to.ya 29.03.04, 09:02 Dostałam zaproszenie- dziękuję! Życzę Wszystkim miłego i pogodnego dnia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Dobry den! 29.03.04, 09:06 Patrzę za okno i mi się pogarsza z minuty na minutę. Usiłowałem nie spać w tramwaju - z miernym skutkiem. Chociaż kubeczek słońca, nawet na 10 minut. I proszę w duchu radiowców, aby nie leciały pościelówy, bo zachrapię. Odpowiedz Link
to.ya Re: Dobry den! 29.03.04, 09:15 sloggi napisał: > Chociaż kubeczek słońca, nawet na 10 minut. Słoneczny (o,taki: ) uśmiech wystarczy? Odpowiedz Link
sloggi Re: Dobry den! 29.03.04, 11:39 to.ya napisała: > sloggi napisał: > > > Chociaż kubeczek słońca, nawet na 10 minut. > Słoneczny (o,taki: ) uśmiech wystarczy? > > W wersji log - owszem Odpowiedz Link
vika411 Re: Dobry den! 29.03.04, 11:33 sloggi napisał: > Patrzę za okno i mi się pogarsza z minuty na minutę. Usiłowałem nie spać w > tramwaju - z miernym skutkiem. Chociaż kubeczek słońca, nawet na 10 minut. > I proszę w duchu radiowców, aby nie leciały pościelówy, bo zachrapię. Poslalam Ci wiadro slonca mailem ale ukradli ruskié po drodze! I co teraz. Moge wyslac jeszcze raz bo mam duzo)))))))))) Odpowiedz Link
eulalija Re: Dobry den! 29.03.04, 12:01 Coś zza chmury się wynurza ... Widniej jakoś i od razu przejmniej. Odpowiedz Link
wgfc Re: Dobry den! 01.04.04, 07:42 Słońce przebija się przez chmury, będzie dziś wiosennie. Dzień dobry! Odpowiedz Link
to.ya Re: Dobry den!/ po meczu... 01.04.04, 08:12 a miało być tak pięęęęęęęęęęęęęęęęęknie ... mimo wszystko dzień dobry i słoneczny dla Wszystkich Was))) Odpowiedz Link
babik Re: Dobry den!/ po meczu... 01.04.04, 08:13 Pięknie jest , ale co z tego jak mi się spać chce potwornie. Szanowna małżonka takiego rumoru narobiła o czwartej rano , że koniec świata. Odpowiedz Link
autowidol Re: Dobry den! 01.04.04, 08:46 Ale mnie pod czachą rypie! Życzcie mi szybkiego powrotu do normalności! Kto jeszcze ma wrażenie, że nie przeżyje tego kaca? Ładnie mnie wczoraj podpuściliście, nie ma co! Dzień dobry! Odpowiedz Link