Dodaj do ulubionych

Metro w graffiti

IP: *.chello.pl 10.12.02, 23:31
Sprawdzcie jak chlopak z PTK2M zrobił warszawskie <A
HREF="ptk2m.w.interia.pl/blachy/2002_blachy_metro1.jpg ">Metro </a> na
cacy... i co jak widać się da... i policyjne gadki, że metro jest super
strzeżone do bzdura...bo zamalowanie tak wagonu to okolo min. 30 minut.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bugi Re: Metro w graffiti IP: *.ipt.aol.com 11.12.02, 00:32
      ladne kwiatki, ladne kwiatki. Cholerny gnojek. Ma wyczucie do sztuki
      • Gość: Pawel Re: Metro w graffiti IP: *.chello.pl 11.12.02, 01:19
        burn.hiphop.pl/trains/pl/wtk/winz2.jpg i jeszcze jedno zdjecie
        • Gość: Pawel Re: Metro w graffiti IP: *.chello.pl 11.12.02, 01:23
          i jeszcze tu www.huh.digimer.pl/trains/warsaw/subway/
          • willi2 Re: Metro w graffiti 11.12.02, 05:04

No i teraz sie nie dziwie dlaczego Kutz nie chca kasy wam na metro dać = wandale
      • Gość: pawel Re: Metro w graffiti IP: *.chello.pl 18.12.02, 02:46
        a gazeta napisala o tym dopiero dzisiaj ciekawe czemu
    • Gość: grafartist Re: Metro w graffiti IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 11.12.02, 06:13
      Gość portalu: Pawel napisał(a):

> Sprawdzcie jak chlopak z PTK2M zrobił warszawskie <A
      > HREF="<a
      href="ptk2m.w.interia.pl/blachy/2002_blachy_metro1.jpg"target="
      > _blank">ptk2m.w.interia.pl/blachy/2002_blachy_metro1.jpg</a> ">Metro </a&
      > #62 na
      > cacy... i co jak widać się da... i policyjne gadki, że metro jest super
      > strzeżone do bzdura...bo zamalowanie tak wagonu to okolo min. 30 minut.

30 minut na pomalowanie wagonu? Ciekawe ile zajelo Ci sfotomontowanie tego
      zdjecia?
      • sloggi Re: Metro w graffiti 11.12.02, 10:22
        Tandetny fotomontaż.
        Paweł chyba od dawna podnieca się bohomazami.
    • Gość: tesa Re: Metro w graffiti IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 11.12.02, 10:12
      Myślę, że nie ma się czym chwalić. To beznadziejne tak tracić czas, a przy tym
      niszczyć bezsensownie i oszpecać świat, w którym żyjemy. Po co? Przecież można
      zrobić w tym czasie coś DOBREGO!!! I mieć prawdziwą satysfakcję i radość z tego.
      • jolajola1 Re: Metro w graffiti 11.12.02, 10:27
        łobuzy i dupki kraciaste, znowu niszczą
    • pan_pndzelek zasrańce hiphopowe brudasy... 11.12.02, 10:42

• Gość: Beastie uszanuj albo Spie#$#@$ IP: *.acn.waw.pl 11.12.02, 15:53
        30 minut?? sadze ze krocej...
        ktos napisal ze graffiti nie daje radosci, heh czlowieku w zyciu nie miales
        puszki w reku wiec dlaczego piszesz o czym o czym nie wiesz?? poza tym twoim
        zdaniem ladniejsze sa szare bloki czy pomalowane?? moim zdaniem bez porownania
        te drugie...
        tandetny foto montaz?? sam jestes tandetny ;))

graffiti - uszanuj albo spier$%^#$
        • sloggi Re: uszanuj albo Spie#$#@$ 11.12.02, 15:54
          Gość portalu: Beastie napisał(a):

> 30 minut?? sadze ze krocej...
          > ktos napisal ze graffiti nie daje radosci, heh czlowieku w zyciu nie miales
          > puszki w reku wiec dlaczego piszesz o czym o czym nie wiesz?? poza tym twoim
          > zdaniem ladniejsze sa szare bloki czy pomalowane?? moim zdaniem bez
          porownania
          > te drugie...
          > tandetny foto montaz?? sam jestes tandetny ;))
          >
          > graffiti - uszanuj albo spier$%^#$

Na szacunek to trzeba sobie zasłużyć.
          • Gość: Beastie Re: uszanuj albo Spie#$#@$ IP: *.acn.waw.pl 11.12.02, 15:58
            proponuje wybrac sie na sluzewiec.
            • sloggi Re: uszanuj albo Spie#$#@$ 11.12.02, 16:01
              Gość portalu: Beastie napisał(a):

> proponuje wybrac sie na sluzewiec.

A ja proponuję wziąć Ci pod uwagę, że to co podoba się Tobie - nie musi podobać
              się innym.
            • pan_pndzelek Jesteście małymi zasrańcami 11.12.02, 16:15
              Jesteście małymi zasrańcami w spodniach na kupę i z kapturkami na małych
              łebkach. A najśmieszniejsi jesteście gdy mówicie, że to wasze obsrywanie murów
              jest sztukąś. ha ha! Sztuka, każdy pies to potrafi... podnieść nogę i naszczać
              na mur... to jest właśnie wasza "sztuka"...
              • Gość: toes Re: Jesteście małymi zasrańcami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 00:39
                chuj ci w dupe frajerku..nie znasz nasz to nie gadaj, wejdz na strone
                graffiti.org i sprawdź tam..kto nosi szerokie spodnie ten nosi...dla
                mnie ,twojep orównanie do psa jest chuja warte ,tak jak twój mózg...sabotaż
                jednostek...nas nie dogoniet
                Crazy Kolorz
                • pan_pndzelek Wróć do szkoły synku 12.12.02, 00:45
                  Wróć do szkoły synku, nie jestem w stanie przeczytać coś tu nagryzmolił...
                • Gość: Niech Re: Jesteście małymi zasrańcami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 00:46
                  Sam wejdz na strone chuj.ci.w.dupe@ngo.org.pl i zobaczysz swoja. W pierdoleniu
                  wlasnego mozgu rzeczywiscie nikt cie nie dogoni, poyebie.
        • jawix Re: uszanuj albo Spie#$#@$ 12.12.02, 17:59

Jestes idiota fredzlu-przeciez te bloki stanowia wlasnosc nas wszystkich-ONE
          NIE SA NICZYJE-podobnie jak zabytki i rozne inne urzadzenia (tramwaje,
          autobusy, pociagi), ktore wy k...sy niszczycie!Jestescie banda bezmyslnych
          pojebanców!Jesli otwarcie sie przyznajesz ze miales puszke w reku to znaczy ze
          jestes jednym z tych ktorzy sprawiaja ze nasze miasto jest uwazane za brzydkie!
          KTO CI GNOJU JEDEN DAL MORALNE PRAWO MAZAC PO BUDYNKACH!
          • Gość: own Re: uszanuj albo Spie#$#@$ IP: *.acn.pl / 10.70.2.* 13.12.02, 01:50
            tak to jest wandalizm ale gadaniem na forum tego nie powstrzymasz
    • nauma Re: Metro w graffiti 11.12.02, 16:02
      Fotomontaż czy nie, nieważne. Ważne, że:
      - wygląda to ohydnie, w przeciwieństwie do np. wrzutów na ogrodzeniu Wyścigów;
      - metro jest ostatnią enklawą czystości w naszym grodzie, więc samo myślenie o
      tym, żeby tam mazać, doprowadza mnie do furii.
      A tak w ogóle jak dorwę kiedyś jakiegoś grafficiarza (w odróżnieniu od artystów
      malujących extra rzeczy tam, gdzie się przydają), a zwłaszcza gościa od tagów,
      to wysprejuję mu całą gębę i ubranie. Mam takie marzenie: wbić się do domciu
      takiego gnojka i nawalić mu na czarno na ścianę 'kixe' 'ppe' 'legia miszcz'
      albo 'ty kurwo'.
      • Gość: Beastie leszcze :) IP: *.acn.waw.pl 11.12.02, 16:27
        sloggie - ja nie pisze ze graffiti ma Ci sie podoba, mi chodzi o to bys to
        uszanowal.

pan_pndzelek - jestes ignorantem, sproboj kiedys wziac puszke i namalowac cos
        takiego:
        korpo.fr.pl/html/graffiti/graffiti_64.jpg
        takiego: korpo.fr.pl/html/graffiti/graffiti_42.jpg
        takiego: korpo.fr.pl/html/graffiti/graffiti_45.jpg
        takiego: korpo.fr.pl/html/graffiti/graffiti_50.jpg
        czy cokolwiek innego
        ciekawy za to jestem jakim Ty wspanialym czlowiekiem jestes ze tak krytykujesz
        innych.

nauma - przeciez prace na sluzewcu maluja grafficiarze wiec o co ci wlasciwie
        chodzi?! myslisz ze grafficiaze pisza metalika pany, legia miszcz, jola to
        pizda??
        • pan_pndzelek leszczu 11.12.02, 16:39
          Coś takiego potrafi wyszczać byle kundel z podwórka...
          • Gość: toes Re: leszczu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 00:43
            to sam coś takiego zrób mała kurewko jak tak psioczysz....
        • sloggi Re: leszczu Beastie :) 12.12.02, 09:09
          Dziecko - Ty zwyczajnie nie rozumiesz znaczenia elementarnych słów.
          Do takich słów należy "szacunek".
          Szanuje się sztukę, a nie wybryk nakwarowanego gnoja w obsikanych spodenkach z
          krokiem przy kostkach.
      • Gość: shit'z3000 Re: Metro w graffiti IP: *.com.pl 11.12.02, 16:39
        nauma napisał:

> Fotomontaż czy nie, nieważne. Ważne, że:
        > - wygląda to ohydnie, w przeciwieństwie do np. wrzutów na ogrodzeniu Wyścigów;
        > - metro jest ostatnią enklawą czystości w naszym grodzie, więc samo myślenie
        o
        > tym, żeby tam mazać, doprowadza mnie do furii.
        > A tak w ogóle jak dorwę kiedyś jakiegoś grafficiarza (w odróżnieniu od
        artystów
        >
        > malujących extra rzeczy tam, gdzie się przydają), a zwłaszcza gościa od
        tagów,
        > to wysprejuję mu całą gębę i ubranie. Mam takie marzenie: wbić się do domciu
        > takiego gnojka i nawalić mu na czarno na ścianę 'kixe' 'ppe' 'legia miszcz'
        > albo 'ty kurwo'.

i to bedzie cie doprowadzac do furii jeszcze wiekszej cioto jedna,i nieporownuj
        napisow(textow)pisanych pod czyims adresem do graffiti bo malo wiesz na ten
        tem,a wg mnie wiesz zero.a co sie tyczy ''wysprejowania'' kogos to zrob to ze
        stylem... eheh
        pzdr,Yo
        • Gość: rozumme Re: Metro w graffiti IP: *.acn.waw.pl 11.12.02, 16:56
          hehehe
          a ja mysle ze jestescie pojebanii...

wejdz sobie i zrob cos takiego...
          pewnie predzej zesrasz sie w gaty!!!
          i to jest to co najbardziej lubie w graffiti! zrobisz cos zajebistego, i chcesz
          wiecej
          a jak ktos tego nie robi fredzle to nie wie jakie to jest zajebiste
          leszczjestes ty z gazety co piszesz jakies bzdury!!!

nara
          • pan_pndzelek Jedyne... 11.12.02, 17:06
            Jedyne zajebiste co jesteś w stanie zrobić to kupę w klozecie... i na tym
            poprzestańmy mały zasracu...
        • nauma Re: Metro w graffiti 11.12.02, 16:58
          O tym właśnie mówię, graficiarze i artyści, zasadnicza różnica. Na Służewcu
          widzę artyzm, diabli jak wiedzą piękny wrzut na wagonie to syf i mizeria.
          Poza tym to też kwestia pewnej kultury. Nie widzę żadnej różnicy między
          burkensem wyzywającym mnie od ciot, a szczylkiem, który z wywalonym ozorem i
          glutem do pasa smaruje wrzuta np. na Al. Niepodległości. Capito?
          • Gość: Niech Re: Metro w graffiti IP: 217.197.165.* 11.12.02, 17:06
            Jak Picasso malowal golabka w warszawskim pokoju to uzyskal zgode. No coz, ale
            to byl taki lachmyta, fred niemyty, beztalencie, to musial poprosic. Prawdziwy
            artycha o zgode nie pyta.
            PS. Malarz oprocz farb kupuje plotno i blejtramy. A wy zlamane chuje, macie
            tylko na farbki? Plotno musicie komus zajebac?
            • Gość: toes Re: Metro w graffiti IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 00:46
              płotnba też sie kupuje..tylko ze od czsu do czassu..sztuka wykracz takze poza
              standartowe płótno i pędziel-pomyśl o tym
              • tesa Re: Metro w graffiti 12.12.02, 10:33
                Nie interesuje mnie, Twoja 'sztuka' (ani innych graficiarzy) - sorry.
                Jestem w stanie tolerować takie obrazki (jeśli są na poziomie) w jakimś jednym
                czy kilku wyznaczonych miejscach, ale mazanie po wszystkich murach to po prostu
                wandalizm. Niszczycie coś na co inni wydali jakieś pieniądze i w co włożyli
                swoją pracę. Nie chcę żeby miasto było popaprane jakimiś bazgrołami.

Róbcie sobie wystawy w muzeach, galeriach - zobaczymy czy ktoś kupi Wasze
                prace... to by jakoś chyba wyznaczało wartość tej 'sztuki'....

Proponuję kupić blok rysunkowy i ćwiczyć na papierze, a nie na murach.
                Warto też poczytać trochę o historii sztuki/malarstwa, poznać różne techniki,
                szkoły .... a może wtedy rozwiną się Wasze talenty?

A może macie po prostu jakiś inny problem życiowy i w ten sposób próbujecie
                poprawić sobie samopoczucie.... naprawdę warto szukać lepszych dla Was i dla
                wszystkich rozwiązań. Szukajcie działań, z których będziecie zadowoleni nie
                tylko Wy, ale Wasi Rodzice, sąsiedzi, bliskie osoby. Naprawdę poczujecie się
                lepiej :-)

• Gość: yeah! Re: Metro w graffiti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 13:13
        nauma napisał:

> Fotomontaż czy nie, nieważne. Ważne, że:
        > - wygląda to ohydnie, w przeciwieństwie do np. wrzutów na ogrodzeniu Wyścigów;
        > - metro jest ostatnią enklawą czystości w naszym grodzie, więc samo myślenie
        o
        > tym, żeby tam mazać, doprowadza mnie do furii.
        > A tak w ogóle jak dorwę kiedyś jakiegoś grafficiarza (w odróżnieniu od
        artystów
        >
        > malujących extra rzeczy tam, gdzie się przydają), a zwłaszcza gościa od
        tagów,
        > to wysprejuję mu całą gębę i ubranie. Mam takie marzenie: wbić się do domciu
        > takiego gnojka i nawalić mu na czarno na ścianę 'kixe' 'ppe' 'legia miszcz'
        > albo 'ty kurwo'.

dorwij mnie!!! prosze!!! synu ksiedza!
        • nauma Re: Metro w graffiti 12.12.02, 20:16
          a po cholerę mam sobie brudzić ręce lachociągiem???
    • Gość: Pawel Re: Metro w graffiti IP: *.chello.pl 11.12.02, 17:05
      załuje ze zaczełem ta dyskusje, powiem wam szczerze kumpel wykombinowal ten
      fotomontarz!
      • pan_pndzelek Re: Metro w graffiti 11.12.02, 17:10
        Nie wiem czego żałujesz. Po prostu obsraństwo i chujówka (czyt. grafitti) nie
        są tu w cenie...
        • Gość: Artysta drastyk Re: Metro w graffiti IP: *.chello.pl 11.12.02, 18:28
          ty panie pndzelek czy jak ci tam jestes prostakiem, nie potrafisz na pewne
          rzeczy spojrzec z innego konta , jestes konserwatywnym dupkiem ktory ma swoje
          poglady zamurowane w tym glinianym lbie ...
          • Gość: Niech Re: Metro w graffiti IP: 217.197.165.* 11.12.02, 18:35
            Odpierdol sie od konta Pana Pndzelka, zlodzieju jeden!
            • Gość: gosc portalu Re: Metro w graffiti IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 18:49
              wszyscy jestescie mocni w gebie, chcialbym to zobaczyc jak ktos z Was (nie chce
              mi sie szukac kto tak mowil, ale byl taki delikwent) podejdzie do malarza i
              "wysprejuje" (cokolwiek to znaczy, gdyz nie spotkalem sie jeszcze z takim
              wyrazniem) mu ubranie. Wiadomo - przed komuputerem kazdy jest silny.. hahaha.
              Chcialbym zauwazyc ze jestem sympatykiem graffiti, i prosze o nie nazywanie
              mnie "gowniarzem", lub uzywanie podobnych epitetow, gdyz zapewne jestem starszy
              niz polowa osob bioracych udzial w "dyskusji"
              • nauma Re: Metro w graffiti 11.12.02, 21:27
                Pod jednym względem przesoliłem, to fakt. Przepraszam graficiarzy-artystów,
                którzy malują a) mając pozwolenie właściciela "płótna" b) zarazem tworzących
                naprawdę coś zajebistego. Sorka, ale niestety psują wam opinię debile
                rozpieprzający świeże elewacje, zabytki tudzież środki komunikacji miejskiej
                albo ordynarnymi tagami, albo bohomazami nie mającymi nic wspólnego ze sztuką.
                Sorka, ale jak się pojeździ po wawce, to te syfy dominują i powodują, że
                słowo "graficiarz" nabiera wydźwięku pejoratywnego. Mam trzydziechę, więc
                patrzę na to pod kątem (faken, z rozpędu napisałem "kontem") :))) zabawy gnoi,
                porównywalnego z wyczynem przydupasów, którzy ostatnio rozpuścili gaz
                paraliżujący w 112 jadącym na Karolin. A ponieważ takie coś to małolat, któremu
                tatuś nie przyładuje pasem, bo ma to w dupie, sam wolę to zrobić. Dorwałem
                takiego jednego szczyla z sąsiedztwa, jak mazał mi po bloku i wysprejowałem mu
                kurtkę. (Dla ułatwienia dodam, że mam 175 wzrostu, szczyl miał identyczne
                warunki fizyczne, nie obyło się bez szamotaniny). Efekt? Jak mamusia przyszła
                na skargę i dowiedziała się, co się stało, gówniarz od tej pory mi się kłania.
              • Gość: mileczka2 Re: Metro w graffiti IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.12.02, 20:15
                Metro nie jest strezeżone ale przejścia podziemne do niego.
          • pan_pndzelek Re: Metro w graffiti 11.12.02, 18:47
            Gość portalu: Artysta drastyk napisał(a):
            > ty panie pndzelek czy jak ci tam jestes prostakiem, nie potrafisz na pewne
            > rzeczy spojrzec z innego konta...

Ja na wszystkie rzeczy patrzę z jednego KONTA - tego które mam w banku... na
            inne patrzę co najwyżej pod KĄTEM... zanim zaczniesz obsrywać mury, wróć do
            podstawówki na polski, bo słabiutko...
            • Gość: gosc portalu Re: Metro w graffiti IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 18:52
              hahaha, widze tutaj najbardziej zalosna forme obrony swojego zdania, moim
              zdaniem "czepianie sie" (o ile oczywiscie moge sie w ten mlodziezowy sposob
              wypowiedziec - o ironio, ile cie trzeba cenic...) do czyjejs ortogafi swiadczy
              o braku argumentow, moge zaryzykowac stwierdzenie iz jest to nawet zalosne.
              • Gość: Niech Re: Metro w graffiti IP: 217.197.165.* 11.12.02, 19:03
                No to ja ci teraz, korwa, niegramatycznie napisze. Malowanie na cudzej
                wlasnosci jest niszczeniem tej wlasnosci. Nie komasz bazy, ciolu! Jakbym ci
                obsral twoje tempa lebetyne to bylbys zatofolony, fiocie! No to nadstaf sie,
                depaku!
                • Gość: gosc portalu Re: Metro w graffiti IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 19:18
                  dobrze wiec...

posluchaj, niezaleznie co napiszesz na tym forum te dzieciaki beda i tak
                  malowac, rozumiesz to?! Szczerze mowiac, wole aby mi ktos dom pomalowal, niz
                  jakby mial mnie pobic w ciemnej bramie.. czasem trzeba wybrac lepsze zlo..
                  pozatym niektore obrazki to naprawde sztuka, ale same podpisy moga denerwowac.
                  Widze ze jestes takim prymitywem ze bez przeklenstw nie potrawisz sie obejsc..
                  ale coz, moze przynajmniej sobie odreagowales to ze... zreszta nie mam ochoty
                  Cie obrazic - i zejsc do Twojego poziomu.

Pozatym zawsze bylo, jest i bedzie tak, ze starsze pokolenie nie bedzie
                  akceptowac pomyslow wlasnych dzieci, mysle za parenascie lat - o ile graffiti
                  przetrwa, bedzie akceptowane, nt. w mlodych glowach narodzi sie cos nowego, co
                  naszym dziecia z pewnoscia nie bedzie sie podobac...
                  • pan_pndzelek P***DOLISZ CIULU BYDGOSKI !!!!!!!!!!!!!! 11.12.02, 20:46
                    Jak potłuczony!
              • Gość: Artysta Drastyk Re: Metro w graffiti IP: *.chello.pl 12.12.02, 20:55
                Gość portalu: gosc portalu napisał(a):

> hahaha, widze tutaj najbardziej zalosna forme obrony swojego zdania, moim
                > zdaniem "czepianie sie" (o ile oczywiscie moge sie w ten mlodziezowy sposob
                > wypowiedziec - o ironio, ile cie trzeba cenic...) do czyjejs ortogafi
                swiadczy
                > o braku argumentow, moge zaryzykowac stwierdzenie iz jest to nawet zalosne.

Dzieki gosciu za zrozumienie i poparcie. Srac na Pndzelki i ich wypchane sloma
                glowy.
            • Gość: punx Re: Metro w graffiti IP: *.piaski.org 11.12.02, 19:01
              system okrada nas... my bedziemy okradac system. a wy napewno nas nie
              powstrzymacie
              • Gość: Niech Re: Metro w graffiti IP: 217.197.165.* 11.12.02, 19:22
                Wymien jeden przyklad, kiedy okradajac "system" nie okradasz konkretnej osoby.
                Wymien takze jeden przyklad, kiedy to "system" cie okradl.
                • Gość: Pawel Re: Metro w graffiti IP: *.chello.pl 11.12.02, 20:02
                  ale przyznacie ze super fotomontaz
                  • Gość: Niech Re: Metro w graffiti IP: 217.197.165.* 11.12.02, 20:04
                    Fakt, ja bym sie nabral.
                    • zolibuuusz Re: Metro w graffiti 11.12.02, 20:09
                      ale to nie moja robota tylko kumpla.
                      kurde szkoda ze ja tak nie potrafie.
                      • zolibuuusz Re: Metro w graffiti 11.12.02, 20:11
                        ocywiście chciałem powiedzieć że skoda że ja niemam takiego kumpla Pawel
                        fajnych kolegów ma, prawda?
                        • Gość: Beastie Re: Metro w graffiti IP: *.acn.waw.pl 11.12.02, 20:42
                          to nie fotomontaz, jedna z szanowanych ekip zamiescila to na stronie, gdyby to
                          byl fotomontaz a oni by to zmiescili, ludzie wysmiali ich.
                          pan_pndzelek - 0 argumentow, jestes zalosny, jedno jest pewne grozny to Ty
                          jestes ale tylko przez internet.
                          nie bede dyskutowal z jakimis 50letnimi goscmi ktorzy maja mentalnosc jak by
                          bylo 20lecie miedzy wojenne.
                          • pan_pndzelek Twoja mentalność to mentalność obszczymura 11.12.02, 20:51
                            Twoja mentalność to mentalność obszczymura, dresa z podłego blokowiska.
                            Przyznaj się żeś się wychował w blokowisku bucu pasiasty...
                            • Gość: Pawel Re: Twoja mentalność to mentalność obszczymura IP: *.chello.pl 11.12.02, 20:55
                              jestescie frajerzy to fotomontarz bo moj kumpel to zrobil.
            • Gość: Artysta Drastyk Re: Metro w graffiti IP: *.chello.pl 12.12.02, 20:53
              pan_pndzelek napisał:

> Gość portalu: Artysta drastyk napisał(a):
              > > ty panie pndzelek czy jak ci tam jestes prostakiem, nie potrafisz na pewne
              >
              > > rzeczy spojrzec z innego konta...
              >
              > Ja na wszystkie rzeczy patrzę z jednego KONTA - tego które mam w banku... na
              > inne patrzę co najwyżej pod KĄTEM... zanim zaczniesz obsrywać mury, wróć do
              > podstawówki na polski, bo słabiutko...

Widze ,ze masz prostolinijne myslenie. To, ze zrobilem blad moze nie wynikac z
              tego, ze jestem niedouczony tylko dyslektyzmu ...
              • pan_pndzelek Nie istnieje coś takiego jak "dyslektyzm" 12.12.02, 22:03
                Nie istnieje coś takiego jak "dyslektyzm" istnieje za to TĘPACTWO I NIEUCTWO,
                którego jesteś najlepszym przykładem ćwoczku...
                • Gość: ToYsHiT3000 pndzelek=maly pysior IP: *.com.pl 13.12.02, 06:32
                  >>>>czepiasz sia a gowno wiesz...

>>>>oceniasz a nie masz z tym nic wspolnego...

>>>>krytykujesz a nie znasz podstaw...

itd cioto w garniturku,pisz ze MY to jestesmy tylko do odstrzalu.pozabijac nas
                  i wogole,zalujesz ze to nie ty jestes 2 hitlerem bo bys zrobil porzadek,co???
                  to co bedzie jeszcze wieksze i tylko czekac jak pochlonie sciany w towim
                  otoczeniu......eeheeheh
                  posdumowujac ty chyba zyjesz tym forum,byl by temat o leperze a ty pewnie bys
                  wiedzial najwiecej,i na wszystko mialbys odpowiedz pewnie,koncze...toyku
                  wirtualny,idz to co piszesz na forum powiedz to nam...i nie wiem czy ty to
                  napisales ze kogos ''wysprejowales'' ehehheeheh,moze kiedys mnie to spotka,ale
                  nie pojdzie ci tak latwo....Yo
      • Gość: Pawel Re: Metro w graffiti IP: *.chello.pl 11.12.02, 23:02
        Gość portalu: Pawel napisał(a):

> załuje ze zaczełem ta dyskusje, powiem wam szczerze kumpel wykombinowal ten
        > fotomontarz!

ktos sie podemnei podszywa...nie zaluje i to nie jest fotomontarz..sie
        dowcipnis znalazl
        • pan_pndzelek Re: Metro w g..wnie 11.12.02, 23:21
          Pędź stąd obszczymurze...
          • Gość: Pawel Re: Metro w g..wnie IP: *.chello.pl 11.12.02, 23:40
            Pendzelek tak zalosnej jak ty postaci nie widzialem jeszcze na zadnym forum...
            ty zyjesz internetem zyjesz wypowiadanie msie na tematy o ktrych nei masz
            pojecia.. i twoja wypowiedz nie wykracza poza "pedz stad obszczymurze" etc.

twoje iq jest adekwatne do numeru buta jaki nosisz..

jestes nikim.
            • Gość: Niech Re: Metro w g..wnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 23:42
              Pawel, odpusc. Idz cos pomalowac. Zeby na bialo albo cos innego.
            • Gość: Pawel Re: Metro w g..wnie IP: *.chello.pl 12.12.02, 20:02
              sorry ze cie nawyklinalem ale zrozum ponioslo mnie i jestem z krakowa.
        • Gość: Pawel Re: Metro w graffiti IP: *.chello.pl 12.12.02, 20:01
          oczywiscie zartowalem, it fotomontarz a gadam ze soba bo mi się nudzi.
    • Gość: yeah! Re: Metro w graffiti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 13:05
      zapierdole!!! ubije!!! poszczuje!!! "zniszczycmetro" to moje drugie imie
      a "zabije" trzecie!!!
      • Gość: Niech Re: Metro w graffiti IP: 217.197.165.* 12.12.02, 13:32
        A ktory z tych trzech pierwszych wyrazow to twoje pierwsze imie?
        • Gość: Beastie Re: Metro w graffiti IP: *.acn.waw.pl 12.12.02, 17:42
          zgadzam sie, pan_pndzelek jest zalosny, nie ma zadnych argumentow, a cudze
          ignoruje, pozatym jezdzi po innych jak chyba nikt. twoja ostatnia wiadomosc
          potwierdza twoja zalosnosc, dresiarze, a grafficiaze to zaje.. roznica,
          krytykujesz cos czego nie znasz. najlepsze jest to ze niby wychowalem sie na
          blokowisku, heheh wychowales sie na blokowisku - jestes debilem, ale rozumiem
          ze mozesz miec prowincjonalne kompleksy.
          • pan_pndzelek gówniana głowo 12.12.02, 17:50
            gówniana głowo

gówniana dyskusja z tobą

jest gówno warta

spuszczam wodę...
            • Gość: Beastie Re: gówniana głowo IP: *.acn.waw.pl 12.12.02, 18:44
              po raz kolejny potwierdzasz swoj poziom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka