sceptyk 10.03.06, 23:39 Nie dawac wiary temu lachudrze. Latwo go poznac. Wyglada jak ch... Sceptyk prawdziwy, i uczciwy, zawsze sie loguje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebpl Re: Uwaga, uwaga, podrobka sceptyka grasuje na fo 10.03.06, 23:41 Wobec sceptyków - jestem sceptyczny Antysceptonka na niezalogowanych tylko u mnie. Szukaj na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Uwaga, uwaga, podrobka sceptyka grasuje na fo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:55 ...chyba długo się przegladałeś w monitorze Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Zapomnialem dodac 11.03.06, 00:00 Ze cechuje go ponadto nadzwyczajne wprost poczucie humoru. W swoim blokowisku ma ksywke "jajarz". Ale mowia tez na niego "ch..". Bo podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: sceptycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 00:06 ...e tam nie wierzę. Piszesz o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
instytut_walki_z_maniactwem Re: sceptycznie 11.03.06, 00:09 Jesli juz dowiedziales sie, ze istnieje tutaj osoba uzywajaca takiego "nick'a" zmien go czym predzej, lub wyciagne skalpel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: ostatni raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 00:14 masz rację, spadam bo robi się nie mile. Do zalogoiwanego SCEPTYKA to było nie zamierzone, żegnaj bliźniaku i baw się dobrze swoim NICKIEM. Pozrdowionka dla nie sceptyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista [...] IP: *.chello.pl 13.03.06, 08:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Uwaga, uwaga, podrobka sceptyka grasuje na fo IP: *.big4.pl 13.03.06, 10:57 buhahahaha ale czaad.. choć przez chwilę poczuje się jak lew warszawskiego forum! -------- Boję się karłów i mimów! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorka15 Re: Uwaga, uwaga, podrobka sceptyka grasuje na fo 13.03.06, 20:47 Chociaż tutaj zaglądam tylko czasami. Muszę przyznać Sceptyku, że chyba niezły z Ciebie oryginał, skoro doczekałeś się podróbek,-:) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optyk Prawda o Sceptyku i sceptyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 09:17 Sceptyka podrabia, by kobiety zwabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Dziekuje, Obserwatorko, 14.03.06, 19:15 za mile slowa i pozdrowienia. Optyk, pod spodem, cos tam insynuuje. Calkowicie, oczywiscie, bezzasadnie. Pozdrawiam i ja PS. Jaki masz numer komorki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optyk Re: Dziekuje, Obserwatorko, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 08:41 Dobrze wiesz, jaki mam numer komórki. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pisdziarro sceptyk to ... . 15.03.06, 09:43 Szczególne miejsce w edukacji i wychowaniu młodego pokolenia zajmują szkoły katolickie. W dodatku przedstawimy m.in. wykaz takich placówek, a także opinie na temat niektórych z nich i sylwetki wybranych wychowawców - mistrzów, którzy przykładem własnego życia wskazują młodemu pokoleniu najwyższe wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisaława [...] IP: *.chello.pl 15.03.06, 09:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorka15 Re: Ach Sceptyku, jaki jesteś ... 15.03.06, 11:56 Sceptyku jaki jest jesteś szarmancki!. Czyżbym połaskotała męską ambicję? Z tym numerem komórki trochę przesadziłeś, aż się Otpyk zdenerwował, podał Ci numer swojej, chyba priva? Nie dzwoń do niego, facet jakiś podejrzany, ponieważ niezalogowany. Optyku załóż sobie swój wątek, jak będzie ciekawy też Cię pochwalimy. Tylko się zaloguj, żeby, opinie trafiały wyłącznie na twoje konto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Obserwatorko 15.03.06, 18:42 Dopiero dzis, po Twym liscie, doszlo do mnie na jakie niebezpieczentwo bylem narazony. Zgadzam sie z Toba 100%. Optyk to typowy gej (ze uzyje eufemizmu). W dodatku agresywny, nieprawdaz? Wyobraz sobie, ze mogloby dojsc do tego, ze musialbym z nim pojsc na parade, zamiast z Toba pojechac na wycieczke, by bazie i wiosenne kwiatki ogladac. Uff, na szczescie przejrzelismy szelme. Dziekuje Ci z calej mocy Uklony p. Sceptyk Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorka15 Re: Sceptyku... 15.03.06, 19:29 Sceptyku, nie pisz tak wprost, bo jak na to forum wpadnie pani Sceptykowa, to trzeba będzie zmienic nick, a może i forum. Jak się wtedy odnajdziemy? A i z wycieczki wiosennej to już naprawdę nici, a tu maj tak blisko! Zostanie chyba, już tylko manifa. Nie mam nic przeciwko gejom, ale nie lubię żadnych podróbek ani mężczyzn, ani kobiet, ani sceptyków, ani nawet perfum!!! :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
bazia.wiosenna Re: Obserwatorko 16.03.06, 17:01 sceptyk napisała: > z Toba pojechac na wycieczke, by bazie wiosenne ogladac A może ja nie chcę, żeby mnie oglądał sceptyk z jakąś obserwatorko ??? Co to za podglądactwo jakieś, co to za maniery ??? bazia.w Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Alez Baziu 16.03.06, 23:47 No znowuz nieporozumienie. Przeciez nie piszę, ze bym chcial jedynie Bazię W. ogladac, ale ogolnie, na wiele bazi sie popatrzec. Tak, jak sie na ulicy na laseczki wiosenne spoglada. Choc z drugiej strony trudno mi zaprzeczyc, ze na Ciebie tez bym z przyjemnoscia spojrzal. Chcialbym dodac, ze po mym liscie dostalem wiele maili od roznych bazi. Wszystkie bardzo sie ciesza na spotkanie ze mna. Znaczy z nami. Ze mna i Obserwatorka. Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia.wiosenna Re: Alez Baziu 17.03.06, 11:36 Aha, to dobrze, że mi wyjaśniłeś wszystko, sceptyku, bo ja zrozumiałam, że zamierzasz oglądać tylko mnie, a nawet głaskać moje bazie kotki (wywołując łaskotki), natomiast Obserwatorka miałaby wykonywać obserwację uczestniczącą. Na tak perwersyjną sytuację przystać nie mogłam, dlatego uniosłam się, za co przepraszam Obserwatorkę i Ciebie. Bardzo się mojego wybuchu wstydzę dlatego opuszczam ten wątek okryta wstydem (zaznaczam, że nie jest to moje jedyne okrycie). Tym bardziej go opuszczam, że - jak wnioskuje z Twego posta, w którym chwalisz się mailami od wielu bazi - zamiast pojedynczej bazi wolisz mieć do czynienia z baziewiem. Pozdrawiam ze smutkiem i żegnam. B.Wiosenna Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Alez Baziu 18.03.06, 00:56 Baziu W., absolutnie nie jest prawda, jakobym odzegnywal sie od poglaskania Twego kotka. Wrecz przeciwnie. Ale Obserwatorce (to nieslychanie sympatyczna, wiosenna forumka) jestem winien to w pierwszym rzedzie. Mam nadzieje, ze moj wyjasniajacy post rozwial Twoj smutek - tak wszakze nie pasujacy do nadchodzacej (powoli) pory roku - i przyczynil sie do zmiany decyzji. przesylam radosne, pelne przeprosin uklony sc-k PS. Z tymi wieloma baziami to oczywiscie przesadzilem. Ale chcialem sie jakos tak dzielnie zaprezentowac. Masz racje, ze ilosc w jakosc nie przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorka15 Re: Baziu wiosenna 17.03.06, 07:57 bazia.wiosenna napisała: > A może ja nie chcę, żeby mnie oglądał sceptyk z jakąś obserwatorko ??? > Co to za podglądactwo jakieś, co to za maniery ??? Baziu wiosenna niepotrzebnie się przejmujesz. Wycieczkę ze Sceptykiem planujemy w połowie maja, a wtedy będzie już po... baziach. ------ odwieczne prawo przyrody Odpowiedz Link Zgłoś
bazia.wiosenna Re: Baziu wiosenna 17.03.06, 11:38 obserwatorka15 napisała: > Wycieczkę ze Sceptykiem planujemy > > w połowie maja, a wtedy będzie już po... baziach. > ------ Bazie są wieczne, Obserwatorko, bazie są wieczne :-) Pzdr. b.w Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorka15 Re: Baziu wiosenna 17.03.06, 18:35 bazia.wiosenna napisała: Bazie są wieczne, Obserwatorko, bazie są wieczne :-)... Masz rację bazie są "wietrzne", bo gdy już mocno dojrzeją i zawieje wiosenny wiaterek, sypią wokół białym puchem. Ale nie wszystkie bazie i kobiety poddają się prawom natury. Prawdę mówiąc to się cieszę, że weszłaś do tego wątku, bo "grupa trzymająca tematy" dyskutuje o przede wszystkim o ptaszkach. Tematy ornitologiczne nie są dla kobiet ciekawe, a ostatnio juz nawet niebezpieczne (ptasia grypa itp...) Pzdr. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Baziu wiosenna 18.03.06, 01:07 obserwatorka15 napisała: > Wycieczkę ze Sceptykiem planujemy w połowie maja... Potwierdzam! Nic nas nie odwiedzie od zrealizowania tego zamiaru!!! Jak tylko ustapi ptasia grypa, to wezme sie do gotowania jajek na twardo na wycieczke. Zjemy "sniadanie na trawie". Odpowiedz Link Zgłoś
hr_kajetan Re: Uwaga, uwaga, podrobka sceptyka grasuje na fo 15.03.06, 20:27 sceptyk napisała: > Nie dawac wiary temu lachudrze. Latwo go poznac. Wyglada jak ch... I słusznie. -------------------- A teraz, najdelikatniej rzecz ujmując, najtaktowniej jak tylko można, podróbko sceptyka won z forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
beer_forever Re: Uwaga, uwaga, podrobka sceptyka grasuje na fo 16.03.06, 03:37 hr_kajetan napisał: > sceptyk napisała: > > Nie dawac wiary temu lachudrze. Latwo go poznac. Wyglada jak ch... > > I słusznie. Jesli moge sie wtacic do dyskusji to uwazam ze na przyklad (z osobistych obserwacji przed lustrem ),moj ch... to wyglada raczej jak fanatyk!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optyk Jeszcze mam nadzieję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:54 Jeszcze mam nadzieję, że pójdę ze Sceptykiem i Obserwatorką obserować ptaszki w lesie podczas majówki. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Mialem racje 16.03.06, 23:39 niebezpieczny zbok. Teraz, dla odmiany, o ptaszku cos gada. Chcialby sobie popatrzec... Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optyk No co Ty taki niedostępny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:32 Nie wstydź się i nie czerwień Sceptyku, wszak wiosna dodaje ptakom skrzydeł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: No co Ty taki niedostępny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 23:26 A co z ptasią grypą ? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Uwaga, uwaga, podrobka sceptyka grasuje na fo 16.03.06, 10:54 Ho, ho.... slyszalem, ze Sceptyk jest taki znany, ze juz nawet grasuja podrobki podrobki sceptyka, a nawet atrapy i falsyfikaty kopii. No no... przyjdzie czas a sceptyk bedzie tylko z etykieta Made in China. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebpl Kopia lepsza od oryginału IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 11:28 W bardzo wielu przypadkach kopia jest lepsza od oryginału. Odpowiedz Link Zgłoś
hr_kajetan To jest poezja...... 16.03.06, 12:13 sebpl napisał: > Ho, ho.... slyszalem, ze Sceptyk jest taki znany, ze juz nawet grasuja podrobki > podrobki sceptyka, a nawet atrapy i falsyfikaty kopii. No no... przyjdzie czas > a > sceptyk bedzie tylko z etykieta Made in China. > --------------------------------------------------------- To jest poezja, nic dodać, nic ujać. ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorka15 Re: pytanie 18.03.06, 20:56 czy ten Gość: sebpl to oryginał czy podróbka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 21:29 Słyszałem, że ma podróbki. -- Mów mi Zyzio, mała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 18:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś