swiateczna 28.12.02, 19:17 Założą ją Lew Rywin i ks. Dyrektor Rydzyk. Ma sie nazywać "Telewizja dla Uczciwych Inaczej" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Harry Re: Będzie Nowa Telewizja IP: *.chello.pl 28.12.02, 20:01 swiateczna napisała: > Założą ją Lew Rywin i ks. Dyrektor Rydzyk. Ma sie nazywać "Telewizja dla > Uczciwych Inaczej" Abonament, oczywiście obowiązkowy ... . Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Będzie Nowa Telewizja 28.12.02, 21:35 Gość portalu: Harry napisał(a): " > Abonament, oczywiście obowiązkowy ... . co laska.... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Będzie Nowa Telewizja 28.12.02, 22:38 Tzn. obowiązkowy na co dzień, a od święta obowiązkowe co łaska Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Będzie Nowa Telewizja 28.12.02, 22:43 i cóz ja mam napisac :zalosne (?) strasznie zalosne zrobilo sie to forum, az dziw, ze jeszcze chce mi sie tu zagladac, zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Będzie Nowa Telewizja 28.12.02, 22:50 buggi napisała: > i cóz ja mam napisac :zalosne (?) > strasznie zalosne zrobilo sie to forum, az dziw, ze jeszcze chce mi sie tu > zagladac, zalosne... Możesz znaleźć antonim tego słowa i napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Będzie Nowa Telewizja 28.12.02, 22:56 miltonia napisała: > Możesz znaleźć antonim tego słowa i napisać. radosne, ale co to zmieni, kiedy wszystko jest zalosne PS co za kretyn wymyslil to zalosne "zalosne"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Będzie Nowa Telewizja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.02, 22:44 swiateczna napisała: > Założą ją Lew Rywin i ks. Dyrektor Rydzyk. Ma sie nazywać "Telewizja dla > Uczciwych Inaczej" też jak w publicznej cały dzien bedzie zajmowała relacja z Wawy? Czy może uwzględni także inne regiony? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Buggi ZMIEN NIKA NA " ZALOSNA " ! IP: *.proxy.aol.com 28.12.02, 22:56 hi hi hi hi hi hi hi..... itd ! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re:nie moge.. 28.12.02, 23:05 bo to nick Niecha, a Niech i Buggi to nie jedna i ta sama osoba ( Alleluja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re:nie moge.. IP: *.proxy.aol.com 28.12.02, 23:09 buggi napisała: > bo to nick Niecha, a Niech i Buggi to nie jedna i ta sama osoba ( Alleluja) musze odejsc : OAKLAND RAIDERS GRA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re:nie moge.. IP: *.proxy.aol.com 29.12.02, 00:49 Gość portalu: Atos napisał(a): > buggi napisała: > > > bo to nick Niecha, a Niech i Buggi to nie jedna i ta sama osoba ( Alleluja > ) > > musze odejsc : OAKLAND RAIDERS GRA !!!!!! Do przerwy OAKLAND : KANSAS CITY 14:0 Odpowiedz Link Zgłoś