quosoo 04.05.06, 19:37 To w stołecznej są etatowi kieszonkowcy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warzaw_bike_killerz Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar 04.05.06, 20:21 Moze skoro pochodzi z Nigerii, niech rozpracuje mafie nigeryjska, ktora non stop oferuje miliony dolarow, gdy tylko odbierze sie magiczny depozyt ze skrzynki w Amsterdamie? Ktos dostal takiego maila? Ja przynajmniej cztery. Biedny demokratyczny prezydent ze swoim depozytem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulldog Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar IP: *.devs.futuro.pl 05.05.06, 11:15 To byl raczej zwykly spam, a nie zadna krolewska mafia z Nigerii. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar 05.05.06, 18:48 Ale niejeden się na to nabrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:28 Kochajcie swojego murzyna bo już niedługo go wam zjedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackpower hurra blackpower... IP: 153.98.68.* 05.05.06, 12:10 Teraz wychodzi jak polacy sa tolerancyjni dla obcokrajowcow a szczegolnie afrykanskiego pochodzenia. Zycze powodzenia Heniu w walcez ciemnogrodem kaczolandu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: hurra blackpower... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 12:35 I wszystko jasne. Polska dla Polaków (choćby byle jakich) , zero tolerancji, ksenofobia i ciemnogód. Jaki naród, taki parlament i prezydent, i rząd. Byle do emerytury (może jeszcze ZUS dotrwa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWAK Spec od "czarnej" roboty :)) IP: 212.160.172.* 05.05.06, 12:23 SPEC OD "CZARNEJ" ROBOTY :)) Tak trzymac popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albo Krystiana? A może zatrudnimy wielbłąda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 15:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klocek Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 07.05.06, 04:10 Ja non stop dostaje takie maile od roznych mumbasow i to nie tylko z nigerii. Jakas niemka dala sie nabrac i ja wydymali na pare baniek, a teraz siedzi w afryce, zalozyla agencje, sciga tych "biznesmenow" i ostrzega innych. Niby dzikusy takie glupie, ale wiedza jak sie nie narobic a zarobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Jestem jednym Murzynem w całym garnizonie stołeczn IP: *.acn.waw.pl 04.05.06, 20:29 twierdzi Ubaka. Ale do zostania pelnoprawnym postepowo myslacym obywatelem polskim to mu jeszcze sporo brakuje Jak mozna nazwac Afrykanczyka Murzynem? No jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Jestem jednym Murzynem w całym garnizonie sto IP: *.nat.student.pw.edu.pl 04.05.06, 20:37 sjp.pwn.pl/haslo.php?id=33556 poczytaj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Jestem jednym Murzynem w całym garnizonie sto IP: *.acn.waw.pl 04.05.06, 20:42 a masz link do slownika postempowej polszczyzny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Jestem jednym Murzynem w całym garnizonie sto IP: *.nat.student.pw.edu.pl 04.05.06, 20:44 www.google.pl/search?hs=QJi&hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl-PL%3Aofficial&q=%22s%C5%82ownik+post%C4%99powej+polszczyzny%22&btnG=Szukaj&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Jestem jednym Murzynem w całym garnizonie sto 04.05.06, 20:48 No prosze, jesli w google nie ma, oznacza, ze mozna nazwyac afrykanczyka murzynem. Wstyd i hanba. Tyle halasu bylo o poprawnosci politycznej. Cenzurowac "Murzynka Bambo" chcieli. Nic spoleczenstwo nie przyswoilo. Cale szczescie nie dla wszystkich wyrocznią jest google. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Jestem jednym Murzynem w całym garnizonie sto IP: *.nat.student.pw.edu.pl 04.05.06, 20:51 Dla niektórych taką wyrocznią jest Słownik Języka PWN... link podałem wyżej. Jednak... proszę nie rzucać na mnie anatemy za podanie linku do znaczenia słowa murzyn... i nie nadinterpretować tego co piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Jestem jednym Murzynem w całym garnizonie sto 04.05.06, 21:00 Ciekawe, czy wykladnia wyrazu murzyn w slowniku PWN nie jest pozostaloscia po naszym totalitarnym komunistycznym systemie politycznym. W takim razie, najprawdopodobniej uklad nadal czuwa, aby nie zmieniac odnowy moralnej naszego spoleczenstwa. Tak byc nie moze. Potrzeba debaty spolecznej nad slownikiem, nalezy oczyscic go z niepoprawnych wyrazow i stworzyc co najmniej komisje sejmowa, ktora zajmie sie problemem rozbicia istniejacego ukladu w grupie tworzacej slownik PWN. Minister sprawiedliwosci natychmiast nakaze przesluchac wszystkich, bez wyjatku, obywateli korzystajacych ze slownika (tak jak w przypadku Biedronki) i surowo ukaze uklad, ktory nie zweryfikowal i nie nadazyl nad moralna odnowa naszego narodu w przypadku slowa "murzyn". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulldog Re: Jestem jednym Murzynem w całym garnizonie sto IP: *.devs.futuro.pl 05.05.06, 11:22 Kazik w "12 Groszy" spiewal o Afroamerykaninach :) Czarnuch, zoltek i rozne zlosliwe odmiany Zyda nie sa ok, ale Murzyn i Zyd jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
alxa Re: Jestem jednym Murzynem w całym garnizonie sto 05.05.06, 12:09 Afroamerykanin to taka poprawnosc polityczna w wersji USA, cos jak 'niepelnosprawny ruchowo',czy jakos tak, zamiast inwalidy. Moim zdaniem slowo Murzyn jest ok, nawet Martin Luther King uzywal slowa 'negro' w swoim slynnym przemowieniu (no a 'negro' chyba sie inaczej jak 'murzyn' przetlumaczyc nie da) a swoja droga to zal mi tego typa co mowil ze nie po to walczyl o Polske itd... Ciemnogrod ze az huczy :/ Mogl sie do Hitlera przylaczyc, on tez o 'czysty' kraj walczyl wszak... po to wlasnie ludzie walczyli w II W.S. zeby mozna bylo spokojnie zyc bez wzgledu na przynaleznosc etniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Jestem jednym Murzynem w całym garnizonie sto IP: *.acn.waw.pl 04.05.06, 20:49 zle szukales,mialo byc "postempowej" ps.ale takiego tez nie ma na razie... ale jest na przyklad to,choc to jest zrodlo sredniowiarygodne pl.wikipedia.org/wiki/Poprawno%C5%9B%C4%87_polityczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Jestem jednym Murzynem w całym garnizonie sto IP: *.nat.student.pw.edu.pl 04.05.06, 20:55 "Murzyn" jest chyba neutralny skoro afroamerykanin używa tego słowa w odniesieniu do własnej osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Jestem jednym Murzynem w całym garnizonie sto IP: *.acn.waw.pl 04.05.06, 21:00 podywagujmy jesli Polak nazwie murzyna murzynem to pewnie zle-vide caly artykul,w ktorym autor ani razu tego okreslenia nie uzyl(nie wiem,moze na wszelki wypadek-jakis przezorny pewnie) Jesli murzyn nazwie siebie murzynem to jest poprawne co w takim razie jesli murzyn nazwie innego murzyna murzynem-bedzie to niepoprawne,czy poprawne? BTW.on nie jest afroamerykaninem Odpowiedz Link Zgłoś
alxa Re: bo to afropolak 05.05.06, 12:10 hehe, jak Murzyn nazwie innego Murzyna per 'czarnuch' to znaczy ze to gangsterka, ghetto albo hiphopowy teledysk :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulldog Re: Jestem jednym Murzynem w całym garnizonie sto IP: *.devs.futuro.pl 05.05.06, 11:28 Propagujesz nachalna poprawnosc polityczna? Ona ma tylko sens wtedy kiedy mamy zle intencje i zle skojarzenia nazywajac kogos w pewien sposob. Rowniez liczy sie to jak to odbiera nazywana przez nas osoba. Jesli sam Murzyn nie czuje sie urazony to dlaczego mam mu wymyslac inne kwieciste nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iridia i super! IP: 83.168.122.* 05.05.06, 11:04 jak jest dobry niech idzie do przodu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: i super! 05.05.06, 18:50 Skoro najlepszym polskim piłkarzem jest Emanuel Olisadebe? Richard Mbewe byłby zupełnie dobrym ministrem finansów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek gosc powinien szybko awansowac!! IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 04.05.06, 20:47 zna inne srodowisko, zna angielski (pewnie jako jedyny w wawa police) dac mu jakos powazna robote!! Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: gosc powinien szybko awansowac!! 04.05.06, 20:49 Komendanta? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: gosc powinien szybko awansowac!! 05.05.06, 14:10 ministra spraw wewnetrznych. wyglada na daleko bardziej inteligentnego niz obecny, . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: gosc powinien szybko awansowac!! IP: *.nat.renicom.pl 15.05.06, 22:36 Byłem z panem Ubaka w Kosowie. Szkoda ze autor artykulu nie dodał że zjechał z misji wcześniej za symulowanie chorób, był znienawidzony przez kolegów za donosicielstwo i ciągle unikanie pracy a do tego nie pofatygowal sie sprawdzić jego angielskiego ktory jest chyba jeszcze gorszy niz łamana polszczyzna którą się posługuje gdy sie miga od roboty. Szkoda że autor nie popytał jego kolegów o nocne eskapady i inne zabawy pana Henriego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar IP: *.crowley.pl 04.05.06, 22:44 Brawo Ubaka! Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
blog.literacki Super! 05.05.06, 01:56 Super! Trzymam kciuki za spełnienie marzeń! ---------------------------- blog.literacki - kod.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stef Re: Super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 08:38 Niech "murzina" przypomni sobie jak będąc w szkole policyjnej odmawiał udziału w sprzątaniu tzw. rejonów ( obowiązkowe dla wszystkich policjantów) motywując to działaniami rasisitowskimi. A "murzina" przyszła się uczyć a nie sprzątać. To jest cwana "murzina". Teraz za pośrednictwem prasy chce trafić do Terroru. Cwana "murzina", cwana. Odpowiedz Link Zgłoś
beer_forever Re: Super! 05.05.06, 08:51 Cytat: "Heniu miał dryg do pracy nad zbrodniami. No i był świetny jako tajniak". He,he. Ktos tu sie niezle zgrywa. Heniek tajniakiem!. Gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enter Od kiedy w Nigerii dają na imię Henryk??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 09:19 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin Re: Od kiedy w Nigerii dają na imię Henryk??? IP: 213.17.140.* 05.05.06, 14:55 czytam i czytam i sie nadziwić nie mogę, że na tym forum aż tyle prymitywów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Airwalk DO STEFA IP: *.adslplus.ch 05.05.06, 10:55 A ty skad to niby wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stef Re: DO STEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 12:01 Bo ja tam być widzieć i łyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek9933 Re: Super! IP: *.era.pl 05.05.06, 11:18 >motywując to działaniami rasisitowskimi< Wszystko co nien było po myśli Henryczka to były dziłania rasistowskie wobec niego. Jak odrzucili SAD wystawiony przez Henia, to też, że jemu bidulce murzynkowi robią na złość. A zapomniał jak musiał "polski urzędnik" wystawić decyzję, to jej treść jedna z koleżanek celniczek dyktowała mu po literze! Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar 05.05.06, 10:22 Brawo! Powodzenia mu życze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar IP: *.pl 05.05.06, 11:35 Gratulacje! Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja16 Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar 05.05.06, 10:29 a ja podziwiam faceta. daje sobie rade w rasistowskiej Polsce i jeszcze udaje mu sie przebic. trzymaj sie, Heniu. Odpowiedz Link Zgłoś
toloth Re: Gratulacje! 05.05.06, 10:42 Powodzenia chłopie! I nie przejmuj się komentarzami, Ameryka też to kiedyś przechodziła! Spełnienia marzeń w pracy w policji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apasz podobny sprzedawał mi ziółka ;) IP: *.visp.energis.pl 05.05.06, 10:45 Odpowiedz Link Zgłoś
mat56 Panie Henryku... nie dac sie!!! 05.05.06, 10:53 Pozdrawiam serdecznie i wspolczuje srodowiska pracy. polactwo to ciezki nardod!!! Przepraszam rowniez za wszelkie rasistowskie uwagi!!! Mam nadzieje ze pan zdaje sobie sparwe ze ma pan do czynienia z jednym z najbardziej oszolomionych narodow w Europie! Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
maniek9933 Szkoda gadać... 05.05.06, 11:04 Szkoda, że autor nie zadał sobie trudu i nie opisał wcześniejszej drogi zawodowej, Henryczka. Jego osiągnięć jako celnika na warszawskim Okęciu, pracownika LGS - firmy obsługujacej warszawskie cargo, czy potem w agencjach celnych. Autor nie zadał sobie trudu, nie porozmawiał z jego kolegami z byłych firm. Zachwyca się nad facetem, który ledwo, co mówi i pisze po polsku, no może teraz podciągnął się w tej dziedzinie. Kiedyś do polskich pasażerów zwracał się po angielsku, aż załogi LOTu złożyły na niego skargę. Do stewek leciał z łapami i chciał im robić rewizje osobiste. A co do roli tajniaka wśród nigeryjskich handlarzy, na stadionie, też był bym sceptyczny. Raz Henryczka poproszono o pomoc przy tłumaczeniu w trakcie odprawy dwóch nigeryjskich "biznesmenów". Dopóki posługiwali się łamanym angielskim, zeznania prowadziły do możliwości postanowienia im zarzutu próby nielegalnego wprowadzenia do obrotu na polski obszar celny. Jak się pojawił celnik Henry i pogwarzył z nimi w ojczystym języku, panowie od razu zmienili treść zeznań i można było ich "pocałować". Dorzuciłbym jeszcze wspomnienia jego kolegów ze szkoły policyjnej, bodaj z Legionowa z 1993 r., może coś o apelu i o gazie łzawiącym? Rzeczywiście bohater, ale chyba kabaretu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprytny_rolnik Re: Szkoda gadać... IP: *.net136.okay.pl 05.05.06, 11:19 ale przynajmniej w nocy latwiej mu oblawy na bandytow robic ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
fernandorey Re: Szkoda gadać... 05.05.06, 11:23 I to według ciebie tłumaczy razism? Brawo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek9933 Re: Szkoda gadać... IP: *.era.pl 05.05.06, 12:22 A czy ja piszę o rasiźmie?! Ja piszę, że autor pieje z zachwytu nad Heniem, a to o... bibok, a uwagi na temat swojego lenistwa traktował za rasistowskie zachowanie. Każdy inny po opier...lu od szefa, schowałby ogon pod siebie ale nie Henio! On pisał do Genewy skargi na rasistowskie praktyki przełożonych. Zejdź na ziemię przyjacielu. To żadna ofiara rasizmu, to zwykły leser... i sknera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domcia Re: Szkoda gadać... IP: 81.210.116.* 05.05.06, 13:45 No właśnie, zastanawiające jest, że z detektywa i pracownika wydziału przestępczości gospodarczej, spadł do rangi patrolującego ulice - jakiś powód musiał być.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek9933 Re: Szkoda gadać... IP: *.era.pl 05.05.06, 16:00 Sprawa była prosta. Jak się ubiegał o przyjęcie do przestępstw gospodarczych, to naopowiadał, że jako były celnik, zna wszystkie "myki" swoich kolegów i nie jedno o nich wie. A co wiedział i jak się starał, wyszło w praniu! Zamiast rżnąć gwiazdora, lepiej niech się weźmie do solidnej roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buraki i polacy porownuja sie do usa IP: *.hsd1.wa.comcast.net 05.05.06, 11:11 buracy pluja przez lewe ramie i placza ze o taka polske nie walczyli gdzie czarnuch to czlowiek. i taki prymitywny narod istnieje w XXI wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
fernandorey Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar 05.05.06, 11:17 Ciekawe skąd rasizm w kraju, w którym nie ma Czarnych, antysemityzm, kiedy nie ma Żydów itp. Jesteśmy fenomenem. A najlepsze jest to, że z dużym prawdopodobieństwem jak zobaczycie Murzyna to będzie on miał wyższe wykształcenie, bo przyjeżdżają tu tylko na studia (po nic innego nie warto). Ech ciemnogród... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar IP: *.crowley.pl 05.05.06, 11:25 Najciekawsze jest to,ze rasizm jest powszechny w narodzie, ktory na swoja krolowa i patronke wybral Czarna Madonne z Czestochowy,czyli Murzynke z czarnym Dzieciatkiem ;P Jakos niektorym nie przeszkadza czcic obraz i rownoczesnie wyzywac ludzi od czarnuchow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky Pozdrawiam Pana Henia ! :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:19 Odpowiedz Link Zgłoś
futomaki.pl Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar 05.05.06, 11:37 Pozdrowienia dla Henryka i niech trzyma się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel :) i w nocy moze sie zataic:))) IP: 81.19.200.* 05.05.06, 12:15 ale to wkurzajace, ze ludzie tak traktuja goscia, tylko dlatego ze jest czarnoskory. Pewnie nasz e polskie, lokalne buraki mysle, ze sa sprytniejsi i inteligentniejsi.. a swoja droga..wiecie, ze nigeryjczycy maja taka sama opinie w afryce, jak w europie "ruskie", albo ..no coz.."polaki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacyk Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar IP: *.omen.com.pl 05.05.06, 12:30 Z 7 lat temu w Warszawie zatrzymala mnie drogowka. Ku mojemu zdziwieniu podszedl do mnie czarnoskory policjant. W pierwszej chwili myslalem, ze to jakas ukryta kamera. Przez pierwsze 5 minut do konca nie wierzylem, ze to jest prawdziwa kontrola. Nie jestem uprzedzony i nie jestem rasista. Dla mnie wszyscy sa rowni. Ale widok czarnoskorego policjanta w Polsce to nie jest powszechny widok. Czlowiek reaguje lekkim zdziwieniem i nic sie na to nie poradzi. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin23 Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar IP: *.joensuunelli.fi 05.05.06, 13:02 Podziwiam Henryka za to że wstąpił do polskiej policji - trzeba mieć prawdziwe jaja żeby zdecydować się na taki krok. Jeszcze raz RESPESCT. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar 05.05.06, 18:52 Niedługo będą w Polsce czarnoskórzy księża (a kto wie, może w Watykanie...). Tylko ciekawe, w jakim kolorze będzie sutanna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 10:24 Jakbyś si trochę orientował to bys wiedział ze tacy istnieja, w watykanie rowniez. zasmiecasz temat takimi bzdurami Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar 05.05.06, 13:35 Panie Henryku co się Pan przejmuje jakimiś mętami! Robić swoje i z przymrużeniem oka traktować głupoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 13:44 A co białych już wam zabrakło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocek1 Re: Jedyny czarnoskóry policjant w stołecznym gar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 14:36 jestes jedynym policjantem czarnoskorym i sie nie przejmuj bo reszta to dopiero czrnuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Jeju jaki przystojniak,może mnie kiedyś IP: *.chello.pl 05.05.06, 14:19 skontroluje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Stary, wytrwaj ! Błagam Cię, wytrwaj, wbrew 05.05.06, 14:24 tej, ksenofobicznej i cemnej, polskiej hołocie ! Ale czy starczy Ci sił !? Trzymam za Ciebie palce ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek9933 Re: Stary, wytrwaj ! Błagam Cię, wytrwaj, wbrew IP: *.era.pl 05.05.06, 15:50 Wytrwa, wytrwa. Zwłaszcza, że się nie przemęcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stef Re: Stary, wytrwaj ! Błagam Cię, wytrwaj, wbrew IP: *.ksp.wa.pl / 213.17.170.* 05.05.06, 17:24 Masz rację Maniek. A numer w pociągu znasz? Enry jako zwalczający kieszonkowców wsiadł na wschodnim do pociągu ale biedak nie wiedział, że nie zatrzymuje się na zachodnim lecz dopiero w Krakowie. Pobiegł do konduktora pokazał legitymację i prosił o zatrzymanie pociągu. Konduktor nie uwierzył mu że jest policjantem i rozglądając się pytał się gdzie jest ukryta kamera. I Tak Enry dojechał do Krakowa. Miszcz murzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Wszystkie Heńki to równe chłopy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 14:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Słaby Policja bez murzyna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 14:38 Przecież policja bez murzyna jest nieważna! Wystarczy obejrzeć dowolny serial o policjanach. :-) Odpowiedz Link Zgłoś