Dodaj do ulubionych

Koniec z macaniem pieczywa!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 17:15
Przed chwilą w teleekspresie podano że od dziś nie można już dotykac chleba
przed jego kupnem...a w jaki sposób mam sie przekonać czy chleb jest świeży
czy nie?? sprzedawca nie powie prawdy on zawsze będdzie mówił że u niego
wszystko jest naj a potem w domu okazuje sie że to chała...ten nowy przepis
zakazujący macania pieczywa to skandal!! To zielone światło dane sprzedawcom
by mogli kantować swych klientów!!.. a nie prościej zrbić grubsze worki czy
papierki przez które można będzie dotykac ten chleb?
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 17:18
      Co ty mi gadasz o pieczywie! Podobno nie bedzie macac kobiet przed konsumpcja.
      To dopiero jest unijny cios prosto w slowianski nos!
      • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 17:24
        Gość portalu: Niech napisał(a):

> Co ty mi gadasz o pieczywie! Podobno nie bedzie macac kobiet przed
        konsumpcja.
        > To dopiero jest unijny cios prosto w slowianski nos!

- Raczej jest to cios w nos tow Iwińskiego który "to" lubi
      • pan_pndzelek Zakaz macania to faktycznie cios!!! 02.01.03, 17:30
        Zakaz macania to faktycznie cios w samo... chciałem napisać serce, ale nie o
        serce tu chyba chodzi, to cios w Zdrowe Jądro Narodu Polskiego!!!
      • atob Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! 02.01.03, 21:14

> Co ty mi gadasz o pieczywie! Podobno nie bedzie macac kobiet przed
        konsumpcja.
        > To dopiero jest unijny cios prosto w slowianski nos!

Ale na sylwestra mozna bylo jeszcze ??? Bo inaczaj UE mnie wsadzi do pierdla ...
    • okruszek_1 Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! 02.01.03, 17:19
      Bllleee...i co ja teraz mam isc do sklepu...i wziasc worek i po wyjsciu
      sprawdzic czy chlebek ma tydzien czy nie??
      Lepeij by bylo dac woreczki przez ktore sie sprawdza czy buleczka jest
      swierza?? Ostatnio mialam taka sytuacje w sklepie, ze czesc kajzerek z makiem
      byla swierzutka i mieciutka i jeszcze ciepla, a reszta sucha i twarda jak nie
      wiem!!! A co z samobslugowymi piekarniami??? Tam ludzie nie maja problemu z
      ogladaniem pieczywka przez siateczke!!
      • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 17:26
        Ta dyrektywa śmierdzi mi Brukselą czyli UE!!!!!
        • okruszek_1 Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! 02.01.03, 17:27
          hihi :)))
      • Gość: skoczek Do analfabetki okruszka. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 17:27
        okruszek_1 napisała:

i ------wziasc-
        • Gość: Niech Ja chce macac! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 17:37
          Macac, dotykac, mietosic, ugniatac, glaskac, szczypac. Najchetniej nastolatki.
          • pan_pndzelek Re: Ja chce macac! 02.01.03, 17:44
            > Macac, dotykac, mietosic, ugniatac, glaskac, szczypac. Najchetniej nastolatki.

Międlić, tarmosić, stręczyć bołtuchy...
            • Gość: Niech Re: Ja chce macac! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 17:46
              Krambolic, batrolczyc, wmynkowac, rozpludzic. O rany, chce nastolatki!!!
              • pan_pndzelek Re: Ja chce macac! 02.01.03, 17:57
                Świdrować, fedrować, drylować, zapuszczać żurawia... ja też chcę nastolatki!!!
                • Gość: renif Re: Ja chce macac! IP: *.ipartners.pl / 217.153.47.* 02.01.03, 19:14
                  pan_pndzelek napisał:

> Świdrować, fedrować, drylować, zapuszczać żurawia... ja też chcę
                  nastolatki!!!

Od kilku lat nie jestem nastolatką a chcę być macana, szczypana itd ;-)
                  • pan_pndzelek Re: Ja chce macac! 02.01.03, 21:16
                    Da się zrobić, meila znasz...
          • buggi Re: Ja chce macac! 02.01.03, 22:20

> Macac, dotykac, mietosic, ugniatac, glaskac, szczypac. Najchetniej
            nastolatki.

najlepsze sa te w podkolanówkach
            • Gość: Niech Re: Ja chce macac! IP: 212.76.37.* 02.01.03, 23:03
              I spodniczkach w krate. Rany! Macac, macac, macac!
              • pan_pndzelek I warkoczyki dwa z kokardami 02.01.03, 23:19
                I warkoczyki dwa z kokardami

I uśmiech małego łajdusa...

Ja też chcę macać...
          • eela_ Ja chcę być macana! Pomacajcie mnie! 02.01.03, 23:00
            wasza kajzerka.
        • okruszek_1 Re: Do analfabetki okruszka. 02.01.03, 17:41
          A wiesz co to jest dziedziczna opużniona analiza i synteza słuchowa???
          Nie to idz do Poradni Pedagogicznej i tam zapytaj.
          Od 9 lat, jetem pod opieka takiej poradni. Obok tej "choroby" wchodzi tez
          dysleksja, dysgrafia oraz dysortografia. Codziennie mam do pisania po
          kilkanascie stron tekstow najezonych ronymi dziwnymi wyrazami. Kiedy to nie
          przynosi efektu, mam teraz nauke zauwazania bledow na podstwaie tego jak
          wygladaj...ale na kompie tego nie potrafie...
          Przepraszam jesli tak Cie to razi...ale czy na osoby chore np. niepelnosprawne
          tez mowisz debile bo nie umieja np. chodzic, czy mowic??? Jesli jestes obronca
          jezyka polskiego, to powiem Ci, ze z angielskim i niemieckim jest u mnie
          jeszcze gorzej!!!
          • pan_pndzelek Re: Do analfabetki okruszka. 02.01.03, 17:50
            okruszek_1 napisała:
            > A wiesz co to jest dziedziczna opużniona analiza i synteza słuchowa???

Ty faktycznie jesteś mocno opÓźniona w rozwoju, fuj...
            • Gość: Niech Co jest! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 18:03
              Czy tu nie ma juz zadnej nastolatki, ktora chcialaby byc obmacywana przez
              doswiadczonego mezczyzne! Co tu sie, do [----] dzieje? Poyebalo was?!
            • Gość: skoczek Brawo Panie Pndzelku. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 18:09
              pan_pndzelek napisał:

> okruszek_1 napisała:
              > > A wiesz co to jest dziedziczna opużniona analiza i synteza słuchowa???
              >
              > Ty faktycznie jesteś mocno opÓźniona w rozwoju, fuj...

Zauważyłem te przykłady analfabetyzmu, ale myślę, że po ukończeniu mojego kursu
              okruszek nie będzie ich popełniał.

Dobre.
              • pan_pndzelek Re: Brawo Panie Pndzelku. 02.01.03, 18:43
                rzecz w tym, że takim okruszkopodobnym rozmaici szarlatani nakładli w głowę, że
                są tak samo wartościowi mimo swojego analfabetyzmu. W zwiazku z
                tym "okruszkopodobni" nie mają motywacji by się uczyć i zostają analfabetami.
                Ktoś jednak musi to powiedzieć wprost: dysortograficy i inni dys-co-tam-jeszcze-
                wymyliciecie jesteście MNIEJ WARTOŚCIOWI OD LUDZI UMIEJĄCYCH PISAĆ!!!

Kiedy ja byłem w wieku szkolnym, tego typu przypadłość nazywano NIEUCTWEM, a
                nie chorobą. Ci którzy przez lata robili błędy otrzymywali przed maturą
                jednoznaczne ostrzeżenie: błędy w dużej ilości zdyskwalifikują was na maturze
                niezależnie od zawartości merytorycznej pracy! I co? Cud!!! Nie robili błędów,
                po prostu mieli odpowiednią motywacj, a za plecami nie czuli wsparcia jakiejś
                niedorobionej pańci pedagog-psycholog, która tego typu studia wybrała tylko
                dlatego, że nie radziła sobie sama ze sobą. Ot co...
                • Gość: skoczek Panie Pndzelku - uwielbiam Pana IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 19:22
                  Nie mógł Pan tego lepiej ująć, Panie Pndzelku.

A wy anlfabeci do nauki, matoły wy.

• Gość: okruszek Re: Brawo Panie Pndzelku. IP: *.acn.waw.pl 02.01.03, 23:58
                  Panie pndzelku...czy inne pn... Jak chcesz wiedziec ma na swoim koncie kilka
                  ksiazeek, wiersze, wygranych kilka konkursow literackich i nie mam zamiaru
                  znosci czyjegos bezczelnego chamstwa...nadal chcialabym uzyskac odpowiedz czy
                  osoby niepelnosprawne traktujesz tak samo...jak tak to jestem pierwsza ktora da
                  Ci w ryj...a moi koledzy ktorzy stoja za mna zawsze murem sa po tobie...wiesz
                  nie chce Ci mowic...ale satanisci nie spia...
                  Z ksiazek to ty pewno znasz tylko okladki...a dlugopis sluzy Ci do dlubania w
                  nosie...
                  Ciekawe, ze tylko wy dwaj jestescie takimi idiotami tutaj...szkoda mi was...bo
                  nawet pan...pomijajac fakt, ze sra kasa <a takie przynajmniej wrazenie sprawial
                  kiedy pisal w wontku o tym, ze chca 300 zl za psa ze schroniska>...no ale coz
                  ludzie ktorym kasa wyplywa i nie wiedza co z nia zrobic, juz tacy sa...
                  Oj skoncze to bo sadze, ze moge byc nie mila!!!
                  • pan_pndzelek Rozczulasz mnie mała analfabetko 03.01.03, 00:06
                    Rozczulasz mnie mała analfabetko, taka z ciebie niedobra satanistka. A pisać
                    dalej się nie nauczyłaś.

A propos dasz się pomacać?
                    • Gość: okruszek Re: Rozczulasz mnie mała analfabetko IP: *.acn.waw.pl 03.01.03, 07:19
                      Macac to mnie moze tylko oddech Szatana...
          • Gość: skoczek Re: Do analfabetki okruszka. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 17:58
            okruszek_1 napisała:

> A wiesz co to jest dziedziczna opużniona analiza i synteza słuchowa???
            > Nie to idz do Poradni Pedagogicznej i tam zapytaj.
            > Od 9 lat, jetem pod opieka takiej poradni. Obok tej "choroby" wchodzi tez
            > dysleksja, dysgrafia oraz dysortografia.

O tym, czym są te "choroby" dla mnie możesz poczytać tutaj:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=4110864&a=4123588

Codziennie mam do pisania po
            > kilkanascie stron tekstow najezonych ronymi dziwnymi wyrazami. Kiedy to nie
            > przynosi efektu, mam teraz nauke zauwazania bledow na podstwaie tego jak
            > wygladaj...ale na kompie tego nie potrafie...

Zaprzaszam na kurs, prowadzony przeze mnie pod powyższym odnośnikiem.

> Przepraszam jesli tak Cie to razi...ale czy na osoby chore np.
            niepelnosprawne
            > tez mowisz debile bo nie umieja np. chodzic, czy mowic???

Jak ktoś ma wadę genetyczną albo mu urwało nogę to nie jego wina i nigdy nie
            nauczy się chodzić, ale pisać i czytać potrafią nawet ssaki niższego rzędu.

Jesli jestes obronca
            > jezyka polskiego, to powiem Ci, ze z angielskim i niemieckim jest u mnie
            > jeszcze gorzej!!!

Naucz się najpierw ojczystego języka.

skoczek patrzy
            • Gość: okruszek Re: Do analfabetki okruszka. IP: *.acn.waw.pl 03.01.03, 00:00
              A ja Ci powtarzam, ze opuzniona analiza i synteza sluchowa jest choroba
              genetyczna... To poobrazaj moja siostre, ktora jest niepelnosparwna od
              urodzenia...
            • Gość: okruszek Re: Do analfabetki okruszka. IP: *.acn.waw.pl 03.01.03, 07:24
              Naucz moją świnkę morską czytać i pisać...chcę poznać twoje metody nauki tych
              zwierzątek...
    • Gość: mileczka2 Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: *.acn.waw.pl 02.01.03, 17:43
      Ja się z tobą zgadzam. Przecież to skandal!!!
    • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 18:05
      W Poznaniu w polskim Markecie "Piotr i Paweł" można jeszcze macać pieczywo czy
      u was w Warszawie "Piotr i Paweł ma swoje sklepy, markety?
      • pan_pndzelek Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! 02.01.03, 18:13
        Gość portalu: Pr.Oszołom z RM napisał(a):
        > W Poznaniu w polskim Markecie "Piotr i Paweł" można jeszcze macać pieczywo
        czy
        > u was w Warszawie "Piotr i Paweł ma swoje sklepy, markety?

Raczysz żartować buraku pastewny! U nas są porządne hipery i supery, a nie
        jakieś prowincjonalne pietropawłowskie...
        • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 18:38
          pan_pndzelek napisał:

> Gość portalu: Pr.Oszołom z RM napisał(a):
          > > W Poznaniu w polskim Markecie "Piotr i Paweł" można jeszcze macać pieczyw
          > o
          > czy
          > > u was w Warszawie "Piotr i Paweł ma swoje sklepy, markety?
          >
          > Raczysz żartować buraku pastewny! U nas są porządne hipery i supery, a nie
          > jakieś prowincjonalne pietropawłowskie...

- To Polska firma za to u was Miller chce sprzedać rafinerię gdańską
          Łukoilowi..prawda?
          • pan_pndzelek Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! 02.01.03, 19:08
            > - To Polska firma za to u was Miller chce sprzedać rafinerię gdańską
            > Łukoilowi..prawda?

A co mnie to obchodzi. Benzyna ma być TANIA i wygodna w zakupie, a czy jest
            polska to ma dla mnie dość odległe znaczenie...
            • Gość: Oszołom z RM Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 23:10
              pan_pndzelek napisał:

> > - To Polska firma za to u was Miller chce sprzedać rafinerię gdańską
              > > Łukoilowi..prawda?
              >
              > A co mnie to obchodzi. Benzyna ma być TANIA i wygodna w zakupie, a czy jest
              > polska to ma dla mnie dość odległe znaczenie...
              > _______________________________________
              > ...nic mnie tak nie cieszy jak cudze nieszczęście...
              > /powiedzenie wigilijne/
              > >>>---
              nie przeszkadza ci ruska benzyna??? w takim razie nie masz prawa oskarżać mnie
              i ojca dyrektora o prorosyjskość..patrzcie go sam innych o to oskarża a sam
              uwielbia zapach ruskiej beznyny..uhh co za hipokryta z ciebie i zmień
              przysłowie bo wigilia już dawno minęła ..Styczeń moc życzeń czy cos w tym
              stylu..
        • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 18:40
          Jezus powiedział nie to co wchodzi do ust kala człowieka lecz to co z nich
          wychodzi...( z wyj obsceny)
          • Gość: Niech Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 19:14
            Fu, to wstretne, ty to chyba oszolom jakis jestes!
        • Gość: reniferek- rena@wp Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: *.ipartners.pl / 217.153.47.* 02.01.03, 22:51
          pan_pndzelek napisał:

> > W Poznaniu w polskim Markecie "Piotr i Paweł" można jeszcze macać pieczyw
          > o
          > czy
          > > u was w Warszawie "Piotr i Paweł ma swoje sklepy, markety?
          >
          > Raczysz żartować buraku pastewny! U nas są porządne hipery i supery, a nie
          > jakieś prowincjonalne pietropawłowskie...

NIEPRAWDA !!!! W JANKACH JEST PIOTR I PAWEŁ !!!!! Pr.Oszołom- pendzelek robi
          zakupy tylko w hypernowie ;-) wiec nie wie ;-)
        • Gość: goldi Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.01.03, 17:20
          Otoz jestes w bledzie,supermarket Piotr i Pawel znajduje sie w Jankach przy
          Ikei.
      • Gość: Niech Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 18:13
        Ma, ale tam pracuja stare bzdziagwy, wcale nie chce ich obmacywac. Mileczka,
        ile masz lat?
      • Gość: piani Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: *.ipt.aol.com 02.01.03, 18:19
        Tak, tak coz za rozpacz. Chlebus nie bedzie juz dotykany przez 50 pan co
        wlasnie jechaly autobusem, przed chwila pracowicie wybieraly jajeczka prosto od
        kury (a w Polsce czesto widac, ze jajeczka naturalne), itp.
        Fuuuu, teraz bedzie higienicznie. Do czego to doszlo! A wszystko przez ta
        paskudna Bruksele.
        Teraz jestesmy skazani na uczciwosc polskiego sprzedawcy. Bo ten zgodny z
        normami unijnymi to by nas zaraz oszukal.
    • zarlaczka Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! 02.01.03, 18:30
      A czy za pokątne macanie będą wprowadzone kary grzwny, pozbawienia, czy tam
      czegoś innego.
      • Gość: Niech Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 18:34
        Chcialabys! Ale ty nie nastolatka. Szkoda.
    • Gość: Oszołom z RM Zadziwiające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 19:45
      Ten wątek puściłem też na forum kraj i...tu i tam widzę jednakową liczbę
      wpisów!!! Telepatia?
    • puma_ Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! 02.01.03, 21:06
      To jak to tak brać towar bez macania????????????
      Zostaje ino organ wzrokowy do rozpoznania świeżości towaru?
      Widziały gały co brały?
      Ludzie!!!! Bez macania nie uchodzi.
      • Gość: Niech Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 21:16
        O rany! Przynajmniej puma chce byc macana. Uratowalas honor plci pieknej. Juz
        wyslalem ci moje dlonie majlem.
        • pan_pndzelek Puma, ja też, ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.01.03, 21:20

• puma_ Re: Do Pndzelka i Niecha 02.01.03, 22:34
            Aby swierdzić czy warto, przypominam skromnie iż macanie towaru przed zakupem
            i spozyciem dotyczy obu stron.
            • buggi Re: Do Pndzelka i Niecha 02.01.03, 22:38
              puma_ napisała:

> Aby swierdzić czy warto, przypominam skromnie iż macanie towaru przed
              zakupem
              > i spozyciem dotyczy obu stron.

na twoim miejscu bym nie ryzykowala; dostanie Ci sie czerstwa chala
              • Gość: Niech Bugi nie chce macac!!! IP: 212.76.37.* 02.01.03, 22:41
                Bo ona jest nastolatka razy dwa. W zasadzie moglaby byc matka nastolatki, a
                matke szanowac nalezy i nie pluc na godlo. I, bron Boze, macac.
                • pan_pndzelek Re: Bugi nie chce macac!!! 02.01.03, 22:49
                  > Bo ona jest nastolatka razy dwa. W zasadzie moglaby byc matka nastolatki, a
                  > matke szanowac nalezy i nie pluc na godlo. I, bron Boze, macac.

No to ładnie, a na nas mówi: czerstwe chały...
                  • Gość: Niech Re: Bugi nie chce macac!!! IP: 212.76.37.* 02.01.03, 22:52
                    Prowokuje. Az sie pali do macania. Za pozno.
                • buggi Re: Czerstwe buly precz 02.01.03, 22:52

> Bo ona jest nastolatka razy dwa. W zasadzie moglaby byc matka nastolatki, a
                  > matke szanowac nalezy i nie pluc na godlo. I, bron Boze, macac.

Czerstwa bule to ja wole zmielic i mielone zrobic.Ale cos chrupiacego... mniam
                  mniam.
                  PS. Ojcem nastolatki to móglbys pewnie sam byc , gwarant. A zreszta, ja dla
                  ciebie (biorac pod uwage twój rok urodzenia) to jak nastolatka. Zaprzecz;)
                  • Gość: Niech Re: Czerstwe buly precz IP: 212.76.37.* 02.01.03, 22:55
                    Ty bys mogla moja matka byc, ale ja takiej matki nie chce. Dretwa i czerstwa.
                    • buggi Re: Czerstwe buly precz 02.01.03, 23:06

> Ty bys mogla moja matka byc, ale ja takiej matki nie chce. Dretwa i czerstwa.

Ale bys sie zdziwil, ale niech Ci bedzie.
                      PS. Sorry, ja nie sadzilam, ze "wiek" to twoja pieta achillesowa :) To
                      przypadlosc panów po 40-stce. Niech spoko, tacy sa jak wino.....
                      • Gość: Niech Re: Czerstwe buly precz IP: 212.76.37.* 02.01.03, 23:15
                        Precz z pieta, ja piety macac nie chce! Ja chce macac nastolatki, Bugine corki
                        i wnuczki!
                        • pan_pndzelek Ja też, ja też!!!!!!!!! 02.01.03, 23:24
                          W sensie Buginych córek i wnuczek...
                        • buggi Re: Czerstwe buly precz 02.01.03, 23:48

> Precz z pieta, ja piety macac nie chce! Ja chce macac nastolatki, Bugine
                          corki i wnuczki

Prawnuczki nie chcesz?

• pan_pndzelek Re: Pumki 02.01.03, 22:47
              puma_ napisała:
              > Aby swierdzić czy warto, przypominam skromnie iż macanie towaru przed zakupem
              > i spozyciem dotyczy obu stron.

To znaczy, że jak idę do sklepu to mam się pozwolić macać kajzerce, którą chcę
              skonsumować?
              • Gość: Niech Pomacajcie i mnie! IP: 212.76.37.* 02.01.03, 22:50
                Jestem miekki i cieply! Ledwo cieply.
    • zdzicha Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! 02.01.03, 22:20
      Te, oszołom, a widziałes w markiecie swieze bułeczki wielokrotnie macane? Mnie
      się rzygać chce a nie konsumować przy stoisku z pieczywem. Ja rozumiem dotknąc
      delikatnie, popukać w skórkę dłonią osłonięta jakims woreczkiem czy czyms
      takim, ale nie moge znieśc jak brudasy z Kąkolówki i Grójca od pługa oderwane
      swoimi brudnymi łapskami grzebią w pieczywku, którego jestem potencjalną
      nabywczynią. O rękach personelu markietów nie wspomnę.
      Nie chciałabym być bułką. To prawie jak być tirówką przy trasie na Białystok.
      • Gość: Niech Zdziche macac tez chce!!! IP: 212.76.37.* 02.01.03, 22:33
        Ona moze nie nastolatka, ale jak sie wymaluje to na takowa wyglada. Z powodu
        braku nastolatek na tym forum wszystkim polecam Zdziche!!!
        • pan_pndzelek Re: Zdziche macac tez chce!!! 02.01.03, 22:42
          Eeee bez makijażu też na nastkę wygląda...

Siema Zdzinia z Albatrosa
          Tyś jedyna...
        • Gość: ZZ Re: Zdziche macac tez chce!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.03, 22:44
          >>>
          Zdzicha!!
          ok, czy ona doplaca za uslugi
          jezeli tak to ok

pzdr.
          • Gość: Niech Re: Zdziche macac tez chce!!! IP: 212.76.37.* 02.01.03, 22:46
            Spierdalaj, brudasie.
            • pan_pndzelek No i się balas objawił 02.01.03, 22:52
              No i się balas objawił i to na wątku erotyczno-kulinarnym, fuj...
              • Gość: Niech Re: No i się balas objawił IP: 212.76.37.* 02.01.03, 22:56
                Balasa macac - zgon pewny. W metrze.
                PS. Tego balasa to chyba w Iraku wynalezli.
      • Gość: Oszołom z RM Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 23:16
        zdzicha napisała:

> Te, oszołom, a widziałes w markiecie swieze bułeczki wielokrotnie macane?
        Mnie
        > się rzygać chce a nie konsumować przy stoisku z pieczywem. Ja rozumiem
        dotknąc
        > delikatnie, popukać w skórkę dłonią osłonięta jakims woreczkiem czy czyms
        > takim, ale nie moge znieśc jak brudasy z Kąkolówki i Grójca od pługa oderwane
        > swoimi brudnymi łapskami grzebią w pieczywku, którego jestem potencjalną
        > nabywczynią. O rękach personelu markietów nie wspomnę.
        > Nie chciałabym być bułką. To prawie jak być tirówką przy trasie na Białystok.

-przepraszam trochę źle się wyrazim..chodziło mi o dotkniecie i to przez folię
        lub papierek
        • Gość: Niech Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: 212.76.37.* 02.01.03, 23:19
          Nie chce przez folie lub papierek. Macac bezposrednio chce!
          • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Koniec z macaniem pieczywa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 23:32

> Nie chce przez folie lub papierek. Macac bezposrednio chce!

- a myjesz ty przed tym obmacywaniem pieczywa ręce??
          • willi2 Pyrsk !!!! 03.01.03, 00:11
            hahahhhhhhhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    • Gość: Oszołom z RM Piszcie po kolei!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 23:43
      • pan_pndzelek Re: Piszcie po kolei!!! 02.01.03, 23:49
        Po jakiej kolei?!

To o pieczywie wątek był! I o miłości! A nie o kolei...
        • buggi Re: Piszcie po kolei!!! 02.01.03, 23:59
          pan_pndzelek napisał:

> Po jakiej kolei?!
          >
          > To o pieczywie wątek był! I o miłości! A nie o kolei...

A co to sobie w pociagu milosci pouprawiac nie wolno, zagryzajac przy tym
          pajdka chlebka?
          • pan_pndzelek Re: Piszcie po kolei!!! 03.01.03, 00:02
            W pociągu to intymność raczej tylko w toalecie jest, a tam strasznie rzuca i
            capi, ale nie powiem... jak się młodszym było...

W sypialnym natomiast jest okrutnie niewygodnie...
            • buggi Re: Piszcie po kolei!!! 03.01.03, 00:05
              pan_pndzelek napisał:

> W pociągu to intymność raczej tylko w toalecie jest, a tam strasznie rzuca i
              > capi, ale nie powiem... jak się młodszym było...

a w WARSIE na stole? Musi byc super. Trzesie troche, fakt, ale orgazm bedzie
              kosmiczny /kolejowy
              >
              > W sypialnym natomiast jest okrutnie niewygodnie...
              • pan_pndzelek Re: Piszcie po kolei!!! 03.01.03, 00:12
                Tam przy barku to nawet taka chromowana rura jest, ale nie wiem czy moja
                partnerka by tak chciała przed całym Warsem się ocierać o te chromy...

Myślę, że dość trudno by mi było ją namówić...
                • buggi Re: Piszcie po kolei!!! 03.01.03, 00:16
                  pan_pndzelek napisał:

> Tam przy barku to nawet taka chromowana rura jest, ale nie wiem czy moja
                  > partnerka by tak chciała przed całym Warsem się ocierać o te chromy...
                  >
                  > Myślę, że dość trudno by mi było ją namówić...

Alergia na metale?
    • Gość: Pr.Oszołom z RM Jesteście zboczeni!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.03, 00:22
      Ja mówiłem o dotykaniu pieczywa o macaniu a wy zrobiliście z tego kolejny
      seksualny temat..no cóż głodnemu chleb (nie koniecznie ten macany) na myśli
      • buggi Re: Jesteście zboczeni!!! 03.01.03, 00:27

> Ja mówiłem o dotykaniu pieczywa o macaniu a wy zrobiliście z tego kolejny
        > seksualny temat..no cóż głodnemu chleb (nie koniecznie ten macany) na myśli

pewnie, a co sobie bedziemy zalowac ( wirtualnie, póki co)
        • Gość: Niech Re: Jesteście zboczeni!!! IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 00:49
          Dobra, Bugi. Daj sie pomacac, bo czuje ze nie odpuscisz.
          • buggi Re: Jesteście zboczeni!!! 03.01.03, 00:55
            Co ty Niech, stara babe bedziesz macal?
            • Gość: Niech Re: Jesteście zboczeni!!! IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 00:58
              Zamkne oczy, nos scisne klamerka do bielizny, walne lytra i do dziela! Do
              odwaznych swiat nalezy!
              • buggi Re: Jesteście zboczeni!!! 03.01.03, 01:00

> Zamkne oczy, nos scisne klamerka do bielizny, walne lytra i do dziela! Do
                > odwaznych swiat nalezy!

Dobra podchodz, ja tez zamkne oczy
                • Gość: Niech Re: Jesteście zboczeni!!! IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 01:02
                  Nie musisz. Niechowego macania jeszcze nikt nie przezyl. Wszystkie umarly w
                  ekstazie.
                  • buggi Re: Jesteście zboczeni!!! 03.01.03, 01:05
                    nie kus Niechu, bo jak cie zlapie....
                    • Gość: Niech Re: Jesteście zboczeni!!! IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 01:05
                      A pomacasz choc?
                      • buggi Re: Jesteście zboczeni!!! 03.01.03, 01:08

> A pomacasz choc?

a jest co?
                        • Gość: Niech Re: Jesteście zboczeni!!! IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 01:10
                          Tylko sie nie przestrasz jak zobaczysz. Dla bezpieczenstwa wez ze soba szklo
                          pomniejszajace.
                          • buggi Re: Jesteście zboczeni!!! 03.01.03, 01:21
                            hahaha, umarlam wesolo. Jestes 100% facetem! Wszyscy tacy sami. Wszystkie
                            umieraly w ekstazie i juz niezywe wolaly "jeszcze jeszcze". idzesz po trupach.
                            No i ta dlugosc!!! Mój Boze! Niech, masz poczucie humoru, a ja juz myslalam,
                            ze dretwy jestes ☺
                            • Gość: Niech Re: Jesteście zboczeni!!! IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 01:26
                              Dretwy tylko miejscami. I sztywny. I twardy jak skala. Jam twoja opoka, pojdz w
                              me ramiona.
                              • buggi Re: Jesteście zboczeni!!! 03.01.03, 01:32

> Dretwy tylko miejscami. I sztywny. I twardy jak skala.

Autoreklama?

Jam twoja opoka, pojdz w me ramiona.

Shakespeare? Zemdlalam jak siedzialam.
                                PS.W innym watku wozisz mnie w bagazniku albo na tylnym siedzeniu, a tu
                                prosze, poemat.Beczke soli zjesz, a na czlowieku sie nie poznasz.

• Gość: Niech Re: Jesteście zboczeni!!! IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 01:35
                                  Z toba nawet w bagazniku. Nawet w walizce i lodowce. Zawsze i wszedzie. Chociaz
                                  wole nastolatki. Podobno na starosc czlowiek dziecinnieje - czy u ciebie sa juz
                                  te objawy?
                                  • buggi Re: Jesteście zboczeni!!! 03.01.03, 01:36
                                    pewnie, tylko w pampersy jeszcze nie robie.
                                    • Gość: Niech Re: Jesteście zboczeni!!! IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 01:39
                                      Szkoda, to bylaby oznaka powrotu do wczesnych lat dzieciecych.
                                      • buggi Re: Jesteście zboczeni!!! 03.01.03, 01:40
                                        hahaha, a ty bys mnie pewnie przewijal
                                        • Gość: Niech Re: Jesteście zboczeni!!! IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 01:42
                                          O rany, ja bym cie 24h/dobe przewijal. I macal.
                                          • buggi Re: Niech, tobie baby trzeba 03.01.03, 01:52
                                            Biblia mówi: proscie, a bedzie wam dane, pukajcie,a bedzie wam otworzone...
                                            • Gość: Niech Re: Niech, tobie baby trzeba IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 01:54
                                              Baby? Jednej baby? Zartujesz sobie? Ja mam potencjal dla dziesieciu. Dziennie.
                                              Ja sie marnuje!!!
                                              • buggi Re: Niech, tobie baby trzeba 03.01.03, 01:57
                                                a rece masz?
                                                PS. Juz druga w nocy?Ladne kwiatki. Ja tu z toba o macaniu, a to najwyzszy
                                                czas na nie. Ide.

• Gość: Niech Re: Niech, tobie baby trzeba IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 02:00
                                                  Mam rece i nie tylko.
                                                  • buggi Re: Niech, tobie baby trzeba 03.01.03, 02:03
                                                    wiem wiem, i rogi tez masz i widly i dlugi czerwony ogon.
                                                  • Gość: Niech Re: Niech, tobie baby trzeba IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 02:04
                                                    Zwlaszcza dlugi czerwony ogon. A ty mialas isc spac.
                                                  • buggi Re: Niech, tobie baby trzeba 03.01.03, 02:18

> Zwlaszcza dlugi czerwony ogon. A ty mialas isc spac.

Zwlaszcza ten ogon ! Bedzie mi sie snil. No,a teraz czas na macanko, ide
                                                  • Gość: Niech Re: Niech, tobie baby trzeba IP: *.37.76.212.in-addr.arpa.auth-el-0209568.acn.pl 03.01.03, 02:19
                                                    Czas, czas, ogon merda.
                                                  • buggi Re: Niech, tobie baby trzeba 03.01.03, 02:20

> Czas, czas, ogon merda.

i piana z pyska sie toczy
                                                  • d.z Re: Po przeczytaniu całej tej dyskusji... 03.01.03, 07:47
                                                    ...dochodzę do wniosku, iż zakaz macania jest najgorszym świństwem jakie
                                                    Bruksela była nam w stanie zrobić ;))))
                                                  • buggi Re: The End 03.01.03, 11:35
                                                    d.z. napisał:

> ...dochodzę do wniosku, iż zakaz macania jest najgorszym świństwem jakie
                                                    > Bruksela była nam w stanie zrobić ;))))

I tobie sie chcialo takie pierdu pierdu czytac? Tyle postów? No to juz wiem ,
                                                    bladynka/em nie jestes ☺
                                                  • buggi Re:Errata 03.01.03, 11:38
                                                    buggi napisała:

> >
                                                    > I tobie sie chcialo takie pierdu pierdu czytac? Tyle postów? No to juz
                                                    wiem ,
                                                    > bladynka/em nie jestes ☺ --> mialo byc blondynka, a wyszlo co innego.
                                                    Musze sie przefarbowac.
    • eela_ a mnie nikt nie maca 03.01.03, 11:40
      chyba jestem już czerstwa
      • buggi Re: a mnie nikt nie maca 03.01.03, 11:41
        eela_ napisała:

> chyba jestem już czerstwa
        musisz sie w mleku wymoczyc, jak Kleopatra
        • zdzicha Re: a mnie nikt nie maca 03.01.03, 11:45
          buggi napisała:

> musisz sie w mleku wymoczyc, jak Kleopatra

Wymoczyć w mleku i do mielonych.
          • aankaa Re: a mnie nikt nie maca 03.01.03, 13:33
            zdzicha napisała:

> Wymoczyć w mleku i do mielonych.

a mielone na elektryczny grill z Mango TV
            • sloggi Re: a mnie nikt nie maca 03.01.03, 13:37
              aankaa napisała:

> zdzicha napisała:
              >
              > > Wymoczyć w mleku i do mielonych.
              >
              > a mielone na elektryczny grill z Mango TV

Sugerujesz później użycie termowidelca do zbadania wnętrza?
              • aankaa Re: a mnie nikt nie maca 03.01.03, 13:47
                sloggi napisał:

> Sugerujesz później użycie termowidelca do zbadania wnętrza?

skoro macanie (od nowego roku) zabronione :(
                • sloggi Re: a mnie nikt nie maca 03.01.03, 14:01
                  No, ale w co wetknąć taki termowidelec?
                  • aankaa Re: a mnie nikt nie maca 03.01.03, 14:04
                    sloggi napisał:

> No, ale w co wetknąć taki termowidelec?

w bułeczkę ??
        • sloggi Re: a mnie nikt nie maca 03.01.03, 11:58
          buggi napisała:

> eela_ napisała:
          >
          > > chyba jestem już czerstwa
          > musisz sie w mleku wymoczyc, jak Kleopatra

Czy to może być mleko w proszku?
    • drapka Jestem za! 03.01.03, 17:27
      Trzy historyjki, wszystkie prawdziwe.

1. Carrefour-Bemowo. Na warzywnym stoją beczki z kiszoną kapustą i ogórkami.
      Ogólnodostępne, z takimi drewnianymi szczypcami. I patrze - a tu baba bierze te
      szczypce, sięga po kapustę, nabrała, szypce do gęby i ... degustuje kapustę. Od
      tej pory ani razu nie kupiłem kapusty ani ogórków w hipermarkecie.

2. Globi (jeszcze wtedy) na Bacewicz. Pracownica dosypuje do kosza bułeczki.
      Ale coś jej nie wyszło, skrzynka okazała się silniejsza i z 5-6 bułeczek
      znalazło się na podłodze. Z pomocą jakiegoś usłużnego dziadka po chwili
      wszystkie znalazły się z powrotem w koszu - aby klienci mogli je przebierać i
      macać do woli. Do dziś żałuję, że nie byłem w nastroju na awanturę, chociaż aż
      mnie korciło. Ale czy warto kopać się z koniem? Co by to dało?

3. Przełom w mojej świadomości. Po podróży autobusem udałem się do sklepu po
      bułeczki. I wtedy jakoś tak niespodziewanie dopadła mnie taka myśli: zaraz,
      przecież ja jechałem autobusem, a tym samym autobusem jechał być może gruźlik,
      a może tylko 75 osób, które po wyjściu z toalety nie umyły rąk, a może jedynie
      4 panie i 3 panów, którzy akurat mieli katar. I każdy po sobie zostawił ślad na
      poręczy, a ja to wszystko na te bułeczki... I potem do żołądka. Od tamtej pory
      nigdy nie nakładam nawet sobie pieczywa gołą ręką, zawsze przez torebkę. Ale i
      tak nie wiem ile osób przede mną potraktwało te bułki brudnymi łapami, może psa
      głaskali przedtem, może się po tyłku drapali...

W każdym razie przeciwnikom zakazu dotykania pieczywa (i nie tylko) przez setki
      brudnych łap życzę smacznego!
      • aankaa historyjka tylko jedna ale ... 03.01.03, 17:40
        KFC na pl. Bankowym:
        - przy wkładaniu do kubełka dość solidny kawałek kurczaka spada na podłogę
        - spostrzegawczy pracownik odskakuje od kasy, podnosi "nieszczęśnika"
        - szybko pojawia się "nakładający" do tych pojemników, bierze toto w dwa (!)
        palce z wyraźnym obrzydzeniem na twarzy
        - i (nie pamiętając zapewne, że tam ściany nie ma) wrzuca kurczaka spowrotem od
        drugiej strony

na oczach wszystkich, którzy stali przy kilku kasach !!

macie ochotę na pikantne skrzydełka :( ?
        • sloggi bazar Wałbrzyska 03.01.03, 17:45
          Chyba kwiecień 2002.
          Czekam na 179.
          Dostawa pieczywa.
          Stos skrzynek - pies podnosi nogę i olewa chlebek baltonowski.
          Po wyschnięciu był pewnie bardzo chrupiący.
    • Gość: Oszołom z RM Nieźle! dwa dni dyskusji i 122 wpisy..no no... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.03, 18:23
      Temat mi się udał...dobnrze się dla mnie ten rok zaczyna..
    • cbacba Nie jem chleba macanego przez ludzi bioracych 04.01.03, 20:00
      kapiel raz na siedem dni w tygodniu. Wreszcie ktos sie zabral za uczenie
      naszego narodu hygieny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka