Gość: Eliza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 18:55 Super miejsce. Polecam nie tylko na kawe. Rewelacyjne kanapki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konkursowe Re: Między Słowami 20.07.06, 08:07 bylam, ladne podworko i wystroj, ale kelnerki to zgroza, siedzialam i nikt do mnie nie wyszedl, poszlam sama bo a noz samoobsluga, a tu niespodzianka- jest kelnerka, jedzenie smaczne, choc do salatki mogly by podac oliwe i basilico, a poprosic o nie nie dalo rady, bo kelnerka znowu wsiakla, by zaplacic tez musialam zabrac rzeczy i wejsc do srodka, kelnerka nie wychilila nosa po rachunek. Po za tym ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzie to?? Re: Między Słowami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 13:50 gdzie to i jaką tam mają kuchnię? mozna zjeść romantyczną kolację we dwoje czy raczej tylko kanapka i sałata na szybkensa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: largecoffee Re: Między Słowami IP: *.chello.pl 13.08.06, 18:39 Na Chmielnej, brama wcześniej niż Bar w Oficynie. Kuchni nie ma. Kelnerki - pożal się boże. Czeka sie godzinami, nieporadne, za to zachwycone sobą. Kanapki bardzo smaczne, sałatki oryginalne. Na zamówienie dzban wspaniałej sangrii. O 23 goście są wypraszani (tzn. dość obcesowo proszeni o uregulowanie rachunku i pójście precz, bo hałas przeszkadza mieszkańcom). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: Między Słowami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 16:15 a ja tam bardzo lubie siedziec. jestem czestym gosciem. obsluga jest przemila. milo konwersuje z goscmi. wesola, przyjacielska obsluga. szczegolnie kelnerka joasia jest wspaniala. zawsze usmiechnieta i szczera az do bolu. szkoda ze odeszla pani kasia, ktora ze spokojem obslugiwala gosci. jedzenie pyszne, polecam koktajle i pyszna kawe. w karcie niestety nie ma drinka bitter greena ale polecam wszystkim zdumiewajace polaczenie ogorka i wodki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol30 Re: Między Słowami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 16:18 kelnerki moze nie podchodza ale za to nie dziwie sie ze sa zachwycone soba... ja nimi jestem bardzo. piekne i inteligentne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Między Słowami IP: *.is.pw.edu.pl 18.08.06, 18:17 Dziwię się taką opinią. Bywam tam czasem i musze powiedzieć, że obsługa jest naprawdę bardzo przyjemna i nie zdarzyło mi się specjalnie długo czekać na cokolwiek. Kawiarnia ta jest raczej kameralna i ciężko by kelnerka gdzieś znikła szczególnie, że kuchnie mają otwartą, ale to tylko taka skromna dygresja w stronę "konkursowe" ;) (swoją drogą zabawny nick) Jeśli chodzi o samo miejsce jest świetne zarówno na towarzyskie posiedzenie jak i romantyczną lekką kolacje. Nie jest to restauracja więc nie ma się co spodziewać wielkiego menu ale osobiście polecam sałatki i rewelacyjne kanapki z mozzarellą. Między Słowami oferuje mały gustowny azyl w centrum warszawy. Polecam bo naprawdę warto tam zajrzeć by skosztować dobrego drinka bądź kawę i zasmakować w drobnych niezwykle smacznych przekąskach. Odpowiedz Link Zgłoś