rossa20 18.04.06, 09:43 czy znajda sie tutaj mamy ktore slonne beda polecic jakis lokal na wyprawienie chrzcin w Warszawie? interesuja mnie rowniez koszty za osobe, pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: corgan może TombaTomba? IP: *.chello.pl 18.04.06, 20:29 bo ostatnio zamkneli LaMadamme wiec tylko to zostało :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Chrzciny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:37 Polecam klub Junona,przy ul. Bazyliańskiej w Warszawie. Tel 811-99-56. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Chrzciny 19.04.06, 21:15 Ja robilem w Deco Kredensie. Pomijajac niestandardowy wystroj, ktory goscie przemilczeli, bylo wspaniale. Fantastyczne jedzenie i co najwazniejsze - malutka salka w ktorej mozna polozyc dziecko spac i dalej pic. Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 ostatnio byłam w villa pańska 20.04.06, 00:02 baaardzo sympatycznie jedzonko mniam mniam koszt za osobe to jakoś 150 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: ostatnio byłam w villa pańska IP: *.chello.pl 20.04.06, 09:24 Rozgladaj sie wokół swojego miejsca zamieszkania Goście nie chcą błądzic po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
ememka1 Re: chrzciny 20.04.06, 10:28 Ja szukałam miejsca gdzie byłby w okolicach jakiś plac zabaw dla dzieci (było kilkoro na tej iprezie:)aby miały zajęcie. Robiłam we włoskiej Capri na Bemowie koło CH, w Stanisławowie Puszcza Słupecka - Rancho Bena (mają swoją stronę internetową). Co do menu to Ty ustalasz z "reprezentacją" restauracji. Ceny zależą od tego czego oczekujesz np. obiad i deser czy do tego przystawki w większej ilości aby po obiedzie coś jeszcze oprócz ciasta stało na stole. Myślę, że średnia cena to 80-90 zł od osoby. MOi goście w większości byli przyjezdni więc mogłam ich trochę wywieżć poza okręg zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: chrzciny w Wawie gdzie lokal?? 18.09.15, 13:00 Dzizas... Wyciągać post sprzed 9 lat, żeby wkleić ten sam link, co zawsze. Za głupawy spam powinien być ban na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś