwiazek
zawodowy religi opisanej w swoich ksiazkach", nowy testament to to samo jesus
zastapil mitre jako "zbawiciel"

mitra tez byl zbawicielem

jak komunizm dowiodl wszyscy ludzie sa rowni jesli sie im da rowna szanse a
nie tylko "grupce wybranych" jak w przypadkach opisanych powyzej

Obserwuj wątek
    • pan_pndzelek Spieprzaj dziadu!!!!!!!!! n/txt 20.11.02, 08:05

• pan_laga Re: Spieprzaj dziadu!!!!!!!!! n/txt 20.11.02, 13:55
        pan_pndzelek napisał:

>
        i nie katuj proroków swą ortografią..................
        amen
        pan laga
        • Gość: Niech Re: Spieprzaj dziadu!!!!!!!!! n/txt IP: 217.197.165.* 20.11.02, 14:15
          Jak nie odrozniasz Mojzesza od mojrzesza, a komunizm cos ci udowodnil, to
          rzeczywiscie masz problem. Dziadu.
    • sloggiego_deska_klozetowa Spieprzaj dziadu!!!! Ale już!!! 20.11.02, 14:19
      Won z tego forum, co jeden tekst to większa głupota.
      Spieprzaj dziadu!
      Won!
      (Nie)Pozdrawaim serdecznie
      sdk
      • przystojny_bystry_skromny Re: Spieprzaj dziadu!!!! Ale już!!! 20.11.02, 14:44
        Koleś może i nie jest zbyt bystry, ale wasze odzywki są na jeszcze niższym
        poziomie. Celuje w tym w szczególności pan pndzel i Niech. Cieszy was obrażanie
        prze internet? Dla mnie to dziecinada.
        • Gość: Niech Re: Spieprzaj dziadu!!!! Ale już!!! IP: 217.197.165.* 20.11.02, 14:51
          Ja to sie czesze byle czym. A ty gootku znajdz sobie jakies ciekawsze zajecie
          niz weszenie za naszymi postami. Na przyklad [----].
    • Gość: Bugi Re: mojrzesz,mitra i jesus IP: *.ipt.aol.com 20.11.02, 15:12
      Jezu Chryste i Mojzeszu!!!
      A jedzze tam skad przyjechales! Tylko wez ze soba slownik ortograficzny. To
      jest forum dla Polakow i maja racje Ci, co pisali przede mna. Zwalaj sie Stan!
      • Gość: req Re: prosze, prosze IP: 192.146.136.* 20.11.02, 15:58
        Gość portalu: Bugi napisał(a):

> Jezu Chryste i Mojzeszu!!!
        > A jedzze tam skad przyjechales! Tylko wez ze soba slownik ortograficzny. To
        > jest forum dla Polakow i maja racje Ci, co pisali przede mna. Zwalaj sie
        Stan!

no tak to jest forum tylko i wylacznie dla POLAKOW wszyscy inni powinni,
        pozwole sobie uzyc wyrazenia stosowanego tutaj przez wielu 'kulturalnych'
        forumowiczow w szczegolnosci pndzla i zdzichy, SPIEPRZAC i wiecej sie nie
        pokazywac bo jak nie to do obozu. pozatym polacy ktorzy maja problemy z
        ortografia tez powinni omijac to miejsce szerokim lukiem poniewaz narazaja np
        niecha albo innego pndzla na irytacje co objawia sie nie mniej 'kulturalna'
        proba zgnojenia i osmieszenia osoby. prawdziwi polacy powinni miec prawo
        wyrazania swoich opinii na tym forum ale tylko wtedy kiedy sa one zgodne z
        przekonaniami pndzla/zdzichy wg ktorego to pndzla noweczesna demokracja i
        kapitalizm polega na bycie rownym lub rowniejszym. przyklad: opisywanie
        strajkujacych robotnikow jak jakis polludzi. jak strasznie trzeba byc
        patetycznym i miec ukryte kompleksy zeby tak sie odnosic do ludzi, no ale
        przeciez anonimowosc na to pozwala.
        niech zyja PRAWDZIWI POLACY I LPR. AMEN
        • Gość: Niech Re: prosze, prosze IP: 217.197.165.* 20.11.02, 16:06
          Pieknie, [----], pieknie.
        • pan_pndzelek Re: do req'a w sprawie staśka zza kałuży 20.11.02, 16:20
          Ja mogę przymknąć oko na jeden czy dwa błędy ortograficzne tak twoje jak i
          staśka zza kałuży (choć rani mi to serce). Błędy te jednak pojawiają się w
          takiej ilości jak komary tnące w dupę w deszczowe lato na Mazurach.

Ale nie to jest jeszcze najgorsze. Nie mogę znieść waszego (twojego i staśka)
          BEŁKOTU, zwykłego pospolitego i prostego BEŁKOTU! Rozumiesz? Pewnie nie więc
          [...]
          • Gość: req Re: do pndzla IP: 192.146.136.* 20.11.02, 16:29
            pan_pndzelek napisał:

> Ja mogę przymknąć oko na jeden czy dwa błędy ortograficzne tak twoje jak i
            > staśka zza kałuży (choć rani mi to serce). Błędy te jednak pojawiają się w
            > takiej ilości jak komary tnące w dupę w deszczowe lato na Mazurach.
            >
            > Ale nie to jest jeszcze najgorsze. Nie mogę znieść waszego (twojego i
            staśka)
            > BEŁKOTU, zwykłego pospolitego i prostego BEŁKOTU! Rozumiesz? Pewnie nie więc
            > [...]
            > _______________________________________
            > ...i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu...
            > >>>---

no wlasnie to jest twoj problem! jesli nie mozesz zniesc tego co tutaj pisze
            to ignoruj to. ja z toba z reszta bardzo rzadko prowadze polemike poniewaz
            byle chlystek nie bedzie mi ublizal. wiec na przyszlosc nie zwracaj uwagi na
            moje posty, a w kazdym badz razie nie odpowiadaj na nie bo z domu wyniosles
            tylko i wylacznie chamstwo i kompletny brak kultury co doskonale ilustruja
            twoje posty.
            • Gość: Niech I ja, i ja! IP: 217.197.165.* 20.11.02, 16:33
              Ja tez chce uslyszec od ciebie kilka milych slow (wyniesionych przez ciebie z
              domu). Ale ja moje chamstwo wynioslem z mojego domu, a ty?
            • pan_pndzelek req bądź pewien DZIADU...!!!!!!!!! 20.11.02, 16:44
              Nie lubię dzielić się z innymi tym co posiadam, ale bądź pewien DZIADU, że dla
              ciebie uczynię WYJĄTEK. Swoim chamstwem podzielę się z tobą GDZIEKOLWIEK I
              KIEDYKOLWIEK cię spotkam na forum.

A teraz już ostatecznie SPIEPRZAJ...
        • Gość: Bugi Re: prosze, prosze IP: *.ipt.aol.com 20.11.02, 16:36
          Req-u, no jasne, popierajmy robienie bledow ortograficznych. Hurra niech zyja
          i sie rozmnazaja!Sam je tez zrobiles. Przeczytaj jeszcze raz swoj tekst. Ha ha
          ha.
          Stan to prowokant i heretyk. Dlaczego w ogole odpowiadamy na jego bzdurne
          teksty?
          Jest tam kto, jakis operator? Odbior! Dlaczego wpuszczacie na forum lekko
          przesunietych takich, jak Stan wlasnie? Pozdrowienia

• Gość: req Re: prosze, prosze IP: 192.146.136.* 20.11.02, 16:55
            Gość portalu: Bugi napisał(a):

> Req-u, no jasne, popierajmy robienie bledow ortograficznych. Hurra niech
            zyja
            > i sie rozmnazaja!Sam je tez zrobiles. Przeczytaj jeszcze raz swoj tekst. Ha
            ha
            > ha.
            > Stan to prowokant i heretyk. Dlaczego w ogole odpowiadamy na jego bzdurne
            > teksty?
            > Jest tam kto, jakis operator? Odbior! Dlaczego wpuszczacie na forum lekko
            > przesunietych takich, jak Stan wlasnie? Pozdrowienia
            >

na posty stana to moze ty odpowiadasz ja zwykle nie. moj pierwszy post nie byl
            skierowany do stana tylko glownie do osob komentujacych jego watek. na pewno
            nie popieram robienia bledow ortograficznych ale jesli ktos nie mieszka w
            polsce jak np stan lub ja to jest rzecza naturalna ze zaczyna sie pisac
            fonetycznie. jedni szybciej zapominaja ortografie drudzy pozniej.

co sie tyczy wpuszcania czy wyrzucania osob ztego forum to osobiscie uwazam ze
            najpierw powinno sie zabrac za usuwanie z tego miejsca nieokrzesanych chamow
            ktorzy nie sa w stanie uszanowac godnosci ludzkiej bo pewnie pomylilo im sie
            co znacza pojecia takie jak demokracja i wolnosc slowa, co w sumie w obecnej
            sytuacji w polsce jest calkiem naturalne, maja z kogo brac przyklad.

pozdrawiam
            • Gość: Niech Co jest do cholery! IP: 217.197.165.* 20.11.02, 17:00
              Ja tez jestem chamem! Napiszcie cos do mnie, lobuzy! Jestecie monopndzelkowaci
              czy co! Czy uczciwy i prawdziwy Polak nie moze doczekac sie swojej garsci
              obelg! No, dalejze, fiooty niemyte!
              • Gość: Bugi Re: Co jest do cholery! IP: *.ipt.aol.com 20.11.02, 17:18
                Gość portalu: Niech napisał(a):

> Ja tez jestem chamem! Napiszcie cos do mnie, lobuzy! Jestecie
                monopndzelkowaci
                > czy co! Czy uczciwy i prawdziwy Polak nie moze doczekac sie swojej garsci
                > obelg! No, dalejze, fiooty niemyte!

Niech-u, lubie cie, ale nie przeginaj! Buzka
                • Gość: Niech Re: Co jest do cholery! IP: 217.197.165.* 20.11.02, 17:24
                  Po prostu moosze jooz odejsc od komputera i nie wiem czy bede mial dzisiaj
                  jeszcze okazje don powroocic. A too nic. Wpierw wielkie halo, chamstwo, obozy
                  itp., a teraz nici. Tak to jooz na tym foroom jest - czlek sie napali do bitki,
                  a przeciwnicy w nogi.
            • Gość: Bugi Re: prosze, prosze IP: *.ipt.aol.com 20.11.02, 17:28
              Bzdura, moj drogi. A niech tam, pisz sobie jak chcesz. Co sie tyczy "forum dla
              Polakow", no to chyba mnie zle zrozumiales, a moze masz juz problemy ze
              zrozumieniem jezyka? Pa, slonko
              • Gość: req Re: prosze, prosze IP: 192.146.136.* 20.11.02, 17:48
                nie wiem moze mam problemy ze zrozumieniem twojego postu. wiec prosze
                wytlumacz mi co miales na mysli piszac ze to forum jest dla polakow...
        • zdzicha Re: prosze, prosze 20.11.02, 22:09
          Gość portalu: req napisał(a):

> kapitalizm polega na bycie rownym lub rowniejszym. przyklad: opisywanie
          > strajkujacych robotnikow jak jakis polludzi.

Polludzi czy polucji? To ważne.
          • Gość: req Re: prosze, prosze IP: 192.146.136.* 20.11.02, 22:19
            zdzicha napisała:

> Gość portalu: req napisał(a):
            >
            > > kapitalizm polega na bycie rownym lub rowniejszym. przyklad: opisywanie
            > > strajkujacych robotnikow jak jakis polludzi.
            >
            > Polludzi czy polucji? To ważne.
            >
            poniewaz napisalem polludzi to miale na mysli to pierwsze slowo. czasami masz
            swietny dowcip.
            • Gość: stan Re: prosze, prosze IP: vance* / 142.30.229.* 20.11.02, 22:32
              po9zdrowienia dla "warszawiakow" czyli bylych burakow ktorych wladza ludowa
              przywiozla w latach 50
              • pan_laga Re: prosze, prosze 20.11.02, 23:49
                Gość portalu: stan napisał(a):

> po9zdrowienia dla "warszawiakow" czyli bylych burakow ktorych wladza ludowa
                > przywiozla w latach 50

czy to znaczy, że my wszystkie tu mamy już po 50-tce ? ja też ? pierniczę takie
                forum. myslałem zawsze, żem jeszcze młody gostek dość i w ogóle nie wiedziałem,
                zem zwieziony do w-wy tak dawno temu jako burak.
                teraz to sie idę nachlać jak wór, tak mi głupio jest, stanie drogi.
                amen
                pan laga
              • zdzicha Re: prosze, prosze 21.11.02, 00:02
                Doprawdy interesująca teoria. O ile pamiętam (bom już niemłoda i pamięć
                zawodzi), to w latach 50-tych cięzej było stać się warszawiakiem niż teraz
                Arabowi Amerykaninem.
                /Weź do siebie moją sygnaturkę.
                • pan_laga Re: prosze, prosze 21.11.02, 00:27
                  zdzicha napisała:

> Doprawdy interesująca teoria. O ile pamiętam (bom już niemłoda i pamięć
                  > zawodzi), to w latach 50-tych cięzej było stać się warszawiakiem niż teraz
                  > Arabowi Amerykaninem.
                  > /Weź do siebie moją sygnaturkę.

cicho starucho. taki stan, to ón wi co gado. chopok spoza wody wielgaśnej, to
                  lepi widzi, co siem tu łodbywo. w pieńdziesiontych nas leciech tu syćkiech
                  pozzucoli ze fórmanek i jus. teros tu siedzim takie stare, po pindziesiontce
                  grubo buroki i jak chto tu jenteligentniejsy psyndzie jak stan cy normalse
                  takie, to siem ich nijak nie rozumi, bo óne som w klasie a my ino guptoki
                  burocane.
                  jamen
                  laga burok stary dziad
                  • Gość: Bugi Re: prosze, prosze IP: *.ipt.aol.com 21.11.02, 01:38
                    Super, a tyc gdziez se tak uczyl godoc. U goorali?
    • zdzicha Re: mojrzesz,mitra i jesus 20.11.02, 21:59
      Ło Matko Bosko Wierzbnieńsko, możesz trochę jaśniej, o co ci chodzi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka