Dodaj do ulubionych

Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w internecie

IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 22:25
ja rozumiem ze to jest dla niektorych smieszne-pewnie dla mnie tez by
bylo,gdybym to obejrzal
ale Gazeta??!
Dziennik opiniotworczy podobno???
zajmowac sie jakims zartem tylko dlatego ze przedmiotem (a w zasadzie
podmiotem) drwin jest przeciwnik polityczny????
Schodzicie na psy,Gazeto
a zasadzie na Kaczory,ten sam poziom
Obserwuj wątek
    • Gość: kixx Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 22:27
      no to po kaczemu
      fruuuuuuuuuuuuu,na forum
      • sceptyk Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne 15.04.06, 01:14
        Chcialbym zobaczyc chociaz jeden przesmiewczy zart tych domoroslych "artystow"
        z eseldowskiej komuny i ich prezia.
        • Gość: "odważni artyści" Jakby zobaczył ZOMO w akcji to natychmiast by IP: *.chello.pl 15.04.06, 08:09
          się sfajdał w gacie "bohater odważny artysta za 2300", w skrócie zafajdaniec.
          • Gość: martin Re: Jakby zobaczył ZOMO w akcji to natychmiast by IP: 82.160.22.* 16.04.06, 03:11
            He, he - podobnie jak bohaterowie twojej najwyraźniej bajki, czyli kaczory dwa.
            Jakoś nikt nie pamięta ich udziału w starciach z ZOMO we Freistadt Danzig.
            A malo nie padłem ze śmiechu jak czytałem wywiad z Lechem K. na temat : jak
            przeżyłem 13.XII.1981. Szło jakoś tak: późno wstałem, poszedłem do matki na
            obiad, dziwiło mnie trochę, że taki nieduży ruch na ulicach, a ludzie jacyś
            zdenerwowani.....
            • Gość: baby-sitter Ale obu internowano po 13 grudnia, a ty szczałeś IP: *.chello.pl 16.04.06, 07:17
              wtedy w pieluchy, więc nic nie pamiętasz.
              • Gość: KKK Re: Ale obu internowano po 13 grudnia, a ty szcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 07:19
                I co z tego? Internowano też wielu innych, o wiele rozsądnijszych i zasłuzonych
                ludzi. Pamięta ktoś o nich? Moze aresztowanie Kaczyńskich to był tylko
                przypadek, bo i tak nic by nikomu nie zrobili - ja tam nie słyszałem, by brali
                udział w jakiejś "odważnej" akcji przeciw władzy...
                • Gość: saimonek [...] IP: *.gdynia.mm.pl 16.04.06, 07:27
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: zigi99 Re: Ale obu internowano po 13 grudnia, a ty szcza IP: 213.77.1.* 16.04.06, 14:13
                  Tak, spalili kukłę Wałesy a teaz się dziwią, że ich prezia nikt nie szanuje!
                  Sami to zaczeli!
                • majster_g Re: Ale obu internowano po 13 grudnia, a ty szcza 17.04.06, 13:51
                  Bez przesady... W koncu brali udzial w Rozmowach Okraglego Stolu.
                  • Gość: Ździchu Re: Ale obu internowano po 13 grudnia, a ty szcza IP: *.chello.pl 17.04.06, 15:09
                    taki tekst to dzisiaj najgorsza obelga. podobnie jak określenie kogoś "liberałem".
                  • Gość: lupert No to są częścią układu! IP: *.aster.pl 17.04.06, 18:19
                  • Gość: o! a teraz lekceważą Okrągły Stół który współtworzyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 20:20
                    punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;-)
              • Gość: hia Jaruś internowany nie był n/t IP: 62.48.34.* 16.04.06, 14:37
                • joanna_can Re: Jaruś internowany nie był n/t 17.04.06, 18:34
                  Owszem, byl internowany.
          • Gość: Ula Re:Jakby zobaczył ZOMO w akcji to natychmiast by IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 10:09
            Właśnie, takich mamy "odważnych" artystów (lewackich).
        • Gość: gość portalu Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 19:49
          Ojej, z sld i Kwaśniewskiego się za mało "artyści" śmiali? No popatrz, że
          dopiero z pisu się tak wszyscy nabijają. Ciekawe dlaczego? Zmówili sie wszyscy z
          układu, czy może kaczki są po prostu śmieszne w swojej głupocie?
          • konread Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne 16.04.06, 10:00
            Warto też zobaczyć drugą kartkę (chyba tego samego człowieka). Nie aż tak
            genialna jak pierwsza, ale trzeba przyznać że wyczucie gościu ma:
            www.100lat.pl/kartki/wielkanocne/berecik_wielkanocne/
            • Gość: Gazda Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: 87.207.71.* 17.04.06, 23:57
              Niestety ta kartka też została zablokowana przez "cichociemnych"
          • Gość: lewactwo sięga dna Jak mieli się śmiać? Swoi ze swoich? Lewacy z IP: *.chello.pl 17.04.06, 10:37
            lewicy?
            • Gość: gdzieonibyliwtedy? Re: Jak mieli się śmiać? Swoi ze swoich? Lewacy z IP: *.chello.pl 19.04.06, 06:48
              Sami idioci i lewacy ci "artyści" - komuniści.
        • kuku85 Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne 15.04.06, 22:55
          a co jest smiesznego w zwyklym kolesiostwie i korupcji? rzady sld byly jedynie
          niesmaczne. pis nie dosc ze jest niesmaczny, to jeszcze troche straszny, troche
          smieszny, a przede wszystkim zalosny. i sa efekty. koniecznosc odreagowania
          wyzwolila w ludziach poklady inwencji. dzieki pisowi :P
          • Gość: amale Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 11:07
            No właśnie - SLD może kradło i było skorumpowane - ale można wymienić tylko
            kilka nazwisk, którym udowodniono winę - Pęczak, Sobotka, Jagiełło, a chociaż
            było z czego kraść, bo mieli fachowców od resortów gospodarczych. PiS nie
            potrafi zająć się gospodarką, więc awanturami ze wszystkimi odsuwa uwagę od
            nieudolnego rządu, który skupia się jedynie na próbach organizacji igrzysk,
            których zresztą naród wcale nie chce - jak Komisja Bankowa, której darmozjadów
            znów my będziemy musieli utrzymać, a wypromują się nowe Ziobra i Wassermanny.
            Wesołych w nowym "lepszym?" kurniku :).
        • Gość: rabat Poziom odpowiada nowej cenie Gazety: 1,50 IP: *.aster.pl 16.04.06, 20:50
          Po 2,80 już trudno sprzedać nawet jako papier toaletowy.
      • Gość: Leon zawodowiec A czym Łupak i Podleś mogą rozśmieszyć? IP: *.aster.pl 16.04.06, 20:46
        Same ich nazwiska są lepszym żartem.
      • Gość: Chwiej Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:45
        Jezeli "kacza" partia, koalicja i prezydent, wprowadza cenzure w mediach (patrze
        bzdetne kary dla Polsatu czy Tok FM, przyklad "Sukcesu") i czuja one niejaki
        strach przed kolejnymi probami KRRiT ograniczania wolnosci slowa, to obojetnie
        jaka gazeta, telewizja czy radio ma prawo chociaz przedstawiac z czego smieje
        sie narod, chocby to byl prezydent (slowo zdewaluowane przez obecna persone na
        tym stanowisku...). Tego im nie zabronia.
    • Gość: normalny super animacja-gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 06:55
      I co komu przeszkadza kartka z ta animacją-więcej luzu redaktorzyno.Już
      niegługo będzie konkurencja gazety pod nazwą dziennik,i chyba się przerzuce bo
      ta opiniotwórcza gazeta zaczyna mnie mierzić.
      • Gość: xyz Re: super animacja-gratulacje IP: *.acn.waw.pl 15.04.06, 08:13
        Zamienisz żydokomunę na niemców? :)
      • onyx_70 Re: super animacja-gratulacje 15.04.06, 09:39
        Gość portalu: normalny napisał(a):

> I co komu przeszkadza kartka z ta animacją-więcej luzu redaktorzyno.Już
        > niegługo będzie konkurencja gazety pod nazwą dziennik,i chyba się przerzuce bo
        > ta opiniotwórcza gazeta zaczyna mnie mierzić.

Przecież nikt w artykule nie pisze, że ta kartka to coś złego, zwyczajnie piszą
        o jej popularności. Wyluzuj.
      • Gość: kwa x 2 serwer zablokowany IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 15.04.06, 10:43
        Serwer zablokowany - GUKPiW czuwa!. KWA KWA
        • slayer_fan Tylko bez kłamstw - serwer działa dobrze 15.04.06, 21:19

• mekintosus Jak działa, jak nie działa? 15.04.06, 21:29
            Kto śmiał zablokować serwer? To jest skandal. Kaczki były świetne!!!!
            • slayer_fan "Dzieło" działa bez problemu 15.04.06, 21:46
              kilka razy już odpalałem i za każdym razem działa:
              www.100lat.pl/kartki/wielkanocne/nasz_kurnik_2006/
              • pijaki A także pod adresem 15.04.06, 22:35
                Kaczki na wielkanoc<a href="http://www.100lat.pl/kaczki/">Kaczki na wielkanoc</a>
    • onyx_70 Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne 15.04.06, 09:40
      Gość portalu: kixx napisał(a):

> ja rozumiem ze to jest dla niektorych smieszne-pewnie dla mnie tez by
      > bylo,gdybym to obejrzal
      > ale Gazeta??!
      > Dziennik opiniotworczy podobno???
      > zajmowac sie jakims zartem tylko dlatego ze przedmiotem (a w zasadzie
      > podmiotem) drwin jest przeciwnik polityczny????
      > Schodzicie na psy,Gazeto
      > a zasadzie na Kaczory,ten sam poziom

Człowieku! Wyluzuj i się przestań pienić bez powodu;)
      • Gość: kixx Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.acn.waw.pl 15.04.06, 13:45
        mła?
        jestem spokojny jak glaz narzutowy
        • Gość: aaa Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:16
          Zobacz pierw w jakim dziala znajduje sie ten artykul. Deser- czyli rozrywka itp
          to tak jakbys komentowal zarty zamieszczone w gazecie
          • Gość: kixx Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.acn.waw.pl 15.04.06, 21:53
            gdy sie to pokazalo na serwerze wczoraj wieczorem to nie bylo w dziale
            deser,tylko w dziale aktualnosci
            czy to zmienia w jakis sposob Twoja opinie???
            • Gość: J. Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.orange.pl 15.04.06, 23:39
              Autorem artykułu jest Sebastian Łupak. To autor Metra a nie GW. Wyciągam więc
              wniosek, że ten artykuł nie ukazał się nigdy w GW, a jedynie w Metrze oraz
              portalu Gazeta.pl. Czy to zmienia w jakiś sposób Twoją opinię?
              • Gość: kixx Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.acn.waw.pl 16.04.06, 00:13

artykul ukazal sie w dzisiejszym papierowym wydaniu Gazety Stolecznej na
                stronie 2 ,prawa szpalta na dole

ps.czytalem rano,mozliwa pomylka co do strony,ale na pewno stolek,na pewno
                prawa dolna szpalta jednej z poczatkowych stron o parzystej numeracji

gazeta juz w smieciach,ale w razie watpliwosci moge nabyc druga i przeslac skan

zostaje przy swojej opinii

• Gość: J. Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.orange.pl 16.04.06, 00:31
                  A to proszę ciekawostka. Sebastian Łupak awansował/został zdegradowany z Metra
                  do Gazety Stołecznej (niepotrzebne skreślić).
                  Masz święte prawo zostania przy swojej opinii :-)
                  Choć i tak pozwolę sobie się z nią nie zgodzić. Fenomen pocztówki wart jest
                  opisania w najbardziej prestiżowych mediach. Sam dostałem ją od czterech
                  nieznających się osób, więc chyba naprawdę ''podbija internet'' :-)
                  Pozdrawiam i spokojnych świąt życzę
                  J.
    • Gość: Michał Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.04.06, 09:46
      A mnie się bardzo podoba karykatura tego faceta w czerwonym krawacie co ogląda
      d..ę. Ale o tym pewnie nie warto było pisać.
      • Gość: ktoś Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 11:11
        a dlaczego strona jest zablokowana
    • Gość: zombie Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.04.06, 13:42
      A mnie sie cosik wydaje, ze kolega tworca-bznesman ukrecil reklamke swojej stronie z e-kartkami w
      wyborczej za free ;P (ogladalnosc mu skoczyla ze 100 tys na miesiac do 190 tys NA DZIEN ! Moze kolega
      autor artykulu wie cos o tym..hmmm? Moze to jego kolega lub co gorsza rodzina? Hallo Panie dyrektorze
      marketingu i szprzedazy powierzchni reklamowej w Gazecie... ktos tu Panu lody na boku kreci ;-) . No i
      znow trzba bedize powolac komisje od KaczorGate;-)
      Wszystkim Wesołych Świąt !
      • Gość: Rtx Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.06, 17:53
        > A mnie sie cosik wydaje, ze kolega tworca-bznesman ukrecil reklamke swojej
        stro
        > nie z e-kartkami w
        > wyborczej za free ;P

Pierwsza informacja o tej kartce była w Szkle Kontaktowym ponad tydzień temu.
      • Gość: James Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.stargard.pl / *.stargard.pl 18.04.06, 00:06
        Czyzby kolejny sobnik z klanu kaczorowatych beretow? Was PiS`owcy trzeba tepic
        juz w zarodku, kastrowac, zeby wasze dzieci nie byly takie glupie jak wy i wasz
        wszech wypladniacz Ojciec Dyrektor (nie wiem kto tego obszczymurka i zlodzieja
        tak nazwal, ale to jest jeszcze wieksza pomylka niz poro dwoch kaczorow)
        • Gość: Medic Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.stargard.pl / *.stargard.pl 18.04.06, 00:09
          swieta racja, wytepic zeby nie robili sieczki z mozgu naszym babcia, bo ta
          banda pojebow z rydzykiem na czele powinne dostac eonowe buciki i do Wisly,
          chociaz nie wiem czy nie szkoda byloby tej wody na ten nuklearny syf...
    • Gość: Matt Kaczka fruwa IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 15.04.06, 19:37
      "Kaczke" widzialem juz pare dni temu, bo fruwa dzieki internetowi po calym
      swiecie. Jest to satyra polityczna oddajaca doskonale nastroj swiateczno -
      polityczny w Polsce. Fakt, ze wyrywa kacze piorka prezydentowi Polski
      byc moze boli niektorych, ale GW notorycznie wysmiewa sie takze z obecnego
      prezydenta U.S.A. Dziobanie przeciwnikow politycznych jest w modzie.
      Pozdrawiam i Zycze Wszystkim Wesolych Swiat.
      • Gość: mk Re: Kaczka fruwa IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 01:20
        na jesień wybory, wiadomo, ze media chcą by wygrało PO, tego typu artykuły mają
        w tym pomóc.
    • Gość: lumpeninteligent zamiast "spadaj" powinno być "spiepszaj dziadu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 19:39
      ale i tak niezłe:)
    • kontra59 Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne 15.04.06, 19:44
      ale dno. żenada. straciłem czas na jakieś śmieci
    • mishuggah Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne 15.04.06, 19:51
      jestem przeciwny kaczkom, ale faktycznie zaczyna mnie nudzić podejście Gazety
      Wyborczej. Zaczynają przekraczac granice absurdu.
      • Gość: gość portalu Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 19:58
        Ludzie, wyluzujcie... Przecież to dział "deser" a nie żadne wiadomości z kraju.
        Tutaj sie pisze właśnie o takich pierdołach. Jeszcze troche i ktoś nam walnie
        wywód o tym jakto wyborcza probuje ośmieszyć najlepszy polski rząd od czasu
        Mieszka I ...itpitd. Takie podejście to właśnie "przekraczanie granic aburdu".
        • jjjnjankowski Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne 17.04.06, 21:54
          przekraczanie granic absurdu jest zdrowe
    • Gość: MarBel Co za bzdurny tekst "kaczory przejmują coraz IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.04.06, 20:46
      więcej władzy". Przecież po to ich społeczeństwo wybrało, by wzięli tyle władzy,
      ile im dano. A skoro społeczeństwo dało im rząd, parlament i prezydenta...
      Czyżby "Wyborcza" lubiła demokrację tylko wtedy, gdy wygrywają "nasi". Czyli
      towarzysze od Okrągłego Stołu i towarzystwo z UW+KLD?
      • andrexp Re: Co za bzdurny tekst "kaczory przejmują coraz 15.04.06, 23:18
        przejmują bez mandatu społecznego, bo Pna PiS głosowało zalewdie 11%
        uprawnionych do głosowania (57% w ogóle nie poszło głosować)
        • Gość: Jancio Re: Co za bzdurny tekst "kaczory przejmują coraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:36
          a widac ze kolega nie wie nawet co to demokracja bo widzi pan nie glosujacy nie
          ma glosu jak rybka ot co.
      • andrexp Re: Co za bzdurny tekst "kaczory przejmują coraz 15.04.06, 23:20
        Gość portalu: MarBel napisał(a):

> Czyżby "Wyborcza" lubiła demokrację tylko wtedy, gdy wygrywają "nasi". Czyli
        > towarzysze od Okrągłego Stołu i towarzystwo z UW+KLD?
        hehehe akurat Kaczynski bral udział w obradach Okrągłego Stołu
        • jjjnjankowski Re: Co za bzdurny tekst "kaczory przejmują coraz 17.04.06, 21:48
          i w magdalence byl
    • Gość: dfg Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 21:09
      Znow swietny zaplon GW, kartka juz od ponad tygodnia slawna...

s10.bitefight.pl/c.php?uid=44862
    • Gość: Piko Plucie na PiS odbija się w sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 21:21
      Nie jest żadną tajemnicą, że sprzedaż GieWu spada i to silnie, podobnie jak
      wartość akcji Agory.
      No cóż, zdrowy na umyśle czytelnik nie może wytrzymać natłoku michnikowej
      propagandy. CODZIENNIE od MIESIĘCY (temu nie da się zaprzeczyć) jest coś złego
      na Kaczyńskich ew. na Rydzyka.
      Kichną - źle, nie kichną - też niedobrze.

Można nie lubić Rydzyka i spółki, ale taka nachalna propaganda u normalnych
      ludzi powoduje wymioty.
      Fiksacja Michnika i GieWu na Radiu Maryja i Kaczkach przewyższa o wiele fiksację
      antysemitów na żydach. A to rzutuje na poczytność gazety...
      • Gość: żabcyś Re: Plucie na PiS odbija się w sprzedaży IP: *.chello.pl 17.04.06, 10:33
        Axel ich zarżnie.
        Czy to nie ironia historii Niemiec Ży...a?
    • Gość: noelkabat Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.04.06, 21:24
      Rodacy! Co sie z nami stalo!? Zupelnie stracilismy poczucie humoru, zart jest
      wysmienity! Moim zdaniem za lagodny, kaczory zasluguja na jeszcze wiecej, sa
      tacy smieszni z tymi swoimi kompleksami nizszosci i jednoczesnie
      pragnieniem "WADZY".
    • itziar wyslaszdotowani 15.04.06, 21:37
      No proszę, <a
      href="http://en.wikipedia.org/wiki/Slashdotting">slaszdotowanie</a> zainicjowane
      z portalu GW. Gratulacje!
    • slayer_fan Niewiele trzeba aby być sławnym 15.04.06, 21:43
      wystarczy stworzyć politycznie poprawny gniot, który nawet nie jest śmieszny

"... widząc, co się dzieje w kraju, jak "kaczory" sięgają po coraz większe obszary władzy, wyobraziłem sobie, że pewnie niedługo "kaczory" będą też chciały przegonić świątecznego kurczaczka..."

Widać nagonka medialna sprawiła że pojawiają się w społeczeństwie osobnicy przestraszeni strasznymi "kaczorami", przekonani że wszyscy są zagrożeni a nawet świąteczny kurczaczek nie może się czuć bezpieczny. Tak naprawdę to zagrożony są postPRL-owskie tajne służby co tłumaczy medialny klangor o powszechnym zagrożeniu wszystkich.

"Już nie da się uciec od "kaczorów"?!
      - Nie wiem. Niedawno chciałem kupić siostrzenicy maskotkę. Wchodzę do sklepu z zabawkami, a tam 50 proc. maskotek to kaczki."

To zasługa takich ludzi jak autor kartki. Na niechęci do rządzącego ugrupowania robi się biznes.
    • Gość: slama Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 21:54
      chciałem jeszcze dodać, że kaczor z kartki ma strasznie debilną mordę.....
      doskonałe odwzorowanie
      • Gość: gizmo Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 22:04
        Żart na poziomie bengala. A nowe wydanie Gazety Stołecznej - kiedy zabrakło im
        Le Madame - jakoś trzyma dotychczasowy poziom. Czekam na Dziennik.
        • Gość: roro68 Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 22:34
          e-karteczka całkiem zabawna, natomiast tekst w Gó..e po prostu na siłę
          wyciągany za uszy, żenujący.
    • Gość: o90 animek jest fajny a Kaczory Rulez IP: 87.244.64.* 15.04.06, 23:20
      z zartow nalezy sie smiac
      bo smiech to zdrowie
      a
      pchaliscie kaczki w oczy
      to wam teraz , przekiwnikom PiS, wlasnie te kaczki bokiem wyjda

KACZKA RULEZ

PiS najlepszy spray przeciw ko-muchom
    • antyzdrajca Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne 15.04.06, 23:35
      Ale żenada. Tą prostacką propagandą wyborcza kopie sobie grób.
    • jurcio Ale kurna smieszne 15.04.06, 23:53
      Usmiałem sie, ale z GW, że zajmuje się, już nie tylko rękami Pacewicza, takimi
      intrygami. Brawo, głupia gazeto! Równasz się powoli z SE i Faktem.
    • unicef123 Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne 16.04.06, 01:26
      a co to za różnica , drób jaki jest każdy wie .INDYK to dopiero jest
      ptak,przyjdzie i na niego kolej.Kaczka nawet z jabłkami jest cieżko strawna,
      ale prosze bardzo i smacznego.Polityki w tym nie widze .Widze natomiast kiepski
      żarcik ? nawet nie .
    • majster_g "piescia w stol uderzyc..." 16.04.06, 02:35
      • majster_g Re: "piescia w stol uderzyc..." 16.04.06, 02:40
        "nie sztuka".

Przygladajac sie tej dyskusji od razu widac, gdzie nozyce sie odzywaja.

Zla bylaby to gazeta, gdyby nie pisala o tym, z czego Polska sie smieje.

A przeciez: Wesolych Swiat! Kuuurczakow i w ogole!
    • Gość: Markus Prawdziwa cnota ktytyk sie nie boi IP: *.adsl.alicedsl.de 16.04.06, 09:58
      kazdy rzad byl wysmiewany , pisane byly rozne paszkwile , rysowane karykatury .
      Tyle ze nikt z tego nie robil problemu . Dopiero zwolennicy kaczorow zaczeli
      panikowac .
      • Gość: mk Re: Prawdziwa cnota ktytyk sie nie boi IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 01:26
        jasne, może powiesz, że i rząd Mazowieckiego z Balcerowiczem reprezentującym
        interesy zachodu? ten rzad to miał taką pozytywną propagandę, że do dziś
        niektórzy uważają, że był dobry, naiwniaki.
        • majster_g Re: Prawdziwa cnota ktytyk sie nie boi 17.04.06, 04:21
          A ktory byl lepszy wedlug Ciebie?
        • Gość: PRIMO Re: Prawdziwa cnota ktytyk sie nie boi IP: 82.160.7.* 17.04.06, 19:31
          "...a Balcerowicz wyciął nam numer,i róznicować dochody chce,prywaciarz może robić fortunę a ten porządny państwowy nie..."
          Kabaret Olgi Lipińskiej- podobno bardzo lewicowy
    • frant3 Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne 16.04.06, 10:09
      Kaczki przejmują Wielkanoc, a kto zastąpi Mikołaja w Boże Narodzenie?!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      humor, satyra. krytyka
      ~~~~~~~~~~
    • Gość: waldi Re: Kaczka zamiast kurczaka - Wielkanoc w interne IP: *.strong / *.strong-pc.com 16.04.06, 11:11
      Gazeta zniża się od dawna do kaczego poziomu..Żałosne...
      • Gość: fan.liberalizmu Wyborcza prawie w cenie faktu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 11:39
        Wyborcza prawie w cenie faktu i nawet tematyka podobna. No coz, widac ze
        niedlugo beda znowu dwie opiniotworcze gazety w Polsce: Dziennik i
        Rzeczpospolita, a wyborcza zejdzie do 1 PLN za sztke i bedzie walczyc z faktem o
        czytelnikow.
        • mario72 Re: Wyborcza prawie w cenie faktu 16.04.06, 12:36
          podrasowali cenę , powinni jeszcze podrasować nazwę na "jewish gazeta" :)
          • Gość: karol Re: Wyborcza prawie w cenie faktu IP: *.onecik.pl / 80.53.165.* 16.04.06, 14:27
            ech, juz sie nudne staja te wasze teksty...czytajcie sobie te dzienniki, ktorych
            nawet jeszcze nie ma, czytajcie rzeczpospolita i te inne wszystkie opiniotworcze
            gazety, ale juz idzcie stad...
            • konrad31345 Ja tam lubię Wybiórczą 16.04.06, 16:11
              Ja tam nie idę - lubię tę chwile napięcia gdy otwieram gazetę.pl i zastanawiam
              się, co tym razem PiS "zawłaszcza". Ciekawe czy oni mają świadomość swojej
              śmieszności.
              A może to specjalnie - taki rodzaj kabaretu? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka