aallicja 08.06.06, 12:03 nie wiem, gdzie szukac - oprocz forum zdrowie - informacji na temat odplatnej kolonoskopii w Warszawie... czy mozecie cos polecic? z gory dziekuje (mam skierowanie do szpitala Brodnowskiego, ale termin za 2 miesiace) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx moze w googlu na przyklad... IP: *.acn.waw.pl 08.06.06, 12:10 po wrzuceniu w googla slow kolonoskopia + warszawa pokazuje sie nam 858 linkow zawierajacych te slowa osobiscie polecilbym klinike Damiana,ale kolonoskopii to jeszcze nie robilem,wiec nie moge tego zrobic ze 100%owym przekonaniem Odpowiedz Link Zgłoś
instytut_walki_z_maniactwem Tutaj na przyklad: 08.06.06, 12:11 tinyurl.com/zxukq Znacznie skuteczniejsze niz nawet "forum zdrowie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Tutaj na przyklad: IP: *.acn.waw.pl 08.06.06, 12:14 ciekawi mnie roznica wynikow miedzy naszymi wyszukiwaniami ,ktora nastapila pomimo zadania identycznego zapytania www.google.pl/search?hl=pl&q=kolonoskopia+%2Bwarszawa&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Tutaj na przyklad: IP: *.acn.waw.pl 08.06.06, 12:16 www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=kolonoskopia+%2Bwarszawa tamten byl twoj link ten jest moj ps.wytnij te moje dywagacje- nic nie wnosza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
instytut_walki_z_maniactwem Re: Tutaj na przyklad: 08.06.06, 12:19 Gość portalu: kixx napisał(a): > ps.wytnij te moje dywagacje- nic nie wnosza:)) Jak to nic nie wnosza - na pytanie "gdzie szukac" jest jeszcze dodatkowe rozszerzenie "jak szukac" - 11 odnosnikow mozna bylo ominac. Moze byly najbardziej istotne? Odpowiedz Link Zgłoś
instytut_walki_z_maniactwem Re: Tutaj na przyklad: 08.06.06, 12:17 Szukales w internecie, ja mialem zaznaczona opcje "Szukaj na stronach kategorii: Polski". Jak przeklikalem na "szukaj w internecie" dostalem tyle samo, co Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: kolonoskopia - gdzie w Warszawie? IP: 83.238.100.* 09.06.06, 14:59 Moja znajoma robiła na Waryńskiego - z pełną narkozą - i była zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mambo Re: kolonoskopia - gdzie w Warszawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 16:40 mysle ze na Paradzie ci to zalatwia za friko Odpowiedz Link Zgłoś
mareqm Re: kolonoskopia - gdzie w Warszawie? 09.06.06, 16:43 Klinika "Damiana" na Wałbrzyskiej.Sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
zenith700 Re: kolonoskopia - gdzie w Warszawie? 10.06.06, 10:28 Polecam, bo sam korzystałem: EUROPEJSKIE CENTRUM MEDYCZNE Warszawa, Al. K.E.N. 96 tel. 644 11 77, 644 53 11 www.eurocm.pl/kolonoskopia.html Odpowiedz Link Zgłoś