Dodaj do ulubionych

Uwaga, uwaga, podrobka sceptyka grasuje na forum

10.03.06, 23:39
Nie dawac wiary temu lachudrze. Latwo go poznac. Wyglada jak ch...

Sceptyk prawdziwy, i uczciwy, zawsze sie loguje.
Obserwuj wątek
    • sebpl Re: Uwaga, uwaga, podrobka sceptyka grasuje na fo 10.03.06, 23:41
      Wobec sceptyków - jestem sceptyczny

Antysceptonka na niezalogowanych tylko u mnie. Szukaj na allegro.
    • Gość: sceptyk Re: Uwaga, uwaga, podrobka sceptyka grasuje na fo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:55
      ...chyba długo się przegladałeś w monitorze
      • sceptyk Zapomnialem dodac 11.03.06, 00:00
        Ze cechuje go ponadto nadzwyczajne wprost poczucie humoru. W swoim blokowisku
        ma ksywke "jajarz". Ale mowia tez na niego "ch..". Bo podobny.
        • Gość: sceptyk Re: sceptycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 00:06
          ...e tam nie wierzę. Piszesz o sobie?
          • instytut_walki_z_maniactwem Re: sceptycznie 11.03.06, 00:09
            Jesli juz dowiedziales sie, ze istnieje tutaj osoba uzywajaca takiego "nick'a"
            zmien go czym predzej, lub wyciagne skalpel.
            • Gość: sceptyk Re: ostatni raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 00:14
              masz rację, spadam bo robi się nie mile.
              Do zalogoiwanego SCEPTYKA to było nie zamierzone, żegnaj bliźniaku i baw się
              dobrze swoim NICKIEM.
              Pozrdowionka dla nie sceptyków
              • Gość: Optymista [...] IP: *.chello.pl 13.03.06, 08:06
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: sceptyk Re: Uwaga, uwaga, podrobka sceptyka grasuje na fo IP: *.big4.pl 13.03.06, 10:57
      buhahahaha ale czaad.. choć przez chwilę poczuje się jak lew warszawskiego forum!

--------
      Boję się karłów i mimów!
      • obserwatorka15 Re: Uwaga, uwaga, podrobka sceptyka grasuje na fo 13.03.06, 20:47
        Chociaż tutaj zaglądam tylko czasami. Muszę przyznać Sceptyku, że chyba niezły
        z Ciebie oryginał, skoro doczekałeś się podróbek,-:) Pzdr.
        • Gość: optyk Prawda o Sceptyku i sceptyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 09:17

Sceptyka podrabia,
          by kobiety zwabiać.
        • sceptyk Dziekuje, Obserwatorko, 14.03.06, 19:15
          za mile slowa i pozdrowienia.

Optyk, pod spodem, cos tam insynuuje. Calkowicie, oczywiscie, bezzasadnie.

Pozdrawiam i ja

PS. Jaki masz numer komorki?
          • Gość: optyk Re: Dziekuje, Obserwatorko, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 08:41
            Dobrze wiesz, jaki mam numer komórki.
            • camille_pisdziarro sceptyk to ... . 15.03.06, 09:43
              Szczególne miejsce w edukacji i wychowaniu młodego pokolenia zajmują szkoły
              katolickie. W dodatku przedstawimy m.in. wykaz takich placówek, a także opinie
              na temat niektórych z nich i sylwetki wybranych wychowawców - mistrzów, którzy
              przykładem własnego życia wskazują młodemu pokoleniu najwyższe wartości.
              • Gość: Zdzisaława [...] IP: *.chello.pl 15.03.06, 09:57
          • obserwatorka15 Re: Ach Sceptyku, jaki jesteś ... 15.03.06, 11:56
            Sceptyku jaki jest jesteś szarmancki!. Czyżbym połaskotała męską ambicję?
            Z tym numerem komórki trochę przesadziłeś, aż się Otpyk zdenerwował, podał Ci
            numer swojej, chyba priva? Nie dzwoń do niego, facet jakiś podejrzany, ponieważ
            niezalogowany.

Optyku załóż sobie swój wątek, jak będzie ciekawy też Cię pochwalimy. Tylko się
            zaloguj, żeby, opinie trafiały wyłącznie na twoje konto :-)
            • sceptyk Obserwatorko 15.03.06, 18:42
              Dopiero dzis, po Twym liscie, doszlo do mnie na jakie niebezpieczentwo bylem
              narazony. Zgadzam sie z Toba 100%. Optyk to typowy gej (ze uzyje eufemizmu). W
              dodatku agresywny, nieprawdaz? Wyobraz sobie, ze mogloby dojsc do tego, ze
              musialbym z nim pojsc na parade, zamiast z Toba pojechac na wycieczke, by bazie
              i wiosenne kwiatki ogladac. Uff, na szczescie przejrzelismy szelme.

Dziekuje Ci z calej mocy

Uklony

p. Sceptyk
              • obserwatorka15 Re: Sceptyku... 15.03.06, 19:29
                Sceptyku, nie pisz tak wprost, bo jak na to forum wpadnie pani Sceptykowa, to
                trzeba będzie zmienic nick, a może i forum. Jak się wtedy odnajdziemy? A i z
                wycieczki wiosennej to już naprawdę nici, a tu maj tak blisko!
                Zostanie chyba, już tylko manifa. Nie mam nic przeciwko gejom, ale nie lubię
                żadnych podróbek ani mężczyzn, ani kobiet, ani sceptyków, ani nawet perfum!!! :-
                )
              • bazia.wiosenna Re: Obserwatorko 16.03.06, 17:01
                sceptyk napisała:

> z Toba pojechac na wycieczke, by bazie wiosenne ogladac

A może ja nie chcę, żeby mnie oglądał sceptyk z jakąś obserwatorko ???
                Co to za podglądactwo jakieś, co to za maniery ???

bazia.w
                • sceptyk Alez Baziu 16.03.06, 23:47
                  No znowuz nieporozumienie. Przeciez nie piszę, ze bym chcial jedynie Bazię W.
                  ogladac, ale ogolnie, na wiele bazi sie popatrzec. Tak, jak sie na ulicy na
                  laseczki wiosenne spoglada. Choc z drugiej strony trudno mi zaprzeczyc, ze na
                  Ciebie tez bym z przyjemnoscia spojrzal.

Chcialbym dodac, ze po mym liscie dostalem wiele maili od roznych bazi.
                  Wszystkie bardzo sie ciesza na spotkanie ze mna. Znaczy z nami. Ze mna i
                  Obserwatorka. Chyba.
                  • bazia.wiosenna Re: Alez Baziu 17.03.06, 11:36
                    Aha, to dobrze, że mi wyjaśniłeś wszystko, sceptyku, bo ja zrozumiałam, że
                    zamierzasz oglądać tylko mnie, a nawet głaskać moje bazie kotki (wywołując
                    łaskotki), natomiast Obserwatorka miałaby wykonywać obserwację uczestniczącą.
                    Na tak perwersyjną sytuację przystać nie mogłam, dlatego uniosłam się, za co
                    przepraszam Obserwatorkę i Ciebie. Bardzo się mojego wybuchu wstydzę dlatego
                    opuszczam ten wątek okryta wstydem (zaznaczam, że nie jest to moje jedyne
                    okrycie). Tym bardziej go opuszczam, że - jak wnioskuje z Twego posta, w którym
                    chwalisz się mailami od wielu bazi - zamiast pojedynczej bazi wolisz mieć do
                    czynienia z baziewiem.
                    Pozdrawiam ze smutkiem i żegnam.
                    B.Wiosenna

• sceptyk Re: Alez Baziu 18.03.06, 00:56
                      Baziu W., absolutnie nie jest prawda, jakobym odzegnywal sie od poglaskania
                      Twego kotka. Wrecz przeciwnie. Ale Obserwatorce (to nieslychanie sympatyczna,
                      wiosenna forumka) jestem winien to w pierwszym rzedzie.

Mam nadzieje, ze moj wyjasniajacy post rozwial Twoj smutek - tak wszakze nie
                      pasujacy do nadchodzacej (powoli) pory roku - i przyczynil sie do zmiany
                      decyzji.

przesylam radosne, pelne przeprosin uklony
                      sc-k

PS. Z tymi wieloma baziami to oczywiscie przesadzilem. Ale chcialem sie jakos
                      tak dzielnie zaprezentowac. Masz racje, ze ilosc w jakosc nie przechodzi.
                • obserwatorka15 Re: Baziu wiosenna 17.03.06, 07:57
                  bazia.wiosenna napisała:
                  > A może ja nie chcę, żeby mnie oglądał sceptyk z jakąś obserwatorko ???
                  > Co to za podglądactwo jakieś, co to za maniery ???

Baziu wiosenna niepotrzebnie się przejmujesz. Wycieczkę ze Sceptykiem planujemy
                  w połowie maja, a wtedy będzie już po... baziach.
                  ------
                  odwieczne prawo przyrody
                  • bazia.wiosenna Re: Baziu wiosenna 17.03.06, 11:38
                    obserwatorka15 napisała:

> Wycieczkę ze Sceptykiem planujemy
                    >
                    > w połowie maja, a wtedy będzie już po... baziach.
                    > ------

Bazie są wieczne, Obserwatorko, bazie są wieczne :-)
                    Pzdr.
                    b.w
                    • obserwatorka15 Re: Baziu wiosenna 17.03.06, 18:35
                      bazia.wiosenna napisała:
                      Bazie są wieczne, Obserwatorko, bazie są wieczne :-)...

Masz rację bazie są "wietrzne", bo gdy już mocno dojrzeją i zawieje wiosenny
                      wiaterek, sypią wokół białym puchem.

Ale nie wszystkie bazie i kobiety poddają się prawom natury. Prawdę mówiąc to
                      się cieszę, że weszłaś do tego wątku, bo "grupa trzymająca tematy" dyskutuje o
                      przede wszystkim o ptaszkach. Tematy ornitologiczne nie są dla kobiet ciekawe,
                      a ostatnio juz nawet niebezpieczne (ptasia grypa itp...) Pzdr. :-)
                  • sceptyk Re: Baziu wiosenna 18.03.06, 01:07
                    obserwatorka15 napisała:

> Wycieczkę ze Sceptykiem planujemy w połowie maja...

Potwierdzam! Nic nas nie odwiedzie od zrealizowania tego zamiaru!!! Jak tylko
                    ustapi ptasia grypa, to wezme sie do gotowania jajek na twardo na wycieczke.
                    Zjemy "sniadanie na trawie".
    • hr_kajetan Re: Uwaga, uwaga, podrobka sceptyka grasuje na fo 15.03.06, 20:27
      sceptyk napisała:
      > Nie dawac wiary temu lachudrze. Latwo go poznac. Wyglada jak ch...

I słusznie.
      --------------------
      A teraz,
      najdelikatniej rzecz ujmując,
      najtaktowniej jak tylko można,
      podróbko sceptyka won z forum !
      • beer_forever Re: Uwaga, uwaga, podrobka sceptyka grasuje na fo 16.03.06, 03:37
        hr_kajetan napisał:

> sceptyk napisała:
        > > Nie dawac wiary temu lachudrze. Latwo go poznac. Wyglada jak ch...
        >
        > I słusznie.

Jesli moge sie wtacic do dyskusji to uwazam ze na przyklad (z osobistych
        obserwacji przed lustrem ),moj ch... to wyglada raczej jak fanatyk!.
        • Gość: optyk Jeszcze mam nadzieję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:54
          Jeszcze mam nadzieję, że pójdę ze Sceptykiem i Obserwatorką
          obserować ptaszki w lesie podczas majówki.
          • sceptyk Mialem racje 16.03.06, 23:39
            niebezpieczny zbok. Teraz, dla odmiany, o ptaszku cos gada. Chcialby sobie
            popatrzec... Tfu!
            • Gość: optyk No co Ty taki niedostępny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:32
              Nie wstydź się i nie czerwień Sceptyku, wszak wiosna dodaje ptakom skrzydeł.
              • Gość: GG Re: No co Ty taki niedostępny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 23:26
                A co z ptasią grypą ?
    • sebpl Re: Uwaga, uwaga, podrobka sceptyka grasuje na fo 16.03.06, 10:54
      Ho, ho.... slyszalem, ze Sceptyk jest taki znany, ze juz nawet grasuja podrobki
      podrobki sceptyka, a nawet atrapy i falsyfikaty kopii. No no... przyjdzie czas a
      sceptyk bedzie tylko z etykieta Made in China.
      • Gość: sebpl Kopia lepsza od oryginału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 11:28
        W bardzo wielu przypadkach kopia jest lepsza od oryginału.
      • hr_kajetan To jest poezja...... 16.03.06, 12:13
        sebpl napisał:

> Ho, ho.... slyszalem, ze Sceptyk jest taki znany, ze juz nawet grasuja
        podrobki
        > podrobki sceptyka, a nawet atrapy i falsyfikaty kopii. No no... przyjdzie
        czas
        > a
        > sceptyk bedzie tylko z etykieta Made in China.
        >
        ---------------------------------------------------------

To jest poezja,
        nic dodać,
        nic ujać. ☺
    • obserwatorka15 Re: pytanie 18.03.06, 20:56
      czy ten Gość: sebpl to oryginał czy podróbka?
      • Gość: Zyzio Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 21:29
        Słyszałem, że ma podróbki.

--
        Mów mi Zyzio, mała
    • Gość: . [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 18:06
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka