Dodaj do ulubionych

Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta

12.12.02, 20:31
1)Metro = wciaz sie rozbudowuje ;-)
2)Palma = geniusz polskiej myśli kulturalnej
3)Palac Kultury = najwyższy budynek w Stolicy ,chodz ma jusz 50 lat

Prosze o szczerą rywalizacje i dyskusje = Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zolibuuusz Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta 12.12.02, 20:53
      1) metro
      2)zoliborz
      3) orginalnosc niektórych ulic
    • zolibuuusz Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta 12.12.02, 20:54
      PKiN to raczej jakieś 10 miejsce.
    • Gość: Janusz Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta IP: proxy / 10.40.1.* 12.12.02, 21:31
      1. Warszawianki
      2. Mokotów

• Gość: GGG Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta IP: *.chello.pl 12.12.02, 21:45
        1. metro
        2. żoliborz
        .....
        100. PKiN
    • Gość: Prawdziwy Oszołom Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 23:15
      z sejmu!!!!!
      • Gość: Janek Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 23:28
        z najbardziej klimatycznej historii
        z tego ze nawet atomówka nie spowoduje tu braku zycia i nie przeriwe ciągłości
        miasta
        ze Starzyńskiego
        z zajebistych knajp
        z uniwersytetow i uczelni
        z nowego BUWu
        z klubów
        z klimatyczengo Zoliborza i Sródmieścia Południowego z wiadopmo jakimi ulicami
        ze Starej Pragi
        z wiezowców (chociazby IC, albo WFC)
        z ładnych nowych budynków (jak np. Focus albo Metropolitan
        z wielkości (bycia najwiekszym miastem Polski i jednym z wiekszych w naszej
        czesci Europy)
        z perspektyw jakie sa przed tym miastem (inwestorzy, stolica panstwa UE)
        z architektury lat 20
        z Legii Warszawa!
        z tego jakie wzbudza emocje (niekoniecznie pozytywne, ale kazdy nie z niej
        nienawidzi stolicy hehe)
        z największej ilości i bardzo czesto najlepszej jakosci ... prawie
        wszystkiego :)
        z Tyrmanda, Hłaski, Budrewicza, Osieckiej, Vargi...
        z miliona innych rzeczy...
        J.
        • swiezy Ech Warszawiacy 13.12.02, 15:25
          Gość portalu: Janek napisał(a):

> z najbardziej klimatycznej historii

? Może coś dodasz co oznacza "klimatycznej"?

> z zajebistych knajp

Chyba z zajebistych bramkarzy

> z uniwersytetow i uczelni

No no

> z klubów

Jakich klubów?

> z klimatyczengo Zoliborza i Sródmieścia Południowego z wiadopmo jakimi ulicami
          > ze Starej Pragi

hah klimatyczny Żoliborz to może 20 lat temu teraz to pijaki i meliniarze

> z wielkości (bycia najwiekszym miastem Polski i jednym z wiekszych w naszej
          > czesci Europy)
          > z perspektyw jakie sa przed tym miastem (inwestorzy, stolica panstwa UE)
          > z architektury lat 20
          > z Legii Warszawa!

To było najlepsze

> z tego jakie wzbudza emocje (niekoniecznie pozytywne, ale kazdy nie z niej
          > nienawidzi stolicy hehe)
          > z największej ilości i bardzo czesto najlepszej jakosci ... prawie
          > wszystkiego :)

No tak wszystko u Was największe

> z Tyrmanda, Hłaski, Budrewicza, Osieckiej, Vargi...
          > z miliona innych rzeczy...
          • szczerbaty.edek Re: Ech Warszawiacy 13.12.02, 15:36
            swiezy napisał:

A ty szopenfeldziarzu z Pcimia Dolnego (abo z Górnego) taki swieży jestś jak ja
            po tygodniowym rejśie po knajpach, albo jak serek sprzed półroku. Co
            zazdrościsz? Pewnikiem sam byś chciał se po Warszawie pomieszkać. Radę dobrą ci
            dam. Idź do sklepu, kup se zura abo jakomś innom bejce i sie napij. Może
            alkoholowy dynks da ci trochę świeźości w mózgu. Pewno od noszenia czapki, juz
            ci zaśmierdział, więc czas go łodświeżyć.
            • swiezy Odpowiedź Warszawiaka 13.12.02, 15:39
              szczerbaty.edek napisał:

> swiezy napisał:
              >
              > A ty szopenfeldziarzu z Pcimia Dolnego (abo z Górnego) taki swieży jestś jak
              ja
              >
              > po tygodniowym rejśie po knajpach, albo jak serek sprzed półroku. Co
              > zazdrościsz? Pewnikiem sam byś chciał se po Warszawie pomieszkać. Radę dobrą
              ci
              >
              > dam. Idź do sklepu, kup se zura abo jakomś innom bejce i sie napij. Może
              > alkoholowy dynks da ci trochę świeźości w mózgu. Pewno od noszenia czapki,
              juz
              > ci zaśmierdział, więc czas go łodświeżyć.

Nic dodać nic ująć.
              • szczerbaty.edek Re: Odpowiedź dla buraka 13.12.02, 16:02
                swiezy napisał:

> Nic dodać nic ująć.

A coś ci się nie podoba w tej odpowiedzi? Krew człowieka zalewa jak raz po raz
                jeden z drugim burak z niewiadomo skąd przyłazi na to forum swoje KOMPLEKSY
                leczyć i prowokuje albo obraża i wyzywa warszawiaków. Więc się nie spodziewaj
                kwatów i przyjęcia szampanem. Kapewu, czy nadal jestes ograniczony w tej
                kwestii?? ciekawe jak ty reagujesz na kogoś kto sie do ciebie przyczepia
                (czytaj: przypierdala) jak rzep do psiego ogona.
          • Gość: wawka Re: Ech Warszawiacy IP: *.chello.pl 13.12.02, 18:03
            swiezy napisał:

>
            > cami
            > hah klimatyczny Żoliborz to może 20 lat temu teraz to pijaki i meliniarze
            >
            >
            sam jestes pijak i meliniarz bo ty to pewnie ze wsi jestes!!!!
        • Gość: OLO I Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.12.02, 20:21

> z najbardziej klimatycznej historii
          > z tego ze nawet atomówka nie spowoduje tu braku zycia i nie przeriwe ciągłości
          > miasta
          > ze Starzyńskiego
          > z zajebistych knajp

OOOO TAKKK!!! :))

> z uniwersytetow i uczelni

OOOO TAKKK !!! :))

> z nowego BUWu
          > z klubów

OO TAKK!!!

> z klimatyczengo Zoliborza i Sródmieścia Południowego z wiadopmo jakimi ulicami
          > ze Starej Pragi
          > z wiezowców (chociazby IC, albo WFC)
          > z ładnych nowych budynków (jak np. Focus albo Metropolitan
          > z wielkości (bycia najwiekszym miastem Polski i jednym z wiekszych w naszej
          > czesci Europy)

UUUUUuuuuuuuuuuu??? TAk??? Taka duża Nowa Huta???

> z perspektyw jakie sa przed tym miastem (inwestorzy, stolica panstwa UE)
          > z architektury lat 20
          > z Legii Warszawa!

OOOO Tak!!! :))

> z tego jakie wzbudza emocje (niekoniecznie pozytywne, ale kazdy nie z niej
          > nienawidzi stolicy hehe)
          > z największej ilości i bardzo czesto najlepszej jakosci ... prawie
          > wszystkiego :)

Macie wielkie członki???? UUUUuuuu??!

> z Tyrmanda, Hłaski, Budrewicza, Osieckiej, Vargi...

Tylko czterech???? :-O

> z miliona innych rzeczy...
          > J.

Ładna ankieta - trzeba się czymś dowartościować.
          Pozdrowienia z Krakowa :))
    • Gość: el@ Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 23:35
      hehe, kolega willi chciał być prześmiewczy, ale mu sie to nie udało ;) Jaki
      głupek. LOL!
      • discordia1 Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta 13.12.02, 04:12
        (Hahaha) Ela się odezwała ,patrzcie jaka mądra.
        Zobacz na buty coś Ci z nich wystaje ,jak będziesz kumata to się zorientujesz.
        • Gość: el@ Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 08:50
          hehe, muszę zmienic nicka... ludzie mylą mnie z jakąś panną :) Discordio,
          placówko oświatowa :) - nie jestem niestety ta Elą o której myślisz, chyba ze
          czegoś nie wiem :)
          pozdrawiam z mroźnej i słonecznej stolicy!
    • Gość: Normals Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta IP: 195.94.207.* 13.12.02, 08:57
      willi2 napisał:

> 1)Metro = wciaz sie rozbudowuje ;-)
      > 2)Palma = geniusz polskiej myśli kulturalnej
      > 3)Palac Kultury = najwyższy budynek w Stolicy ,chodz ma jusz 50 lat
      >
      > Prosze o szczerą rywalizacje i dyskusje = Pozdrawiam

Z tego, że pomimo niechęci prawie całej Polski dalej się rozwija i wciąż jest
      najdynamiczniejszym miastem naszego kraju. Także z tego, że jest bez wątpienia
      marzeniem, celem życia dla większości Polaków.

pzdr
      • Gość: Kiljo Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 09:11
        no, moze nie celem zycia :), ale większość ludzi w Polsce chciałaby zeby ich
        miasta miały tą pozycję co Warszawa. I nie pomogą narzekania, tak jak ja
        chciałbym zeby Warszawa miaała tyle kasy i inewestorów jak Londyn, tak wszelkie
        miejscowości w Polsce i ogólnie pojętej Euroopie Sr-Wsch, zazdroszcza Wawce
        pozycji.
        No i z niezaprzeczalnie dumnej historii...
        Ja od siebie dodałbym jeszcze: z klimatu... nie każdy go czuje, tu trzeba sie
        urodzic i wychowac.. :)
        narciarz Małysz ;)
      • swiezy Warszawa - cel Polaków? 13.12.02, 15:30
        Gość portalu: Normals napisał(a):

>Także z tego, że jest bez wątpienia
        > marzeniem, celem życia dla większości Polaków.

Co Ty wiesz o marzeniach Polaków? Chyba nic.
        • szczerbaty.edek Re: Warszawa - cel Polaków? 13.12.02, 15:41
          swiezy napisał:

> Gość portalu: Normals napisał(a):
          >
          > >Także z tego, że jest bez wątpienia
          > > marzeniem, celem życia dla większości Polaków.
          >
          > Co Ty wiesz o marzeniach Polaków? Chyba nic.

A ty jelopie z jakiejś dziury co wiesz? Wiesz tylko o swoich marzeniach
          cieniasie. Idź lepiej zrób sobie nawałke jakimś zurem abo innom wynalazkom, bo
          mnie kurna mierzisz. Abo idź na forum swojej dziury a nie sobie tutaj
          prowokatorke odwalasz i ludzi podkurwiasz!
          • swiezy Odpowiedź Warszawiaka 13.12.02, 15:45
            szczerbaty.edek napisał:

> A ty jelopie z jakiejś dziury co wiesz? Wiesz tylko o swoich marzeniach
            > cieniasie. Idź lepiej zrób sobie nawałke jakimś zurem abo innom wynalazkom,
            bo
            > mnie kurna mierzisz. Abo idź na forum swojej dziury a nie sobie tutaj
            > prowokatorke odwalasz i ludzi podkurwiasz!

Nic dodać nic ująć.
            • szczerbaty.edek Re: Odpowiedź do buraka. 13.12.02, 16:05
              swiezy napisał:

> Nic dodać nic ująć.

Niewiele masz do powiedzenia. Szczególnie jak się pisze jak jest. Nie?
    • szczerbaty.edek Re: Z czego willi2 moze być dumny = Ankieta 13.12.02, 11:23
      Ślonski koleżka znów dorwał się do swojego kalkulatora z podłonczeniem do
      interneta. No tak, skończył robotę u niemieckiego bauera w polu (straszniem
      ciekaw jak on se radzi z tymi szparagami jak tu gleba taka zmarźnięta?) i musi
      się rozerwać. Pogada sam ze sobą łukrywajunc się pod róznemi ksywami i rżnie
      cwaniaka. Pachołek szwabski próbuje głupa z nas zrobić. A tu bach! Sam z siebie
      robi takiego głupa, ze nawet ja po trzech abo czterech flaszeczkach bejcy albo
      innego wynalazka nie pierdolę takich farmazonów ani się no ludzi nie czepiam.
      Widać ten ślonski pomiot abo ma małego fiutka abo ostateczne nasrane we głowie.
      Idź se ślonska pluskwo kup se jakomś flaszkę i odpręż się. Moze szumek
      łupojenia alkoholowego pomoże ci w tym chorubsku co twą mózgownicę toczy.

A teroz z czego koleżka willi moze być dumny? Co ja gadam, chyba z niczego. Ale
      spróbujmy.

1) z ilości szparagów (w kilogramach) jakom zbiera na godzinę na polu
      niemieckiego bauera
      2) ze swojej gupoty
      3) ze niedowartościowania (moze mały ptasek) stond się czepia Warszawy naszej
      4) z głupkowatego sposobu pisania (chyba próbuje po slonsku pisać albo cuś)
      5) z jego ulubionego znaczka na swoim kalkulatorze to sie znaczy "="

Moze jeszcze cuś się znajdzie. Słowema zioma williego2: proszę o szczerą
      rywalizacje i dyskusję!
      • Gość: Bugi Re: Z czego willi2 moze być dumny = Ankieta IP: *.ipt.aol.com 13.12.02, 11:57
        Edek, ja nie mam czasu teraz z Toba dyskutowac, ale Ci radze, idzze Ty do
        dentysty, bo bez zebow Ci nie do twarzy (czyt. geby)
        • szczerbaty.edek Re: Z czego willi2 moze być dumny = Ankieta 13.12.02, 12:04
          Gość portalu: Bugi napisał(a):

> Edek, ja nie mam czasu teraz z Toba dyskutowac, ale Ci radze, idzze Ty do
          > dentysty, bo bez zebow Ci nie do twarzy (czyt. geby)

Łojezu raptem dwóch zębów na przedzie nie mam. A to wsio przez chłopaków z
          Targówka, co się pomyliły i mnie pomyliły z jakimś szopenfeldziarzem z
          Wołomina. Zanim sie chopaki zorientowały to po fandze dwóch zebów na przedzie
          mi zabrakło...
          A na implanta to mnie nie stać. Ile toby butelek musiał nazbirać. Przeca bym
          sie zapił na śmierć jakbym na taiego implanta miał zbierać.
          • Gość: Edek Re: Z czego willi2 moze być dumny = Ankieta IP: *.ipt.aol.com 13.12.02, 13:21
            Edek, sluchaj no, Ty se krowy idz lepiej doic, bo one tych dwoch brakow z
            przodu i tak nie zauwaza.A nie sie tu na forum obijasz. :)
            • szczerbaty.edek Re: Z czego willi2 moze być dumny = Ankieta 13.12.02, 14:47
              Gość portalu: Edek napisał(a):

> Edek, sluchaj no, Ty se krowy idz lepiej doic, bo one tych dwoch brakow z
              > przodu i tak nie zauwaza.A nie sie tu na forum obijasz. :)

Sam se idź ciulu jeden. Ja miastowy, stary Warszawiak ze Stalowej. Matka z
              Czerniakowa. A ty pierdzistołku, szopenfeldziarzu niemyty piszesz sobie łajzo z
              jakiegoś hamerykańskiego ładresu (pojechałeś pewno szopenfeldziarzu za
              zielonymi, gar hamerykańcom zmywać)i cwaniaka rżniesz. Także grzecznie i z
              połnom kulturom odpowiadam ci: masz coś do mnie to na stalową zapraszam, nie
              masz to goń się albo flaszke skołuj!
    • maciej.babel Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta 13.12.02, 12:03
      Metro wcale nie jest naszą chlubą, wręcz przeciwnie, cała Europa się z nas
      śmieję. Palma...to chyba odbiła temu co ją stawiał i temu co się na nią
      zgodził. PKiN jedyna rzecz na jaką się zgodzę. Turyści przyjeżdżają do W-wy po
      to, by go zobaczyć.
      Ktoś twierdził, że mamy być dumni z Legii...........pozostawiam to bez
      komentarza, ale nie myślcie, że jestemm za Polonią.
      Poza PKiN powinniśmy być dumni, jak ktoś już to zauważył, z historii naszego
      miasta. Porównajmy W-wę i Drezno. Oba miasta w równym stopni zrównane po
      wojnie. W-wa podnisła się w ciągu 10-ciu lat, a Drezno w ramach "protesu"
      niektórych zabytków wogóle nie odbudowało. Słuszne jest więc stwierdzenie, że
      dopóki chociaż jeden warszawiak żyje, Warszawa trwać będzie.
      Oczywiście jest kilka innych miejsc z których jest stolica znana, a są to:
      1. Zamek Królewski
      2. Łazienki
      3. Pałacyk w Wilanowie
      4. Odbydowany niedawno Stary Ratusz
      5. Sejm, Senat i Pałac Prezydencki
      6. Piękna Starówka
      7. Okazała Cytadela
      i wiele wiele innych miejsc. Pięknych i na trałe wpisanych w dzieje naszej
      konanej W-wki.
      Pozdr.
      • normals_i_grarzynka Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta 13.12.02, 12:21
        maciej.babel napisał:

> Oczywiście jest kilka innych miejsc z których jest stolica znana, a są to:
        > 1. Zamek Królewski
        > 2. Łazienki
        > 3. Pałacyk w Wilanowie
        > 4. Odbydowany niedawno Stary Ratusz
        > 5. Sejm, Senat i Pałac Prezydencki
        > 6. Piękna Starówka
        > 7. Okazała Cytadela

Najbardziej znany to jest ten Senat. :-)
        > Pozdr.
    • Gość: Bugi Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta IP: *.ipt.aol.com 13.12.02, 13:30
      Lotnisko, Boze Milosierny zlituj sie. Wszedzie balagan, wynikajacy z ciasnoty
      w budynku Terminalu.
      No i ci biedni taksowkarze. Do upadlego oferujacy swoje uslugi i wyrywajacy
      sobie pasazerow, jesli juz sie tacy trafia
      . Smutne.
      Bylam jakies dwa lata temu w jakiejs szwedzkiej dziurze, wielkiej jak gmina
      Srodmiescie i oni tam maja wieksze lotnisko.
      • Gość: Janek Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 15:42
        hehe, jak ja lubię jak ktos udaje światowca... Byłęm tu, byłam tam...:):)LOL!
        Koleżanko, nie wiem czy wiesz, nie wiem czy widziałąś plany nowego teminalu,
        którego budowa rozpocznie sie za 3 miesiące? Bedzie duży, ładny (autorstwa
        Kuryłowicza), nowoczesny. Na 15 mln pasażerów. To na kilkanaście lat starczy.
        Ty jednak pewnie powiesz: Ee, w Nowym Yorku to są 3 lotniska! :) <Mimo tego
        pozdrawiam :)
        • Gość: Bugi Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta IP: *.ipt.aol.com 13.12.02, 16:00

> hehe, jak ja lubię jak ktos udaje światowca... Byłęm tu, byłam tam...:):)

Ja tego nie napisalam. Nie udaje swiatowca, choc bylam tu i tam. Mam nadzieje,
          ze ty tez gdzies byles, wiec skad ten kompleks?

> Koleżanko, nie wiem czy wiesz, nie wiem czy widziałąś plany nowego teminalu,
          > którego budowa rozpocznie sie za 3 miesiące? Bedzie duży, ładny (autorstwa
          > Kuryłowicza), nowoczesny. Na 15 mln pasażerów. To na kilkanaście lat
          starczy.

I bardzo dobrze, bo juz czas. Zauwaz, ze pisalam o stanie terminalu na dzien
          dzisiejszy lub wczorajszy. Nie bede sie zachwycac czyms, co dopiero jest w
          planach, bo moze sie okazac, ze ....lepiej nie zapeszac.

> Ty jednak pewnie powiesz: Ee, w Nowym Yorku to są 3 lotniska! :) <Mimo tego
          > pozdrawiam :)

Powiem, bo sa 3. A swoja droga porownaj ilu pasazerow odprawia dziennie NY
          (skad Ci ten NY do glowy przyszedl, ja nie mieszkam w USA -tak na marginesie),
          a ile Okecie? Never mind. Bede z niego dumna, jak sie rozbuduje,a narazie
          pozdrawiam Ciebie serdecznie.
          • Gość: Janek Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 19:29
            Gość portalu: Bugi napisał(a):

> Gość portalu: Janek napisał(a):
            >
            > > hehe, jak ja lubię jak ktos udaje światowca... Byłęm tu, byłam tam...:):)
            >
            > Ja tego nie napisalam. Nie udaje swiatowca, choc bylam tu i tam. Mam
            nadzieje,
            > ze ty tez gdzies byles, wiec skad ten kompleks?

Hm, kompleks? :D Tak, masz rację, byłem tu i tam, a nawet jeszcze gdzie
            indziej, a moja reakcja na Twoją wypowiedz była efektem tego ze NIE ZNOSZĘ, jak
            ludzie piszą "A Niemcy to to...", "A Szwecja to to..." "Czemu w Polsce tak nie
            ma? jetsesmy najgorsi!" Takie wypowiedzi sa charakterystyczne dla pewnych
            przegranych ludzi...no i dla osób starszych, ale tym należy to akurat wybaczyć.
            Narzekają, zeby narzekac...

>
            > > Koleżanko, nie wiem czy wiesz, nie wiem czy widziałąś plany nowego teminal
            > u,
            > > którego budowa rozpocznie sie za 3 miesiące? Bedzie duży, ładny (autorstwa
            >
            > > Kuryłowicza), nowoczesny. Na 15 mln pasażerów. To na kilkanaście lat
            > starczy.
            >
            >
            > I bardzo dobrze, bo juz czas. Zauwaz, ze pisalam o stanie terminalu na dzien
            > dzisiejszy lub wczorajszy. Nie bede sie zachwycac czyms, co dopiero jest w
            > planach, bo moze sie okazac, ze ....lepiej nie zapeszac.

Spokojnie, spokojnie... KOntrakt jest juz rozstrzygniety, wszelkie pozwolenia
            sa, budowa jest przygotowywaba :)Wiem, bo siedze w tym. Bedzie ok.

>
            >
            > > Ty jednak pewnie powiesz: Ee, w Nowym Yorku to są 3 lotniska! :) <Mimo
            > tego
            > > pozdrawiam :)
            >
            > Powiem, bo sa 3. A swoja droga porownaj ilu pasazerow odprawia dziennie NY
            > (skad Ci ten NY do glowy przyszedl, ja nie mieszkam w USA -tak na
            marginesie),
            > a ile Okecie? Never mind. Bede z niego dumna, jak sie rozbuduje,a narazie
            > pozdrawiam Ciebie serdecznie.

ja Ciebie! :) Okęcie obecnie 4.5 mln, jak napisalem bedzie 15. +3 = 18mln.
            Porównaj sobiewielkosc i krajow
            • Gość: Bugi Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta IP: *.ipt.aol.com 13.12.02, 19:37
              >
              > Hm, kompleks? :D Tak, masz rację, byłem tu i tam, a nawet jeszcze gdzie
              > indziej, a moja reakcja na Twoją wypowiedz była efektem tego ze NIE ZNOSZĘ,
              jak
              >
              > ludzie piszą "A Niemcy to to...", "A Szwecja to to..." "Czemu w Polsce tak
              nie
              > ma? jetsesmy najgorsi!" Takie wypowiedzi sa charakterystyczne dla pewnych
              > przegranych ludzi...no i dla osób starszych, ale tym należy to akurat
              wybaczyć.
              >
              > Narzekają, zeby narzekac...

Nie lap mnie za kazde slowo.

> Spokojnie, spokojnie... KOntrakt jest juz rozstrzygniety, wszelkie
              pozwolenia
              > sa, budowa jest przygotowywaba :)Wiem, bo siedze w tym. Bedzie ok.

Trzymam kciuki :)

• Gość: Robert Z niczego IP: *.astercity.net 13.12.02, 16:23
      Z niczego. Takie jest zdanie rodowitego warszawiaka i obywatal ktory robi wiele
      rzeczy aby sie lepiej zylo w tym podlym miescie
      • szczerbaty.edek Re: Z niczego 13.12.02, 16:27
        Gość portalu: Robert napisał(a):

> Z niczego. Takie jest zdanie rodowitego warszawiaka i obywatal ktory robi
        wiele
        >
        > rzeczy aby sie lepiej zylo w tym podlym miescie

A co naprzykład robisz takiego?
        • Gość: michal Re: Z widoku IP: *.zigzag.pl 13.12.02, 19:39
          Od strony Pragi na Skarpe Wislana i Stare Miasto.Jak zostana wyremontowane
          Arkady Kubickiego(z pewnoscia to jeszcze potrwa)i przywrocone Ogrody Krolewskie
          oraz zamontowana iluminacja pozostalej czesci staromiejskiej to efekt bedzie
          jeszcze bardziej intrygujacy.
    • Gość: Heinz Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.02, 20:01
      A ja uwazam,ze te nowo wyremontowane w Warszawie,to dalej syf w porownaniu z
      1000 letnimi miastami mw Niemczech!!Bylem w Lagowie 2 lata temu.To jeden syf!!
      Czekam na krytyczne wypowiedzi.Bo do tej pory to bylo tylko wychwalanie swojego i krytykowani(bezpodstawne)czyjegos.
      • Gość: Niech Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta IP: 217.197.165.* 13.12.02, 20:26
        Czesc Heinz. Chcesz krytyczne wypowiedzi - a po co ci one. Tresc twoich postow
        wystarczy za najglebsza krytyke tego leju po bombie, jaki masz nad oczami. Oto
        przyklad:

"A ja uwazam,ze te nowo wyremontowane w Warszawie,to dalej syf w porownaniu z
        1000 letnimi miastami mw Niemczech!!Bylem w Lagowie 2 lata temu.To jeden syf!!
        Czekam na krytyczne wypowiedzi.Bo do tej pory to bylo tylko wychwalanie swojego
        i krytykowani(bezpodstawne)czyjegos."

Przeczytaj to uwaznie (chyba, ze umiesz tylko pisac) i zastanow sie, chlopie,
        nad powrotem do podstawowki. Jesli oczywiscie przepuszcza cie przez zerowke.
    • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Z czego Warszawa moze byc dumna = Ankieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.02, 20:25
      Z tego ze w warszawie jest siedziba Naszego Dżihadu...ooooops Naszego
      Dziennika !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka