girl_32 20.02.13, 20:59 Bosa do Ciebie przyjdę i od progu bezwstydnie powiem Ci czego chcę.... Chcesz? :P Polacy nie gęsi i swe hity mają :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Kochaj mnie.... 21.02.13, 13:35 Ta oferta ma w sobie cos podejrzanego.Nikt sie nie odwazy. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Kochaj mnie.... 21.02.13, 13:53 Lezio, takiej okazji nie powinienes przepuscic! :-))) Chyba dokladniej juz nie mozna, brawo Girl! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: Kochaj mnie.... 21.02.13, 19:32 bettina75 napisała: > Lezio, takiej okazji nie powinienes przepuscic! :-))) > > Chyba dokladniej juz nie mozna, brawo Girl! :-)))) > No właśnie Betti,no właśnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: Kochaj mnie.... 21.02.13, 19:31 Ja jestem podejrzana,nie wiedziałeś...?:P Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kochaj mnie.... 22.02.13, 13:57 Wiedzialem to zawsze.Dlatego trzymam ráczki za plecami. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kochaj mnie.... 23.02.13, 23:17 Nie.Z checi zachowania ráczek na dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Kochaj mnie.... 23.02.13, 23:30 a to juz jest samouwielbienie chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Kochaj mnie.... 24.02.13, 00:50 jednak powinnaś :) :bowiem błogosławieni co nie widzieli a uwierzyli:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden bylo sie zglosic 5 lat wczesniej 24.02.13, 21:41 to bylem chetny. nawet twoj monsz mi nie przeszkadzal. a tera to sie tu nikogo nie kocha. tu sie poszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: bylo sie zglosic 5 lat wczesniej 24.02.13, 21:48 miłość jak wino :) przecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden no tak... 06.03.13, 12:29 viviene napisała: > miłość jak wino :) przecie.. Istotnie. Vino, jak i Milosc, dojrzewa wraz z wiekiem. ale od pewniego wieku, gdy jest jusz dojrzale - zaczyna sie ssiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
leyloo Re: no tak... 06.03.13, 22:11 aroden napisał: . > > Istotnie. Vino, jak i Milosc, dojrzewa wraz z wiekiem. > ale od pewniego wieku, gdy jest jusz dojrzale - zaczyna sie ssiadac. Co Ty wiesz o winie Aroden? Dobre wino sie nie zsiada a z wiekiem mozna nawet na nim niezle zarobic www.money.pl/archiwum/wiadomosci/artykul/lampka;wina;za;4650;dolarow,165,0,163237.html Z miłością jest tak samo, tylko ta prawdziwa jest cenna Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: no tak... 07.03.13, 12:47 popieram, niejedna młódka mogłaby się uczyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: no tak... 08.03.13, 12:50 leyloo napisała: Co Ty wiesz o winie Aroden? Duzo. pracowalem kiedys w wytworni vina. hstorycznej. nad Mozela. Vino majace 100 lat i wiecej (zazwyczaj) zaczyna sie ssiadac i mozna je jesc lyzkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: Kochaj mnie.... 27.02.13, 21:53 Przekonaj mnie a stanie się cud ... Lubie kiedy kobieta ... Tetmajer Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Kochaj mnie.... 27.02.13, 22:05 Lubię to - i tę chwilę lubię, gdy koło mnie wyczerpana, zmęczona leży nieprzytomnie, a myśl moja już od niej wybiega skrzydlata w nieskończone przestrzenie nieziemskiego świata. i to jest piękne:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kochaj mnie.... 27.02.13, 22:28 A i tak wszystko sie zaczyna i konczy na dupie. Patrzac z meskiego punktu widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Kochaj mnie.... 27.02.13, 22:33 no tak właśnie, ale jak pięknie brzmi,tak z damskiego punktu widzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: Kochaj mnie.... 28.02.13, 19:19 i wiadomo o co chodzi... jesli szukasz ja lubie Tetmajera a reszta jest w jego wierszach Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Kochaj mnie.... 28.02.13, 20:20 "Mów do mnie jeszcze... Ludzie nas nie słyszą, słowa twe dziwnie poją i kołyszą," i ciągle i ciągle..:) Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: Kochaj mnie.... 01.03.13, 14:07 Widział to czego inni nie widzieli... Czuł czego inni nie czuli ... Doswiadczenie i .... Niestety morfina swoje zrobiła. ale w pewnych damskich środowiskach był bardzo popularny. I rozumiem i zazdroszczę i ciesze się że bez morfiny potrafię tak czuć... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Kochaj mnie.... 03.03.13, 18:49 Rozbiło się serce z porcelany rozsypało.......na milion okruszków szczęścia w twoich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: Kochaj mnie.... 04.03.13, 06:19 Na jej dnie, padłszy miękko jak na łoże, naga, w księżyca mgławicy przezroczej, na wznak, milcząco, z zamkniętymi oczy, leży kobieta. Łódź płynie w bezdroże... płyniesz ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Kochaj mnie.... 07.03.13, 20:06 uważaj bo mi odbije i przyjmę zaproszenie:) a czasem mi odbija, noo.. Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: Kochaj mnie.... 08.03.13, 07:57 Brzmi jak groźba a ja lubię wyzwania. Spróbuj więc ... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Kochaj mnie.... 09.03.13, 12:09 a jak się utopię albo co gorsza wtopię to co Roburek zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
aroden i polegaj tu na kobiecie... 09.03.13, 16:47 kilka lat starania, a tu pojawi sie jakis bur i ta od razu poplynela... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: i polegaj tu na kobiecie... 09.03.13, 17:00 :) Arodenku nie popłynęła jeszcze... sonduje czy Ty byś mnie ratował? inicjatywa sie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: i polegaj tu na kobiecie... 09.03.13, 19:04 ratunek może być prowadzony w rózny sposób, mam chęć poznać, ratować też, Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: i polegaj tu na kobiecie... 09.03.13, 19:33 raczej bur za szybko ocenia innych Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i polegaj tu na kobiecie... 13.03.13, 14:28 aroden napisał: > kilka lat starania, a tu pojawi sie jakis bur i ta od razu poplynela... No no widzę,że o wszystkie kobiety tutaj latami się starasz:) albo to czysta zazdrość o nie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Khindziu 13.03.13, 21:20 khinga napisała: No no widzę, że o wszystkie kobiety tutaj latami się starasz:) albo to czysta zazdrość o nie :)) Khindziu: - Ty to jestes poza moim zasiegiem, wiec nawet bym o czyms takim wobec Ciebie nie pomyslal. A ze masz pewne niespotykane czesto walory, ktorych to pro publico bono nawet ujac nie smiem, to staralem sie/i staram nadal/ tylko o przeslanie mi na priv paru standardowych danych osobowych - tak z czystej ciekawosci, by widziec ktos zacz :) (zdjecie, czym sie zawodowo zajmujesz itd...). Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Khindziu 15.03.13, 13:37 Mnie zastanawia fakt, w jakim celu potrzebne Tobie me CV :) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: Khindziu 15.03.13, 16:05 khinga napisała: Mnie zastanawia fakt, w jakim celu potrzebne Tobie me CV :) Milo, ze Cie (chociaz) zastanawia :) Niet w etom nikakoj tajny... Chce ustalic, za co mozna (by) Cie kochac bardziej: za cialo, czy za dusze ? A powazniej: sa ludzie, ktorych chce sie miec jakis calosciowy obraz. W koncu - nie wszystko (co sie chce) mozna miec, ale pomarzyc - dobra rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
aroden viviene :) 16.03.13, 21:59 viviene, to tylko Ty kochasz romantycznie i na paluszkach, a poezja Ci przewodnikiem i drogowskazem :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: viviene :) 16.03.13, 22:10 "viviene, to tylko Ty kochasz romantycznie i na paluszkach, a poezja Ci przewodnikiem i drogowskazem :)" no cóż...zaprzeczyć nie mogę:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden i jak to sie muvi: 16.03.13, 22:43 viviene napisala: > no cóż... zaprzeczyć nie mogę:) i jak to sie muvi: - do stop Ci nie siegam... ale jako ze jestem juz na odpowiedniej wysokosci, to gdy sie troche wespne, bedzie jak raz, by zalozyc Ci Zloty pantofelek :) www.regalo.com.pl/Produkty/SWAROVSKI_CRYSTAL/157-Z%C5%82oty_pantofelek_Swarovski.html Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: i jak to sie muvi: 17.03.13, 11:30 tak mi smutno...to tylko w jednym pantofelku mam chodzić? och Aroden,chcesz na mnie zaoszczędzić po prostu ): Odpowiedz Link Zgłoś
otose Re: i jak to sie muvi: 17.03.13, 12:03 viviene napisała: > tak mi smutno...to tylko w jednym pantofelku mam chodzić? Niech Ci nie będzie smutno... Aroden wie co mówi.. Kobieta w dwóch złotych pantofelkach to już nie to samo... :) Już nie tak romantycznie.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden zgadza sie, Viviene... 17.03.13, 20:19 viviene napisała: > tak mi smutno...to tylko w jednym pantofelku mam chodzić? > och Aroden,chcesz na mnie zaoszczędzić po prostu ): zgadza sie, Viviene... drugi pantofelek mam dla Khingi... takie zycie... PS. Ile to jusz lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
aroden viem... 17.03.13, 20:49 do Czestochowy zawsze chodzi sie boso... ale pantofelek zachowasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: nie.. 17.03.13, 20:56 nie..albo para albo nic! :) zmierzam w innym kierunku, no.. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden no dobrze, przepraszam... 17.03.13, 21:35 viviene napisała: > nie..albo para albo nic! :) no dobrze, przepraszam... na dwa dla jednej - to mnie nie stac... musialem je jakos podzielic. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: no dobrze, przepraszam... 17.03.13, 21:55 oj tam.. az tak mi nie zalezało na tym pantofelku oddaj innej, moze sie ucieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden no dobrze. 17.03.13, 23:38 viviene napisała: > az tak mi nie zalezało na tym pantofelku > oddaj innej, moze sie ucieszy:) no dobrze. Khindzia ma oba - jak w banku. w koncu wole Morze, niz Gory. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: baaarrrrdzo 18.03.13, 07:22 bardzo się cieszę:) może Twoje pantofelki przyniosą szczęście, no i wiesz te wszystkie dobra... howgh:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Viv 21.03.13, 18:06 alez egoistka z Ciebie..nie spodziewałam się.. ;) no i teraz focha masz, ale co tam:P mam dwa pantofelki:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Valkowerem 21.03.13, 21:20 walkowerem oddaje Ci buta i tym samym rezygnuje z innych dobrodziejstw a Ty mnie od egoistek... ech khinga, dam radę na boso, znam siebie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Ha! 21.03.13, 18:05 aroden napisał: > viviene napisała: > > az tak mi nie zalezało na tym pantofelku > > oddaj innej, moze sie ucieszy:) > > no dobrze. > Khindzia ma oba - jak w banku. > > w koncu wole Morze, niz Gory. punktujesz punktujesz:-)) Pewnie, że morze lepszejsze, niż góry!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Ha! 21.03.13, 21:22 khinga napisała: > aroden napisał: > > > viviene napisała: > > > az tak mi nie zalezało na tym pantofelku > > > oddaj innej, moze sie ucieszy:) > > > > no dobrze. > > Khindzia ma oba - jak w banku. > > > > w koncu wole Morze, niz Gory. > > > punktujesz punktujesz:-)) > Pewnie, że morze lepszejsze, niż góry!:))) no cóż, za buciki też można a morze może pomoże:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
aroden ale... 22.03.13, 23:42 to nie z Khinga ona z tych Psy(cholog)icznych i tu materia - nie gra roli. tsza wykazac sie czynem. pracuje nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: ale... 25.03.13, 14:01 aroden napisał: > to nie z Khinga > ona z tych Psy(cholog)icznych > i tu materia - nie gra roli. > tsza wykazac sie czynem. > pracuje nad tym. taaaak? ciekawe.. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden ale co ? 26.03.13, 21:53 khinga napisała: > taaaak? ciekawe.. ze pracuje ? czy ze ciekawe ? Kindziu, zima mija. a z nia i nasza niecierpliwosc. bedzie inaczej. moze i nie lepiej. ale inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: ale co ? 27.03.13, 14:17 aroden napisał: > ze pracuje ? a no.. i ze ciekawe:) > czy ze ciekawe ? > Kindziu, zima mija. > a z nia i nasza niecierpliwosc. > bedzie inaczej. > moze i nie lepiej. > ale inaczej. Alleluja! Powoli sie ociepla będzie lepiej:) musi! no! Odpowiedz Link Zgłoś
aroden ale poki co... 27.03.13, 15:17 khinga napisała: > Alleluja! Powoli sie ociepla > będzie lepiej:) musi! no! ale poki co... to duzo Slonca... i masz tu propozycje na Prima Apriilis : photo.bikestats.eu/zdjecie,pelne,83428,slonce-snieg-i-rower.html Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: ale poki co... 27.03.13, 16:31 póki co - nie wiem, jak tam u Ciebie - w Trójmieście już tylko pozostałości po śniegu:)))) zatem prima aprilis nieudany:P Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Nie bondz mi leniuszkiem 27.03.13, 19:38 Mila :) a co to ja microklimatu Trojmiasta nie znam ? Wsiadasz z roverem pociagiem do Kartuz i masz wokolo wsio - jak znalazl :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Nie bondz mi leniuszkiem 28.03.13, 00:43 Nawet w to nie wątpię, że nie znasz:) Ale pociagiem z rowerem? no wiesz! wstydziłbyś się. Nie spodziewałam się tego po Tobie:P Btw. nie kursują takowe na tej trasie:P masz stare informacje albo chcesz się przypodobać;) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden No nie... leze i kwicze. 28.03.13, 20:23 khinga napisała: > Ale pociagiem z rowerem? no wiesz! wstydziłbyś się. - nie mam wstydu. Nie spodziewałam się tego po Tobie: - milo, ze (w kontrapunkcie - jak mniemam) czegos sie (jednak) po mnie spodziewasz. > > Btw. nie kursują takowe na tej trasie: P masz stare informacje albo chcesz się przypodobać;) Co racja, to racja. mam zarowno stare informacje, jak i tesz chce sie przypodobac. wlasnie doczytalem, ze kursuja jusz tylko latem. no to poprosze chociaz letniego. buziaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: No nie... leze i kwicze. 29.03.13, 14:10 aroden napisał: > - nie mam wstydu. i to mi się podoba:P > - milo, ze (w kontrapunkcie - jak mniemam) czegos sie (jednak) po mnie spodziew > asz. w końcu "znamy się" już tylee lat:) > > Btw. nie kursują takowe na tej trasie: > P masz stare informacje albo chcesz się przypodobać;) > > > Co racja, to racja. > mam zarowno stare informacje, jak i tesz chce sie przypodobac. > wlasnie doczytalem, ze kursuja jusz tylko latem. Warto spróbować ze względu na piękny krajobraz. > no to poprosze chociaz letniego. > buziaczka. No pacz, jaki zachłanny. Zatem.Stoi.Latem. Zimna kawa. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Khindziu 21.03.13, 18:11 aroden napisał: > Milo, ze Cie (chociaz) zastanawia :) Twa wytrwałość również:-) > Niet w etom nikakoj tajny... > Chce ustalic, za co mozna (by) Cie kochac bardziej: za cialo, czy za dusze ? > > A powazniej: sa ludzie, ktorych chce sie miec jakis calosciowy obraz. > W koncu - nie wszystko (co sie chce) mozna miec, ale pomarzyc - dobra rzecz... to, jak bieganie za króliczkiem..? Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: Khindziu 22.03.13, 23:46 khinga napisała: > Twa wytrwałość również:-) - cenne > to, jak bieganie za króliczkiem..? - nikagda. - pasztet z kroliczka jadam. (bez entuzjazmu) bieganie tesz mi sluzy. a Twoja lapidarnosc jest ponad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: Kochaj mnie.... Viviene 09.03.13, 19:36 Viviene "...Mów do mnie jeszcze... Za taka rozmową tęskniłem lata... Każde twoje słowo słodkie w mem sercu wywołuje dreszcze - mów do mnie jeszcze... Mów do mnie jeszcze... Ludzie nas nie słyszą, słowa twe dziwnie poją i kołyszą, jak kwiatem, każdem słowem twem się pieszczę - mów do mnie jeszcze..." Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Kochaj mnie.... Viviene 09.03.13, 21:41 "Pyłem księżycowym być na twoich stopach, wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem co chroni przed deszczem." tak własnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: Kochaj mnie.... Viviene 10.03.13, 07:40 Szukałem Ciebie pośród kobiet roju, czekałem Ciebie o każdej godzinie i pełen byłem trwóg i niepokoju, że zanim przyjdziesz, życie moje minie. Bo nie wątpiłem, że jesteś, że moje oczekiwanie nie jest czczym złudzeniem, że niedaleko gdzieś od Ciebie stoję z moją tęsknotą, nadzieją, pragnieniem. Od lat już całych niewidzialnym cieniem byłem przy Tobie, szukając daremnie w kobietach Ciebie, coś istniała we mnie. Ciebie poczułem przed dawnymi laty, gdy głos w noc cichą zabrzmiał mi nad głową, a mnie się zdało, że się sypią kwiaty, że kwiatem na mnie pada każde słowo... Lata tęskniłem za taką rozmową ... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Kochaj mnie.... Viviene 10.03.13, 09:36 "pośród kobiet roju, " co za tłok i jak tu się przebić..:) Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: Kochaj mnie.... Viviene 10.03.13, 17:51 większość na słowa Tetmajer nie potrafi nic powiedziec albo gada głupoty,wiec wybór jest dokonany. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Kochaj mnie.... Viviene 10.03.13, 18:14 możliwe, że większość i jakie wybory chodzą Ci po głowie? a to znasz? równie piękne.. "A kiedy przyjdzie godzina rozstania, Popatrzmy sobie w oczy długo, długo I bez jednego słowa pożegnania Idźmy - ja w jedną stronę, a ty w drugą." Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale tak lepiej.. 10.03.13, 18:16 "... A kiedy przyjdzie godzina spotkania, Może w nas pamięć dawnych chwil poruszy I bez jednego słowa powitania Popatrzym sobie aż w samo dno duszy..." lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: ale tak lepiej.. 11.03.13, 06:31 Chętnie popatrzę. Czasem jest tak ze spojrzenie wystarczy i wiesz. Czasem nie. Sądzę ze z Tobą byłoby prawie bez słów. Wszystko jak poezja. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale tak lepiej.. 11.03.13, 09:44 jest sen który oczu ci nie zamknie i słowa których nigdy nie usłyszysz jest poezja i jest zycie:) Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: ale tak lepiej.. 11.03.13, 18:03 zamknij oczy usłysz mnie zamknij usta kochaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale tak lepiej.. 11.03.13, 18:31 "Między nami nic nie było! Żadnych zwierzeń, wyznań żadnych, Nic nas z sobą nie łączyło Prócz wiosennych marzeń zdradnych" :) Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: ale tak lepiej.. 11.03.13, 19:38 Zmień marzenia na życzenia a życzenia na doświadczenia. Może jest już pora spotkać swego mentora. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale tak lepiej.. 11.03.13, 20:21 "W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz, że dla ciebie świat nie jest już taki sam, jaki był do tej pory." a kto kogo będzie wdrażał ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: ale tak lepiej.. 12.03.13, 07:41 zależy kto co lubi i czego oczekuje, jesli dotyk będzie magiczny obie strony jeśli nie, stanie się pożegnanie. Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: ale tak lepiej.. 12.03.13, 20:38 nie taki strach jak widzę. skąd ty? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale tak lepiej.. 12.03.13, 20:41 a Ty ? siedlisko skorpionów i węzy. Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: ale tak lepiej.. 12.03.13, 21:50 no napisz, przecież nie jestes z wawy Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale tak lepiej.. 12.03.13, 22:19 K-ce..:) to nic nie zmieni ,bo ja serca nie mam..własnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale tak lepiej.. 13.03.13, 11:46 ta dusza to powód do dyskusji:) serca brak ! bz. Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: ale tak lepiej.. 13.03.13, 12:25 oddaj duszę diabłu serca i tak nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: ale tak lepiej.. 13.03.13, 22:02 piekło podwyższy temperaturę z tej okazji i będzie goraco na skutek tego będzie więcej pomarańczy w grecji zakończy sie kryzys a diabeł i diablica będą próbować dalej podwyższyć średnią lata ... a tymczasem jedna taka kobieta myśli o ... oj tak ..., bowiem .... ale .... i .... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale tak lepiej.. 13.03.13, 22:16 pomarańcze,pomarańcze...tak bym zjadła ech.. ale kto no kto mi obierze ? jakie masz szczęscie, ze znasz takie kobiety co myślą:) ja nie mam takiej zalety a pomarańcze i owszem:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale tak lepiej.. 15.03.13, 22:53 spotkamy się w połowie drogi, czy to będzie w łodzi? ale Ty obierasz i tyle i juz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale tak lepiej.. 16.03.13, 21:18 własnie wrócilam z Czestochowy... nie było Ciebie i pomarańczy!! no fajowo i jeszcze mam czkawkę..ups... :) Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: ale tak lepiej.. 17.03.13, 10:23 wiesz o co chodzi, sok z pomarańczy najlepiej smakuje podczas zlizywania z pewnego miejsca na ciele, czasem język dotknie płatków, delikatnie czasem zawadzi wyżej, a potem lubię kiedy kobieta... pomyśl, przeanalizuj, czasu pod dostatkiem mamy Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale tak lepiej.. 17.03.13, 11:27 czas...jest nieskończony i zawsze dla nas:) www.youtube.com/watch?list=AL94UKMTqg-9CCqJLWRP1bntndujFjWOjg&NR=1&v=w_DKWlrA24k&feature=endscreen Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: ale tak lepiej.. 17.03.13, 13:10 nieskończony ale nie zawsze dla nas, czasem dla innych Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale tak lepiej.. 17.03.13, 13:28 to własnie czas pokazuje kim dla kogo jestesmy i ile znaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: ale tak lepiej.. 18.03.13, 10:42 będziesz wyciskać ile tylko zapragniesz, swoją drogą żeby pomarańcze miały tego soku wystarczającą ilość, czemu więc zwodzisz jak uwodzisz, nie ta pomarańcza? albo ta ale nie teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale tak lepiej.. 18.03.13, 21:59 oj..nawet przez chwilę nie pomyslałam o uwodzeniu.. a fe , o co Ty mnie podejrzewasz? Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: ale tak lepiej.. 21.03.13, 17:28 Prawdziwa kobieta uwodzi zawsze. Tetmajer doskonale o tym wiedział. Ja ... uwodzić... ... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale tak lepiej.. 21.03.13, 17:54 no to z tego wynika, ze nie jestem tą prawdziwą:) Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: ale tak lepiej.. 01.04.13, 22:12 zawsze myślałem ze diabeł to ja, w końcu to facet, Ty diablica pewnie, chodź do mnie, poszukamy smoły razem . . . Odpowiedz Link Zgłoś
robur42 Re: ale tak lepiej.. 04.04.13, 15:32 mam wszystko co potrzeba do bycia diabłem :-) uwierzysz na słowo? albo sprawdzisz ... (może warto ?) cuda się zdarzają Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: ale tak lepiej.. 04.04.13, 22:44 no nie wierzę :) i cuda są mi obce:) musisz diabełku coś ostrzejszego....wiarygodnego znaczy się:) Odpowiedz Link Zgłoś
gifcia Re: Kochaj mnie.... 25.03.13, 13:29 Kochaj mnie nieprzytomnie jak zapalniczka płomień jak sucha studnia wodę :) kto tak nie chce Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś