Dodaj do ulubionych

WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..?

11.01.03, 15:42
mam serdeczna prosbe do wszystkich osob ktore maja badz mialy jakis kontakt z
ta uczelnie...interesuja mnie wasze opinie...jak tam jest..? czy warto...?
ktory wydzial jest najciekawszy...? jak to wszystko wyglada od kuchni..wasze
opnie sa to dla mnie wazne i pomocne w podjeciu mojej decyzji..
dzieki...
Obserwuj wątek
    • Gość: 517 Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.03, 15:48
      Ja studiuje na Wydziale Zarzadzania UW i kilkunastu naszych wykladowców
      zakładało tą uczelnie i obecnie wykłada i tu i tu. Z reszta sam Koźminski na
      przyklad.
      Mam tam kilkunastu znajomych, twierdza ze w sumie jest fajnie, ale bardzo
      luźno, tzn bardzo dużo osób lubiących się "bujać" :). Kilka osób chce zostać,
      kilka się przenieść na mój wydział, bo bardzo wiele rzeczy z UW jest w
      Koźmińskim, tyle ze UW jest bezpłatne, bardziej znane i prestiżowe.
      Pozdrawiam :)
      Jakby co to pisz: barbasie@polbox.com :)
      • Gość: jaccco Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? IP: *.lech.kso.pl 11.01.03, 21:13
        Gość portalu: 517 napisał(a):

> Ja studiuje na Wydziale Zarzadzania UW i kilkunastu naszych wykladowców
        > zakładało tą uczelnie i obecnie wykłada i tu i tu. Z reszta sam Koźminski na
        > przyklad.
        > Mam tam kilkunastu znajomych, twierdza ze w sumie jest fajnie, ale bardzo
        > luźno, tzn bardzo dużo osób lubiących się "bujać" :). Kilka osób chce zostać,
        > kilka się przenieść na mój wydział, bo bardzo wiele rzeczy z UW jest w
        > Koźmińskim, tyle ze UW jest bezpłatne, bardziej znane i prestiżowe.
        > Pozdrawiam :)
        > Jakby co to pisz: barbasie@polbox.com :)

Pozdrawiam studenta WZ UW - ja tez tam studiowałem a teraz pracuję...
    • Gość: Anonim Re: WSPiZ ( kozminski)- co myslicie..? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.01.03, 16:32
      Ja jestem absolwentem tej uczelni. Najpierw zrobiłem licencjata, a potem
      magistra. Gdy ja chodziłem tam na zajęcia, to było towarzystwo mieszane, czyli
      część osób normalnych, chcących się czegoś nauczyć i część osób córeczek i
      syneczków powaznych biznesmenów z Pruszkowa tudzież Wołomina etc., którzy do
      nauki nie bardzo się garnęli.
      Jeśli chodzi o wykładowców, to nie miałem żadnych zastrzeżeń, szkołę było stać
      na ściągnięcie dobrej kadry.
      Ogólnie na rynku to ta uczelnia ma bardzo dobrą opinię. Jednak warto się
      zastanowić, czy jest sens płacić tyle kasy, bo słyszałęm, że ciągle podwyższają
      czesne.
      Mam wielu znajomych, którzy po tej uczelni pracują prawie fizycznie, nic ich ta
      szkoła nie nauczyła "przedsiębiorczości" i kasa, moim zdaniem, wywalona w błoto.